Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το τελευταίο ράδιο μου φαίνεται πολύ καλό, σε θέμα σύνδεσης WiFi/GPRS ταχύτατο, GPS οκ μόνο με το 1.10.25.25 είχα θέμα ούτως ή άλλως, και από μπαταρία super!

off topic: Τελικά δεν άντεξα και έκανα την υπέρβαση αλλά με μικρό βήμα, παρήγγειλα το iPod Touch.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

off topic: Τελικά δεν άντεξα και έκανα την υπέρβαση αλλά με μικρό βήμα, παρήγγειλα το iPod Touch.

Ημίμετρα ... αργά ή γρήγορα σε βλέπω να κάνεις τα 2 1 και να πουλάς το Touch και το HD και να πηγαίνεις για iPhone ... Αν και το Touch είναι επίσης ωραία συσκευή και σε σχ΄΄εση με το iPhone ΜΟΝΟ το τηλέφωνο του λείπει ...

Βέβαια ίσως και ο συνδιασμός HD και touch να είναι μια καλή λύση ...

-----------------

Σ.Ζωγράφος

ola kala me to task..thanks...εχω βαλει τη λαιτ του ονκολογκ 6.1 κ εβαλα μερικα συμπληρωματα.η ρομ ξεκινα με 49% μνημη κ με μσν μεσεντζερ κ οπερα πιανει τα 60%..ομως εξακολουθει να ειναι η πιο γρηγορη που εχω βαλει εκει που οι αλλες σερνοντουσαν στο 45% κ την συγκρινω με μαμισια εις κ την 6.5 του μιρι...
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

Το τελευταίο ράδιο μου φαίνεται πολύ καλό, σε θέμα σύνδεσης WiFi/GPRS ταχύτατο, GPS οκ μόνο με το 1.10.25.25 είχα θέμα ούτως ή άλλως, και από μπαταρία super!

το μονο καλο του 1.10 ραδιο ειναι η πολυ γρηγορη εναλλαγη σε αριθμο για οσους χρησιμοποιουν duall sim η sim cloning:!:

ειναι το μονο που γυρναει παρα πολυ γρηγορα!!

και ειναι και το μονο που δεν κανει καλα το 1.13 ραδιο...

σε σημα,gps,wifi ειναι απλα το καλυτερο που ειχα δοκιμασει στο hd;)

ισως θα επρεπε να ριξεις μια ματια εκει...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2757886#post2757886

εγω ειμαι ηδη αλλος ανθρωπος.....ησυχασα....:!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

ola kala me to task..thanks...εχω βαλει τη λαιτ του ονκολογκ 6.1 κ εβαλα μερικα συμπληρωματα.η ρομ ξεκινα με 49% μνημη κ με μσν μεσεντζερ κ οπερα πιανει τα 60%..ομως εξακολουθει να ειναι η πιο γρηγορη που εχω βαλει εκει που οι αλλες σερνοντουσαν στο 45% κ την συγκρινω με μαμισια εις κ την 6.5 του μιρι...

Την ίδια χρησιμοποιώ τις τελευταίες μέρες και παρόλο που έχω όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ περασμένα η μνήμη ξεκινάει κάτω από το 30%, και το κυριότερο κανένα bugs!

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

Στο Excel είτε στο full QWERTY είτε στο resco keyboard όταν γράφω οτιδήποτε αντί να το βλέπω μόνο στο πάνω μέρος της οθόνης το βλέπω και αμέσως πάνω από το πληκτρολόγιο εμφανίζοντας παράλληλα το σύμβολο +. Εαν πατήσω enter χρειάζεται και δεύτερο enter για την καταχώρηση στο κελί (έχω αφαιρέσει το Τ9). Πως γίνεται να μην εμφανίζεται η μπάρα πάνω από το πληκτρολόγιο;

Την ίδια χρησιμοποιώ τις τελευταίες μέρες και παρόλο που έχω όλα τα προγράμματα που χρησιμοποιώ περασμένα η μνήμη ξεκινάει κάτω από το 30%, και το κυριότερο κανένα bugs!

Συμφωνω μαζι σου. Βεβαια σκεφτομαι να δοκιμασω και την 6.5 που εχει βγαλει

kαλησπερα φιλοι μου.εχω δυο αποριες και θαθελα την βοηθεια σας.

πρωτον,περασα το destinator 7 στο τηλεφωνο μου και θαθελα να μου πειτε με ποιον τροπο μπορω να το εμφανισω στην λιστα προγραμματων για να μπορω να το ανοιγω πιο ευκολα.

προσπαθησα να εγκαταστησω και το igo8 αλλα δεν λεει να ανοιξει με τιποτα.

και δευτερον,για να μπω στα αρχεια παω απο την διαχειριση αρχειων>καρτα μνημης κτλπ..αν θελω να διαγραψω καποια απο τα προγραμματα που ειχα βαλει στην καρτα μνημης και δεν εγκατασταθηκαν σωστα και δεν λειτοργουν ,απλα τα κανω delete απο την καρτα μνημης?

μπηκα και στην προσθαφαιρεση προγραμματων αλλα εκει δεν εμφανιζονται καν..

Λοιπόν το .exe που τρέχεις για να μπεις στο πρόγραμμα κάνε το copy-αντιγραφή (από τον file explorer) και μετά πήγαινε στο φάκελο Windows-->Start Menu-->Programs και κάνε paste shortcut-επικόλληση συντόμευσης... Για το igo κάποιες σελίδες πίσω έδωσα αρχείο, δοκίμασε το δεν ξέρω αν δουλέψει σωστά (ίσως να θες νεότερη έκδοση)
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

• Administrators
προσπαθησα να εγκαταστησω και το igo8 αλλα δεν λεει να ανοιξει με τιποτα.

Ποια έκδοση έβαλες ακριβώς και ποιο είναι το πρόβλημα πιο συγκεκριμένα;

και δευτερον,για να μπω στα αρχεια παω απο την διαχειριση αρχειων>καρτα μνημης κτλπ..αν θελω να διαγραψω καποια απο τα προγραμματα που ειχα βαλει στην καρτα μνημης και δεν εγκατασταθηκαν σωστα και δεν λειτοργουν ,απλα τα κανω delete απο την καρτα μνημης?

μπηκα και στην προσθαφαιρεση προγραμματων αλλα εκει δεν εμφανιζονται καν..

Μπορείς να κάνεις και αυτό που λες αλλά κάποια από αυτά ίσως να αφήνουν σκουπίδια στη συσκευή. Θα έλεγα αφού πειραματιστείς με διάφορα προγράμματα και εξοικειωθείς με τη συσκευή να κάνεις ένα hard reset και να τη στήσεις από την αρχή.

Modpic.gif

εγω ειμαι ηδη αλλος ανθρωπος.....ησυχασα....:!:

σε ενα μηνα το πολυ σε εχω να το βαριεσαι και να ψαχνεσαι παλι λεμε!!!:lol::D

"Don't be sad because of people, they will all die"

respect στον δημητρη και τα γραφομενα του αλλα τα λεει λιγο εκ του ασφαλους αφου δεν αποχωριζεται τον τιτανα.

αν ηταν να μεινει με 1 συσκευη τοτε σιγουρα αυτη δεν θα μπορουσε να ειναι αλλη απο μια ολα σε ενα.δηλαδη wm

καλησπερα σας:D

μπα...δεν το βλεπω....ειδικα με τα τωρα δεδομενα??

ενα μονο θα σας πω...τωρα καταλαβα τι εκανα τοσα χρονια....

συνεχως προσπαθουσα να κανω να δουλεψουν σωστα(ματαια πολλες φορες...) ολα αυτα που μας υποσχονταν οι κατασκευαστες(htc/microsoft) οτι ειναι δεδομενα στα τηλ τους που χρυσοπληρωναμε....

εξου και ο εθισμος με τους xda...

εχω μια βδομαδα χωρις xda και με ενα τηλ που μπορω να κανω ανετα και απλα,ολα αυτα που με τα wm παιδευομουν και συμβιβαζομουν,να κανω να δουλεψουν( εστω μετρια....)τοσα χρονια.....

ειμαι χωρις wm....(εκτος του καιζερ μου για πλοηγηση και μονο για αυτο....)και ειμαι αλλος ανθρωπος:happy:

η φαση ειναι οτι ακομη παρακολουθω καποια thread των wm εδω μεσα.....απο εξω ομως πλεον.......και αρχιζω να καταλαβαινω τι εκανα τοσο καιρο....:wacko:

καλη συνεχεια και καλο κουραγιο παιδια :happy:

respect στον δημητρη και τα γραφομενα του αλλα τα λεει λιγο εκ του ασφαλους αφου δεν αποχωριζεται τον τιτανα.

αν ηταν να μεινει με 1 συσκευη τοτε σιγουρα αυτη δεν θα μπορουσε να ειναι αλλη απο μια ολα σε ενα.δηλαδη wm

μα το gps ""μιλαει""μονο σε wm σωστα !

ετσι μονο με pna/pda/wm μπορεις να εχεις σωστο gps.

και απο την στιγμη που εχω το καιζερ μου,να το πεταξω??

οχι φυσικα.

το εχω με μια wm6.0 ρομ και με ενα πολυ καλο ραδιο που πεταει το gps και απλα κανω την δουλεια μου αψογα!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

ρισπεκταρω τρελα ζαχαρακη αλλωστε αυτος ηταν ο μεντορας μου!εκεινος με μυησε στα μυστικα του HD και ξεστραβωθηκα απλα κατι μου λεει οτι σε ενα μηνα παλι θα γρατσουνιζει το HD λεμε!!!:p

καλησπερα σας:D

μπα...δεν το βλεπω....ειδικα με τα τωρα δεδομενα??

ενα μονο θα σας πω...τωρα καταλαβα τι εκανα τοσα χρονια....

συνεχως προσπαθουσα να κανω να δουλεψουν σωστα(ματαια πολλες φορες...) ολα αυτα που μας υποσχονταν οι κατασκευαστες(htc/microsoft) οτι ειναι δεδομενα στα τηλ τους που χρυσοπληρωναμε....

εξου και ο εθισμος με τους xda...

εχω μια βδομαδα χωρις xda και με ενα τηλ που μπορω να κανω ανετα και απλα,ολα αυτα που με τα wm παιδευομουν και συμβιβαζομουν,να κανω να δουλεψουν( εστω μετρια....)τοσα χρονια.....

ειμαι χωρις wm....(εκτος του καιζερ μου για πλοηγηση και μονο για αυτο....)και ειμαι αλλος ανθρωπος:happy:

η φαση ειναι οτι ακομη παρακολουθω καποια thread των wm εδω μεσα.....απο εξω ομως πλεον.......και αρχιζω να καταλαβαινω τι εκανα τοσο καιρο....:wacko:

καλη συνεχεια και καλο κουραγιο παιδια :happy:

Δημητρη μου μην λες μεγαλα λογια!εχω την εντυπωση οτι σ'αρεσει να παιδευεσαι και λιγο γι'αυτο θα ξαναγυρισεις!δεν σ'αρεσουν τα ευκολα!!!:lol::whip:

ρισπεκταρω τρελα ζαχαρακη αλλωστε αυτος ηταν ο μεντορας μου!εκεινος με μυησε στα μυστικα του HD και ξεστραβωθηκα απλα κατι μου λεει οτι σε ενα μηνα παλι θα γρατσουνιζει το HD λεμε!!!:p

ουτε hd αλλα ουτε και hd pro 2:)

ομορφα αλλα δεν θα ξαναπεσω στο τρυπακι του καταναλωτισμου σε τετοια κινητα..

αν ποτε τα wm κανουν σωστα,αυτα που θα επρεπε να κανουν εδω και τοσα χρονια,τοτε τα ξαναλεμε :)

Δημητρη μου μην λες μεγαλα λογια!εχω την εντυπωση οτι σ'αρεσει να παιδευεσαι και λιγο γι'αυτο θα ξαναγυρισεις!δεν σ'αρεσουν τα ευκολα!!!

μα ποιος σου ειπε οτι το περασμα μου στο iphone ηταν ευκολο???

αν διαβαζα το μισο απο το διαβασμα που εχω ριξει για το iphone,(ασε και με τα wm τοσα χρονια.....) και στο σχολειο...σημερα θα ημουν πυρηνικος επιστημονας!!

προβλεπω να πεφτουν στοιχηματα

zaharakis να εγκατακειψει μια για παντα wm αποδοση 3.10

zaharakis να γυρισει στα wm αποδοση 1.70

προβλεπω να πεφτουν στοιχηματα

zaharakis να εγκατακειψει μια για παντα wm αποδοση 3.10

zaharakis να γυρισει στα wm αποδοση 1.70

χαχαχαχαχα

δεν ειπα πουθενα οτι πεταω τα wm για παντα ;)

με τα τωρα δεδομενα μιλαω και σε αυτα στηριζομαι.

μακαρι να μπορεσουν καποια στιγμη να τα κανουν να δουλευουν σωστα και σταθερα σε οτι τομεις υστερουν (και βασανιζουν τοσα χρονια οσους ασχολουνται μαζι τους) και εγω θα ειμαι απο τους πρωτους που θα τα δοκιμασω:)

αλλα με οτι παιζει σημερα...δεν ...ευχαριστω :p:D

Εγώ δεν πείθομαι με τίποτα. Μπορεί να ασχολούμαι λίγο καιρό με τα HTC αλλά έχω ξοδέψει απίστευτες ώρες για να φτάσω να μπορώ να πω ότι ξέρω πια την συσκευή μου.

Δεν είναι εγωιστικό αυτό που λέω. Όποιος βλέπει τι ώρες στέλνω μηνύματα θα έχει καταλάβει ότι έχω ρίξει τα ξενύχτια.

Μια και το φέρνουμε τριγύρω που λένε και στο χωριό μου, δεν είμαι από αυτούς που κατηγορούν το iphone αλλά δεν κάνει για όλους.

Αν είχα την πολυτελεια δευτερης ακριβής συσκευής θα το έπαιρνα απλά για να μην μπορεί κανεις να μου πει οτι δεν το γνωρίζω γι αυτό δεν το προτιμώ.

Δεν θέλω να εμβαθύνω αλλα τουλαχιστον με το build του opera που χρησιμοποιώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στο browsing. Δεν μπαίνω σε εξεζητημένες σελίδες. Μου αρκούν κάποιες ειδησεογραφικές συν τα γνωστα περι mobiles.

Μπορώ άνετα και γρηγορα να ποστάρω κ.λ.π.

Για μένα η αλλαγή οφείλεται μάλλον σε κόπωση και κορεσμό παρά σε απογοητευση απο τα νεα HTC. H γοητεία του καινούργιου επίσης.

Ο καθένας οπως την βρίσκει:lol:

Εγω τώρα την βρίσκω με τα 6.5 χωρίς μανιλα. Δοκιμάζω από σήμερα μια extra super lite του Onkolog που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Λοιπόν όσοι μείνουμε που έλεγε ο παππούς μου.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγω τώρα την βρίσκω με τα 6.5 χωρίς μανιλα. Δοκιμάζω από σήμερα μια extra super lite του Onkolog που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Να περιμενω λιγο ακομα Κωστα μεχρι να παω στα 6.5? Λεω οταν θα παω στα 6.5 να αποχωριστω το Manila.

Τουλαχιστον θα ξερω ποιον να ρωταω:lol:

Ειδα ενα ωραιο φοντο που εχεις δωσει πως μπορω να το βαλω να ειναι σε ολα τα Tabs στην 6.1 του onkolog.

@Te_salat

Ναι, ναι το βλεπουμε τι ωρα στελνεις τα ποστς σου :p

Κωστας (Pterarxos)

Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων"  We Think Different 

http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png

• Administrators
Δοκιμάζω από σήμερα μια extra super lite του Onkolog που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Με το ίδιο build; Τι αλλαγές έχει σε σχέση με την υπάρχουσα;

Modpic.gif

Δοκιμάζω από σήμερα μια extra super lite του Onkolog που θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

Αυτη που ανεβαζει τωρα ειναι αλλη απο αυτη που δοκιμαζεις?

Εγώ δεν πείθομαι με τίποτα. Μπορεί να ασχολούμαι λίγο καιρό με τα HTC αλλά έχω ξοδέψει απίστευτες ώρες για να φτάσω να μπορώ να πω ότι ξέρω πια την συσκευή μου.

δεν θελω να πεισω κανεναν Κωστη.

δεν προσπαθω να παρω απο το χερι κανεναν για να τον περασω απεναντι,δεν ειμαστε μικρα παιδια :)

αυτο ακριβως δεν χρειαζεται να κανω πλεον...να ασχολουμαι ωρες(καλυτερα θα ηταν να ελεγα ""συνεχως"")

Για μένα η αλλαγή οφείλεται μάλλον σε κόπωση και κορεσμό παρά σε απογοητευση απο τα νεα HTC. H γοητεία του καινούργιου επίσης.

η κοπωση ειναι μια απο τις λεξεις σιγουρα...αλλα γοητεια του καινουριου? 3η φορα το παιρνω...απλα τωρα ασχοληθηκα οπως επρεπε και οχι οπως ηθελα εγω...

Ο καθένας οπως την βρίσκει:lol:

δεν εχω καμια ρομ να δοκιμασω :lol:

μονο απειρες εφαρμογες :happy:

η ησυχια της καθημερινοτητας μου με αυτο,ειναι απλα απιστευτη:blink:

ισως και αυτος να ειναι ο μοναδικος λογος που μπορει να εκανε,ενα ανυσηχο πνευμα σαν και μενα,να δοκιμαζε κατι αλλο....

αλλα ειναι αυτη η απλοτητα και η σταθεροτητα που δεν σε αφηνει καν να το σκεφτεις...

:)