basdel Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Sleep και wake up υπάρχουν πολλά προγράμματα που το κάνουν (πχ. phonealarm) αλλά shutdown και ειδικά power on δεν γίνεται. Για την ακρίβεια ακόμα και αν βρεις να κάνει κάτι shutdown δεν θα μπορεί μετά να κάνει όπως αντιλαμβάνεσαι power on γιατί δεν θα μπορεί να τρέχει τίποτα....καμία τέτοια διαδικασία όπου θα επιτρέπει κάτι τέτοιο. Είναι σαν να ζητάμε από την συσκευή, κυριολεκτικά να σηκωθεί και να πατήσει το power on κουμπί...... :) Κάποτε είχα βρει κάποιο πρόγραμμα που έκανε προγραμματισμένο shutdown της συσκευής. Φυσικά το power on δεν γίνεται (πρέπει να το υποστηρίζει η συσκευή, στα κινέζικα π.χ. windowsmobile συσκευές γίνεται). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κλείνει αυτόματα το τηλέφωνο σε κάποια προγραμματισμένη ώρα (π.χ. στις 12 το βράδυ-για εξοικονόμηση μπαταρίας); Για να ανοίγει μόνο του ξέρω πως δεν γίνεται, αλλά να κλείνει πρέπει να υπάρχει (και μιλάω για πλήρη κλείσιμο της συσκευής , όχι μόνο να θέτει εκτός λειτουργίας το radio). Τσεκαρισε αυτο {,με καθε επιφυλαξη} το εχω δοκιμασει στο mini ,σβηνει ολοκληρωτικα την συσκευη οσο βρισκεσε στην εφαρμογη, αλλα μολις βγεις απο την εφαρμογη και εχεις δωσει χρονο σβησιματος για καποιο λογο δεν τον κραταει. http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-tgshutdown.html Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να πάρω backup ή να μεταφέρω τα bookmarks του opera από το HD? Έψαξα αλλά δεν κα κάτι σε κάποιο αρχείο.....:( Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 26, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Τσεκαρισε αυτο {,με καθε επιφυλαξη} το εχω δοκιμασει στο mini ,σβηνει ολοκληρωτικα την συσκευη οσο βρισκεσε στην εφαρμογη, αλλα μολις βγεις απο την εφαρμογη και εχεις δωσει χρονο σβησιματος για καποιο λογο δεν τον κραταει. http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-tgshutdown.html Γενικώς δεν ενδείκνυται η χρήση τέτοιου είδους προγραμμάτων μιας και "καταπίνουν" την μπαταρία πολύ εύκολα. Γιαυτό εξάλλου και δεν έχει υπάρξει και μεγάλη ποικιλία στο παρελθόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να πάρω backup ή να μεταφέρω τα bookmarks του opera από το HD? Έψαξα αλλά δεν κα κάτι σε κάποιο αρχείο.....:( Σε opera mini εχω ενεργοποιησει την επιλογή Opera Link, που κανει αυτοματα online backup & sync των bookmarks μεταξυ των συσκευών που εχεις εγκατεστημενο τον Opera. Απαιτει δωρεαν account στο Opera και δουλευει άψογα! Μετά απο καθε φορματ του κινητου, εχω περασμενο τον Opera & ta bookmarks σε ενα λεπτο. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να πάρω backup ή να μεταφέρω τα bookmarks του opera από το HD? Έψαξα αλλά δεν κα κάτι σε κάποιο αρχείο.....:( Στίς νέες εκδόσεις τα bookmarks για Opera και IE ειναι κοινά και ειναι στον κατάλογο \windows\favorites Αντέγραψε τον στην καρτα και μετά τον φλασαρισμα ξανα αντιγραφη και εισαι ΟΚ. Σε opera mini εχω ενεργοποιησει την επιλογή Opera Link, που κανει αυτοματα online backup & sync των bookmarks μεταξυ των συσκευών που εχεις εγκατεστημενο τον Opera. Απαιτει δωρεαν account στο Opera και δουλευει άψογα! Μετά απο καθε φορματ του κινητου, εχω περασμενο τον Opera & ta bookmarks σε ενα λεπτο. Στην mini Opera αν αντιγράψεις ολο τον κατάλογο \program files\Opera mini στην κάρτα και τον βαλεις στο XDA_UC μετα απο φλασαρισμα θα σου ΄τα φερει ολα έτοιμα και οπως τα είχες πριν.. Ουτε opera link δεν χρειάζεται... και δεν περιμένεις για να φτιάξει τα εικονίδια ... colossus Edited January 26, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Στίς νέες εκδόσεις τα bookmarks για Opera και IE ειναι κοινά και ειναι στον κατάλογο \windows\favorites Αντέγραψε τον στην καρτα και μετά τον φλασαρισμα ξανα αντιγραφη και εισαι ΟΚ. Στην mini Opera αν αντιγράψεις ολο τον κατάλογο \program files\Opera mini στην κάρτα και τον βαλεις στο XDA_UC μετα απο φλασαρισμα θα σου ΄τα φερει ολα έτοιμα και οπως τα είχες πριν.. Ουτε opera link δεν χρειάζεται... και δεν περιμένεις για να φτιάξει τα εικονίδια ... colossus Προφανώς αυτά ισχύουν για opera 10 και μετά έτσι? Γιατί έχω 9.7 και δεν βλέπω links στον φάκελο που λες...... :( Παίζει να είναι κάπου αλλού? EDIT: χμ.....έβαλα για δοκιμή το microsoft myphone και έκανα backup τα favourites μου. Δυστυχώς έκανε μόνο ένα το οποίο παρεμπιπτόντως είχα βρει και μέσα στον φάκελο που λέγαμε πριν (windows/favourites). Από όσο καταλαβαίνω λοιπόν αυτό θα είναι το ΙΕ και όχι του opera. Επομένως....που είναι τα favourites που έχω στον opera ή τέλος πάντων πώς τα παίρνω backup με κάποιο τρόπο....????? Edited January 26, 2011 by staurakis Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2011 (edited) Προφανώς αυτά ισχύουν για opera 10 και μετά έτσι? Γιατί έχω 9.7 και δεν βλέπω links στον φάκελο που λες...... :( Παίζει να είναι κάπου αλλού? EDIT: χμ.....έβαλα για δοκιμή το microsoft myphone και έκανα backup τα favourites μου. Δυστυχώς έκανε μόνο ένα το οποίο παρεμπιπτόντως είχα βρει και μέσα στον φάκελο που λέγαμε πριν (windows/favourites). Από όσο καταλαβαίνω λοιπόν αυτό θα είναι το ΙΕ και όχι του opera. Επομένως....που είναι τα favourites που έχω στον opera ή τέλος πάντων πώς τα παίρνω backup με κάποιο τρόπο....????? Οχι αυτο ισχύει και στην 9.7 ...προφανώς εχεις αποθηκευσει τα λίνκ μέσα απο την opera.. Την πρώτη φορά πρέπει το κάνεις απο είτε απο myphone φτιαχνοντας νεα λίνκ είτε απο το pc σου και αντιγραψεις τα λίνκ που θέλεις στον φάκελο \windows\favorites και μετά θα τα δείς και στην opera.... Απο το myphone ειναι πολύ απλο ..θα το κάνεις μια φορά (να βάλεις τα αγαπημένα σου) και μετά θα εχεις διαθεσιμα οπου (opera ie) και οποτε το θέλεις (μετα απο φλασαρισμα). Ο κατάλογος που αποθηκευονται οι πληροφορίες για το profile einai \windows\opera9\profile colossus Edited January 26, 2011 by colossus_r Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με το HD του φίλο μου.Θέλω να βάλω τη 6,5 ROM Ελληνική αλλά όταν το κάνω σύνδεση στον υπολογιστή [έχω τα WINDOWS 7]με γράφει στον υπολογιστή ότι δεν συνδέθηκε.Βαζω το δικό μου DIAMOND 2 συνδέεται κανονικά που είναι το λάθος.Μήπως θέλει ρυθμίσεις .Τι πρέπει να κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Κάνε του ένα hard reset και ξαναδοκίμασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Κάνε του ένα hard reset και ξαναδοκίμασε. Φίλε το έχω κάνει hand reset και επειδή το είχε παραφορτωμένο με πολλά προγράμματα το έκανα και εργοστασιακές ρυθμίσεις αλά πάλι τα ίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα με το HD του φίλο μου.Θέλω να βάλω τη 6,5 ROM Ελληνική αλλά όταν το κάνω σύνδεση στον υπολογιστή [έχω τα WINDOWS 7]με γράφει στον υπολογιστή ότι δεν συνδέθηκε.Βαζω το δικό μου DIAMOND 2 συνδέεται κανονικά που είναι το λάθος.Μήπως θέλει ρυθμίσεις .Τι πρέπει να κάνω Για τα windows 7(32bit) χρειάζεται να βάλεις τον driver που επισυνάπτω. Απο τον Πίνακα Ελεγχου του pc αλλαξε τον HTC USB Sync driver με αυτον που ειναι στο αρχείο. Ακόμα και αν βγάλει μύνημα στο τελος οτι υπάρχει πρόβλημα ...συνέχισε και αν ζητήσει κάνε επανεκίνηση του Υπολογιστή και δοκίμασε μετα να συγχρονίσεις.. Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Για τα windows 7(32bit) χρειάζεται να βάλεις τον driver που επισυνάπτω. Απο τον Πίνακα Ελεγχου του pc αλλαξε τον HTC USB Sync driver με αυτον που ειναι στο αρχείο. Ακόμα και αν βγάλει μύνημα στο τελος οτι υπάρχει πρόβλημα ...συνέχισε και αν ζητήσει κάνε επανεκίνηση του Υπολογιστή και δοκίμασε μετα να συγχρονίσεις.. Έγινε φίλε θα το δοκιμάσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Φίλε το έχω κάνει hand reset και επειδή το είχε παραφορτωμένο με πολλά προγράμματα το έκανα και εργοστασιακές ρυθμίσεις αλά πάλι τα ίδια Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο αλλά το hard reset στην ουσία επαναφέρει και τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Δεν ξέρω αν λέμε το ίδιο αλλά το hard reset στην ουσία επαναφέρει και τις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Με συγχωράς το μπέρδεψα με το soft reset.Eκανα hart reset δηλαδή εργοστασιακές ρυθμίσεις αλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Κάτι τότε δεν πάει καλά με τον υπολογιστή σου. Δοκίμασε σε άλλη θύρα USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 Καλώδιο δοκίμασες να αλλάξεις? Ξέρω ότι ακούγεται παράλογο αλλά μου έχει συμβεί σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις να έχει πρόβλημα το καλώδιο usb και την μία να χτυπάει ένας δίσκος λόγο λάθος τάσης που πήγαινε και την άλλη το HD μου να μην το αναγνωρίζει όπως σε εσένα και να πετάνε τα windows errors για λάθος εγκατάσταση της usb συσκευής..... Δοκίμασε να αλλάξεις ένα καλώδιο........ Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Καλώδιο δοκίμασες να αλλάξεις? Ξέρω ότι ακούγεται παράλογο αλλά μου έχει συμβεί σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις να έχει πρόβλημα το καλώδιο usb και την μία να χτυπάει ένας δίσκος λόγο λάθος τάσης που πήγαινε και την άλλη το HD μου να μην το αναγνωρίζει όπως σε εσένα και να πετάνε τα windows errors για λάθος εγκατάσταση της usb συσκευής..... Δοκίμασε να αλλάξεις ένα καλώδιο........ Το θέμα είναι ότι το δικό μου DIAMOND 2 το συνδέει κανονικά.Θα αλλάξω και το καλώδιο και θα σας πω τι έγινε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Το θέμα είναι ότι το δικό μου DIAMOND 2 το συνδέει κανονικά.Θα αλλάξω και το καλώδιο και θα σας πω τι έγινε Σε άλλη θύρα δοκίμασες; Κατά προτίμηση τις πίσω θύρες του υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetres_ Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Εχω στο blackstone μου wm 6.1. Σκέφτομαι να περάσω android, αξίζει η προσπάθεια και αν ναι από που να το κατεβάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Εχω στο blackstone μου wm 6.1. Σκέφτομαι να περάσω android, αξίζει η προσπάθεια και αν ναι από που να το κατεβάσω; Πολλές πληροφορίες για το Android στο Blackstone θα βρεις στο XDA. Εγώ προσωπικά έχω και Android κινητό αλλά δεν έχω ξετρελλαθεί... ίσως δεν έχω ασχοληθεί αρκετά με αυτό ακόμα. Δεν θα περνούσα Android στο δικό μου Blackstone για διάφορους λόγους, όπως το ότι τρέχει από την κάρτα SD, και την τελευταία φορά είχε θέματα π.χ. με τη φωτογραφική μηχανή. Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Εχω στο blackstone μου wm 6.1. Σκέφτομαι να περάσω android, αξίζει η προσπάθεια και αν ναι από που να το κατεβάσω; http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=577 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Μήπως ανοίγεις κανένα destinator ενδιάμεσα; Μάλλον ναι. Δεν το έχω προσέξει αλλά επειδή έχω το destinator παίζει να είναι και έτσι. Υπάρχει κάτι; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Μάλλον ναι. Δεν το έχω προσέξει αλλά επειδή έχω το destinator παίζει να είναι και έτσι. Υπάρχει κάτι; Πρόκειται για bug του Destinator. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις... άλλο πρόγραμμα πλοήγησης. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 παιδια μηπως ξερετε κανενα προηγησης και πως μπορω να το εγκαταστησω? ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts