Jump to content

jxid

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jxid

  1. Από το ψάξιμο που έκανα είδα οτι τα 64bit υπάρχουν πολλά προβλήματα, Εγώ έχω 32bit windows 7. Αλλά απο οτι κατάλαβα υπάρχει παντού πρόβλημα. Τελικά έχει καταφέρει κανείς να το δουλέψει με το HTC Sync?
  2. το έχω κάνει και αυτό 3 φορές................
  3. Έχω κάνει πολλές φορές επανεκκίνηση και του υπολογιστή και του τηλεφώνου αλλά τίποτα. Έχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση το πρόγραμμα πολλές φορες......τίποτα. Έστειλα και email στην HTC Hellas και δείτε τι μου απάντησαν. Σχετικά με το ζήτημά σας, συνδέστε την συσκευήμε τον υπολογιστή και επιλέξτε τύπο σύνδεσης htcsync από την συσκευή, μετά πηγαίνετε μενού-ρυθμίσεις-εφαρμογές-και τσεκάρετε την επιλογή εντοπισμός σφαλμάτων usb, Αν είναι ήδη επιλεγμένη ξεκλικάρετε την και επιλέξτε την ξανά. Πριν συγχρονίσετε, σιγουρευτείτε πως έχετε απενεργοποιήσει το antivirus και το τοίχος προστασίας του υπολογιστή. Κάτι που έχω κάνει ήδη............. Σε άλλα HTC μοντέλο (Desire & Sensation) Μπήκε με τη μια και χωρίς πρόβλημα.
  4. Καλησπέρα στην παρέα. έχω και εγώ ενα wildfire s και σήμερα πήγα να το συνδέσω στον υπολογιστή με windows 7 32bit μέσω του Htc sync. Η συσκευή δεν συνδεέται και το μήνυμα που βγάζει πάνω είναι "Διόρθωση προβλημάτων USB συνδεδεμένο". Οι drivers μπήκαν κανονικά. Τι μπορώ να κάνω?
  5. Κάποιο link γιά να επικοινωνήσω με Orange?
  6. Καλημέρα σε όλους. Μου έδωσαν ένα Nokia E5-00 από Αγγλία και είναι κλειδωμέο από την Orange. Όποτε δέχετε κάρτα μόνο του συγκεκριμένου δικτύου. Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσω ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω την κάρτα μου Vodafone?
  7. Φίλε athanaso καλημερα. Η Omega 19.3 ELL δουλεύει στο Touch2 T3333? Να την δοκιμάσω?
  8. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
  9. ΟΚ.Ευχαριστώ πολύ γιά την βοήθεια..... Να μαντέψω που έπιασε δουλειά? Στη ΝΟΚΙΑ???????? :lol: :lol: :lol ::lol: :lol:
  10. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά κανένα από τα 2 links δεν δουλευει. ΕDIT:Και εγώ μόλις είδα οτι έκανες την επισήμανση οτι δεν δουλέυουν. Σε ευχαριστώ πολύ γιά τον χρόνο σου.
  11. Γεια σε όλους. Έπεσε στα χερια μου μια συσκευή Ρ3300 και θα ήθελα να μου προτείνεται μια ελληνική ROM γιά να βάλω πάνω. Θα προτιμούσα την τελευταία που υπάρχει και ας μην είναι και original. Ευχαριστώ εκ των προτέρων γιά το χρόνο σας και την βοήθειά σας.
  12. Ευχαριστώ/ Αυτό είχα βρει αλλά δεν με βόλεψε σε αυτό που ήθελα να κάνω. Αλλάζει μεν τα εικονίδια αλλά όταν τα βγάζω στην "Επιφάνεια εργασίας" δεν φαίνονται αλλά παραμένουν με το παλιό default εικονίδιο.
  13. Καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο προγραμματακι με το οποίο να αλλάζουμε το εικονίδιο σε κάποιο shortcut όπως γίνεται με τα εικονίδια στα windows μέσα από την επιλογή "Ιδιότητες" και "Αλλαγή εικονιδίου"?
  14. Τελικά δοκίμασα και έκανα αυτόματη ρύθμιση μέσα από menu του τηλεφώνου γιά Χώρα Ελλάδα και Πάροχο Cosmote και τελικά τα ΜΜS δούλεψαν. Παραθέτω μια εικόνα με τις ρυθμίσεις MMS που δημιουργήθηκαν από την αυτόματη ενημέρωση. Αυτό που άλλαξε σε σχέση με το cab που υπάρχει στο πρώτο post είναι ο server. http://i249.photobucket.com/albums/gg206/jxid/pc_capture1-25.png
  15. Έχω το Touch 2 T3333. Κάνει κάποιες ρυθμίσεις αλλά δεν δουλεύει σωστά. Ειδικά στην παραλαβή MMS έχω πρόβλημα.Δεν λαμβάνει πάντα. Πάντα χρειάζεται να κάνω download to μήνυμα 5-6 φορές γιά να κατέβει. Μου βγάζει μήνυμα να ελέγξω τις ρυθμίσεις.
  16. Τελικά παιδιά παίζουν σε κανέναν οι ρυθμίσεις MMS γιά Cosmote? Σε εμένα δεν πείζουν πάντα.
  17. Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να μου πει κάποιος πως να ρυθμίσω την συσκευή ΗTC Τ3333 ώστε να μπορώ να στείλω και να λάβω MMS με Cosmote. Ευχαριστώ.
  18. To Destinator 8 σε εμένα δουλεύει μια χαρά. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Πως κλείνω το TouchFlo?
  19. Τελικά βρήκα και εγκατέστησα μια άλλη version ημερομηνάι 12-7-2010. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=650858 http://i249.photobucket.com/albums/gg206/jxid/pc_capture1-23.png η οποία είναι στα ελληνικά και το GPS δουλεύει μια χαρά. Θα περιμένω να βγει η έκδοση που έιχα με υποστήριξη γιά το GPS.
  20. Μια ερώτηση ακόμα. Γιά να περάσω cooked ROM έβαλα HardSPL. Μπορώ να περάω τώρα την original ROM?
  21. Κάπου διάβασα οτι ετοιμάζεται νέα έκδοση με το GPS. Βασικά γι αυτό ρώτησα.Να δω τι παίζει.
  22. Τελικά το λέει οτι σε αυτή τη ROM δεν υποστηριζεί GPS. Απλά δεν το έιχα δει εγώ. Πάντως εγώ έκανα την ερώτηση να δω τι θα μου απαντήσουν.
  23. Βεβαίως.Έκανα hard reset 2 φορές. Θα το ψάξω λίγο ακόμα και αν βρω κάτι θα ποστάρω. Θα ρωτήσω και στο XDA-dev μήπως μου πουν τίποτα. Ευχαριστώ πάντως γιά το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...