Jump to content

vakg

Members
  • Δημοσιεύσεις

    96
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vakg

  • Ημ. Γέννησης 07/12/1982

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

vakg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. vakg

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Καλησπερα! Ποσο χωρο πιανει σε εσας το λειτουγικο. Μολις εβαλα oxygen os 11 και το λειτουργικο καταλαμβανει 25 gb...δεν ειναι πολλα?
  2. vakg

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Καλησπέρα, νεος κάτοχος 8 plus pro 128 EU εκδοση (τσεκαρισμενο) αγορασμενο απο πολύ γνωστο skroutzoμαγαζο με τιμολογιο Όσο αφορα την εγγυηση μου αναφερουν απο το καταστημα 1 χρονο εγγυηση κατασκευαστή. Εφοσον ειναι eu η συσκευη δεν θα έπρεπε να είναι 2 χρόνια. Επιπλεόν χρειαζεται να κάνω register?? Επιπλεον καλυτερο τζαμακι απο οσα γραφετε ειναι το whitestone? Σε s9 plus ειχα καταφερει να σπασω και το whitestone...αλλα και την οθονη απο μεσα.
  3. vakg

    OnePlus 8 / 8 Pro

    Καλησπέρα σε όλους! Ενδιαφέρομαι πολύ σοβαρά για oneplus 8 pro. Όμως τώρα που βγαίνει το 8t αξίζει ή να περιμένω? Πιστεύτε θα βγει τελικά και 8t pro;
  4. Καλησπέρα, Με σπασμένη πλέον οθόνη εκτός ασφάλειας και το θέμα είναι το εξής: Υπάρχει κάποιο μαγαζί Ελλάδα που να αλλάζει μόνο το γυαλί αντί για ολόκληρη την οθόνη; Από video στο youtube βλέπω πως πάιζει αρκετά αυτό. Αν δεν υπάρχει κάποιο σκεφτόμουν τη παρακάτω λύση που έχει το ρίσκο της αλλά τουλάχιστον κοστίζει περίπου 30 ευρώ με καλές κριτικές https://expertcelldiy.com/. Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικά ή έχει δοκιμάσει κάτι αντίστοιχο; Ευχαριστώ!
  5. Κάλησπερα και απο εμενα. Νεο κατοχος s6 σε χρυσο...(πραγματικα πανεμορφο) . Προερχομαι απο nexus 5 και ακομα εξοικιονομαι με τη συσκευη αλλα παρατηρησα το εξης. Η ληψη 4g ειναι πολυ χειροτερη σε σχεση με του nexus 5. Σε σημεια που ειχα φουλ σταθμη με το nexua τωρα εχω 1- 2 μπαρες. Επειδη διαβαζω διαφορα για το μετταλικο σωμα κλπ θα ηθελα να μου πειτε τις εμπειριες σας σχετικα με το σημα! Δοικμασα και speedtest και η ταχυτητα αποδειξε το θεμα με το σημα καθως ηταν αρκετα μηκροτερη σε σχεση με το νεξους
  6. Αρα για να επανέλθω στο ίδιο που είχα ρωτήσει και παλιότερα σχετικά με την εγγύηση, για να επικαλεστώ τα δύο χρόνια η συσκευή (στη περιπτωση μου ενα macbook retina) πρεπει να είναι αγορασμένη από Ελλάδα; Εγω που εχω φερει το laptop από Αμερική δεν μπορώ να ζητησω 2 χρόνια εγγύηση; Ο λόγος που ρωτάω είναι διότι πρόσφατα εμφανίστηκε στην οθόνη μου ενα σαν φωτεινό στίγμα..που μαλλον δεν ειναι dead pixel και ψαχνομαι.
  7. Μάλλον δεν έγινα κατανοητός ή δεν κατάλαβα καλά. Από ότι κατάλαβα στην Ελλάδα μπορείς να απαιτήσεις 2 χρόνια εγγύησης από την apple λόγω νομοθεσίας. Αυτό ισχύει και στη περίπτωση μου, όπου το macbook είναι αγορασμένο από Αμερική ή πρέπει να είναι αγορασμένο από Ελλάδα για να διεκδικήσω τα 2 χρόνια αν χρειαστεί;
  8. Καλησπέρα, Είμαι κάτοχος macbook retina αγορασμένου από Αμερική. Σε μερικές μέρες κλείνει ένα χρόνο από την ημερομηνία αγοράς οπότε και είμαι στο δίλημμα μεταξύ applecare και κανονικής ευρωπαικής εγγύησης 2 ετών. Η απορία μου είναι εάν καλύπτεται το macbook από τη 2χρονη εγγύηση από τη στιγμή που είναι αγορασμένο Αμερική ή θα έπρεπε να είναι αγορασμένο από Ελλάδα για να κάνω χρήση της εγγύησης των 2 ετών. Φυσικά αν με καλύπτουν τα 2 χρόνια δεν θεωρώ πως αξίζει να αγοράσω το applecare για ουσιαστικά 1 ακόμα χρόνο. Ευχαριστώ!
  9. Καλησπέρα!! Επειδή σκέφτομαι άμεσα να χτυπήσω:) το κινητό θέλω να ρωτήσω πως είναι η εμπειρία πλοήγησης στο internet με τον chrome. Είδα κάποια βιντεάκια που δείχνουν στο zoom in zoom out κάποια ψιλολαγκαρίσματα που φαίνονται ενοχλητικά.. Σε αυτό το τομέα πως συμπεριφέρεται π.χ σε σύγκριση με το iphone 5/5s ? Το σκρολλάρισμα από την άλλη φαίνεται καλύτερο στο nexus. Ποιες είναι οι εμπειρίες σας? Βάζω και το βίντεο από κάτω για να δείτε τι εννοώ!
  10. καλή μας τύχη!! Πάντως πρώτη φορά βλέπω τέτοια συμμετοχή σε διαγωνισμό εάν δεν κάνω λάθος!
  11. vakg

    iOS 7

    Έκανα set as new και η διάφορα ήταν ελάχιστη. Ναι και με το wallpaper βλέπω καθυστέρηση δυστυχώς
×
×
  • Create New...