Gprot Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 (edited) Ελπίζω να post-άρω στη σωστή ενότητα... Πώς μπορώ να δω στο τηλέφωνό μου (Χ6) τη διαθέση μνήμη (ram) όταν τρέχει κάποια εφαρμογή; Ευχαριστώ Κι αν έχει απαντηθεί ξανά, sorry... OK ευχαριστώ πολύ!!! Τόσο άμεσα??? :rolleyes: Edited October 8, 2010 by Gprot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Ελπίζω να post-άρω στη σωστή ενότητα... Πώς μπορώ να δω στο τηλέφωνό μου (Χ6) τη διαθέση μνήμη (ram) όταν τρέχει κάποια εφαρμογή; Ευχαριστώ Κι αν έχει απαντηθεί ξανά, sorry... Θα πρέπει να περάσεις κάποιον Task Manager, όπως είναι οι Handy Taskman ή Best Taskman. Επίσης υπάρχει και το δωρεάν Jbak TaskMan. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lui3 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 :D GO TO SHOP!!! πεδία η εφαρμογή λήψη όταν έκανα αναβάθμιση του ovi store μετατράπηκε σε 2o ovi store και τώρα έχω 2 αλλά η λήψη χάθηκε το επαθα και εγω.η εφαρμογη οβι δεν σβηνεται με τιποτα.κατι εκανα ομως χωρις να θυμαμαι και ξαναγυρισε η ληψη και εμεινε μονο ενα οβι .υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 καλησπερα κ παλι. θα ήθελα να δω εκτος απο ποιες διεργασίες τρέχουν στο κινητό μου ποια απασχολει κ πιο πολυ τη CPU .Αυτό πως το βλέπεις στο best taskman;;; Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Καλησπερα παιδια εχω ενα 5800 και ενα 5530, το προβλημα μου ειναι πως απο το 5800 (εχει την v51) δεν μπορω να δω βιντεο στο youtube μεσα απο τον Opera 10 ( προσπαθει να φορτωσει και μενει στο φορτωμα), σε αντιθεση με το 5530 που εχει την ν31 και μεσα απο τον Opera 10 παιζει κανονικοτατα. Τι συμβαινει γιατι κοντευω να σαλταρω. Υγ Ερωτηση: Οταν ειμαι συνδεδεμενος με wifi και μπαινω στο youtube και επιλεγω το βιντεακι με ρωταει "συνδεση με τον διακομιστη?" και του λεω "ναι" και παιζει το βιντεο. Δεν νομιζω να με χρεωνει?? Οποιος μπορει ας με βοηθησει ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coreyhalkis Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Κυκλοφορησε το Nokia Internet Radio για τις S60v5 συκευες. Διαθεσιμο στο Ovi Store δωρεαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 Κυκλοφορησε το Nokia Internet Radio για τις S60v5 συκευες. Διαθεσιμο στο Ovi Store δωρεαν. Επιτελους ! Δουλευει καλα k εχει παρα πολλους σταθμους :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2010 καταναλώνει πολλά ΜΒ ? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arcadium Δημ. October 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2010 Παιδιά, παρατήρησε κανείς αν υπάρχει, ακόμη, το skype στις διαθέσιμες υπηρεσίες του Fring; Γιατί τις τελευταίες μέρες δε μου το βγάζει.Εκτός αν έγινε κάποιο λάθος στην εγκατάσταση. έχει κάποιους μήνες που πλέον το Fring δεν υποστηρίζει Skype. Κάπου χάλασε η συνεργασία τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. October 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2010 Καλημερα παιδια. Υπαρχει τροπος να βαλουμε τον skyfire . Oτι και να δοκίμασα μου λεει oτι δεν υποστηρίζετε στην χώρα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Υπάρχει κανείς που να έχει το LangSwitcher signed ή να μπορεί να μου το κάνει signed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Δωρεάν Εορτολόγιο για όλες τις Symbian 3rd-5th Edition συσκευές. Όσοι πιστοί (στην κυριολεξία :) )...προσέλθετε. http://porfyras.blogspot.com/2009/11/eortologio-v100.html P.S.= Οι mods μπορούν ελεύθερα να αντιγράψουν απο το blog μου ότι επιθυμούν. Καλησπερα! παω να εγκαταστησω αυτη την εφαρμογη στο nokia x6 αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο με την συσκευη. Κανω κατι λαθος ή οντως δεν μπορω να το βαλω στο nokia x6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Υπάρχει κανείς που να έχει το LangSwitcher signed ή να μπορεί να μου το κάνει signed? Για να μπορεί να εγκατασταθεί στο κινητό σου το signed LangSwitcher θα πρέπει να υπογραφεί με το κατάλληλο πιστοποιητικό το οποίο θα είναι μόνο για το δικό σου κινητό και ΙΜΕΙ. Μπορείς να βγάλεις και μόνος σου πιστοποιητικό πολύ εύκολα. Απλά διάβασε το πρώτο post από το θέμα [ΕΠΙΣΗΜΟ] Πιστοποιητικά - Διαδικασία Symbian Signed Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καλησπερα! παω να εγκαταστησω αυτη την εφαρμογη στο nokia x6 αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο με την συσκευη. Κανω κατι λαθος ή οντως δεν μπορω να το βαλω στο nokia x6 Το module appuifw2 χρειάζεται "ψηφιακή υπογραφή"(sign).Το έχεις κάνει αυτό το βήμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. October 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2010 Καλημερα παιδια. Υπαρχει τροπος να βαλουμε τον skyfire . Oτι και να δοκίμασα μου λεει oτι δεν υποστηρίζετε στην χώρα μας. Έχω την εντύπωση ότι ο skyfire δεν παίζει από τον Μάρτιο στην Ελλάδα. Δεν ξέρω το γιατί ούτε το αν ισχύει όντως αυτό:p Απλά θυμάμαι ότι κάπου το είχε πάρει το μάτι μου αν και από τότε δεν ξαναδοκίμασα να τον βάλω. (τον skyfire εννοώ...:lol:) Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα με ένα Χ6. Δεν μπορώ με τίποτα να χρησιμοποιήσω εφαρμογές java όπως skype opera e-buddy μέσω wi-fi. Αυτό άρχισε όταν κατέβασα της ρυθμίσεις για τα ίντερνετ τις cosmote. Πριν μου έβγαζε στην αρχή μια επιλογή που έλεγε με τι θέλω να συνδεθω. Τώρα ούτε καν... Τι μπορεί να γίνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nothing Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) θα πας στο "ρυθμισεις > συνδεσιμοτητα > προορισμοι και εκει θα πατησεις το "επιλογες" και μετα μετα προεπιλεγμενη συνδεση και θα βαλεις το "ερωτηση παντα" ωστε καθε φορα να σε ρωταει με τι να συνδεθει αν καποιο προγραμμα θελει internet. Edited October 16, 2010 by nothing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Έτσι... Αλλά πάλι τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 (edited) Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα με ένα Χ6. Δεν μπορώ με τίποτα να χρησιμοποιήσω εφαρμογές java όπως skype opera e-buddy μέσω wi-fi. Αυτό άρχισε όταν κατέβασα της ρυθμίσεις για τα ίντερνετ τις cosmote. Πριν μου έβγαζε στην αρχή μια επιλογή που έλεγε με τι θέλω να συνδεθω. Τώρα ούτε καν... Τι μπορεί να γίνεται?? Δοκίμασε να το αλλάξεις απο τις ρυθμίσεις του μανίσιου browser.Τον ανοίγεις λοιπόν και πηγαίνεις Επιλογές>Ρυθμίσεις>Γενικές>Σημείο πρόσβασης και επιλέγεις "Ask when Needed" Τα παραπάνω στα λέω από τον Browser του i8910 αλλά λόγω ίδιου λογισμικού δεν πρέπει να είναι διαφορετικά για το Χ6.... ;) Edited October 16, 2010 by MaFiOzOS_88 Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Βασικά λάθος το είπα. Μπαίνω απο wifi αλλά δεν μπορώ να μπω από cosmote internet. Σόρρυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aleka_0 Δημ. October 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2010 Καλησπερα! θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σχετικα με το skype. οταν το ανοιγω κ δεν εχω ανοιχτο το ασυρματο δικτυο μου μπαινει με την συνδεση με ρωταει πρωτα αλλα μονο αυτο εχει σαν επιλογη. οταν εχω ανοιχτο το wifi μου δεν μου κανει καμια ερωτηση μπαινει απευθειας. Πως μπορω να το κανω αν ειμαι καπου εξω κ βρω wifi να μπαινω απο αυτο και οχι απο την συνδεση μου; ξερω την διαδικασια απο τον προορισμο δικτυου να βρω το κοινοχριστο wifi κ να το βαλω σαν πρωτη επιλογη αλλα ειναι χρονοβορο κ δεν μπορεις να το κανεις συνεχεια. Η συσκευη μου ειναι το nokia x6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. October 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2010 Χαιρεται παιδιά. Ακομα δεν εχω καταφερει κατι. Το έχει δουλέψει κάποιος το όπερα με το ίντερνετ της κοσμοτε; μήπως για κάποιο λόγο μπλοκάρεται από κει; ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Χαιρεται παιδιά. Ακομα δεν εχω καταφερει κατι. Το έχει δουλέψει κάποιος το όπερα με το ίντερνετ της κοσμοτε; μήπως για κάποιο λόγο μπλοκάρεται από κει; ευχαριστώ...Εγώ που έχω Cosmote ο opera δουλεύει μια χαρά Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasaig Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Τις ρυθμίσεις στις έστειλε η cosmote ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. October 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2010 Τις ρυθμίσεις στις έστειλε η cosmote ? Εμένα τις πέρασε κανονικά μόλις έβαλα την SIM. Στο site της COSMOTE λέει πάντως: 1) Για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία Wireless Internet Easy και να λάβετε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στη συσκευή σας, θα πρέπει να στείλετε SMS με την εντολή WIEASY δωρεάν στο 1333 και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε το μήνυμα με τις ρυθμίσεις που θα λάβετε. 2) Για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία MMS και να λάβετε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στη συσκευή σας, θα πρέπει να στείλετε SMS με την εντολή MMS δωρεάν στο 1333 και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε το μήνυμα με τις ρυθμίσεις που θα λάβετε ή Για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία WAP & MMS και να λάβετε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στη συσκευή σας στείλτε με sms την εντολή VIEW δωρεάν στο 1333 και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε το μήνυμα με τις ρυθμίσεις που θα λάβετε. 3) Για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία WAP και να λάβετε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στη συσκευή σας, θα πρέπει να στείλετε SMS με την εντολή WAP δωρεάν στο 1333 και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε το μήνυμα με τις ρυθμίσεις που θα λάβετε ή Για να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία WAP & MMS και να λάβετε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις στη συσκευή σας στείλτε με sms την εντολή VIEW δωρεάν στο 1333 και στη συνέχεια να αποθηκεύσετε το μήνυμα με τις ρυθμίσεις που θα λάβετε. Παράθεση Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts