Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι και εγω, ακαδημαικου προς το παρον ενδιαφεροντος, γιατι τα καλοπ[αιδα:X στη voda με καθυστερουν ακομα...:cry:

Εφοσον τα 6.5, δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα επισημα, ειμαστε σιγουροι οτι οι cooked αποδιδουν το ιδιο καλα με τα original?

Απλώς....Κωστας

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• Administrators
Εφοσον τα 6.5, δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα επισημα, ειμαστε σιγουροι οτι οι cooked αποδιδουν το ιδιο καλα με τα original?

Οι cooked ROMs με WM6.5 έχουν ακόμα προβλήματα. Τα beta builds που κυκλοφορούν δεν είναι ακόμα αξιόπιστα.

Modpic.gif

Το ξέρω ότι θα γελάσετε, αλλά πρέπει να το ρωτήσω: δοκίμασα να περάσω για πρώτη φορά καινούργια rom και φυσικά διάλεξα του panosha!! Όλα ωραία και καλά ως εδώ, παρά τα δύστροπα 64bit vista!! Τα κατάφερα και κόλλησα στο εξής απλό: πώς κάνουμε hard reset? Διάβασα, ότι πατάμε volume up εναλλάξ με down και έχοντας τα πατημένα πατάμε στιγμιαία power, μετά volume up και συνεχίζουμε. Όσο κι αν προσπάθησα, είτε μπαίνω στο bootloader (προφανώς πιέζω περισσότερη ώρα το power), είτε ανοίγει κανονικά η συσκευή!! Αν είναι δυνατόν!! Έφαγα το...γάιδαρο και έμεινα στην ουρά? :O Πείτε μου σας παρακαλώ κανένα σίγουρο τρόπο, για να προχωρήσω στο hard reset και να αρχίσω να επανεγκαθιστώ εφαρμογές (προφανώς δεν κάνει να γίνει restore των αρχείων της μαμίσιας rom μέσω sprite backup). Επίσης, κατά τη διαδικασία του hard reset, πρέπει να αφήσω μέσα την κάρτα μνήμης ή όχι? Με συγχωρείτε για την άγνοια, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη!! Ευχαριστώ!! :)
jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p

Δεν έχει σχέση η κάρτα μνήμης. Τώρα πως κάνεις hard reset. Λοιπόν η συσκευή είναι κλειστή πατάς Volume down και Volume Up και μετά πατάς το Power για λίγο και τα κουμπιά Volume Down και Volume Up ΔΕΝ τα αφήνεις τα πατάς μέχρι να σου εμφανίσει το μήνυμα. Μετά πατάς το volume up και κάνει hard reset
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Το ξέρω ότι θα γελάσετε, αλλά πρέπει να το ρωτήσω: δοκίμασα να περάσω για πρώτη φορά καινούργια rom και φυσικά διάλεξα του panosha!! Όλα ωραία και καλά ως εδώ, παρά τα δύστροπα 64bit vista!! Τα κατάφερα και κόλλησα στο εξής απλό: πώς κάνουμε hard reset? Διάβασα, ότι πατάμε volume up εναλλάξ με down και έχοντας τα πατημένα πατάμε στιγμιαία power, μετά volume up και συνεχίζουμε. Όσο κι αν προσπάθησα, είτε μπαίνω στο bootloader (προφανώς πιέζω περισσότερη ώρα το power), είτε ανοίγει κανονικά η συσκευή!! Αν είναι δυνατόν!! Έφαγα το...γάιδαρο και έμεινα στην ουρά? :O Πείτε μου σας παρακαλώ κανένα σίγουρο τρόπο, για να προχωρήσω στο hard reset και να αρχίσω να επανεγκαθιστώ εφαρμογές (προφανώς δεν κάνει να γίνει restore των αρχείων της μαμίσιας rom μέσω sprite backup). Επίσης, κατά τη διαδικασία του hard reset, πρέπει να αφήσω μέσα την κάρτα μνήμης ή όχι? Με συγχωρείτε για την άγνοια, αλλά κάθε αρχή και δύσκολη!! Ευχαριστώ!! :)

Η αρχη οντως φιλε μου καλε ειναι δυσκολη, αλλα αν διαβαζες λιγο το Manual του HD, αναφερεται (σελ 278) :O οτι :

Clear Storage

You can also use Clear Storage to reset your device back to factory default settings.

On the Home screen, slide to the Settings tab and then tap All Settings.

2. On the System tab, tap Clear Storage.

3. Enter “1234” and then tap Yes.

Δεν χρειαζεται να βγαλεις την καρτα, κανει Hard Reset και σβηνει μοναο αυτα που ειναι καταχωρημενα στην μνημη της συσκευης μονο :rolleyes:

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Δεν έχει σχέση η κάρτα μνήμης. Τώρα πως κάνεις hard reset. Λοιπόν η συσκευή είναι κλειστή πατάς Volume down και Volume Up και μετά πατάς το Power για λίγο και τα κουμπιά Volume Down και Volume Up ΔΕΝ τα αφήνεις τα πατάς μέχρι να σου εμφανίσει το μήνυμα. Μετά πατάς το volume up και κάνει hard reset

Γιατί Αντρέα το start/settings/system/clear storage

σας χαλάει???

:lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Ναι με χαλάει! :p Αν τύχει και δεν μπορεί να το κάνει αυτό?? Τι θα κάνει?
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση!! Θα περάσω τώρα μάλλον τα cabs που δίνει ο panosha για το autorotate στο manila και προχωράω. Με πρώτη ματιά είναι εξαιρετική δουλειά, που αξίζει πολλά συγχαρητήρια. Βέβαια, το δικό μου πρόβλημα (αδυναμία λήψης ραδιοφωνικών σταθμών) δε λύθηκε και κάποια στιγμή θα χρειαστεί μάλλον να την πάω στο service, αλλά θα το κάνω αργότερα, γιατί προφανώς μπορεί να μου τη στερήσουν για μέρες!! Εύχομαι, τότε να περάσω εύκολα πάλι τη μαμίσια ρομ(αν είναι απαραίτητο) πριν πάει για επισκευή, αφού ακολούθησα το uspl. Μέχρι τότε, βλέπουμε!! Παρεπιπτόντως, μπράβο και για την προσεγμένη ιστοσελίδα σου!!
jparalias.blogspot.com Περί ανέμων και υδάτων (ενίοτε όμως ανεμοστροβίλων & πλημμυρών)... :p

Παρεπιπτόντως, μπράβο και για την προσεγμένη ιστοσελίδα σου!!

Σε εμένα το είπες αυτό??!! :happy::happy:

Καλά τώρα μιλάμε είμαι επαγγελματίας τι το συζητάμε τώρα! :p

Ναι με χαλάει! :p Αν τύχει και δεν μπορεί να το κάνει αυτό?? Τι θα κάνει?

Αν ερχοταν αυτη η στιγμη τουτο ελεγες του ανθρωπου·

Τωρα την δουλεια του ηθελε να κανει!:rolleyes:

Σε εμένα το είπες αυτό??!! :happy::happy:

Καλά τώρα μιλάμε είμαι επαγγελματίας τι το συζητάμε τώρα! :p

Αν δεν παινεψεις το σπιτι σου···:p

Ps

Το iphone δεν το δινω!!

Για να μην παρερμηνευονται τα λεγομενα μου·

Λεμε που κ που καμια μ@λ@κια να γελαμε,αλλα να μην τα παιρνετε τοις μετρητοις :D

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Μου έχει βγάλει διπλα apointments στο calendar και στις επαφές, μιας και τις πέρασα αρχικά απο το PIMBackup και μετά έκανε συχρονισμό απο το outlook και τις περασε και δευτερη φορα.. ξερετε τι μπορω να κάνω?

εσβησα τα appointments απο το outlook και πήγα να κάνω συχρονισμό αλλά τζίφος..

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση!! Θα περάσω τώρα μάλλον τα cabs που δίνει ο panosha για το autorotate στο manila και προχωράω.

σε μένα πάντως φαίνεται να μην δουλευει σε κάποιες εφαρμογές.. οπως πχ Nitrogen, Parlingo..

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

http://www.eikonostoixeio.eu/

καλησπερα παιδες και χρονια πολλα.πριν λιγες μερες καποιος μου εκλεψε το τσαντακι το οποιο εκτος απο χρημματα,ταυτοτητες κλπ ειχε μεσα και το hands free του HD.Ξερουμε ποσο κοστιζει απο ace?μπορω να το παρω απο αλλου πιο φθηνα?μπορω να χρησιμοποιησω καποιο παραπλησιο?

Μου έχει βγάλει διπλα apointments στο calendar και στις επαφές, μιας και τις πέρασα αρχικά απο το PIMBackup και μετά έκανε συχρονισμό απο το outlook και τις περασε και δευτερη φορα.. ξερετε τι μπορω να κάνω?

ξαναπερνάω το backup απο PIM.. για να δουμε.. :X

http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg

• Administrators
Ξερουμε ποσο κοστιζει απο ace?μπορω να το παρω απο αλλου πιο φθηνα?μπορω να χρησιμοποιησω καποιο παραπλησιο?

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=14207

Modpic.gif

ξαναπερνάω το backup απο PIM.. για να δουμε.. :X

Το επαθα και εγω. Για να το διορθωσω εκανα τα εξης. Διεγραψα τα παντα απο επαφες και ραντεβου απο το HTC. Συγχρονισα το Outlook εμεινε κενο. Εριξα το ΡΙΜ και ξανασυγχρονισα. Μετα ολα ηταν σαν και πριν

καλησπερα παιδες και χρονια πολλα.πριν λιγες μερες καποιος μου εκλεψε το τσαντακι το οποιο εκτος απο χρημματα,ταυτοτητες κλπ ειχε μεσα και το hands free του HD.Ξερουμε ποσο κοστιζει απο ace?μπορω να το παρω απο αλλου πιο φθηνα?μπορω να χρησιμοποιησω καποιο παραπλησιο?

εγω χρησιμοποιω νοκια ακουστικο και λειτουργει μια χαρα! καλυτερα απ' οταν ειχα νοκια κινητο!!

Το επαθα και εγω. Για να το διορθωσω εκανα τα εξης. Διεγραψα τα παντα απο επαφες και ραντεβου απο το HTC. Συγχρονισα το Outlook εμεινε κενο. Εριξα το ΡΙΜ και ξανασυγχρονισα. Μετα ολα ηταν σαν και πριν

8enks.. κατι τετοιο κανω.. :) αλλα ζορίζεται γιατι εχω περασμένο το ερτολόγιο.. :blink:

8enks.. κατι τετοιο κανω.. :) αλλα ζορίζεται γιατι εχω περασμένο το ερτολόγιο.. :blink:

Το pim backup το χρησιμοποιώ μόνο για τα sms και για ενα ασφαλες backup των επαφών που όμως δεν το κάνω restore, απλά το κρατάω μην τυχόν συμβεί τίποτα.

Φλασάρω άπειρες φορές και πάντα συχρονίζω με τον outlook όπου φροντίζω να είναι πάντα ενημερωμένες οι επαφές και τα ραντεβού μου.

Το εορτολόγειο δεν το χρησιμοποιώ. Απλά για τις επαφές μου που με ενδιαφέρει να στείλω κάποιες ευχές έχω βάλει appointments με ισχύ κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία.

Το εορτολόγειο καθυστερεί τον συχρονισμό υπερβολικά. Μια λύση αν το θεωρείτε απαραιτητο, είναι να κρατείσετε μόνο τις εορτές που σας ενδιαφερουν.

Για μενα λοιπόν πρεπει η συσκευη να συχρονίζει κάθε στιγμή που βρίσκεται συνδεδεμένη στο λαπτοπ ώστε να υπάρχει αντιστοιχία όλων.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

@Te_salat έχεις γίνει expert στις customιες βλέπω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=500551

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

@Te_salat έχεις γίνει expert στις customιες βλέπω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=500551

Και δεν είναι μόνο expert κάνει και τέλειες δουλειές.. Να δούμε τι άλλο θα δημιουργήσει.

σε μένα πάντως φαίνεται να μην δουλευει σε κάποιες εφαρμογές.. οπως πχ Nitrogen, Parlingo..

memmaid-sktools αυτα τα 2 εχουν επιλογη να σου σβησουν τις διπλες επαφες/ημερολογιο

Το pim backup το χρησιμοποιώ μόνο για τα sms και για ενα ασφαλες backup των επαφών που όμως δεν το κάνω restore, απλά το κρατάω μην τυχόν συμβεί τίποτα.

Φλασάρω άπειρες φορές και πάντα συχρονίζω με τον outlook όπου φροντίζω να είναι πάντα ενημερωμένες οι επαφές και τα ραντεβού μου.

Το εορτολόγειο δεν το χρησιμοποιώ. Απλά για τις επαφές μου που με ενδιαφέρει να στείλω κάποιες ευχές έχω βάλει appointments με ισχύ κάθε χρόνο την ίδια ημερομηνία.

Το εορτολόγειο καθυστερεί τον συχρονισμό υπερβολικά. Μια λύση αν το θεωρείτε απαραιτητο, είναι να κρατείσετε μόνο τις εορτές που σας ενδιαφερουν.

Για μενα λοιπόν πρεπει η συσκευη να συχρονίζει κάθε στιγμή που βρίσκεται συνδεδεμένη στο λαπτοπ ώστε να υπάρχει αντιστοιχία όλων.

ποτε δεν συγχρονιζω τα wm μου εδω και χρονια...

μονο εαν θελω να περασω τις επαφες μου και το ημερολογιο στον υπολογιστη μου ωστε να τα περασω σε καποιο αλλο τηλεφωνο..

παντα κανω backup μεσω pimpbackup/spb backup μονο επαφες και ημερολογιο.

εχω φτιαξει τις επαφες μου μια φορα οπως θελω (φωτος ηχους κλησης γενεθλια κλπ) εχω παντα τους ηχους μεσα στον φακελο my documents που εχω αντιστοιχισει στις επαφες μου,και απλα τον μεταφερω απο καρτα σε καρτα σε καθε τηλ που αλλαζω,ως εχει

επαναφερω το backup apo to pimpbackup και ολα οπως παντα...

απο τοτε που εχασα ΟΛΕΣ τις επαφες μου απο αυτο το μ@λ@κισμνο προβλημα του active synch δεν το ξαναεμπιστευομαι ΠΟΤΕ!!!

μονο το iphone κανει αψογο και απροβληματιστο συγχρονισμο!!

μονο το iphone κανει αψογο και απροβληματιστο συγχρονισμο!!

Δημητρη με ποιο προγραμμα κανεις συγχρονισμο το μηλαρακι ?

και σε τι περιβαλλον ? Windows ή MacOS ? Ρωταω γιατι εχω μια φιλη που πηρε το HD και θελει να κανει συγχρονισμο σε Mac και ψαχνει να βρει ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα συγχρονισμου :wacko:

Κανεις αλλος, zografos, minotavrs, κανεις ??????? Που χαθηκατε ΩΡΕ ?????????

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

Δημητρη με ποιο προγραμμα κανεις συγχρονισμο το μηλαρακι ?

και σε τι περιβαλλον ? Windows ή MacOS ? Ρωταω γιατι εχω μια φιλη που πηρε το HD και θελει να κανει συγχρονισμο σε Mac και ψαχνει να βρει ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα συγχρονισμου :wacko:

Κανεις αλλος, zografos, minotavrs, κανεις ??????? Που χαθηκατε ΩΡΕ ?????????

μεσω itunes + microsoft outlook 2003 Κωστη;)

πρεπει ομως να οριστει το microsoft outlook 2003 ως το προεπιλεγμενο προγραμμα αλληλογραφιας ωστε να το διαβασει το itunes και να κανει συγχρονισμο!

ειναι πολυ βασικο αυτο !!