Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Δεν σου αρκεί που τα γενέθλια των επαφών σου εμφανίζονται στο ημερολόγιο του manila; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Το χρησιμοποιώ και σαν αντίστροφη μέτρηση για κάποια γεγονότα που θέλω... Όταν άνοιγα δηλαδή τη συντόμευση έβλεπα και αυτά τα γεγονότα...τα όποια τα είχα όρισει σαν γεννέθλια επαφών... Αν βέβαια υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που κάνει αντίστροφη μέτρηση για ημερομηνίες ακόμα καλύτερα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Το χρησιμοποιώ και σαν αντίστροφη μέτρηση για κάποια γεγονότα που θέλω... Όταν άνοιγα δηλαδή τη συντόμευση έβλεπα και αυτά τα γεγονότα...τα όποια τα είχα όρισει σαν γεννέθλια επαφών... Αν βέβαια υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που κάνει αντίστροφη μέτρηση για ημερομηνίες ακόμα καλύτερα... :) Δοκίμασε το today agenda. Εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ στο ipaq. Μπορείς να ορίσεις να σου δείχνει πολλές μέρες μπροστά calendar και tasks μαζι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koss_nick Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα HTC HD και ψαχνω για το Garmin mobile xt, καμία βοηθεια μπορείτε να δώσετε γιατι το μονο που βρισκω ειναι για symbian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 εχει κανεις laptop Με windows 7 ? ΑΝαγνωριζει τα HTC & ACTIVE SYNC οπως στα XP ? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 Παιδιά αν γίνετε να προτείνεται και σε μένα μία ROM. Οι απαιτήσεις μου είναι να είναι 6.5 σίγουρα, να έχει το manilla του HD2 (να έχουν μεγάλη ομοιότητα αν γίνεται, γιατί είμαι πολύ κολλημένος, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω συσκευή) και φυσικά στην ταχύτητα να μην είναι χειρότερη από την εργοστασιακή. Εννοείται ότι γλώσσα δεν με ενδιαφέρει, αφού ελληνική με αυτά που ζητάω αποκλείεται να υπάρχει... Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 εχει κανεις laptop Με windows 7 ? ΑΝαγνωριζει τα HTC & ACTIVE SYNC οπως στα XP ? Στα 7 χρειάζεσαι το Windows Mobile Device Center το οποίο δουλεύει κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Παιδιά αν γίνετε να προτείνεται και σε μένα μία ROM. Οι απαιτήσεις μου είναι να είναι 6.5 σίγουρα, να έχει το manilla του HD2 (να έχουν μεγάλη ομοιότητα αν γίνεται, γιατί είμαι πολύ κολλημένος, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να αλλάξω συσκευή) και φυσικά στην ταχύτητα να μην είναι χειρότερη από την εργοστασιακή. Εννοείται ότι γλώσσα δεν με ενδιαφέρει, αφού ελληνική με αυτά που ζητάω αποκλείεται να υπάρχει... Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά :) Πιο κοντά σε αυτή που ζητάς και Ελληνική είναι εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?p=228921#post228921 Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Καλημέρα, χρόνια πολλά σε όλους και καλή χρονιά :) Πιο κοντά σε αυτή που ζητάς και Ελληνική είναι εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?p=228921#post228921 Ευχαριστώ για την απάντηση. Μάλλον θα την βάλω, γιατί από εμφάνιση είναι αρκετά κοντά στο HD2 απλά δεν με ενδιαφέρει και τόσο να είναι ελληνική, αλλά να είναι γρήγορη και χωρίς πολλά κολλήματα ;). Αν είναι βέβαια και ελληνική ακόμα καλύτερα. Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 29, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Εδώ πάντως θα βρεις πληθώρα δοκιμασμένων επιλογών, Με λίγο διάβασμα... θα βρεις ποια ταιριάζει περισσότερο στα δικά σου δεδομένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
non_serviam_ Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Δοκίμασε το today agenda. Εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ στο ipaq. Μπορείς να ορίσεις να σου δείχνει πολλές μέρες μπροστά calendar και tasks μαζι. Σ' ευχαριστώ για την πρόταση,το κατέβασα αλλά δεν κατάφερα να το τρέξω... Απλά θα παραμείνω να βλέπω το countdown μέσω internet... :) Thank u πάντως!!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 όσο το συνηθίζω το HD τόσο πιό πολύ το αγαπάω το άτιμο:D έχω βέβαια αρκετές απορίες λόγω noobieοσύνης, αλλά φοβάμαι ότι αν τίς γράψω θα με πάρετε με τις πέτρες. να πω 2-3 δειλά δειλά;;:p 1) Κατανάλωση μνήμης 57% ( με MW 6,5 topix 3.3 του kwbr και με manila ) είναι πολύ;; 2) που είναι προτιμότερο να εγκαθιστώ τα 3d party προγράμματα;; στο device ή στο storage card;; Αυτό επηρεάζει τη χρήση της μνήμης; 3) το manila, επειδή εγκαθίσταται ξεχωριστά από το 6.5 topix,, μπορώ να το εγκαταστήσω στο storage card; μήπως είναι υποχρεωτικό να πάει στο device? 4) Υπάρχει τρόπος για προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στο storage card να κάνω συντόμευση στο programms του touchflo?? και το τελευταίο....ούφφφ 5) Σήμερα πρόσεξα ότι 2-3 φορές έκανε από μόνο του αλλαγή της ώρας στα καλά καθούμενα:confused:......διορθώνεται αυτό Συγγνώμη:worry: και ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 όσο το συνηθίζω το HD τόσο πιό πολύ το αγαπάω το άτιμο:D έχω βέβαια αρκετές απορίες λόγω noobieοσύνης, αλλά φοβάμαι ότι αν τίς γράψω θα με πάρετε με τις πέτρες. να πω 2-3 δειλά δειλά;;:p 1) Κατανάλωση μνήμης 57% ( με MW 6,5 topix 3.3 του kwbr και με manila ) είναι πολύ;; 2) που είναι προτιμότερο να εγκαθιστώ τα 3d party προγράμματα;; στο device ή στο storage card;; Αυτό επηρεάζει τη χρήση της μνήμης; 3) το manila, επειδή εγκαθίσταται ξεχωριστά από το 6.5 topix,, μπορώ να το εγκαταστήσω στο storage card; μήπως είναι υποχρεωτικό να πάει στο device? 4) Υπάρχει τρόπος για προγράμματα που είναι εγκατεστημένα στο storage card να κάνω συντόμευση στο programms του touchflo?? και το τελευταίο....ούφφφ 5) Σήμερα πρόσεξα ότι 2-3 φορές έκανε από μόνο του αλλαγή της ώρας στα καλά καθούμενα:confused:......διορθώνεται αυτό Συγγνώμη:worry: και ευχαριστώ:) 1) Η συγκεκριμένη ρομ είναι πολύ καλή επιλογή. 2) Προσωπικά τα εγκαθιστώ όλα στην συσκευή πλην των προγραμμάτων πλοήγησης, όχι ότι δεν γίνετε και στην κάρτα. 3) Αυτό δεν γίνετε, μάλλον το μπερδεύεις με κάτι άλλο, μανιλα και ρομ είναι μαζί. 4) Υπάρχει, να κάνεις copy το exe του προγράμματος και paste shortcut sto windows/start menu/programs. 5) Αυτό δεν μου έχει τύχει, απ'οτι έχω διαβάσει εδώ μπορεί κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης να στο κάνει. Δεν χρειάζεται κανένα συγνώμη, όλοι ρωτώντας και διαβάζοντας μαθαίνουμε:) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. December 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2009 Δεν χρειάζεται κανένα συγνώμη, όλοι ρωτώντας και διαβάζοντας μαθαίνουμε:) Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αλλά και για το κόπο που έκανες:) 3. Αυτό δεν γίνετε, μάλλον το μπερδεύεις με κάτι άλλο, μανιλα και ρομ είναι μαζί. Σωστός....το μπέρδεψα με το diamond και τη bsb 6.5.1 5. Αυτό δεν μου έχει τύχει, απ'οτι έχω διαβάσει εδώ μπορεί κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης να στο κάνει. Πράγματι, όταν μου το έκανε.......λειτουργούσε το igo...... άραγε διορθώνεται;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 2) Προσωπικά τα εγκαθιστώ όλα στην συσκευή πλην των προγραμμάτων πλοήγησης, όχι ότι δεν γίνετε και στην κάρτα. Εγώ πάλι συνιστώ τα πάντα στην Storage Card εκτός αυτών που έχουν precesses που τρέχουν μονίμως στο background, όπως ένας Task Manager για παράδειγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Εγώ πάλι συνιστώ τα πάντα στην Storage Card εκτός αυτών που έχουν precesses που τρέχουν μονίμως στο background, όπως ένας Task Manager για παράδειγμα. Αν κάποιος χρησιμοποιεί μόνο μια κάρτα μνήμης με τη συσκευή, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως έχει 2-3 κάρτες μνήμης και τις αλλάζει συχνά, τότε αναγκαστικά τα προγράμματα πρέπει να μπούν στη μνήμη της συσκευής. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Αν κάποιος χρησιμοποιεί μόνο μια κάρτα μνήμης με τη συσκευή, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν όμως έχει 2-3 κάρτες μνήμης και τις αλλάζει συχνά, τότε αναγκαστικά τα προγράμματα πρέπει να μπούν στη μνήμη της συσκευής. Η' να μπουν τα ίδια προγράμματα σε όλες τις μνήμες (τα βασικά τουλάχιστον). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Η' να μπουν τα ίδια προγράμματα σε όλες τις μνήμες (τα βασικά τουλάχιστον). Ναι και αυτό παίζει. Αλλά πλέον η εσωτερική μνήμη των συσκευών είναι υπεραρκετή για εγκατάσταση πολλών προγραμμάτων (εκτός από προγράμματα πλοήγησης) που δεν υπάρχει λόγος.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Ο καθένας εκφράζει την γνώμη του σίγουρα, αλλά η δική μου άποψη είναι ότι επειδή είναι υπεραρκετή, δεν σημαίνει ότι πρέπει να την γεμίσουμε κιόλας. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Ο καθένας εκφράζει την γνώμη του σίγουρα, αλλά η δική μου άποψη είναι ότι επειδή είναι υπεραρκετή, δεν σημαίνει ότι πρέπει να την γεμίσουμε κιόλας. :rolleyes: Η αλήθεια είναι οτι τώρα πια έχουμε ξεφύγει από τις πολλές μικρές κάρτες :) απλά εγώ προτιμώ την συσκευή γιατί πριν κανένα 6μηνο ξαφνικά άρχισε να μην αναγνωρίζει την κάρτα, οπότε ότι είχα εκεί έπρεπε να την βγάζω και να την ξαναβάζω για να δουλεύει, βέβαια μετά από format δεν το ξαναπαρουσίασε αλλά δεν την εμπιστεύομαι για τα βασικά τουλάχιστον. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Η αλήθεια είναι οτι τώρα πια έχουμε ξεφύγει από τις πολλές μικρές κάρτες :) Σίγουρα. Αλλά έχουν αλάξει και οι ανάγκες-απαιτήσεις. Στο ipaq έχω μια 16άρα κάρτα + άλλες 2 8άρες. Στο hd νομίζω η 8άρα του πακέτου είναι αρκετή. Άλλωστε, το να βγάζω το καπάκι για να αλλάζω κάρτα κάθε τρεις και λίγο, δεν είναι και ότι καλύτερο. Αλήθεια, το καπάκι έχει ένα μικρό τζόγο ε? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 30, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Φορμαρισμένη σε format32 σπάνια έχω αντιμετωπίσει προβλήματα τέτοια αξιοπιστίας. Σε πολλές συσκευές του είδους και σε διάφορες κάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Σίγουρα. Αλλά έχουν αλάξει και οι ανάγκες-απαιτήσεις. Στο ipaq έχω μια 16άρα κάρτα + άλλες 2 8άρες. Στο hd νομίζω η 8άρα του πακέτου είναι αρκετή. Άλλωστε, το να βγάζω το καπάκι για να αλλάζω κάρτα κάθε τρεις και λίγο, δεν είναι και ότι καλύτερο. Αλήθεια, το καπάκι έχει ένα μικρό τζόγο ε? Η 8άρα είναι μια χαρά ούτε στην μέση δεν την έχω φτάσει, για δεύτερη κάρτα μάλλον πρέπει να του κάνεις πολύ multimedia χρήση. Όσο για τo καπάκι δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο, ίσως κάτι ανεπαίσθητο για τους 15 μήνες του:) @athanaso77 Αυτό είχε συμβεί και σε άλλους τότε, ίσως να ήταν καμία κακοφορμαρισμένη παρτίδα, γιατί δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πρόβλημα, από το φορμάτ και μετά πάντως είναι άψογη.:) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Η 8άρα είναι μια χαρά ούτε στην μέση δεν την έχω φτάσει, για δεύτερη κάρτα μάλλον πρέπει να του κάνεις πολύ multimedia χρήση. Όσο για τo καπάκι δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο, ίσως κάτι ανεπαίσθητο για τους 15 μήνες του:) Ναι. Τη multimedia χρήση την κάνω κυρίως στο ipaq 214 που έχει 4άρα οθόνη και δυνατότερο επεξεργαστή. (και γενικά σαν pda είναι πολύ πιο γρήγορο και άνετο από το hd τελικά). Το καπάκι της μπαταρίας, όταν το πίεζα στο κέντρο του έκανε κοιλιά. Τελικά, δεν φταίει το καπάκι αλλά η μπαταρία που είναι ακριβώς από κάτω και πάει πάνω κάτω όταν πιεστεί. Με ένα χαρτάκι κάτω από την μπαταρία λύθηκε το θέμα, (σφηνώνει μεταξύ χαριού και καπακιού) , αλλά ρε παιδιά, 700 ευρώ έχει, θέλει και χαρτάκι? Τι να πεις, Ταιβάν.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jxid Δημ. December 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2009 Γεια σας κα πάλι. Προσπαθώ να τρέξω κάποιο πρόγραμμα στο Touch T3333 και μου λεει οτι χρειάζεται νεότερο net framework από αυτό που έχει. Που μπορώ να βρω να κατεβάσω το τελευταίο net framework για windows mobile 6.5? Ευχαριστώ. Γιάννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts