hellas200 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 παιδια συγγνωμη για το offtopic υπαρχει πουθενα που μπορουμε να βαλουμε αγγελια αμα θελουμε να πουλησουμε το κινητο μας ? :X ευχαριστω υπαρχει σχετικος χωρος εδω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=39 (απλα δεν ξερω ποσα μηνυματα πρεπει ναχεις ,παλια ηταν 75 τωρα δεν ξερω που τοχουν παει το νουμερο) @athanasiosm στο τρωκτικο απο youtube δεν ειναι τα βιντεακια? δε μπορει να τα ανοιξει ο core Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (απλα δεν ξερω ποσα μηνυματα πρεπει ναχεις ,παλια ηταν 75 τωρα δεν ξερω που τοχουν παει το νουμερο) Πλέον το νούμερο έχει ανέλθει στα 150 post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 Πλέον το νούμερο έχει ανέλθει στα 150 post. χωρια αυτα που μας σβηνεις καθε μερα και ψαχνομαστε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 χωρια αυτα που μας σβηνεις καθε μερα και ψαχνομαστε ... αν δεν υπαρχει λογος φιλε μου να υπαρχουν καποια ποστς καλα κανει και τα σβηνει.. ολοι μας πολλες φορες παρασερνομαστε σε ανουσια ποστς που μονο επιβαρυνουν το φορουμ κ τπτ αλλο.:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. January 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2010 (edited) Παιδια εχω μερικες αποριες... 1. το βρηκα ... 2. υπαρχει μετρητης κλησεων ? 3. υπαρχει καποιο registry για να απενεργοποιησω η καποιο file που να απενεργοποιει οταν εχς αναπαντητη να μην μου βγαζει ειδοποιηση you have one missed call ? ευχαριστω :) Edited January 15, 2010 by xet84 Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 16, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2010 χωρια αυτα που μας σβηνεις καθε μερα και ψαχνομαστε ... Μακάρι να ήταν εφικτό να μπορούσε να ενημερωθεί ο καθένας ξεχωριστά για τα μηνύματα που αφαιρούνται. Αυτό που θέλω να γίνει κατανοητό είναι ότι αφαιρούνται μηνύματα που δεν έχουν άμεση σχέση με το θέμα του εκάστοτε thread αποκλειστικά και μόνο στα πλαίσια καθαρισμού του forum. Καταλαβαίνω πως δε είμαστε ρομπότ και είναι λογικό να ειπωθεί κάτι διαφορετικό. Αυτό είναι αποδεκτό μάλιστα. Απλά σε ένα βάθος χρόνου εάν υπάρχουν τέτοια μηνύματα καθιστούν πολύ κουραστική την ανάγνωση σε έναν μέσο χρήστη που ψάχνει να βρει μια πληροφορία για τη συσκευή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xet84 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 παιδια η ace hellas καλυπτει εγγυηση απο εξωτερικο ? αποδειξη .. Παράθεση Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2010 1. φιλε η οθονη εχει πολυ καλη αναλυση και πολυ υψηλη και θα ελεγα ειναι πολυ καλη εγς προσωπικα δεν διακρινω κατι απο τα 65κ ψρωματα.. 2 με το destinator 7 ολα φινονται ρολοι .. προγραμμα απο μονο του χωρις ιντερνετ 3 ολα τελεια 4 νυκτα οι φοτογραφιες .. μπα .. μονο μερα.. 5 καρτα νομιζω μεχρι 32 .. ας με διο4ρθωσει καποιοσ αν εχω λαθος 6 ναι μια χαρα τα μπ3 με ακουστικα κανενα προβλημα 7 αυτονομια εμενα εναμιση μερα.. σε μερικουσ παει δυο σε αλλουσ μια μερα.. γενικα θα ελεγα οτι οσο και να το βασανισεις εμενα μια μερα μου τη ωγαζει παντα .. ποτε δεν με αφησε σε μιση μερα .. ελπιζω να σε βοηθησα φιλε:) 1) Τόσα υποστηρίζουν τα windows mobile. Εξάλλου ότι νούμερα ακούς για πολλές χιλιάδες χρωμάτων είναι καθαρά για λόγους marketing μιας και το γυμνό μάτι δεν μπορεί να αντιληφθεί τη διαφορά σε αυτά τα μεγέθη. 2) Έχει αυτόνομο GPS δέκτη που δεν χρειάζεται σύνδεση στο internet. 3) Κανένα. 4) Γούστα είναι αυτά. Μην περιμένεις εκπληκτικά πράγματα. 5) 32GB 6) Σε αρκετά καλό επίπεδο. 7) 2 μέρες με σχετικά μέτρια χρήση τηλεφώνου. Σας ευχαριστω παιδια για τις πληροφοριες! :) Το πηρα και εγω! πραγματικα πολυ καλη συσκευη του εχω βαλει μεχρι στιγμης τα απαραιτητα προγραμματακια και πηγαινει σφαιρα. βεβαια θελει λιγακι χρονο για να το συνηθισω μιας και ως χρηστης εδω και χρονια Symbian κινητων μου φαινεται περιεργο το ολο σκηνικο με τα windows! αλλα βρισκομαστε σε καλο δρομο. πραγματικα οι δυνατοτητες των windows mobile δεν συγκρινονται με κανενα symbian. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 παιδια η ace hellas καλυπτει εγγυηση απο εξωτερικο ? αποδειξη .. Μόνο από Ευρώπη και παρουσία απόδειξης/τιμολογίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani4837 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 ρε παιδια εχει κανενας τα windows mobile 6.5 για το HTC touch hd,οχι απο την ACE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Πείτε μου αν είναι φυσιολογικό αυτό που γίνεται: Χρησιμοποιώ το κινητό για να λαμβάνω και να στέλνω μειλ.Το ίδιο κάνω και με πολλές άλλες συσκευές τηλεφώνων. Έχω ρυθμίσει να κατεβάζει τα μέιλ κάθε 30 λεπτά και μέχρι 250 kb. Το περίεργο είναι ότι μου τρώει πάρα πολλά mb για το τίποτα.Παρατηρώ δηλαδή ότι από την αρχή του μήνα μου έχει φάει 80mb για τα μειλ μόνο. (χρησιμοποιώ το spb monitor για να το δώ). Την ίδια στιγμή το νόκια Ε71 για να κατεβάσει τα ίδια μειλ, από το ίδιο γραμματοκιβώτιο και μάλιστα με όλα τα συνημμένα σε html κανονικά, δεν μου έχει φάει πάνω από 25 mb. Γιατί τόσα mb το htc? Επίσης, παρατηρώ ότι όταν συνδέεται, ακόμα και αν δεν υπάρχει κάτι νέο να κατεβάσει, μου τρώει 100-150kb. Βάλτε ότι αυτό γίνεται 48 φορές την ημέρα, (κάθε μισή ώρα) μου τρώει δηλαδή 5 mb την ημέρα, ακόμα και αν δεν κατεβάσει κανένα μειλ. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό? Πάνε τσάμπα τα mb…. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 ρε παιδια εχει κανενας τα windows mobile 6.5 για το HTC touch hd,οχι απο την ACE Επίσημα δεν υπάρχουν. Ανεπίσημα πάλι υπάρχουν πολλές επιλογές... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=453 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pissas Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ψαχνω τι ρυθμισεις χρειαζετε ακριβως το igo8 στο sys.txt για να παιζει και στο πλαι και ορθιο. ορθιο μου παιζει μια χαρα , μολις το γυριζω δειχνει το μισο. το εχει βρει καποιος η δεν εχει να κανει με το igo , αλλα με την rom? Παράθεση make god laugh... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Ψαχνω τι ρυθμισεις χρειαζετε ακριβως το igo8 στο sys.txt για να παιζει και στο πλαι και ορθιο. ορθιο μου παιζει μια χαρα , μολις το γυριζω δειχνει το μισο. το εχει βρει καποιος η δεν εχει να κανει με το igo , αλλα με την rom? Απευθύνσου στο σχετικό thread... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=166681 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Πείτε μου αν είναι φυσιολογικό αυτό που γίνεται: Χρησιμοποιώ το κινητό για να λαμβάνω και να στέλνω μειλ.Το ίδιο κάνω και με πολλές άλλες συσκευές τηλεφώνων. Έχω ρυθμίσει να κατεβάζει τα μέιλ κάθε 30 λεπτά και μέχρι 250 kb. Το περίεργο είναι ότι μου τρώει πάρα πολλά mb για το τίποτα.Παρατηρώ δηλαδή ότι από την αρχή του μήνα μου έχει φάει 80mb για τα μειλ μόνο. (χρησιμοποιώ το spb monitor για να το δώ). Την ίδια στιγμή το νόκια Ε71 για να κατεβάσει τα ίδια μειλ, από το ίδιο γραμματοκιβώτιο και μάλιστα με όλα τα συνημμένα σε html κανονικά, δεν μου έχει φάει πάνω από 25 mb. Γιατί τόσα mb το htc? Επίσης, παρατηρώ ότι όταν συνδέεται, ακόμα και αν δεν υπάρχει κάτι νέο να κατεβάσει, μου τρώει 100-150kb. Βάλτε ότι αυτό γίνεται 48 φορές την ημέρα, (κάθε μισή ώρα) μου τρώει δηλαδή 5 mb την ημέρα, ακόμα και αν δεν κατεβάσει κανένα μειλ. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό? Πάνε τσάμπα τα mb…. Οταν συνδεεται στο internet πρεπει να κατεβαζει και αλλα αρχεια οπως facebook weather update ή οτι αλλο προγραμμα εχεις ενεργο που θελει ''τροφη'' απο συνδεση internet. Επισης τσεκαρε το πραγματικο λογαριασμο των mb διοτι μπορει το sbp monitor να γραφει λαθος. Εμενα τα emails δεν μου ''τρωνε'' πολλα kb / mb , μονο το youtube & skyfire κανουν μεγαλη καταναλωση . Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2010 Οταν συνδεεται στο internet πρεπει να κατεβαζει και αλλα αρχεια οπως facebook weather update ή οτι αλλο προγραμμα εχεις ενεργο που θελει ''τροφη'' απο συνδεση internet. Επισης τσεκαρε το πραγματικο λογαριασμο των mb διοτι μπορει το sbp monitor να γραφει λαθος. Εμενα τα emails δεν μου ''τρωνε'' πολλα kb / mb , μονο το youtube & skyfire κανουν μεγαλη καταναλωση . Φίλε μου, το βλέπω από το spb monitor Messaging 80mb Opera 12 mb spb shell 3 mb κλπ κλπ Μα είναι δυνατόν??? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 καλημερα σας, στο δικο μου HD (με Energy ROM WM 6.5 - Manilla 2.0) τωρα τελευταια οταν παω στα Tabs (Music, Photos) δεν ''βλεπει'' τα αρχεια που ειναι σε storage card (δεν αναγνωριζει την SD card). Πρεπει να κανω soft reset για να την ''δει'' και μετα απο λιγο παλι δεν την αναγνωριζει . Στο file explorer βλεπει μονο device & οχι storage card. Τι προτεινετε να κανω ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 καλημερα σας, στο δικο μου HD (με Energy ROM WM 6.5 - Manilla 2.0) τωρα τελευταια οταν παω στα Tabs (Music, Photos) δεν ''βλεπει'' τα αρχεια που ειναι σε storage card (δεν αναγνωριζει την SD card). Πρεπει να κανω soft reset για να την ''δει'' και μετα απο λιγο παλι δεν την αναγνωριζει . Στο file explorer βλεπει μονο device & οχι storage card. Τι προτεινετε να κανω ? Έχει αναφερθεί ξανά, λίγες σελίδες πιο πίσω το πρόβλημα αυτό. Δεν θυμάμαι τη λύση όμως.:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) καλημερα σας, στο δικο μου HD (με Energy ROM WM 6.5 - Manilla 2.0) τωρα τελευταια οταν παω στα Tabs (Music, Photos) δεν ''βλεπει'' τα αρχεια που ειναι σε storage card (δεν αναγνωριζει την SD card). Πρεπει να κανω soft reset για να την ''δει'' και μετα απο λιγο παλι δεν την αναγνωριζει . Στο file explorer βλεπει μονο device & οχι storage card. Τι προτεινετε να κανω ? Προσπάθησε να την πάρεις backup μέσω cart reader καλύτερα και μετά format se fat 32. Για ρίξε και μια ματιά σε αυτό που αναφέρει πιο πίσω ο (zaharakis) post 10868 Edited January 19, 2010 by apozafeir Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Για θυμίστε μου λίγο.. την οθόνη όταν κάνουμε μία κλήση, από που την βάζουμε να κλειδώσει αυτόματα ώστε να μαυρίζει και να μην πατιούνται εικονίδια με εφαρμογές; Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Για θυμίστε μου λίγο.. την οθόνη όταν κάνουμε μία κλήση, από που την βάζουμε να κλειδώσει αυτόματα ώστε να μαυρίζει και να μην πατιούνται εικονίδια με εφαρμογές; Από πουθενά. Μόνο του γίνεται, αν το θυμάμαι καλά. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Για θυμίστε μου λίγο.. την οθόνη όταν κάνουμε μία κλήση, από που την βάζουμε να κλειδώσει αυτόματα ώστε να μαυρίζει και να μην πατιούνται εικονίδια με εφαρμογές; Φυσιολογικά με το που απαντηθεί η κλήση κλείνει η οθόνη, αλλά εξαρτάται και από την ρόμ. Υπάρχει cab για να μένει ανοιχτή, δεν έχω δει κάτι για το αντίθετο, το hd2 έχει σένσορα που όταν το πλησιάζεις στο μάγουλο κλείνει την οθόνη. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 19, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Για θυμίστε μου λίγο.. την οθόνη όταν κάνουμε μία κλήση, από που την βάζουμε να κλειδώσει αυτόματα ώστε να μαυρίζει και να μην πατιούνται εικονίδια με εφαρμογές; Δεν σου το κάνει από μόνο του; Είσαι με την official ROM; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alani4837 Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 (edited) σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,απλα μπορεις να με βοηθησεις για να βρω μια σωστη και καλη,αν θελεις βεβαια....? και να λειτουργει γτ οσες εχω δοκιμασει δεν γινονται εγκατασταση στο ΗD. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited January 19, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 γιατι δεν σου περνανε;εχεις κανει hspl η uspl την συσκευη σου κατα αρχας;εδω ειναι οι ρομ http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=453 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts