Jump to content

Brainisthemostim

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Brainisthemostim

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Brainisthemostim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα στους χρήστες του φόρουμ και καλή χρονιά. Εδώ και καιρό σκέφτομαι να αγοράσω ακουστικά για τον υπολογιστή τα οποία θελω να καλύπτουν όλο το κεφάλι ( έχουν μια συγκεκριμένη ονομασία η οποία μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή). Δεν θα τα χρησιμοποιώ αποκλειστικά για gaming αλλά και για να ακούω μουσική. Να έχουν μικρόφωνο το οποίο έιτε θα φαίνεται είτε όχι.Τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω είναι 50-60 ευρώ ( τιμή που θα ανταποκρίνεται για την αγορά τους απευθείας απο το κατάστημα και όχι απο το ιντερνετ). Μου είναι γνωστό ότι υπάρχουν πολλά ακόμα προιόντα πολύ καλύτερης ποιότητας αλλα χρειάζονται κάποια παραπάνω χρήματα οπότε αν θα θέλατε θα προτειμούσα προτάσεις ανάμεσα στο χρηματικό ποσό που μπορώ να δώσω :) Συγγνώμη για τις πολλές μου απαιτήσεις. Ευχαριστώ! Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύεται η άσκοπη χρήση των δυνατοτήτων μορφοποίησης κειμένου!
  2. Καλησπέρα, καταφερα να ξεκινησω την διαδικασια του φορματ στο λαπτοπ μου (windows 7). Το προβλημα ειναι οτι μετα απο την φορτωση ολων των αρχειων, η διαδικασια μου ζηταει επανεκκινηση την οποια και κανει απο μονο του το λαπτοπ.Ομως η διαδικασια ξεκιναει ολη απο την αρχη ξανα και ξανα.Μηπως μετα απο την επανεκκινηση πρεπει να βγαλω το cd απο το λαπτοπ? :cry:
  3. Κλειδί του προϊόντος; Που θα μπορέσω να το βρώ;
  4. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια! Μέχρι στιγμής καταλαβαίνω τα πάντα τώρα χρειάζομαι τα βήματα αφού κάνω επανεκκίνηση :blink: Δυστυχώς εφόσων είμαι απο το safe mode δεν μπορώ να κατεβάσω το πρόγραμμα που μου είπες.Ευτυχώς ομως βρήκα εναν φίλο μου που έχει το cd των windows 7 και θελω αν γινεται να μου πεις τα βήματα που θα ακολουθήσω :) :)
  5. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. :) Θα ήταν έυκολο ( επειδη οπως ειπα δεν ξερω τπτ απο pc ) να μου πεις καποια βηματα που πρεπει να ακολουθησω; :ninja: Ευχαριστώ για την απάντηση αλλα με τις ελαχιστες γνωσεις που εχω απο pc δεν μπορω να καταλαβω τι ρωτας :( :worry:
  6. Kαλησπέρα σε ολους τους χρηστες του φορουμ.Εδω και 3-4 μερες το λαπτοπ μου κολλαει απιστευτα ( οταν ανοιγει προσπαθω να πατησω καποιο προγραμμα και απο εκει και περα δειχνει οτι φορτωνει, περιμενω-περιμενω τπτ. Μετα απο ολη την διαδικασια αυτη το λαπτοπ κολλαει εντελως και αναγκαζομαι να το χρησιμοποιώ στην ασφαλή λειτουρια). Το θέμα μου είναι ότι θελω να κανω ενα φορματ το λαπτοπ μου αλλα δεν εχω το cd των windows 7? Ειναι εφικτό να γίνει το φορματ χωρις cd? Ειμαι αρχαριος αν μπορειτε εξηγηστε οσο πιο απλα μπορείτε :) Ευχαριστώ :(
×
×
  • Create New...