Jump to content

xaris_m

Members
  • Δημοσιεύσεις

    316
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xaris_m

  • Ημ. Γέννησης 01/05/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

xaris_m's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επιβεβαιώνω και εγώ ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στη διαχείριση εφαρμογών. Από το πρωί είχα ανοιχτό story στο instagram και το είδα από εκεί που το άφησα. Εννοείται ότι εχω αρκετές εφαρμογές ανοιχτές. Αντίθετα θα σου πω ότι στο 8pro είχα παρατηρήσει κάποιες παραφωνίες.
  2. Ναι είναι με την τελευταία αναβάθμιση
  3. Οι τιμές έχουν ξεφύγει απο όλους τους κατασκευαστές και γενικά δεν θεωρώ οτι οι συσκευές (απο τις ναυαρχίδες) αξίζουν τα λεφτά που ζητάνε. Το θετικό είναι οτι υπάρχουν πλέον αρκετές επιλογές για να διαλέξει κάποιος αυτό που του ταιριάζει. Είναι δεδομένο όμως οτι κάθε επιλογή έχει τα πλεονεκτηματα και μειονέκτηματα, για παράδειγμα ο επεξεργαστης του S21 (exynos) ήταν η αιτια που δεν το πήρα όπως και το λειτουργικό και αντίστοιχα ζηλέυω το οικοσύστημα της Samsung και την φωτογραφική του.
  4. Έχω την συσκεύη μια εβδομάδα περίπου και δεν εχει εμφανιστεί κανένα θέμα υπερθέρμανσης. Σχετικά με την μπαταρία θα σου πώ οτι τα πηγαίνει καλύτερα σε σχέση με το 8pro που είχα και πάντα με τη χρήση που κάνω εγώ. Αναφορικά να σου πω ότι σε μόνιμη βάση έχω 2 κάρτες μέσα, wifi/data μόνιμα ανοιχτά και μάλιστα 5G ενεργό, ΒΤ και αυτό μόνιμα ανοιχτό, οθόνη QHD+ 120Hz με μόνη ενεργή ρύθμιση την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας. Αυτή τη στιγμή είμαι στο 61% απο τις 8:30 που τελείωσε η φόρτιση. Για την selfie κάμερα δεν ενθουσιάστηκα αλλά για να είμαι ειλικρινης δεν με ενοχλεί γιατί δεν την χρησιμοποιώ, μην φανταστείς οτι είναι χάλια. Για το κεντικό camera module έχω να σου πω οτι είναι καλύτερο απο το 8pro και σε αυτό το link μπορείς να δείς κάποιες φωτό που έβγαλα με το 9pro και το iPhone 12 Pro Max. Τα συμπερασματα δικά σας για το αποτέλεσμα. Σκεφτόμουν και εγώ το S21 Pro αλλά με αποθαρρύνει το λογισμικό, πολύ φορτωμένο για τα γούστα μου, θα ήθελα να το δοκιμάσω κάποια στιγμή ειδικά την έκδοση με τον Snap.
  5. Άντε τώρα να καταλάβεις γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά. Βέβαια δεν είναι κάτι τραγικό τα 10 λεπτά παραπάνω. Θα το παρατηρήσω και στις επόμενες φορτίσεις.
  6. Παραθέτω τα αποτελέσματα της τελευταίας φόρτισης, ξεκίνησε στις 8:15 με 5%, σε 15 λεπτά (8:30) είχε φτάσει στο 52%. Στις 8:45 ήταν στο 89%. Πλήρης φόρτισης στις 8:52, άρα 37 λεπτά. Με αυτά τα νούμερα δεν νομίζω κάποιος να απογοητευτεί.
  7. Με το καλώδιο, τον ασύρματο θα τον τσιμπήσω μαζί με το ρολόι. Στην επόμενη φόρτιση θα το μετρήσω ξανά και θα επανέλθω.
  8. Ο μόνος λόγος να θέλει να το πάρει κάποιος απο Ελλάδα είναι επιδότηση ή δόσεις. Πάντως η αγορά απο το επίσημο site είναι για μένα ο καλύτερος τρόπος (Τρίτη μπήκε η παραγγελία, Πέμπτη πρωί το είχα στα χέρια μου). Σχετικά με την συσκευή να μοιραστώ και εγω τις εντυπώσεις μου για να βοηθήσω κάποιον που ενδιαφέρεται για αγορά μιας και προέρχομαι απο το 1+8Pro (256GB - Glacier green). Φέτος διάλεξα το Morning Mist για αλλαγή και παρόλου που είναι glossy για τα γούστα μου, είναι πολύ ομορφο και εντυπωσιακό όταν δεν είναι στη θήκη του (Sandstone Bumper Case Rock Gray). Εκπλήκτική ταχύτητα φόρτισης (~45 λεπτά απο 2%-100%), για την αυτονομία ακόμα δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη αλλά δεν βλέπω κάτι που να με ανησυχει μέχρι στιγμής, σύμφωνα πάντα με τη δική μου χρήση και σαν κριτήριο το 8Pro. Οθόνη εξαιρετική και επιτέλους η καμπύλη στην άκρη της οθόνης αδιάφορη. Για την κάμερα θα περιμένω το update και μετά θα ανεβάσω συγκριτικό με το iPhone 12 Pro Max.
  9. Έχω και εγω απορία να δω το πράσινο γιατί δείχνει αρκετα διαφορετικό και πιο όμορφο σε σχέση με το 1+8Pro. Δεν θα κρατηθώ μάλλον για πολύ και θα το πάρω, αφού βέβαια δωσω το 8Pro που ήδη έχω.
  10. Αν και είμαστε λιγο πριν κλείσουν οι προπαραγγελιες ειμαστε σε δίλημμα αν θα προχωρήσω με το S21 Ultra ή θα μείνω με το Oneplus 8Pro. Υπαρχει κάποιος που να έκανε αυτή την αλλαγή;
  11. Σε περίπτωση που το χρειάζεται κάποιος, ορίστε και το δικό μου GSVQCIHPKTSBRD
  12. Γιάννη πως σου φαίνεται το πράσινο χρώμα;
  13. Τώρα μένει να μας ενημερώσουν οι κάτοχοι τους αν διορθώθηκε το πρόβλημα
  14. Εχει παραλάβει κανείς την συσκευή να μας πει τις πρώτες εντυπώσεις;
  15. xaris_m

    iPhone 7

    Θα το προσπαθησω αν και φοβαμαι οτι θα λαβω την ιδια απαντηση. Απο apple συνεχεια μου ελεγαν για GDPR και οτι δεν δινουν στοιχεια. Ελπιζω με τον παροχο να υπαρχει αλλη εξυπηρετηση Δεν λεει κατι. Πιστευα αν προσπαθησουσα να κανω ενεργοποιηση θα πηγαινε καποιο email στον κατοχο. Επειδη απο iphone δεν εχω καποια γνωση πιστευα οτι θα υπαρχει καποιος μηχανισμος για να βρεθει ο ιδιοκτητης.
×
×
  • Create New...