Jump to content

SAOS

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by SAOS

  1. SAOS

    LG V10

    Χρόνια πολλά σε όλους. Έχει κάνει κάποιος root στη συσκευή;
  2. Νομίζω πως η visa ειναι αποδεκτή σε πιο πολλές επιχειρήσεις. Διάβασε την ιστοσελίδα της alfabank για τις περεταίρω δυνατότητες. Εχω την american expres και πολλες φορες δεν μου τη δέχονται!
  3. εγω χρησιμοποιω νοκια ακουστικο και λειτουργει μια χαρα! καλυτερα απ' οταν ειχα νοκια κινητο!!
  4. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ παιδια. Κατα συμπτωση εκανα και εγω αυτη τη ρυθμιση και μολις ενεργοποιω τον οπισθ. φωτισμο αρχιζει ενας θορυβος σαν χρονομετρο να ακουγεται και δεν μπορω να βρω πως σταματαει!!! Μηπως γνωριζει κανεις κατι?
  5. Γεια σας παιδια, απο σημερα ειμαι και γω ενας ευτυχης κατοχος του κινητου αυτου. Προς το παρων το θαυμαζω και σιγα σιγα θα αρχισει το ψαξιμο. Πιστευω οτι θα εχω και μια βοηθεια απο σας μια που πρωτη φορα παιρνω κινητο με W.M.
  6. SAOS

    Cosmote Roaming

    Αν κατάλαβα καλα εισαι καποιο μακρυ χρονικο διαστημα στην cosmote και σου προσφερουν μονιμη περιαγωγη απο δω και περα. Πιο μπροστά αν ηθελες έπρεπε να καλεσεις στο 1212 (με τη γνωστη αναμονη στο ακουστικο) και να σου ξεκλειδωσουν την περιαγωγη για οσες μερες κρατουσε το ταξιδι σου στο εξωτερικο. Τωρα δε θα χρειαζετε να μπεις σε αυτη τη διαδικασια, θα εχεις την περιαγωγη μόνιμα χωρις οικονομικη επιβάρυνση στο πάγιό σου. Δεν εχεις να χασεις κατι αν ειναι ενεργοποιημενη. Και χειροκηνιτη επιλογη δυκτιου στις παραμεθωριες περιοχες!!!!
  7. Mου ξαναπαρουσιαστηκε το προβλημα αλλα τωρα διαπιστωσα τι φταιει... Διπλοαποθηκευα το sms με την εφαρμογη για την υπηρεσια mms!!! Eνα δευτερο φορματ και ολα οκ!
  8. θα το κανω αργα το βραδι και θα σας πω τα νεα μου.. Ευχαριστω για το ενδιαφερον!!! ------------------ Εκανα φορματ! Το κινητο λειτουργει πολυ καλα τωρα!!!:):):) Και παλι ευχαριστω!!!:)
  9. Αρχισε να το κανει σε μια περιοδο που ανταλλαζα πολλα sms. Δεν ειχα βαλει καμια εφαρμογη. Μαλλον θα θελει φορματ. Δεν το εκανα καμια φορα... Πως μπορω να το κανω??
  10. Το Ν73 ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο και γνωστο σε ολους οτι ειναι λιγο αργο. Το δικο μου ομως το εχει παραξηλωσει!!! Παρολο που εχω απεγκαταστησει ενα σωρο εφαρμογες και εχω 34ΜΒ ελευθερη μνημη το τηλεφωνο οταν ειναι στην αναμονη και θες να μπεις στο μενου κανει γυρω στα 20 δευτερολεπτα!!! Οταν το σκαλιζεις και μετα, η ταχυτητα του ειναι καλη, αλλα οταν μπαινει στην αναμονη παλι τα χαλια του!!! Μερικες φορες με καλουνε και δε χτυπαει... απλα μονο αναβει η οθονη του χωρις να δειχνει τιποτα απολυτως!!!! Εχει συζητηθει κατι παρομοιο?? Αν ναι δωστε μου ενα link να το βρω. Τι μπορει να φταιει?? Να σημειωσω οτι το τηλεφωνο ειναι και προσφατα αναβαθμισμενο! Ευχαριστω!!!
  11. αυτο που γραφει ειναι... "symbian OS - UIQ Symbian OS - series 60". Για "OS9.1" δε διευκρινιζει. http://www.magenta.gr/gr/pda/4pdas.htm#symbian60
  12. [quote name= Καλοριζικο ! δες αυτο εδω: Πηγαινε στη διαχειρηση εφαρμογων στο κινητο και να επιλεξεις στις ρυθμισεις "εγκατασταση ολων" και "απενεργοποιηση ελεγχου πιστοπ. συνδ."[/quote] ευχαριστω πολυ! εκει τις εχω τις ρυθμισεις και μου βγαζει οτι "η εγκατασταση δεν υποστηριζεται"
  13. παιδια γεια σας! μολις εχω παρει το κινητο και προσπαθω να εγκαταστησω το αγγλοελλ. λεξικο του ματζεντα και δεν το δεχεται. καμια γνωμη? συγνωμη αν εχει συζητηθει και δεν το βρηκα. ειναι μεγαλο και το τοπικ!
  14. Εχω επιδοτηση εκει γι' αυτο. Καμια 100 ευρωπουλακια μειον.
  15. Απαραδεκτοι στα oteshop! Μονο σε ροζ χρωμα το βρισκω:mad: :mad: :(
  16. Συμφωνω. Παιδια νομιζω πως στο φως της ημερας (ειδικα στον ηλιο) χρειαζεται πιο δυνατος φωτισμος στην οθονη για να φαινεται και να μην κανεις σκια με το χερι για να τη δεις. Στο σκοταδι δεν ειναι απαραιτητη η δυνατη φωτεινοτητα στην οθονη για να δεις.Οταν ειναι μαλιστα σε απολυτο σκοταδι ειναι κουραστικο αν φωτιζει πολυ!
  17. απο νυχτερινες φωτο τι λεει? το φλας ειναι δυνατο?
  18. Κανενα σχολιο για το φλας τιποτις???Ειναι δυνατο??:)
  19. Για το video του εχει κανεις να κανει κανενα σχολιο??
  20. Γεια σας παιδια. Καινουριος στη παρεα!!:) Ποσο δυνατο ειναι το φλας του 6288?? Για μενα κορυφαιο ειναι το ξενον του κ800! Μπορουν να συγκριθουν?Καλη χρονια σε ολους:)
×
×
  • Create New...