Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch HD (Blackstone)

stark
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Sleep και wake up υπάρχουν πολλά προγράμματα που το κάνουν (πχ. phonealarm) αλλά shutdown και ειδικά power on δεν γίνεται. Για την ακρίβεια ακόμα και αν βρεις να κάνει κάτι shutdown δεν θα μπορεί μετά να κάνει όπως αντιλαμβάνεσαι power on γιατί δεν θα μπορεί να τρέχει τίποτα....καμία τέτοια διαδικασία όπου θα επιτρέπει κάτι τέτοιο. Είναι σαν να ζητάμε από την συσκευή, κυριολεκτικά να σηκωθεί και να πατήσει το power on κουμπί...... :)
Κάποτε είχα βρει κάποιο πρόγραμμα που έκανε προγραμματισμένο shutdown της συσκευής. Φυσικά το power on δεν γίνεται (πρέπει να το υποστηρίζει η συσκευή, στα κινέζικα π.χ. windowsmobile συσκευές γίνεται).

• Απαντήσεις 12,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κλείνει αυτόματα το τηλέφωνο σε κάποια προγραμματισμένη ώρα (π.χ. στις 12 το βράδυ-για εξοικονόμηση μπαταρίας); Για να ανοίγει μόνο του ξέρω πως δεν γίνεται, αλλά να κλείνει πρέπει να υπάρχει (και μιλάω για πλήρη κλείσιμο της συσκευής , όχι μόνο να θέτει εκτός λειτουργίας το radio).

Τσεκαρισε αυτο {,με καθε επιφυλαξη} το εχω δοκιμασει στο mini ,σβηνει ολοκληρωτικα την συσκευη οσο βρισκεσε στην εφαρμογη, αλλα μολις βγεις απο την εφαρμογη και εχεις δωσει χρονο σβησιματος για καποιο λογο δεν τον κραταει.

http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-tgshutdown.html

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να πάρω backup ή να μεταφέρω τα bookmarks του opera από το HD? Έψαξα αλλά δεν κα κάτι σε κάποιο αρχείο.....:(
HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

• Administrators
Τσεκαρισε αυτο {,με καθε επιφυλαξη} το εχω δοκιμασει στο mini ,σβηνει ολοκληρωτικα την συσκευη οσο βρισκεσε στην εφαρμογη, αλλα μολις βγεις απο την εφαρμογη και εχεις δωσει χρονο σβησιματος για καποιο λογο δεν τον κραταει.

http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-tgshutdown.html

Γενικώς δεν ενδείκνυται η χρήση τέτοιου είδους προγραμμάτων μιας και "καταπίνουν" την μπαταρία πολύ εύκολα. Γιαυτό εξάλλου και δεν έχει υπάρξει και μεγάλη ποικιλία στο παρελθόν.

Modpic.gif

Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να πάρω backup ή να μεταφέρω τα bookmarks του opera από το HD? Έψαξα αλλά δεν κα κάτι σε κάποιο αρχείο.....:(

Σε opera mini εχω ενεργοποιησει την επιλογή Opera Link, που κανει αυτοματα online backup & sync των bookmarks μεταξυ των συσκευών που εχεις εγκατεστημενο τον Opera. Απαιτει δωρεαν account στο Opera και δουλευει άψογα!

Μετά απο καθε φορματ του κινητου, εχω περασμενο τον Opera & ta bookmarks σε ενα λεπτο.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Στίς νέες εκδόσεις τα bookmarks για Opera και IE ειναι κοινά και ειναι στον κατάλογο

\windows\favorites

Αντέγραψε τον στην καρτα και μετά τον φλασαρισμα ξανα αντιγραφη και εισαι ΟΚ.

Σε opera mini εχω ενεργοποιησει την επιλογή Opera Link, που κανει αυτοματα online backup & sync των bookmarks μεταξυ των συσκευών που εχεις εγκατεστημενο τον Opera. Απαιτει δωρεαν account στο Opera και δουλευει άψογα!

Μετά απο καθε φορματ του κινητου, εχω περασμενο τον Opera & ta bookmarks σε ενα λεπτο.

Στην mini Opera αν αντιγράψεις ολο τον κατάλογο \program files\Opera mini στην κάρτα και τον βαλεις στο XDA_UC μετα απο φλασαρισμα θα σου ΄τα φερει ολα έτοιμα και οπως τα είχες πριν..

Ουτε opera link δεν χρειάζεται... και δεν περιμένεις για να φτιάξει τα εικονίδια ...

colossus

Edited by colossus_r

Στίς νέες εκδόσεις τα bookmarks για Opera και IE ειναι κοινά και ειναι στον κατάλογο

\windows\favorites

Αντέγραψε τον στην καρτα και μετά τον φλασαρισμα ξανα αντιγραφη και εισαι ΟΚ.

Στην mini Opera αν αντιγράψεις ολο τον κατάλογο \program files\Opera mini στην κάρτα και τον βαλεις στο XDA_UC μετα απο φλασαρισμα θα σου ΄τα φερει ολα έτοιμα και οπως τα είχες πριν..

Ουτε opera link δεν χρειάζεται... και δεν περιμένεις για να φτιάξει τα εικονίδια ...

colossus

Προφανώς αυτά ισχύουν για opera 10 και μετά έτσι? Γιατί έχω 9.7 και δεν βλέπω links στον φάκελο που λες...... :(

Παίζει να είναι κάπου αλλού?

EDIT: χμ.....έβαλα για δοκιμή το microsoft myphone και έκανα backup τα favourites μου. Δυστυχώς έκανε μόνο ένα το οποίο παρεμπιπτόντως είχα βρει και μέσα στον φάκελο που λέγαμε πριν (windows/favourites).

Από όσο καταλαβαίνω λοιπόν αυτό θα είναι το ΙΕ και όχι του opera. Επομένως....που είναι τα favourites που έχω στον opera ή τέλος πάντων πώς τα παίρνω backup με κάποιο τρόπο....?????

Edited by staurakis
HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U

Προφανώς αυτά ισχύουν για opera 10 και μετά έτσι? Γιατί έχω 9.7 και δεν βλέπω links στον φάκελο που λες...... :(

Παίζει να είναι κάπου αλλού?

EDIT: χμ.....έβαλα για δοκιμή το microsoft myphone και έκανα backup τα favourites μου. Δυστυχώς έκανε μόνο ένα το οποίο παρεμπιπτόντως είχα βρει και μέσα στον φάκελο που λέγαμε πριν (windows/favourites).

Από όσο καταλαβαίνω λοιπόν αυτό θα είναι το ΙΕ και όχι του opera. Επομένως....που είναι τα favourites που έχω στον opera ή τέλος πάντων πώς τα παίρνω backup με κάποιο τρόπο....?????

Οχι αυτο ισχύει και στην 9.7 ...προφανώς εχεις αποθηκευσει τα λίνκ μέσα απο την opera..

Την πρώτη φορά πρέπει το κάνεις απο είτε απο myphone φτιαχνοντας νεα λίνκ είτε απο το pc σου και αντιγραψεις τα λίνκ που θέλεις στον φάκελο \windows\favorites και μετά θα τα δείς και στην opera....

Απο το myphone ειναι πολύ απλο ..θα το κάνεις μια φορά (να βάλεις τα αγαπημένα σου) και μετά θα εχεις διαθεσιμα οπου (opera ie) και οποτε το θέλεις (μετα απο φλασαρισμα).

Ο κατάλογος που αποθηκευονται οι πληροφορίες για το profile einai \windows\opera9\profile

colossus

Edited by colossus_r

Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με το HD του φίλο μου.Θέλω να βάλω τη 6,5 ROM Ελληνική αλλά όταν το κάνω σύνδεση στον υπολογιστή [έχω τα WINDOWS 7]με γράφει στον υπολογιστή ότι δεν συνδέθηκε.Βαζω το δικό μου DIAMOND 2 συνδέεται κανονικά που είναι το λάθος.Μήπως θέλει ρυθμίσεις .Τι πρέπει να κάνω

Κάνε του ένα hard reset και ξαναδοκίμασε.

Φίλε το έχω κάνει hand reset και επειδή το είχε παραφορτωμένο με πολλά προγράμματα το έκανα και εργοστασιακές ρυθμίσεις αλά πάλι τα ίδια

Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με το HD του φίλο μου.Θέλω να βάλω τη 6,5 ROM Ελληνική αλλά όταν το κάνω σύνδεση στον υπολογιστή [έχω τα WINDOWS 7]με γράφει στον υπολογιστή ότι δεν συνδέθηκε.Βαζω το δικό μου DIAMOND 2 συνδέεται κανονικά που είναι το λάθος.Μήπως θέλει ρυθμίσεις .Τι πρέπει να κάνω

Για τα windows 7(32bit) χρειάζεται να βάλεις τον driver που επισυνάπτω.

Απο τον Πίνακα Ελεγχου του pc αλλαξε τον HTC USB Sync driver με αυτον που ειναι στο αρχείο.

Ακόμα και αν βγάλει μύνημα στο τελος οτι υπάρχει πρόβλημα ...συνέχισε και αν ζητήσει κάνε επανεκίνηση του Υπολογιστή και δοκίμασε μετα να συγχρονίσεις..

Για τα windows 7(32bit) χρειάζεται να βάλεις τον driver που επισυνάπτω.

Απο τον Πίνακα Ελεγχου του pc αλλαξε τον HTC USB Sync driver με αυτον που ειναι στο αρχείο.

Ακόμα και αν βγάλει μύνημα στο τελος οτι υπάρχει πρόβλημα ...συνέχισε και αν ζητήσει κάνε επανεκίνηση του Υπολογιστή και δοκίμασε μετα να συγχρονίσεις..

Έγινε φίλε θα το δοκιμάσω

• Administrators
Φίλε το έχω κάνει hand reset και επειδή το είχε παραφορτωμένο με πολλά προγράμματα το έκανα και εργοστασιακές ρυθμίσεις αλά πάλι τα ίδια

Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο αλλά το hard reset στην ουσία επαναφέρει και τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Modpic.gif

Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο αλλά το hard reset στην ουσία επαναφέρει και τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.

Με συγχωράς το μπέρδεψα με το soft reset.Eκανα hart reset δηλαδή εργοστασιακές ρυθμίσεις αλά τίποτα

Καλώδιο δοκίμασες να αλλάξεις? Ξέρω ότι ακούγεται παράλογο αλλά μου έχει συμβεί σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις να έχει πρόβλημα το καλώδιο usb και την μία να χτυπάει ένας δίσκος λόγο λάθος τάσης που πήγαινε και την άλλη το HD μου να μην το αναγνωρίζει όπως σε εσένα και να πετάνε τα windows errors για λάθος εγκατάσταση της usb συσκευής.....

Δοκίμασε να αλλάξεις ένα καλώδιο........

Καλώδιο δοκίμασες να αλλάξεις? Ξέρω ότι ακούγεται παράλογο αλλά μου έχει συμβεί σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις να έχει πρόβλημα το καλώδιο usb και την μία να χτυπάει ένας δίσκος λόγο λάθος τάσης που πήγαινε και την άλλη το HD μου να μην το αναγνωρίζει όπως σε εσένα και να πετάνε τα windows errors για λάθος εγκατάσταση της usb συσκευής.....

Δοκίμασε να αλλάξεις ένα καλώδιο........

Το θέμα είναι ότι το δικό μου DIAMOND 2 το συνδέει κανονικά.Θα αλλάξω και το καλώδιο και θα σας πω τι έγινε

• Administrators
Το θέμα είναι ότι το δικό μου DIAMOND 2 το συνδέει κανονικά.Θα αλλάξω και το καλώδιο και θα σας πω τι έγινε

Σε άλλη θύρα δοκίμασες; Κατά προτίμηση τις πίσω θύρες του υπολογιστή.

Modpic.gif

Εχω στο blackstone μου wm 6.1. Σκέφτομαι

να περάσω android, αξίζει η προσπάθεια και αν ναι από που να το κατεβάσω;

Πολλές πληροφορίες για το Android στο Blackstone θα βρεις στο XDA.

Εγώ προσωπικά έχω και Android κινητό αλλά δεν έχω ξετρελλαθεί... ίσως δεν έχω ασχοληθεί αρκετά με αυτό ακόμα. Δεν θα περνούσα Android στο δικό μου Blackstone για διάφορους λόγους, όπως το ότι τρέχει από την κάρτα SD, και την τελευταία φορά είχε θέματα π.χ. με τη φωτογραφική μηχανή.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

• Administrators

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=577

Modpic.gif

Μήπως ανοίγεις κανένα destinator ενδιάμεσα;

Μάλλον ναι. Δεν το έχω προσέξει αλλά επειδή έχω το destinator παίζει να είναι και έτσι. Υπάρχει κάτι;

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

• Administrators
Μάλλον ναι. Δεν το έχω προσέξει αλλά επειδή έχω το destinator παίζει να είναι και έτσι. Υπάρχει κάτι;

Πρόκειται για bug του Destinator. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις... άλλο πρόγραμμα πλοήγησης. :rolleyes:

Modpic.gif

παιδια μηπως ξερετε κανενα προηγησης και πως μπορω να το εγκαταστησω? ευχαριστω
[sIGPIC][/sIGPIC]