Jump to content

Armada

Members
  • Δημοσιεύσεις

    75
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Armada

  1. Με ενδιαφέρει η προοπτική να δώσω το δικό μου. Neo N003 2/32 λειτουργεί άψογα, η μπαταρία φυσάει. Απροβλημάτιστα. Αν κάποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ. Γεώργιος
  2. Done. Ευχαριστώ πολύ αδελφέ. Όλα καλά μέχρι στιγμής....:D
  3. Και πως το κάνουμε αυτό? Για ρίξε φώς...άπλετο φως....:lol:
  4. Προσωπικά μου άλλαξε τα φώτα στην μπαταρία. Τόσο πολύ που άρχισα να υποπτεύομαι ότι τα έφτυσε η κακομοίρα....:lol: Δεν ξέρω τι συμβαίνει αλλά με χρήση σχεδόν μηδενική δεν ξεπερνάω τη μια μέρα και λίγο.... Μάλλον θα γυρίσω στην 45 ή 47 μέχρι να έχουμε κάτι καλύτερο.... Έχει άλλος με την 50 αυτό το θέμα?
  5. Έχω αγοράσει 4 κινητά Xiaomi από Vickmall. Άριστη εξυπηρέτηση και ότι χρειάστηκα πάντα στη διάθεσή μου. 3 ήταν 1s και ένα Mi4 όλα αυθεντικότατα. Δεν έχω κάτι με τα άλλα κινεζομάγαζα αλλά το συγκεκριμένο είναι κορυφή. Στα Xiaomi σα να έχει κάτι ιδιαίτερο. Και αρκετά φθηνό και πολλές φορές με καλούδια και προσφορές. :lol:
  6. Κάποιες φορές ναι κάποιες φορές όχι. Μου έχει έρθει με Ολλανδικό σε 12 μέρες. Ανάλογα την περίσταση και την περίοδο. Τουλάχιστον ξέφυγες τώρα τις ελληνικές αργίες.:lol:
  7. Από κάποια που έγραψες παρατηρώ ότι μάλλον πολλά πράγματα τα κάνεις ακανόνιστα και χωρίς σειρά. Βάλε με ορθό τρόπο μια ΡΟΜ που να είναι σταθερή χωρίς προβλήματα και μετά ξεκίνα να σετάρεις το κινητό σου από την αρχή βήμα βήμα. Σιγά σιγά όχι όλα μαζί. Μην βλέπεις το κινητό του διπλανού σου που το έχει αρκετό καιρό σεταρισμένο και ρολάρει. Μη βιάζεσαι να φτάσεις εκεί. Το κινητό κάνει αρκετά πράγματα απροβλημάτιστα. Αρκεί να του φερθείς με ευγένεια. Μη το μπουκώσεις με το καλημέρα. Αν δεν σε πειράζει η γλώσσα τόσο πολύ για μένα βάλε την Original Αγγλοκινέζικη ROM την τελευταία και από εκεί και πέρας κάνεις μετά ότι θες. Αν θες ελληνικά πήγαινε στην τελευταία από miui.gr Αν δεν θες μείνει με την αγγλοκινέζικη. Το δικό μου με αγγλοκινέζικη original επάνω στο antuntu μου έβγαλε σκόρ 20932. Είναι μια λογική τιμή για αυτό το κινητό. Καλή συνέχεια.:)
  8. Αφού το πήρες με αγγλοκινέζικη μπορεί να σου έχουν μέσα την τελευταία. Με το καλό να έρθει πρώτα και μετά βλέπεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις για αρχή είναι να απολαύσεις το κινητό σου. Δουλεύει κανονικά. Το πειράζεις αν και εφόσον χρειαστεί. :)
  9. Μπορεί και περισσότερες να δεις ότι είναι.....φυσιολογικά φαίνονται.
  10. Με Fast Boot διαδικασία χρειάζεσαι ROM για FAstBoot διαδικασία αγγλοκινέζικη. Είναι διαφορετικές από τις κανονικές Miui ROM και περνιούνται μόνο με FastBoot αυτές. Το κινητό σου δεν κολλάει στην οθόνη με το ρομποτάκι. Εκεί είσαι ήδη σε FastBoot mode και περιμένει να περάσεις τη ROM με το ειδικό προγραμματάκι MiPhone2.11.6. Είπαμε άλλες οι Rom για να φλασάρεις από Recovery και άλλες οι ROM για FastBoot διαδικασία. Αν περάσεις original Αγγλοκινέζικη Rom με FastBoot μετά μπορείς να βάλεις από πάνω με recovery είτε multi είναι Miui GR Καλή επιτυχία.
  11. Η γνώμη μου είναι να περάσεις original Αγγλοκινέζικη με διαδικασία FastBoot. Πιστεύω θα λυθεί το θέμα σου. Μετά μπορείς να βάλεις από πάνω την ελληνική από xiaomi-miui.gr Καλή επιτυχία
  12. Με τέτοια χρήση εμένα μου βγάζει 5 μέρες....:)
  13. ok ok κανένα πρόβλημα. Για να μη μπερδευτεί το είπα. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι....χιχιχιχι:lol:
  14. Αδελφέ αν προσέξεις λίγο παρακάτω στο πρώτο πόστ που είναι οι ανακοινώσεις και οι τρέχουσες εκδόσεις για την ελληνική θα δεις ότι λέει το εξής: Redmi 1S Full ROM => xiaomi-miui-hellas-4.3_armani_Stable45-Hellas-GTV-4.10.15.zip (Root με MIUI Patch) Άρα συνάγεται το συμπέρασμα ότι η τελευταία GTV για Redmi 1S είναι η 4.10.15 και η 4.9.26 έχει πάει περίπατο....:) Λίγο προσοχή χρειάζεται....:lol:
  15. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να δεις εκεί.....Όσο και να μείνεις το ανθρωπάκι θα βλέπεις.....δεν σε πάει κάπου......είσαι σε κατάσταση FastBoot και με το MiPhone μετά περνάς original Αγγλοκινέζικη για FastBoot διαδικασία.......γιατί υπάρχει και original αγγλοκινέζικη με Recovery διαδικασία....Τώρα αν μου ξέφυγε κάτι ας το συμπληρώσει κάποιος άλλος....:lol:
  16. Προδότεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςς...........ένας admin δεν υπάρχει εδώ;....πολλοί κουκουλοφόροι μαζεευτήκανε.....:lol::lol::lol: Όχι ότι εγώ δεν ψήνομαι ε.....ας είναι καλά ο athanaso77 που μου έλεγε περί δοκιμών και ρίσκα.....το έχω κάνει beta tester το κινητό.... Αν και ήμουν έτοιμος να βάλω cm11 είδα τη νέα αγγλοκινέζικη 41 για την οποία διάβασα αρκετά καλά στοιχεία, όπως διαχείριση μπαταρίας και RAM, δεν ζεστένεται, με πολλές εφαρμογές επάνω....ρολάρει καλύτερα και δεν πέφτει κάτω από 400. Είναι δηλ 400 + ...... Λέω πριν σκοτώσω τη Miui να δοκιμάσω την 41 έκδοση. Μια απλή ερώτηση για τους γκουρού του σπορ..... Να πάω στην 41 έκδοση από: update Miui μέσα από τα settings ? Με update.zip μέσα από MI recovery + wipes ? ή με image μέσω FastBoot...... Για πείτε γνώμη.....αν και κλίνω προς το 3ο...:lol::happy:
  17. Ευχαριστώ πολύ αλλά αυτή είναι multi.....ο φίλος παραπάνω είπε για αγγλοκινέζικη μόνο....Αυτή θέλω εγώ....τη σκέτη....:lol: Edit: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=45713&extra=page%3D1&mobile=2 Το βρήκα.....το παραπάνω είναι το link για την επίσημη 41 Αγγλοκινέζικη....
  18. Το άσχημο με όλα αυτά είναι ότι αγοράσαμε ένα κινητό και το έχουμε κάνει πειραματόζωο....κάθε λίγο και λιγάκι flasharουμε...το ένα μας βρωμάει το άλλο μας ξινίζει....:lol: Στο τέλος θα καταθέσουμε μεταπτυχιακό πάνω στο Xiaomi.....:lol: Εμένα πάντως η τελευταία μαμά ROM αγγλοκινέζικη περασμένη με fastboot πάει super και είμαι ενθουσιασμένος με το Miui. Τα έχει όλα και συμφέρει.....:lol: (σχετικό βέβαια-περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....) Το θέμα με τη νέα αυτή ROM είναι να είναι όντως σταθερή και να μη χρειάζεσαι 150 εφαρμογές για να κάνεις αυτά που σου δίνει το Miui από μόνο του. Για να δούμε.....είμαστε συντονισμένοι και βλέπουμε.....:lol:;)
  19. Θα τοποθετήσεις το update.zip με τη ROM στη συσκευή, μετά θα μπεις στη recovery και θα εγκαταστήσεις τη νέα ROM και μετά πριν κάνεις reboot θα κάνεις όλα τα wipe. Αυτό εν ολίγοις σου είπε ο φίλος. Το έχω κάνει κι εγώ αυτό και μη φοβάσαι όλα καλά θα γίνουν. Φυσικά αν κάνεις όλα αυτά το update.zip δεν θα υπάρχει εκεί που το είχες τοποθετήσει. θα έχει φύγει με το wipe. :)
  20. Προσωπικά λόγω αυτού που αναφέρεις. Αγόρασα δύο, πολύ καλή επικοινωνία, άριστη εξυπηρέτηση, μου έλυσαν όλες τις απορίες, στο δεύτερο μου έκαναν κι έκπτωση στα ακουστικά που ζήτησα, tracking numbers κλπ, φωτογραφίες του πακέτου πριν και μετά τη συκευασία...και με ενημέρωναν αυτοί για οτιδήποτε. Τους βάζω άριστα 10/10 σε όλα. Μπράβο τους.:lol:
  21. Παρακάτω η ορθἠ λύση για το google apps..... Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια.
  22. Από που τα βρίσκουμε τα google apps ? Μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις λίγες λεπτομέρειες?:)
  23. Καλημέρα. Έχει περάσει κάποιος άλλος την επίσημη Αγγλοκινέζικη ROM 37.0 . Παρατήρησα ότι στους λογαριασμούς-accounts δεν σου δίνει τη δυνατότητα για google accounts όπως οι προηγούμενες. Αυτό είναι παράλειψη, bug, ή διορθώνεται απλά με μια κίνηση? Κι αν ναι γνωρίζει κάποιος πως γίνεται? Ευχαριστώ.:)
×
×
  • Create New...