Jump to content

alani4837

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About alani4837

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 31

alani4837's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. γεια σου φιλε μου, μπορεις να με βοηθησεις με την sd και τα τραγουδια....τα περναω αλλα δεν τα αναγνωριζει...evo 3d....ευχαριστω
  2. με επανακινηση μου την βγαζει κενη.....!ας που οταν το βαζω στο pc για να περασω τραγουδια και μετα το βγαζω...!!!! επισης οταν παω να περασω τραγουδια στην sd με το winamp τα περναει, μετα τα ανοιγω με το winamp και μερικα(τα περισσοτερα) τραγουδια δεν τα αναγνωριζει..μηπως ξερει κανενας τι φταιει???ευχαριστω.... κανενας ρε παιδια?? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  3. δεν μιλαω για οταν ειναι συνδεδεμενη η συσκευη στο pc, αλλα οταν τo βγαζω απο το pc ή οταν την βγαζω απο το κινητο και την ξαναβαζω...
  4. Παιδια γεια σας, το πηρα και εγω το evo....το κινητο τα σπαει....αλλα εχω ενα προβληματακι.....πηρα μια sd 32gb απο την αγγλια...δεν γραφει καποια μαρκα πανω...προφανως δεν ειναι αθεντικη.....και την εβαλα....στην αρχη δεν την αναγνωριζε...τεσπα την αναγνωρισε σε καποια φαση...εκανα διαμορφωση.....κανει κατι περιεργα ομως...δλδ οταν την βγαζω ή βαζω το κινητο στον υπολογιστη παω να την βαλω και οι εφαρμογες που εχω βαλει στην sd (app2sd) δεν υπαρχουν....μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει???
  5. εγω που ειμαι στην κοζανη τι κανω?
  6. τραπεζα της ελλαδος σε ποιες πολεις υπαρχει?
  7. παιδια καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω σε ποιες τραπεζες μπορω να εξαργυρωσω χρυσες λιρες αγγλιας
  8. παιδια μπορει να μου πει καποιος στα ελληνικα και αναλυτικα πως μπορω να συνδεσω το σκληρο δικσο μου στο playstation2 fat και να παιζω απο εκει παιχνιδια?(δεν εχω τσιπ αλλα μεμορυ καρντ με mcbook μεσα)
  9. φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ για ολα,αλλα αυτο τι ειναι και που το βρισκω:blac_uspl.exe?
  10. φιλε μου σε ευχαριστω αλλα δεν καταλαβαινω,μπορεις να μου βρεις στα ελληνικα αυτο που μου εστειλες ή να με βοηθησεις καπως ειναι αναγκη
  11. τι ειναι το hspl και το uspl?πως τα κανω? φιλε μου εχεις μσν να τα πουμε απο εκει? γτ το λες αυτο? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  12. σε ευχαριστω πολυ φιλε μου,απλα μπορεις να με βοηθησεις για να βρω μια σωστη και καλη,αν θελεις βεβαια....? και να λειτουργει γτ οσες εχω δοκιμασει δεν γινονται εγκατασταση στο ΗD. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  13. ρε παιδια εχει κανενας τα windows mobile 6.5 για το HTC touch hd,οχι απο την ACE
×
×
  • Create New...