Te_salat Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Εσύ έδωσες το HD και πήρες iphone; Να ουρλιάξω τώρα; Θα δειξει Νικο, τι ειδους επιφωνημα θα εχει το ουρλιαχτό:lol: Ακομα δεν το εχω στα χερια μου. Περιμενω να μου το φερει καποιος απο Αθηνα. Βεβαια εχω μπει στο νοημα πριν το παραλάβω. Μου θυμισε μερες Diamond που απο το πολυ διαβασμα, πριν το παραλάβω, το ίδιο βραδυ του πέρασα cooked rom. Είπαμε το HD σαν τελεια συσκευη κάπου το βαρεθηκα. Αλλωστε πέρασε προ πολλου το ανωτατο όριο των 6 μηνων που συνηθως κρατω μια συσκευη:D Οπότε πριν αρχισω την αναμονη του αντικαταστάτη του είπα να περάσω και απο την διπλανη πόρτα:O Πάντως όπως εγραψα και στο iphone φορουμ, τα περιθώρια για developing στα WWE χάρη των HTC, εχουν στενεψει. Φανταζεσαι να μην είχαμε τα Beta windows 6.5 και το μανιλα topaz? Οι developers στο XDA θα είχαν σταματήσει να βγάζουν ρομ από τον Φλεβάρη. Οπότε κι αυτό καταρίπτεται. 'Αλλωστε και στα iphone υπάρχει δυνατοτητα να παίξεις. Δεν λέω τίποτα ακόμα. Γι' αυτό πήρα την φθηνότερη έκδοση (3g 8αρι) ώστε αν δεν το αντέξω να αποτελέσει ενα καλό δωρο για την γυναίκα μου πριν πάρω το νεο HD.:rolleyes: Για το μονο που είμαι σίγουρος οτι κάνει καλύτερα μεχρι στιγμής είναι το σερφαρισμα. Ζητα απο κάποιον που το έχει να σου ανοιξει τον safari στην αρχική σελίδα του myphone. Θα διαπιστώσεις πρώτα απ' ολα οτι μπορείς να την διαβάσεις ολόκληρη όπως είναι χωρίς να κανεις ζουμ. Μετα δοκίμασε να κινηθείς και θα δεις ποσο πιο ευκολο είναι. Τα υπόλοιπα οταν το παραλάβω. Μην ξεχναμε οτι με το νεο OS 3.0 εχουν αλλάξει πολλα πραγματα. Π.χ. πλοήγιση Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Για το μονο που είμαι σίγουρος οτι κάνει καλύτερα μεχρι στιγμής είναι το σερφαρισμα. Ζητα απο κάποιον που το έχει να σου ανοιξει τον safari στην αρχική σελίδα του myphone. Θα διαπιστώσεις πρώτα απ' ολα οτι μπορείς να την διαβάσεις ολόκληρη όπως είναι χωρίς να κανεις ζουμ. Μετα δοκίμασε να κινηθείς και θα δεις ποσο πιο ευκολο είναι. Και με το HD μπορείς να το κάνεις αυτό απλά με τον Safari είναι άλλη χάρη (ταχύτητα + ευκολία + η πληκτρολόγηση για δημοσιέυση posts είναι ασυναγώνιστη!) Συγγνώμη για το off topic. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Σήμερα το αγόρασα κι εγώ.....από Αγγλία μεριά..... το περιμένω σε 2-3 μέρες...... βλέπω ότι πρέπει να μάθω πολλά για αυτό..... anyway HD είναι αυτό..... νομίζω άξιζε-αξίζει ο κόπος...... Σας ευχαριστώ..... Παράθεση .....απλά Γεώργιος..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Θα δειξει Νικο, τι ειδους επιφωνημα θα εχει το ουρλιαχτό:lol: Ακομα δεν το εχω στα χερια μου. Περιμενω να μου το φερει καποιος απο Αθηνα. Βεβαια εχω μπει στο νοημα πριν το παραλάβω. Μου θυμισε μερες Diamond που απο το πολυ διαβασμα, πριν το παραλάβω, το ίδιο βραδυ του πέρασα cooked rom. Είπαμε το HD σαν τελεια συσκευη κάπου το βαρεθηκα. Αλλωστε πέρασε προ πολλου το ανωτατο όριο των 6 μηνων που συνηθως κρατω μια συσκευη:D Οπότε πριν αρχισω την αναμονη του αντικαταστάτη του είπα να περάσω και απο την διπλανη πόρτα:O Πάντως όπως εγραψα και στο iphone φορουμ, τα περιθώρια για developing στα WWE χάρη των HTC, εχουν στενεψει. Φανταζεσαι να μην είχαμε τα Beta windows 6.5 και το μανιλα topaz? Οι developers στο XDA θα είχαν σταματήσει να βγάζουν ρομ από τον Φλεβάρη. Οπότε κι αυτό καταρίπτεται. 'Αλλωστε και στα iphone υπάρχει δυνατοτητα να παίξεις. Δεν λέω τίποτα ακόμα. Γι' αυτό πήρα την φθηνότερη έκδοση (3g 8αρι) ώστε αν δεν το αντέξω να αποτελέσει ενα καλό δωρο για την γυναίκα μου πριν πάρω το νεο HD.:rolleyes: Για το μονο που είμαι σίγουρος οτι κάνει καλύτερα μεχρι στιγμής είναι το σερφαρισμα. Ζητα απο κάποιον που το έχει να σου ανοιξει τον safari στην αρχική σελίδα του myphone. Θα διαπιστώσεις πρώτα απ' ολα οτι μπορείς να την διαβάσεις ολόκληρη όπως είναι χωρίς να κανεις ζουμ. Μετα δοκίμασε να κινηθείς και θα δεις ποσο πιο ευκολο είναι. Τα υπόλοιπα οταν το παραλάβω. Μην ξεχναμε οτι με το νεο OS 3.0 εχουν αλλάξει πολλα πραγματα. Π.χ. πλοήγιση Συμφωνώ σε όλα Κώστα. Όσο για το browsing έχεις δίκιο. Έχουν πέσει ουκ ολίγα μηλόφωνα στα χέρια μου και όντως το σερφάρισμα είναι ασυναγώνιστο. Παρόλα αυτά έτσι όπως έχω τώρα τη συσκευή μου είμαι πολύ κοντά σε αυτά τα επιπέδα. Για να πάρω όμως iphone για βασική συσκευή δεν το συζητώ καν. Μου έχει κάτσει κάπως στραβά. Επίσης, η καθημερίνη χρήση που κάνω στα windows λόγω δουλειάς και το γεγονός ότι δεν έχω δουλέψει (κακώς ίσως) ποτέ με Mac καθιστούν το iphone επικίνδυνο για μένα για βασική συσκευή. Επίσης θεωρώ σημαντική τη (μέχρι τώρα) έλλειψη λογισμικού πλοήγησης. Το HD σε αυτόν τον τομέα δεν το αλλάζω ούτε με PNA. Και τέλος, για μένα θα είναι σούπερ δώρο να βγει ένα HD2 με 1000άρι επεξεργαστή και Android. Υπάρχει και εκεί έλλειψη λογισμικού πλοήγησης αλλά τότε θα είμαι διατεθιμένος να κάνω την υποχωρήση και να περάσω στο ρομποτάκι αναμένοντας ένα IGO γι αυτό χρησιμοποιώντας εν τω μεταξύ για πλοήγηση το diamond που έχω χαρίσει στην κοπέλα μου. Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 μάγκες λέω να φλασάρω με καμία νέα ρομ το εργαλειο. Εχω 2μήνες.. είμαι με Dutty V3.3! Έχετε καμία νέα να προτείνεται?? γρηγορη και σταθερη.. μια απο αυτες που δινω στην υπογραφη μου :happy: Λοιπόν, Αυτό το πράγμα με το HD δεν έχει ξαναγίνει. Σε μια βδομάδα κλείνω τρίμηνο με την ίδια ρομ. Καθόμουν χθες στο σπίτι μην έχοντας τίποτα να κάνω και πάνω στη βαρεμάρα μου είπα να περάσω (για πρώτη φορά) καμια 6.5 ρομ να δω τι παίζει. Δοκίμασα κάνα δυο (πάντα για Super Lite χωρίς manila μιλάω) χτύπησα το κεφάλι μου στον τοίχο και επανήλθα σε αυτή που είχα. Τι διαπίστωσα... Κάθε φορά που πατούσα κάπου στις 6.5 μου φεύγε η ψυχή. Ένιωθα την αστάθεια της ρομ στο κάθε τι. Μετά από φλασάρισμα και hard reset χωρίς καμία εφαρμογή πάνω και απλά κάνοντας πλοήγηση στα μενού για να εντοπίσω όλες τις αλλαγές χρειάστηκε να κάνω 3 και 4 soft resets. Καμία δηλαδή βελτίωση στην ταχύτητα, πολλή αστάθεια και γενικά απλά ένα facelift το οποίο το μόνο που προσφέρει είναι το flow στα μενού για χρήση με τα δάχτυλα. Παρόλα αυτά εξακολουθούσα να θέλω κάτι να αλλάξω στη συσκευή. Τότε ανέλαβαν δράση οι XDA. Κατέβασα κάτι πολύ ωραία mods για το SPB Mobile Shell, ξήλωσα τον απαίσιο (από άποψη λειτουργικότητας) HTC dialer, πέρασα την τελευταία έκδοση του Inesoft Phone, αναβάθμιση όλες τις εφαρμογές μου και μπουμ! Καινούριο τηλέφωνο. Το τηλέφωνο μετά από soft reset ξεκινάει με 29% ραμ και δεν έχω πάει ποτέ πάνω από 32% (έχοντας κλείσει ό,τι έτρεχα). Α! Και αυτό που οφείλω να πω είναι ότι το σύστημα είναι χιλιοταλαιπωρημένο. Δεν έχει φάει Hard Reset από τη μέρα που το έστησα πριν σχεδόν 3 μήνες. Σε αυτό το διάστημα έχω βάλει/βγάλει δεκάδες εφαρμογές. Νικο ειπαμε η ρομ του αραβα δεν παιζεται...και εγω απο τις 5 μαιου με αυτην ειμαι:D πληροφοριακα και απο περιεργεια,(βαλε και λιγο την βαρεμαρα της ιδιας ρομ εδω και τοσο καιρο) δοκιμασα μια την V4 του dutty (6.1) μπορω να πω οτι επιτελους εβγαλε μια υποφερτη ρομ :confused: αλλα , ξανα παλι πισω:D Εσύ έδωσες το HD και πήρες iphone; Να ουρλιάξω τώρα; ασε να το κανει μονος του Νικο :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι άσχετο... Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω τη σειρά των επαφών που έχω στην καρτέλα "Επαφές" του TouchFlo ?? Πχ έχω τρεις επαφές που εμφανίζονται με την εξής σειρά: 1) Κώστας 2) Γιώργος 3) Μαρία Πως γίνετε να της βάλω να εμφανίζονται ας πούμε 1) Μαρία 2) Γιώργος 3) Κώστας Ευχαριστώ... και sorry για τη λίγο off-topic ερώτηση !! Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Συμφωνώ σε όλα Κώστα. Όσο για το browsing έχεις δίκιο. Έχουν πέσει ουκ ολίγα μηλόφωνα στα χέρια μου και όντως το σερφάρισμα είναι ασυναγώνιστο. Παρόλα αυτά έτσι όπως έχω τώρα τη συσκευή μου είμαι πολύ κοντά σε αυτά τα επιπέδα. Για να πάρω όμως iphone για βασική συσκευή δεν το συζητώ καν. Μου έχει κάτσει κάπως στραβά. Επίσης, η καθημερίνη χρήση που κάνω στα windows λόγω δουλειάς και το γεγονός ότι δεν έχω δουλέψει (κακώς ίσως) ποτέ με Mac καθιστούν το iphone επικίνδυνο για μένα για βασική συσκευή. Επίσης θεωρώ σημαντική τη (μέχρι τώρα) έλλειψη λογισμικού πλοήγησης. Το HD σε αυτόν τον τομέα δεν το αλλάζω ούτε με PNA. Και τέλος, για μένα θα είναι σούπερ δώρο να βγει ένα HD2 με 1000άρι επεξεργαστή και Android. Υπάρχει και εκεί έλλειψη λογισμικού πλοήγησης αλλά τότε θα είμαι διατεθιμένος να κάνω την υποχωρήση και να περάσω στο ρομποτάκι αναμένοντας ένα IGO γι αυτό χρησιμοποιώντας εν τω μεταξύ για πλοήγηση το diamond που έχω χαρίσει στην κοπέλα μου. το iphone εχει φτασει σε σημειο ισαξιο με τα wm σε πολλα σημεια (και σε αλλα πιο ψηλα - υπαρχουν βεβαια και πραγματα που ειναι πισω )αλλα με την os 3.0 εχουν φτιαχτει αρκετα (προσωπικη μου γνωμη το iphone ειναι το μελλον αν η microsoft δεν τρεξει ...) -gps navigon+sygic (ετοιμαζεται και tomtom) -office (κανονικοτατα) -τρομερη ευκολια στο μπες-βγες σε ενα προγραμμα (ενα κουμπι για ολα ελαχιστος χρονος αποκρισης) (εχω και τα δυο τηλεφωνα και ετσι η συγκριση ειναι αντικειμενικη - μεσα στην υποκειμενικοτητα της :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 παιδια το landscape είναι εφικτό ?πως? ποιον registry editor χρησιμοποιείτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milena03 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι άσχετο... Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να αλλάξω τη σειρά των επαφών που έχω στην καρτέλα "Επαφές" του TouchFlo ?? Πχ έχω τρεις επαφές που εμφανίζονται με την εξής σειρά: 1) Κώστας 2) Γιώργος 3) Μαρία Πως γίνετε να της βάλω να εμφανίζονται ας πούμε 1) Μαρία 2) Γιώργος 3) Κώστας Ευχαριστώ... και sorry για τη λίγο off-topic ερώτηση !! και δεν δοκιμαζεις να τις βαλεις με αριθμο μπροστα πχ 1 μαρια , 2 γιωργος, 3..., 4, κλπ παιδια το landscape είναι εφικτό ?πως? ποιον registry editor χρησιμοποιείτε? για landscape θα βρεις το agw auto orientation τρεχει πολυ καλα και την todey screen και το destinator αλλα οχι το igo, και τον opera Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbrav Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 για landscape θα βρεις το agw auto orientation τρεχει πολυ καλα και την todey screen και το destinator αλλα οχι το igo, και τον opera σε ευχαριστω....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Να σας ρωτήσω κάτι ρε παιδιά, πήγα σήμερα στα fnac για να παίξω λίγο με το HD, γιατί ακόμα μου φωνάζει να το πάρω (:lol::p:happy:), και αυτό που σκεφτόμουν ήταν τα μηνύματα και το να γράφω, γιατί με το Xperia και το εξωτερικό πληκτρολόγιο έχω βολευτεί. Πήγα να γράψω ένα νέο μήνυμα, το γύρισα στο πλάι το τηλέφωνο περιμένοντας να γυρίσει η οθόνη, αλλά δεν γύριζε. Θέλει tweak για να γυρίσει?:O Στις φωτογραφίες πάντως το γύρισμα από portrait -> landscape ήταν ίσως το γρηγορότερο που έχω δει ποτέ μου... Και σε official rom που πολύ πιθανώς να του έχουν «βγάλει τα μάτια», μιας και είναι από τις ανοιχτές συσκευές που έχουν για επίδειξη... Και κάτι τελευταίο, από πλευράς hardware, το HD και το Diamond2 δεν έχουν διαφορές, και τα δυο έχουν 288ΜΒ ραμ και 512ΜΒ ρομ μνήμη, και έχουν και ίδιο επεξεργαστή, σωστά??? Ρωτάω γιατί δεν βλέπω να αργεί το πέρασμα...;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 με tweak θα κανεις τα παντα ολα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Και κάτι τελευταίο, από πλευράς hardware, το HD και το Diamond2 δεν έχουν διαφορές, και τα δυο έχουν 288ΜΒ ραμ και 512ΜΒ ρομ μνήμη, και έχουν και ίδιο επεξεργαστή, σωστά??? Ρωτάω γιατί δεν βλέπω να αργεί το πέρασμα...;) και την ιδια αναλυση οθονης ( 480 x 800 pixels) εχουν γενικα ειναι ιδια εκτος του μεγεθους τους hd-3,8'' και d2 -3,2'' (επισης το πρωτο ειναι και πιο ακριβο) διαλεξε οτι σου αρεσει πιο πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotistav Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Παιδιά μια ερώτηση: Τράβηξα videos με το HD μου αλλα δεν τα παιζει στο PC μου ούτε με Media Player ούτε με Quick time γιατι δεν αναγνωρίζει το format MPG4. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Παιδιά μια ερώτηση: Τράβηξα videos με το HD μου αλλα δεν τα παιζει στο PC μου ούτε με Media Player ούτε με Quick time γιατι δεν αναγνωρίζει το format MPG4. Υπάρχει λύση; Ευχαριστώ Κατέβασε το KMplayer Είναι το καλύτερο απ ολα για παρακολουθηση βιντεο Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotistav Δημ. July 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2009 Κατέβασε το KMplayer Είναι το καλύτερο απ ολα για παρακολουθηση βιντεο Να'σαι καλά Te_salat. Δουλεύει υπέροχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Και κάτι τελευταίο, από πλευράς hardware, το HD και το Diamond2 δεν έχουν διαφορές, και τα δυο έχουν 288ΜΒ ραμ και 512ΜΒ ρομ μνήμη, και έχουν και ίδιο επεξεργαστή, σωστά??? Ρωτάω γιατί δεν βλέπω να αργεί το πέρασμα...;) Φίλε μου δεν βλέπω τον λόγο να πάρεις τα ίδια χαρακτηριστικά σε άλλη συσκευασία. Καλύτερα να περιμένεις να βγει ο αντικαταστάτης του HD ή να δεις και τον αναταγωνισμό, TG01 π.χ. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 1.Τα themes καταλαμβανουν πολλη μνημη? 2.Τι διαφορα εχει το νεο απο το παλιο μανιλα?Εμεις με το HD ποιο εχουμε?,τι themes να κοιταμε? 3.Καποιο λινκ ωστε να ενημερωθω για themes? 4.Εβαλα ενα theme που βρηκα εδω http://www.alltouchhd.com/index.php?topic=72.0 και εκανε αρκετη ωρα να κανει αντιγραφη τα αρχεια,και ελεγε οτι θελει και πανω απο 20 mb χωρο.(ε οταν λεω αρκετη εννοω 4 5 λεπτα).Ειναι φυσιολογικα αυτα?Συνηθισμενος απο αλλαγη θεματων στα συμπιαν που χρειαζοταν μονο μερικα δευτερολεπτα. 5.Στο google maps στην επιλογη use gps σας δουλευει?το εχετε δοκιμασει? 6.Στο core player μηπως υπαρχουν τιποτα ρυθμισεις για να βγαινουν τα βιντεος πιο optimized?Παω να δω πχ καποια βιντεακια σειρες που κατεβαζω απο greekmovies.gr και μου δινει την εντυπωση οτι δε εχει καλη ροη το βιντεο σαν τα καρε να ειναι πολυ αραια(δε ξερω πως αλλιως να τοπεριγραψω...),κουραστικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakisn Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Καλησπέρα!! Εδω και λίγο καιρό εχω περάσει τη ρομ που προτείνει ο φίλος zaharakis η οποία είναι πραγματικά πολύ γρήγορη και δουλεύει άψογα!! Εχω όμως 2-3 προβληματάκια και ελπίζω στη βοήθειά σας.. 1)Δε βρίσκω πουθενά το πώς θα κάνω τις ρυθμίσεις για να έχω internet (οχι wifi) 2)Δεν υπάρχει η επιλογή να ενεργοποιήσω τη λήψη δεδομένων (ασύρματο internet δηλαδή) 3)Το igo δε μου μιλά!!! Θέλω να πώ,βάζω τον προορισμό μου και αυτό απλά μου δείχνει το δρόμο στον οποίο βρίσκομαι..Ούτε φωνητικές εντολές ούτε καν σήματα στην οθόνη..Το χρειάστηκα σήμερα και με πούλησε.. 4) Θα είχε κάποιος την καλοσύνη να δώσει τα cabs που βελτιώνουν τα γραφικά? Σας ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Φιλικά, Θάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakg Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 παιδια καλησπερα!θελω να ρωτησω το εξης!στα mms που μου στελνου οι φωτογραφιες ειναι μολις 7k...καμια ιδεα?κοιταξα λιγο τις ρυθμισεις αλλα τπτ...εστειλα στον ευαυτο μ μεγαλη φωτο και ηρθε μολις 6k... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Επειδή είμαι νέος κάτοχος της συσκευής, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιες must εφαρμογές-παιχνίδια για το κινητό? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros11 Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Επειδή είμαι νέος κάτοχος της συσκευής, θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιες must εφαρμογές-παιχνίδια για το κινητό? Για παιχνίδια δες ΕΔΩ. Έχω ποστάρει κι εγώ 2 στην προτελευταία σελίδα. Το Uno είναι πολύ καλό. Παράθεση my Desktop PC: Intel Core I7-920 2.66GHz - OCZ Gold Low Voltage 6GB 1600MHz - Sapphire 5850 SVGA 1GB - Asus P6T - 2XWD Caviar Blue 640GB - Windows 7 Professional 64bit GR my Phones: HTC HD (Dutty's HD WM6.5 Leo Holly Grail R0) - HTC Desire AMOLED (AOSP Oxygen v2.0.3 Android 2.3 Gingerbread) Σταύρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Armada337 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Καλησπέρα, Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα παραλάβω κι εγώ το "εργαλείο". Μπορείτε να μου πείτε αν πρέπει να βάλω κάποια hotfixes που υπάρχουν στο επίσημο site της HTC ? Αν ναι ποια από αυτά πρέπει να βάλω..... Ευχαριστώ..... υ.γ.: Ο Armada δεν είναι απλά ένας φίλος μου είναι ο εαυτός μου.....σας παρακαλώ δεν είμαι διχασμένη προσωπικότητα.....κάντε κάτι να διορθωθεί.....:lol: ....απλά Γεώργιος....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Στείλε σε ένα Admin να σου διαγράψει το Account (δεν ξέρω τι κάνει ακριβώς αλλά ανάφερε το ότι έχεις 2 γιατί στο τέλος θα σε κάνουν BANιο :p) Τώρα όσο αφορά τα hot fixes εγώ νομίζω απλά να περάσεις την τελευταία επίσημη ROM Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. July 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2009 Πήγα και εγω να δοκιμάσω τον ινεσοφτ, μιας και ακουγα τόσο καλά λόγια, αν και δεν μου άρεσε απο τα σκρινς που εβλεπα.. και πράγματι το έβαλα και δεν μου άρεσε.. έτσι είπα να το βγαλώ.. Αλλά τζίφος.. το μόνο που μου εμφανίζει στο phone είναι το keypad του ινεσοφτ και ενώ παίρνει τηλ.. δεν μπορώ να πάρω απο τις επαφες.. Δοκίμασα ότι καμπ βρηκα στο εξντιΕι αλλά τζίφος.. έχει κανείς καμία ιδεα? Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts