Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και να χάσουν την αγορά των Χριστουγγένων που οι περισσότεροι θα ζητάνε από τον αη βασίλη iphone?

Με έχουν ρωτήσει μέχρι στιγμής 3 φίλες και 1 φίλος για το iphone,

και για το diamond μόνο ένας ο οποίος είναι και λίγο υποψιασμένος με τα pda.

Οπότε είναι στο χέρι της htc να αποφασίσει πότε κι ως τι θα το πλασάρει.

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ούτε το pro δεν έφτασε τόσο ψηλά...

το pro εχει στο expansys 655 στην αγγλικη εκδοση. οταν ερθει στην ελλαδα δεν θα ειχει μια 700αρα? με αυτη τη λογικη ειπα για 750. αν και τωρα που το σκεφτομαι πολλα μου φαινονται:) παντως σιγουρα θα ειναι πιο ακριβο απο το iphone

τωρα οσο αφορα την αγορα των χριστουγεννων εκτος του οτι ειναι και θεμα παραγωγης που μπορει απλα να μην βγαινει για τοτε, το htc δεν ειναι apple, εχει αλλο κοινο το οποιο δεν ειναι αυτο που θα το παρει για το design και για επιδειξη

το htc δεν ειναι apple, εχει αλλο κοινο το οποιο δεν ειναι αυτο που θα το παρει για το design και για επιδειξη

Μην το λες. Αν δεις το thread του diamond θα καταλάβεις.

Μην το λες. Αν δεις το thread του diamond θα καταλάβεις.

εννοω κυριως για το core κοινο.

ειχα δει παραπανω καποιο λινκ στο επισιμο site της HTC αλλα οταν το πατησα δεν λειτουργησε και μολις ειδα πληρη παρουσιαση εδω!!!

http://www.htc.com/www/product.aspx?id=64790

οριστε και οι φωτος!!!

http://www.htc.com/uploadedImages/Common/Shared_Image/Gallery/HTC_Touch_HD/large1.jpg

http://www.htc.com/uploadedImages/Common/Shared_Image/Gallery/HTC_Touch_HD/large2.jpg

http://www.htc.com/uploadedImages/Common/Shared_Image/Gallery/HTC_Touch_HD/large5.jpg

http://www.htc.com/uploadedImages/Common/Shared_Image/Gallery/HTC_Touch_HD/large6.jpg

http://www.htc.com/uploadedImages/Common/Shared_Image/Gallery/HTC_Touch_HD/large7.jpg

http://www.htc.com/uploadedImages/Common/Shared_Image/Gallery/HTC_Touch_HD/large8.jpg

Πανέμορφο, εντυπωσιακό, και 3.5 εκτός των άλλων... Παντελώς άχρηστο όμως λόγω έλλειψης dpad...

• Administrators
Παντελώς άχρηστο όμως λόγω έλλειψης dpad...

Gia opoion to xreiazetai einai ontws simantiki elleipsi.

Yparxoun polloi bebaia pou den to xrisimopoioun pote.

Modpic.gif

• Administrators
καλημερα παιδια. ειδα το κινητουλη αυτο και μου εκανε μεγαλη εντυποση. εχω απιδοτηση απο cosmote σε κανα μηνα και θελω να μαθω ποτε θα βγει περιπου;

Einai polla pragmata parapanw apo ena "kinitouli". Psaksto ligo giati einai krima na klais ta xrimata sou stin kardia twn xristougennwn.

Modpic.gif

το εχω ψαξει καλα. εχω τωρα το diamond και θελω να παρω ή αυτο ή το omnia . το μονο που με χαλαει πολυ σε αυτο ειναι το μεγεθος που φαινετε μεγαλο. αλλα αν δεν το δω απο κοντα δεν μπορω να πω κατι.
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Gia opoion to xreiazetai einai ontws simantiki elleipsi.

Yparxoun polloi bebaia pou den to xrisimopoioun pote.

Έχεις εμπειρία απο windows mobile, και ξέρεις ότι χωρίς dpad δ γίνεται προκοπή. Έστω κάποιο touch sensitive direction pad θα μπορούσε να έχει.

Χωρίς dpad δουλεύουν κυρίως εφετζίδικα iphone wannabe προγράμματα. Οι πραγματικά χρήσιμες touch friendly εφαρμογές είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, και το dpad πολλές φορές σε γλυτώνει απο το stylus.

Βέβαια για το χρήστη που θα το πάρει και δεν θα αλλάξει τίποτα και δεν θα προσθέσει κανένα πρόγραμμα ίσως να μην είναι αισθητή η διαφορά. Αλλά αυτός ο χρήστης θα έπρεπε να ασχοληθεί με iphones, και όχι windows mobile :p

Αν έδαζε και κάποιο pad, νομίζω ότι δεν υπήρχε λόγος για κάποιον να πάρει το diamond ή και το pro (αν δεν ήθελε πληκτολόγιο). Και δεν έχει ούτε χρόνο (το diamond) στην αγορά

• Administrators
Αν έδαζε και κάποιο pad, νομίζω ότι δεν υπήρχε λόγος για κάποιον να πάρει το diamond ή και το pro (αν δεν ήθελε πληκτολόγιο). Και δεν έχει ούτε χρόνο (το diamond) στην αγορά

Me ta ean den teleiwnoume pote. Panta tha leme ean... opoia syskevi kai na paroume.

Exeis tin entypwsi oti to Touch HD tha kleisei 6mino?

Ta idia kai xeirotera epathe kai to Touch Cruise apo to Diamond. Kyklos einai pia kai tha symbainei me oles tis syskeves pleon.

Modpic.gif

Exoume meinei merikoi pantws pou protimoume na fainetai oti prokeitai gia Windows Mobile syskevi kai oxi gia iphone clone.

Κι εγώ μαζί σου είμαι... Προσωπικά, δε με χαλάει το περιβάλλον. Περισσότερο αναφέρω τι θα πρέπει να βελτιώσει η HTC για να χτυπήσει το iPhone, δεδομένου ότι σε χαρακτηριστικά υπερτερεί ήδη το iPhone προ πολλού! Προσωπικά, προτιμώ το Diamond από όλα... ;)

Ginetai afto mesa apo to TF3D. (Ektos kai an les kati allo pou den katalabainw).

Αν δεν κάνω λάθος, από όσα έχω δει, όταν από την οθόνη μηνυμάτων του TF3D πατάς να φτιάξεις μήνυμα εμφανίζεται η κλασική WM εφαρμογή για τα μηνύματα. Για λόγους ευχρηστίας, πιστεύω θα ήταν καλύτερο να επεκτείνουν το TF3D ώστε να μπορείς μέσα από το Interface του να γράψεις και ένα μήνυμα... ;)

• Administrators
Αν δεν κάνω λάθος, από όσα έχω δει, όταν από την οθόνη μηνυμάτων του TF3D πατάς να φτιάξεις μήνυμα εμφανίζεται η κλασική WM εφαρμογή για τα μηνύματα.

Me dyo kiniseis mpaineis kateftheian stin eggrafi neou minimatos. Poso pio efxristo apo afto?

Modpic.gif

Me dyo kiniseis mpaineis kateftheian stin eggrafi neou minimatos. Poso pio efxristo apo afto?

Δεν αναφέρομαι στο πως θα μπεις στην οθόνη συγγραφής μηνύματος αλλά στο interface της ίδιας της οθόνης συγγραφής μηνύματος, αφού πλέον εγκαταλείψεις το TouchFlo3D. Ότι έχει να κάνει με το TF3D είναι εξαιρετικά πρακτικό και γρήγορο στο χρήση, αλλά όταν το εγκαταλείπεις βρίσκεις ένα λιγότερο πρακτικό περιβάλλον, το κλασικό WM δηλαδή, που απαιτεί περισσότερο γραφίδα παρά δάχτυλο για να δουλέψεις...

Και όταν είσαι "άνετος" είναι οκ. Αλλά αν υποθέσουμε ότι θες να γράψεις ένα κείμενο γρήγορα και δεν είσαι σε πολύ εύκολη θέση (έστω ότι είσαι στο αμάξι στο φανάρι και θες να γράψεις ένα μήνυμα στα γρήγορα) τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Και δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο, αλλά και σε άλλου είδους εφαρμογές με αντίστοιχα προβλήματα. Το TF αποδεικνύει ότι η HTC μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα, όπως κάνει με όλα αυτά που προσφέρει μέχρι στιγμής, επομένως αν το επεκτείνουν ώστε να κάνει και κάποια άλλα πράγματα θα είναι ότι καλύτερο για την εμπειρία χρήσης του HD... ;)

Υπάρχει τρόπος να μπένει απευθείας στα μηνύματα κάνοντας μια συντόμευση στην επιφάνια εργασίας. Έτσι μόλις το πατας να μπένει ακριβώς εκεί που γράφεις sms.

http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=173504

Το έβαλε φαίνεται το expansys στο site αλλά δεν ξέρουμε ακόμα την τιμή. Μάλλον γρήγορα είναι ακόμα

~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Σίγουρα εμείς θέλουμε να βγει το συντομότερο δυνατό, αλλα στην Samsung θα έυχονται να αργήσει, για να προλάβουν να πουλήσουν κάνα Omnia πριν βγει...
HTC Desire Root User

• Administrators
αλλά όταν το εγκαταλείπεις βρίσκεις ένα λιγότερο πρακτικό περιβάλλον, το κλασικό WM δηλαδή, που απαιτεί περισσότερο γραφίδα παρά δάχτυλο για να δουλέψεις...

Ειδικά στα νέα HTC με τα καινούργια πληκτρολόγια που δουλεύουν αποκλειστικά με τα δάχτυλα... γράφεις SMS με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πάνω σε μια touch screen οθόνη φυσικά.

Και όταν είσαι "άνετος" είναι οκ. Αλλά αν υποθέσουμε ότι θες να γράψεις ένα κείμενο γρήγορα και δεν είσαι σε πολύ εύκολη θέση (έστω ότι είσαι στο αμάξι στο φανάρι και θες να γράψεις ένα μήνυμα στα γρήγορα) τότε τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά. Και δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο, αλλά και σε άλλου είδους εφαρμογές με αντίστοιχα προβλήματα. Το TF αποδεικνύει ότι η HTC μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα, όπως κάνει με όλα αυτά που προσφέρει μέχρι στιγμής, επομένως αν το επεκτείνουν ώστε να κάνει και κάποια άλλα πράγματα θα είναι ότι καλύτερο για την εμπειρία χρήσης του HD...

Ότι περιβάλλον να έχεις... ποτέ δε θα αντικατασταθεί το κλασσικό πληκτρολόγιο των απλών κινητών με μια touch screen μιας και δεν υπάρχει η αίσθηση της αφής του πλήκτρου. Και σε αυτό δεν φταίει φυσικά το περιβάλλον των Windows και μην περιμένεις κανένα TF3D να βοηθήσει περισσότερο από ότι έχει ήδη βοηθήσει. Υποθέτω από τα λεγόμενα σου ότι δεν έχεις συσκευή με TF3D γιαυτό και τα σχόλια σου (συγνώμη εάν κάνω λάθος).

Modpic.gif

Σίγουρα εμείς θέλουμε να βγει το συντομότερο δυνατό, αλλα στην Samsung θα έυχονται να αργήσει, για να προλάβουν να πουλήσουν κάνα Omnia πριν βγει...

τι ασχολησε με την samsung??δεν αξιζει

Ότι περιβάλλον να έχεις... ποτέ δε θα αντικατασταθεί το κλασσικό πληκτρολόγιο των απλών κινητών με μια touch screen μιας και δεν υπάρχει η αίσθηση της αφής του πλήκτρου. Και σε αυτό δεν φταίει φυσικά το περιβάλλον των Windows και μην περιμένεις κανένα TF3D να βοηθήσει περισσότερο από ότι έχει ήδη βοηθήσει. Υποθέτω από τα λεγόμενα σου ότι δεν έχεις συσκευή με TF3D γιαυτό και τα σχόλια σου (συγνώμη εάν κάνω λάθος).

Ναι, πράγματι δεν έχω κινητό με TF3D αλλά θέλω πολύ να αποκτήσω το Diamond... :p

Καταλαβαίνω τι λες, αλλά νομίζω ότι και πάλι δεν καταλαβαίνεις τι θέλω να πω! Το TF3D ότι λειτουργίες κάνει μέχρι τώρα τις κάνει εξαιρετικά. Απλώς πιστεύω ότι αν επεκταθεί και σε άλλες λειτουργίες (δεν είναι μόνο το SMS, αυτό απλώς το αναφέρω) ώστε να δίνει μια πιο καθαρή και όμορφη εικόνα στο μάτι θα μηδενίσει τα προβλήματα που προκαλούν τα WM στην ευχρηστία, σε κάποιες περιπτώσεις. Τέσπα, μπορεί να κάνω λάθος... ;)