Jump to content

gmadx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by gmadx

  1. Καλησπέρα σε όλους. Επειδή το thread εχει φτάσει σε 1170 περίπου σελίδες κ δεν το παρακολουθώ, να σας ρωτήσω αν στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου κινητού? Μόλις πούλησα το Samsung I8910 κ ψάχνω αντικαταστάτη του. Σε σχέση με το HTC DESIRE HD είναι πιο αργό στη συμπεριφορά του? Τα WM7 απ' ότι ξέρω έχουν δρόμο ακόμα, οπότε αξιζει να αγοράσω τον τελευταίο των Μοϊκανών, όπως καλά είπε κάποιος σε προηγούμενο post, ή το android είναι μονόδρομος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρετε?:lol: Κάπως έτσι γελάνε και στη SAMSUNG μαζί μας, ελληνική αναβάθμιση....σαν ανέκδοτο μας αντιμετωπίζουν.
  3. Καλημέρα σας, Επειδή δε γνωρίζω να σας ρωτήσω το εξής: Έχω 5 επαγγελματικές γραμμές για τις οποίες πήρα επιδότηση μόνο για τις 4, επειδή στην 5η δεν έβαλα δωρεάν χρόνο ομιλίας με κάποιο πρόγραμμα. Στην 5η έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία surf & email 150 και τη χρησιμοποιώ μόνο με το pda για το internet, κλήσεις δε κάνω καθόλου. Μπορώ να τη μεταφέρω στο πρόγραμμα χωρίς πάγιο και να έχω πάλι την υπηρεσία surf & email ή δε θα μου αλλάξουν πρόγραμμα? Ευχαριστώ
  4. Όλοι όσοι διαμαρτύρονται για οποιοδήποτε πρόβλημα ας αναφέρουν ένα κινητό, pda, smartphone ή οτιδήποτε άλλο θέλουν , που να τα κάνει όλα τέλεια, να λειτουργεί άψογα, να είναι users friendly (κι όχι user, μιας κι ο καθένας έχει άλλη άποψη για το τι είναι friendly) κ.λ.π. Όταν τα σκάμε χοντρά για μια συσκευή ή για οτιδήποτε άλλο οφείλουμε να το έχουμε ψάξει πρώτα, έστω και λίγο. Και εγώ έχω πρόβλημα με τα widgets, το ανέφερα κάποια στιγμή, δε απάντησε κάποιος γιατί προφανώς δεν έχει τύχει σε άλλον ή δεν υπάρχει λύση ή γιατί βαριόμαστε να γράφουμε, δε το ξανα πόσταρα το συγκεκριμένο ούτε αναφέρομαι συνέχεια σε αυτό το πρόβλημα για να μειώσω το κινητό. Πιθανόν έχω κάνει κάτι λάθος και όπως οι περισσότεροι θέλουμε τη λύση αμέσως , εύκολα , χθες. Το κινητό είναι άψογο, χρησιμοποιείται με το ένα χέρι, έιναι γρήγορο κι ότι άλλο έχει αναφερθεί από τα παιδιά εδώ μέσα. Τα έχω σκάσει χοντρά για κινητά και pda και κανένα δεν ήταν άψογο (SE-P900, SE-P990, HTC-X7500, Samsung-G810 & i8910HD ).Εδώ το Χ7500 των 1000€ και δεν έχει καλό δέκτη gps (πικραμένη ιστορία:(). Με 600€, παρόλο που είναι υπέρογκο-τεράστιο ποσό για κινητό, δεν γίνεται να έχουμε τα πάντα τέλεια, xenon flash, dual led, αισθητήρες φακού φωτογραφικής, καταπληκτικά ηχεία, τέλειο δέκτη wi-fi, ανεπανάληπτο λειτουργικό, τεράστιο επεξεργαστή, ατελείωτη ram, εξαίσια capasitive οθόνη, ταχύτατο gps, κλπ. Πάνω από το μέσο όρο ναι, κορυφή σε όλα δεν γίνεται. Αυτά!!!
  5. Αυτό που ανέφερα χθες δεν το έχει παρουσιάσει σε άλλον? Επειδή έλειπα διακοπές, πήγα σήμερα να πάρω την οθόνη από το πλάισιο και μου έδωσαν την SAMSUNG P2270HD αντί για την Τ220HD που είχε αναφερθεί σε προηγούμενο post. Μια χαρά μου ήρθε.
  6. Καλησπέρα σας, Κάποιες φορές κι αφού είναι αρκετή ώρα με σβηστή την οθόνη μόλις το ανοίξω δεν ανταποκρίνονται τα widjets στα πατήματα. Δουλεύουν μόνο τα 4 κάτω κουτάκια με το τηλέφωνο , τα sms, κλπ. Τα widjets δεν δουλεύουν καθόλου, ούτε το λουκετάκι ανταποκρίνεται. Άμα σύρω το δάχτυλο δεξιά ή αριστερά αλλάζουν κανονικά οι οθόνες, τα menu δουλεύουν κανονικά, αλλά στην αρχική οθόνη με τα widjets υπάρχει νέκρα. Έχω βάλει και το μεγάλο αναλογικό ρολόι το οποίο όμως δείχνει την ώρα της τελευταίας φοράς που δούλευαν κι όχι εκείνης της στιγμής. Το έχει παρουσιάσει σε κάποιον άλλον αυτό, κι αν ναι τι κάνουμε?
  7. Καλησπέρα, Το κινητό το έχει η γυναίκα μου και της κάνει πολύ συχνά επανεκκινήσεις καθώς χάνει και το ιστορικό των κλήσεων που έχει το τηλέφωνο (εισερχόμενες, εξερχόμενες αναπάντητες). Δε έχω ψάξει τι φτάιει ούτε του έχω κάνει αναβάθμιση (δεν ξέρω αν χρειάζεται) αλλά κλεινεί και ανοίγει μόνο του αρκετά συχνά.
  8. Καλημέρα σας, Τα smart deals ισχύουν και για φορητότητα από cosmote 1 επαγγελματικού αριθμού ή είναι μόνο για οικογενειακά και ατομικά προγράμματα. (έχω ένα μόνο νούμερο με επαγγελματικό ΑΦΜ)
  9. Καλησπέρα σας. Πήρα αυτό το κινητό και έχω το εξής πρόβλημα: όταν διαλέγω μία φωτογραφία και θέλω να τη βάλω ως φόντο, μόλις την επιλέξω και μου βγάλει το τυπική ή μεγιστοποίηση ότι κι αν πατήσω μου βγάζει μνήμη πλήρης και να ελευθερώσω μνήμη. Στην κατάσταση τηλεφώνου δείχνει ότι έχω ελεύθερα άλλα 6GB περίπου. Τι πρόβλημα υπάρχει ή κάνω κάτι λάθος? Ειλικρινά δεν είχα χρόνο να διαβάσω όλο το thread, αν έχει ξαναερωτηθεί και απαντηθεί το συγκεκριμένο παρακαλώ υποδείξτε μου το. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  10. Παίδες καλησπέρα, Σκέφτομαι να το πάρω σαν δεύτερο κινητό και να φωτογραφίζω τα τέκνα μου. Τελικά οι φωτογραφίες και τα βίντεο αξίζουν κάτι, αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ για αυτό το P990 γιατί το Χ7500 είναι σε αυτό το θέμα άστα να πάνε. Σαν πρώτο κινητό έχω το X7500 οπότε είμαι καλυμένος σε θέματα office, gps, media player κλπ. Με ενδιαφέρει επειδή έχει το οπτικό zoom, και μεγάλη (σχετικά πάντα) οθόνη. Το μέγεθος δεν είναι πρόβλημα είμαι συνηθισμένος. Ερώτηση: Συγχρονισμό με το outlook κάνει ?(αν έχει απαντηθεί σας παρακαλώ παραπέμψτε με) Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα candy bars σε σχεδιασμό κινητά, γι' αυτό και προσπαθώ να αποφύγω τα SE-G900 & C902, N82 κ.α. Σκεφτόμουν και το N85 αλλά ~500ευρώ για δεύτερο κινητό το βρίσκω υπερβολικό (και προκλητικό για μερικούς ίσως). Συγγνώμη για το μακροσκελές, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Πέρσι στην ανανέωση cosmote από germanos μου δώσαν αξεσουάρ που ζήτησα. Φέτος δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα
  12. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Είχα την ίδια ιστορία από cosmote σε vodafone (ακόμα δεν έχει τελειώσει). Μου έκανε για εταιρικό πακέτο η cosmote μία γελοία επιδότηση. Τους πήρα τηλέφωνο και μου το ανέβασαν 10 ευρώ για κάθε γραμμή βάζοντας και μεγαλύτερα προγράμματα (άρα μεγαλύτερα πάγια). Τους είπα ότι θέλω και μηνιαίο internet στα κινητά απεριόριστες ενδοεταιρικές κλπ, τίποτα δεν έγινε έδιναν μόνο για άλλο προγραμμα ομιλίας 10 ευρώ παραπάνω. Με πήραν από τη vodafone και αφού στην αρχή μου πρόσφεραν σχεδόν την ίδια επιδότηση και τους είπα ότι δεν αξίζει, μου έκαναν δεύτερη προσφορά 2/3 μεγαλύτερη από της cosmote. Η κοπέλα όταν έκανε τη δεύτερη προσφορά με παρακάλεσε να μη πάω με αυτή στη cosmote και να τους την πω διεκδικώντας κάτι καλύτερο. Βασίστηκε στο λόγο μου και έκανε μια πολύ καλή προσφορά. Και επειδή όταν μου δίνει κάποιος το λόγο του θέλω να τον κρατάει, θα ηταν τουλάχιστον αναξιοπρεπές και γελείο να πάω αλλού για καλύτερη προσφορά κι ας ήταν και διπλάσια. Το να είναι κάποιος τουλάχιστον αξιοπρεπής και επαγγελματίας έχει χαθεί στις μέρες μας, γι αυτό πάμε κατά διαόλου (κι όχι μόνο). Γιατί πρέπει να ξαναπάρω τον οποιοδήποτε να του δείξω άλλη προσφορά για να πειστεί ότι το ψάχνω κι αλλού? Αν ήταν επαγγελματίες θα το καταλάβαιναν και θα έκαναν ότι καλύτερο από την αρχή. Ξέρω ότι όταν θα τους κάνει η vodafone την αίτηση μεταφοράς αριθμών θα με πάρουν τηλέφωνο και θα μου λένε τα δικά τους. Τους πήρα πριν με πλησιάσει η vodafone και τους έστειλα κι επιστολή με τις διαμαρτυρίες μου για τη στάση που έδειξαν σε πελάτη που τον έχουν από το 1997. Αυτοί με έγραψαν, θα τους γράψω κι εγώ. Του χρόνου τα ξαναλέμε, το ίδιο θα ισχύει του χρόνου και για τη vodafone. H cosmote αν δεν κάνω λάθος είναι πρώτη τόσα χρόνια σε συνδρομητές και οι επιδοτήσεις που δίνει είναι ελλεεινές, δεν ξέρω οι άλλες εταιρείες τι έκαναν τόσα χρόνια, τώρα το έψαξα. Ας αλλάξει λίγο το status της αγοράς, με κάποια αναδιάταξη των αριθμών συνδρομητών, να σφίξουν λίγο οι κ.... Καλύτερα για εμάς θα είναι.
  13. Δεν γκρινιάζω, και μακάρι να είναι η κατάλληλη λύση για εδώ. Αλλά μέχρι στιγμής δε βλέπω κάποια σοβαρή λύση και εφαρμογή από καμία εταιρεία 'η το κράτος.
  14. Εδώ δεν έχουμε καλά καλά wifi spots σε αρκετά σημεία, το wimax μας μάρανε.
  15. Για την πρώτη ερώτηση δεν γνωρίζω, αλλά για τη δεύτερη ναι πωλούνται και χωρίς live μενού.
  16. Για όποιον ενδιαφέρεται, στο ELECTRO WORLD στη Συγγρού, δεν ξέρω στα υπόλοιπα, έχει η Vodafone επιπλέον 100 ευρώ επιδότηση μέχρι το Σάββατο. Ένας φίλος μου το μετέφερε από Cosmote σήμερα και πήρε συσκευή δωρεάν αξίας 215 ευρώ (στο πρόγραμμα 150). Αν έχεις Vodafone και θες να συνεχίσεις δεν ξέρω τι γίνεται.
  17. Επειδή το έχω ψάξει για εταιρικό πακέτο, αν πάρεις και ζητήσεις να σε ενημερώσουν για την επιδότηση και ανανέωση συμβολαίου, σε ενημερώνουν με βάση όλους τους λογαριασμούς του χρόνου, ποιο πρόγραμμα σε βολεύει με βάση το χρόνο που μίλησες. Μπορείς, επίσης , όλη την επιδότηση να την πάρεις για μία συσκευή (εγώ παίρνω από πέντε γραμμές). Αν σου πουν ότι χρειάζεσαι μεγαλύτερο πρόγραμμα σου δίνουν και λίγο καλύτερη επιδότηση (περίπου 5~10 ευρώ ανά γραμμή).
  18. Φωτογραφία δεν έχει? Της κοπελιάς που το κρατάει, εννοείτε
  19. Καλησπέρα Αυτό το πρόβλημα το έχω Αθήνα με Cosmote
  20. Μου ήρθε επιδότηση από COSMOTE για 5 εταιρικές γραμμές κάποιο ποσό για τη κάθε μία. Τους πήρα τηλέφωνο και τους λέω ότι ενώ τρία χρόνια έχω αλλάξει σε μεγαλύτερα προγράμματα, ότι χρησιμοποιώ το wireless internet, κι ότι οι λογαριασμοί έχουν μεγαλώσει, αυτοί μου δίνουν τρία χρόνια την ίδια επιδότηση. Τους είπα ακόμη ότι τα καινούργια μου συμβόλαια θέλω να έχουν ακόμη μεγαλύτερα πάγια (έδινα για πάγια περίπου 150 το μήνα και τώρα θα τους έδινα γύρω στα 210), τους ρώτησα τι καλύτερη επιδότηση κάνουν και μου έβαλαν 10 ευρώ σε κάθε γραμμή παραπάνω, τα θηρία. Επίσης ανέφεραν ότι και να κάνω απεριόριστες τις ενδοεταιρικές κλήσεις, από 120' που είναι τώρα, δεν έχω μεταβολή στην επιδότηση γιατί είναι μόνο για τα πακέτα BUSINESS PLUS, κι όχι για τα BUSINESS VALUE, παρόλο που το πάγιο είναι μεγαλύτερο. Το ίδιο ισχύει και αν έβαζα πάγιο για το WIRELESS INTERNET 250MB, δεν παίζει ρόλο στην επιδότηση. Κοινώς από (150*12=)1800ευρώ το χρόνο θα τους έδινα (210*12)=2520ευρώ τουλάχιστον το χρόνο και μου δίνουν 45 ευρώ μεγαλύτερη επιδότηση για 5 (πέντε) γραμμές. Μου πρότειναν από τη VODAFONE το ίδιο μελλοντικό πακέτο με περίπου 260 ευρώ μεγαλύτερη επιδότηση (το ανέφερα κι αυτό στη COSMOTE). Φταίω να αλλάξω εταιρεία, στην οποία είμαι από τότε που άνοιξε. Έχω καποιους ενδοιασμούς για την κάλυψη εκτός αστικών κέντρων για την VODAFONE, και ότι σου σπάνε τα νεύρα με καθηστερημένο λογαριασμό, όχι ότι οι της COSMOΤΕ είναι καλύτεροι, αλλά το σκέφτομαι σοβαρότατα. Συγγνώμη για το μακροσκελές του post αλλά τώρα μίλαγα μαζί τους και είμαι έξωφρενών.
  21. Ξέρω ότι οι υπόλοιποι θα γελάσουν, το Χ7500 το έχεις σκεφτεί? Μεγάλο αλλά πολύ καλό σε word, excel, pdf, μέχρι και αρχείο autocad ανοίγω με ένα viewer. Επειδή έχω σαν κινητό το Χ7500 χωρίς πληκτρολόγιο, δυστυχώς παρόλο τη μεγαλύτερη οθόνη, το κανονικό πληκτρολόγιο είναι αναντικατάστατο. Φαντάσου σε μικρότερη.
  22. Καλημέρα

    Τόσο offtopic είμασταν?

    Μ' άρεσε πάντως η συζήτησή μας. Επιφυλλάσομαι. Καλή συνέχεια

  23. Αν έδαζε και κάποιο pad, νομίζω ότι δεν υπήρχε λόγος για κάποιον να πάρει το diamond ή και το pro (αν δεν ήθελε πληκτολόγιο). Και δεν έχει ούτε χρόνο (το diamond) στην αγορά
  24. Συμφωνώ απόλυτα οπότε μη το πλασάρει σαν iphone killer.
  25. Και να χάσουν την αγορά των Χριστουγγένων που οι περισσότεροι θα ζητάνε από τον αη βασίλη iphone? Με έχουν ρωτήσει μέχρι στιγμής 3 φίλες και 1 φίλος για το iphone, και για το diamond μόνο ένας ο οποίος είναι και λίγο υποψιασμένος με τα pda. Οπότε είναι στο χέρι της htc να αποφασίσει πότε κι ως τι θα το πλασάρει.
×
×
  • Create New...