Επισκέπτης Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Αυτην την στιγμη δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα του HD απο την Wind. Ηταν διαθεσιμο για 2 μερες αρχες Φευρουαριου και μετα παλι εκλεισε. Αγνωστο ποτε θα ειναι ανοικτο προς παραγγελια παλι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X-GogoZ Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Έκανα εγκατάσταση το πληκτρολόγιο FingerKeyboard αλλά δεν μου το βγάζει είναι κολλήμενο στο κλασικό πληκτρολόγιο της htc και όσες φορές να το αλλάζω δεν γίνεται τπτ.....τι κάνω λάθος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Έκανα εγκατάσταση το πληκτρολόγιο FingerKeyboard αλλά δεν μου το βγάζει είναι κολλήμενο στο κλασικό πληκτρολόγιο της htc και όσες φορές να το αλλάζω δεν γίνεται τπτ.....τι κάνω λάθος??? Γιατι δεν βαζεις το Resco keyboard pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Όχι αλλά το βρίσκεις Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 είναι freeware ? Οχι για αυτο και ειναι καλο! Με λιγο ψαξιμο στο γνωστο μαγαζακι το βρισκεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
X-GogoZ Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 αν μπορείτε στείλτε μου παιδιά σας παρακαλώ κανένα link που να μπορώ να τα αγοράσω ή να τα βρω τελος πάντων σε pm...γιατί άρχισα να χάνομαι λίγο...:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Αυτην την στιγμη δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα του HD απο την Wind. Ηταν διαθεσιμο για 2 μερες αρχες Φευρουαριου και μετα παλι εκλεισε. Αγνωστο ποτε θα ειναι ανοικτο προς παραγγελια παλι..... Εγω το παρηγγειλα στις 13 αλλα δε μπορω να καταλαβω πως αλλα καταστηματα το εχουν. πχ γερμανος και οχι η Wind, ενας εισαγωγεας δεν υπαρχει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Έκανα εγκατάσταση το πληκτρολόγιο FingerKeyboard αλλά δεν μου το βγάζει είναι κολλήμενο στο κλασικό πληκτρολόγιο της htc και όσες φορές να το αλλάζω δεν γίνεται τπτ.....τι κάνω λάθος??? Δες και το Pocket CM Keyboard. Είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geohatzzz Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Καλησπερα παιδια..μολις το παρελαβα στα χερια μου..με ενθουσιασε ιδιετερα μπορω να πω..ξερει κανεις ρε παιδια πως θα βαλω gps ? προγραμματα απο που κατεβαζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Καλησπερα παιδια..μολις το παρελαβα στα χερια μου..με ενθουσιασε ιδιετερα μπορω να πω..ξερει κανεις ρε παιδια πως θα βαλω gps ? προγραμματα απο που κατεβαζεις?gps;εννοεις εξωτερικο;γιατι εσωτερικο εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Προφανώς θα μιλάει για προγράμματα πλοήγησης. Ας αρχίσω λέγοντας ότι αυτά δεν είναι free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Προφανώς θα μιλάει για προγράμματα πλοήγησης. Ας αρχίσω λέγοντας ότι αυτά δεν είναι free. Γιαννη νομίζω ότι θα πρέπει να φτιάξεις τον 10αλογο του αρχάριου, ώστε να μην κουράζεσαι. Γράφτα μια φορά, βάλτα στην πρώτη σελίδα του HD forum και παραπομπή. Παιδιά τα Windows Mobiles δεν είναι ΝΟΚΙΑ που έχοντας όλοι περάσει έστω μια φορά από ενα μοντελο, μπορούμε να δουλέψουμε σχεδόν όλα. Θέλει πρώτα διάβασμα και μετά αγορά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Θέλει πρώτα διάβασμα και μετά αγορά. Αμην. Πάντως το forum του HD την έβγαλε καθαρή σχετικά, δεν έχει τον πανικό του Diamond και του Omnia. Βέβαια ίσως αλλάξει αυτό μετά τις διαφημίσεις που παίζονται. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Κώστα κατά τη γνώμη μου οι απαιτήσεις ποικίλουν από χρήστη σε χρήστη και ποτέ τέτοιου είδους οδηγίες δεν είναι αρκετές. Εξάλλου το σωστό δεν είναι να δίνουμε τα πράγματα έτοιμα αλλά τη σωστή κατεύθυνση να ψάξει ο καθένας αυτό που τον ενδιαφέρει. Και νομίζω ότι σε αυτό τα καταφέρνουμε καλά. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geohatzzz Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Ενας οδηγος απο καποιον που να ξερει θα μας βοηθουσε ολους...εσωτερικο gps εννοω αν εχει καπιος κατι στα υποψη του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Έχω την αίσθηση ότι δεν ξέρεις τι θέλεις να κάνεις. Κάνε μια αναζήτηση τριγύρω και με λίγο διάβασμα θα λύσεις τις βασικές απορίες που σίγουρα έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Προφανώς ψάχνει για χάρτες. @geohatzzz κάνε αναζήτηση σε αυτό το thread για destinator. Θα βρεις πολλά, όπως και το που να το βρείς. Εννοείτε ότι βρεις δεν το ποστάρεις εδώ... Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Γιαννη νομίζω ότι θα πρέπει να φτιάξεις τον 10αλογο του αρχάριου, ώστε να μην κουράζεσαι. Γράφτα μια φορά, βάλτα στην πρώτη σελίδα του HD forum και παραπομπή. Παιδιά τα Windows Mobiles δεν είναι ΝΟΚΙΑ που έχοντας όλοι περάσει έστω μια φορά από ενα μοντελο, μπορούμε να δουλέψουμε σχεδόν όλα. Θέλει πρώτα διάβασμα και μετά αγορά. καλα μην μας αποπαιρνεται και μας τα στραβαδια!θυμηθειτε οτι χαμενοι εισασταν και καποιοι απο σας την 1η σας επαφη με τετοια εργαλεια!:cry: Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Προφανώς ψάχνει για χάρτες. @geohatzzz κάνε αναζήτηση σε αυτό το thread για destinator. Θα βρεις πολλά, όπως και το που να το βρείς. Εννοείτε ότι βρεις δεν το ποστάρεις εδώ... Το φαντάστηκα αλλά πρέπει πρώτα να καταλάβει τι ψάχνει και μετά μπορούμε να βοηθήσουμε και εμείς για τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 καλα μην μας αποπαιρνεται και μας τα στραβαδια!θυμηθειτε οτι χαμενοι εισασταν και καποιοι απο σας την 1η σας επαφη με τετοια εργαλεια!:cry: οχι καποιοι αλλα ολοι μας ετσι ξεκινησαμε :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 ψαχνω ενα application που ειναι συναγερμος!δηλαδη οταν καποιος αγγιζει το κινητο να βγαζει ηχο!ξερει κανεις ??? οχι καποιοι αλλα ολοι μας ετσι ξεκινησαμε :) οχι και ολοι!!!μην προσβελνεις κοσμο δημητρη! εγω πιστευω καποιοι απο δω μεσα γεννηθηκαν με την γνωση λεμε!!!:lol::p Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 ψαχνω ενα application που ειναι συναγερμος!δηλαδη οταν καποιος αγγιζει το κινητο να βγαζει ηχο!ξερει κανεις ??? Και όταν θα το αγγίζεις εσύ; Πάλι να βγάζει ήχο; :confused: εγω πιστευω καποιοι απο δω μεσα γεννηθηκαν με την γνωση λεμε!!!:lol::p Ποιοι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Και όταν θα το αγγίζεις εσύ; Πάλι να βγάζει ήχο; αυτο το προγραμματακι σου δινει μια επιλογη να κλικαρεις κωδικο και να σταματαει.το βρηκα αλλα ηταν χαλασμενο.απλα βγηκα παγανια μηπως το χει κανενας τσακαλος εδω μεσα! Ποιοι; ολοι αυτοι που ΔΕΝ θυμουνται πως ηταν οταν πρωτοαντικρυσαν τετοιο εργαλειο και πριν γινουν μαστερς στα wm!!:shifty: Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 ολοι αυτοι που ΔΕΝ θυμουνται πως ηταν οταν πρωτοαντικρυσαν τετοιο εργαλειο και πριν γινουν μαστερς στα wm!!:shifty: Δεν θέλω να βγούμε off-topic αλλά δεν ξέρω κάποιον που να μη θυμάται πόσο είχε πελαγώσει στην πρώτη του επαφή με WM. Ξέρεις εσύ; Καλό είναι όταν λέμε κάτι να είμαστε σε θέση να το υποστηρίξουμε χωρίς να πετάμε αόριστες κουβέντες. Αυτό είναι το πιο σωστό για όλους μας! :rolleyes: Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον εδώ που να μην έχει βοηθηθεί και να έχει μείνει παραπονεμένος. Ξέρεις εσύ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fairytale Δημ. February 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2009 Δεν θέλω να βγούμε off-topic αλλά δεν ξέρω κάποιον που να μη θυμάται πόσο είχε πελαγώσει στην πρώτη του επαφή με WM. Ξέρεις εσύ; Καλό είναι όταν λέμε κάτι να είμαστε σε θέση να το υποστηρίξουμε χωρίς να πετάμε αόριστες κουβέντες. Αυτό είναι το πιο σωστό για όλους μας! :rolleyes: Εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιον εδώ που να μην έχει βοηθηθεί και να έχει μείνει παραπονεμένος. Ξέρεις εσύ; μαλλον δεν καταλαβες το πνευμα μου!ενιγουειζ... Παράθεση "Don't be sad because of people, they will all die" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts