loftys Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Τελικά δεν μπορώ να αποχωριστώ με τίποτα το Touch Flo 3D. Μου αρέσει σαν εφαρμογή και στο HD δουλευει περίφημα. Κράτησα το winterface-iphone και το δουλευω σαν ενα πληρέστερο programs. Απενεργοποίησα τα tabs του TF3D που δεν μ' αρέσουν και δεν μου χρειάζονται αφού μπορώ να τα δουλέψω απλουστερα απο το winterface, όπως το favorites, ιντερνετ, music, χρηματιστήριο και φυσικά το programs. Εκανα εξαντλητικές δοκιμές, στην συσκευή αυτή ολα τρέχουν φανταστικά γρήγορα είτε έχεις ενεργοποιημένο το manila είτε όχι. Ακόμα και οι developers δεν ασχολούνται με clean roms χωρίς manila, αφού δεν υπάρχει λόγος και ενδιαφέρον. Το πρόγραμματάκι για τον καιρό που δίνει ο Domal δεν μ' αρεσε. Καθόλου καλά γραφικά και πολύ βαρύ. Χρειάζεται περίπου 8.5 ΜΒ. Προτιμώ το official με ενημέρωση από meteo.gr Φτιαχνω κάποια νεα tads παρόμοια σε style με του iphone, αλλα με διαφορετικά εικονίδια ώστε να κρατήσουμε τον χαρακτήρα της WM συσκευής μας. Εκτός από το TF3D, θα επιχειρήσω να αντικαταστήσω και αυτά του winterface για να ξεφύγουμε εντελώς από τα Mac. συγνώμη για την ερώτηση, αλλά με ποιό τρόπο φτιάχνεις τα νεα tabs????? Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Δεν κάνεις ένα soft reset πρώτα; Δες και αν οι εντάσεις της συσκευής είναι οκ.. Το έκανα ήδη φυσικά ... Anyway, άλλαξα κάποια πράγματα στη registry και δουλεύει απλά θέλω να το κάνω όπως ήταν οπότε θα χρειαστώ τη registry ... Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 συγνώμη για την ερώτηση, αλλά με ποιό τρόπο φτιάχνεις τα νεα tabs????? Είναι απλό. Υπάρχει ένα προγραμματάκι το manila editor. Ανοίγεις μ' αυτό ολα τα αρχεία manila και βρίσκεις τα εικονίδια των tabs. Κάνεις αντικατάσταση της εικόνας με αυτό που έχεις φτιάξει εσυ στο corel η εχεις βρει κάπου έτοιμο. Αφού τελειώσεις κάνει ένα zipακι με τα αρχεία manila που αλλάξες το εικονίδιο τους και είναι έτοιμα για εγκατασταση. Ολη η ιστορία είναι στην κατασκευή του εικονίδιου με το corel η το photoshop. Δεν έχω καταλήξει ακόμα, αλλά κάπως ετσι τα φανταζομαι. Ψάχνω να βρω καλύτερα εικονίδια. http://www.image-upload.net/images/dyxens9egoyogrshgy5a.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Το πρόγραμματάκι για τον καιρό που δίνει ο Domal δεν μ' αρεσε. Καθόλου καλά γραφικά και πολύ βαρύ. Χρειάζεται περίπου 8.5 ΜΒ. Προτιμώ το official με ενημέρωση από meteo.gr Τί είπες ? Για ξαναπές το ? Έχεις βρει τρόπο το official weather tab του manila να δουλεύει μέσω του http://www.meteo.gr ?????????????????? Please, όποιος μπορεί ας ανεβάσει τις ρυθμίσεις της registry μέσα στο HKLM\Software\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 με σειρά από πάνω προς τα κάτω: OEMAGW.dll 2008.6.23.0 \windows\BthAGPhonebook.dll 101 1 1 0 Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loftys Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Είναι απλό. Υπάρχει ένα προγραμματάκι το manila editor. Ανοίγεις μ' αυτό ολα τα αρχεία manila και βρίσκεις τα εικονίδια των tabs. Κάνεις αντικατάσταση της εικόνας με αυτό που έχεις φτιάξει εσυ στο corel η εχεις βρει κάπου έτοιμο. Αφού τελειώσεις κάνει ένα zipακι με τα αρχεία manila που αλλάξες το εικονίδιο τους και είναι έτοιμα για εγκατασταση. Ολη η ιστορία είναι στην κατασκευή του εικονίδιου με το corel η το photoshop. Δεν έχω καταλήξει ακόμα, αλλά κάπως ετσι τα φανταζομαι. Ψάχνω να βρω καλύτερα εικονίδια. http://www.image-upload.net/images/dyxens9egoyogrshgy5a.jpg πολύ ενδιαφέρον:) περιμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα:):):) Παράθεση Λευτέρης iPhone 3GS 32gb back in black iPhone 4 32gb black, iPhone 4S 16gb black, samsung galaxy note, iPhone 4S 16gb white, iPhone 5 64gb space grey, Hawai 5-0 P10 lite, iPhone 6 16gb gold, iPhone 8 64gb black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 πολύ ενδιαφέρον:) περιμένουμε με αγωνία το αποτέλεσμα:):):) Όποιος έχει εικονίδια και σε οποιαδήποτε μορφή ας μου τα δώσει να επιλέξουμε τα καλύτερα και να φτιάξουμε κάτι ξεχωριστό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 με σειρά από πάνω προς τα κάτω: OEMAGW.dll 2008.6.23.0 \windows\BthAGPhonebook.dll 101 1 1 0 Σ' ευχαριστώ πολύ. Τη ζημιά μου την έκανε το JETware Hands-free Extension που εγκατέστησα, το οποίο όταν απεγκαταστάθηκε έσβησε μεν τα αρχεία του αλλά δεν ξαναδιόρθωσε τη registry και έλειπε το \windows\BthAGPhonebook.dll. Μόνο στα Windows και στα ... παράγωγα τους συμβαίνουν αυτά τα χαζά ... σε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό (Unix, MacOS κλπ) είναι αδιανόητο κάτι τέτοιο ... Anyway, τέλος καλό, όλα καλά ! Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Γεια σας. Λοιπόν την συσκευή την πήρε ο φίλος μου (aelaraole μέλος του myphone). Πολύ καλό και εντάξει δεν είναι και τόσο μεγάλο στο μέγεθος. Κάτι όμως δεν βρίκα να του αλλάξω. Όταν κλειδώνει το τηλέφωνο (με το Power button , εννοώ να σβήνει οθόνη) και μετά την ξαναανοίξεις τότε θέλει ένα κωδικό. Μέσα στα settings που μπήκα για να το απενεργοποιήσω (βασικά settings--> Lock) δεν έκανε τίποτα. Ξέρετε πως φεύγει? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Όποιος έχει εικονίδια και σε οποιαδήποτε μορφή ας μου τα δώσει να επιλέξουμε τα καλύτερα και να φτιάξουμε κάτι ξεχωριστό. Thanks tesalat. Βρήκα τελειως τυχαια 2 πολυ ενδιαφεροντα λινκ γι αυτο που ψαχνεις-ψαχνουμε : http://www.iconspedia.com/cat/smartphones/ και http://www.iconarchive.com/category/application/iphone-icons-by-judge.html Αν μπορει και καποιος να κανει και ενα cabaki με διαφορους συνδυασμους...................................................................:):):):lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Ξεκινάω με κάποια χρωματιστά tabs τα οποία προέρχονται όλα από το HD. Είναι όμορφα και δίνουν χρώμα στην μονοτονία της μαύρης οθόνης. Θα ακολουθήσουν κι άλλα. Τα καλύτερα θα τα κάνουμε cabακι αν βοηθήσει κάποιος που ξέρει. Θα τα βρείτε εδώ: http://rapidshare.com/files/181581192/Tesalat_official_colory.zip Το πως τα κάνουμε εγκατάσταση έχω πει. Δείτε και μερικά screen shots. Φυσικά στην οθόνη της συσκευής είναι φαίνονται πολυ καλύτερα. http://www.image-upload.net/images/q8i5j5808hdypeh17dp2.jpg http://www.image-upload.net/images/g6xalkv5u6f5cm0wf2r.jpg http://www.image-upload.net/images/ut5x5fqwtu9rbj06v1w.jpg http://www.image-upload.net/images/vjmyj9mc2gml67aw89nd.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Γεια σας. Λοιπόν την συσκευή την πήρε ο φίλος μου (aelaraole μέλος του myphone). Πολύ καλό και εντάξει δεν είναι και τόσο μεγάλο στο μέγεθος. Κάτι όμως δεν βρίκα να του αλλάξω. Όταν κλειδώνει το τηλέφωνο (με το Power button , εννοώ να σβήνει οθόνη) και μετά την ξαναανοίξεις τότε θέλει ένα κωδικό. Μέσα στα settings που μπήκα για να το απενεργοποιήσω (βασικά settings--> Lock) δεν έκανε τίποτα. Ξέρετε πως φεύγει? Κανείς καμιά απάντηση;;;; Περίεργο και δεν ξέρει κανείς ! :P Αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια! Λοιπόν μιας και μίλησα που μίλησα ας γράψω και εγώ δυο λογάκια για το πως μου φάνηκε το HD (θα ακολουθήσει mini review στο blog μου την επόμενη εβδομάδα μιας και ο φίλος aelaraole θα μου το δανείσει για Σαββατοκύριακο!). Λοιπόν αρχίζω! Στην αρχή μόλις το αντικρίσεις σου φαίνεται αρκετά μεγάλο. Σε πλάτος είναι μεγαλύτερο από το Iphone αλλά σε μήκος είναι περίπου τα ίδια. Γενικά σε μέγεθος σε σχέση με το Iphone μου φαίνονται ίδια μην πω πιο μεγάλο και το Iphone. Όταν το έπιασα στα χέρια μου εντυπωσιάστηκα. Αρκετά ελαφρύ και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Σαν πούπουλο ήταν. Ο αντίχειρας μου έφτανε μέχρι το start πάνω αριστερά έτσι δεν αντιμετώπισα πρόβλημα για το μέγεθος του όπως είπα και πριν. Όλα καλά. Ούτε το δεύτερο χέρι χρησιμοποίησα ούτε τίποτα. Ας πάμε στο θέμα γραφίδα. Ευτυχώς δεν μου χρειάστηκε καν να βγάλω την γραφίδα μόνο για το παιχνίδι. Μεγάλη οθόνη και μπορείς να το χειρίζεσαι με τα δάχτυλα (ίσως τα δικά μου είναι "μικρά" για αυτό!). Το touchflo αρκετά γρήγορο. Με πολλά προγράμματα ανοιχτά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Σταθερό , γρήγορο και ωραίο. Τώρα όσο αφορά το rotate έχω να πω ότι είναι εξαιρετικό. Γυρίζει αμέσως μόλις η συσκευή είναι σε οριζόντια θέση. Πολύ καλό και σε αυτό τον τομέα! Κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι η ευαισθησία της οθόνης. Αρκετά καλή , εντάξει δεν είναι όπως π.χ. του Iphone αλλά σε εκείνο το επίπεδο περίπου βρίσκεται. Τώρα όσο αφορά την κάμερα έχω να πω ότι είναι πολύ καλή. Μέσα στην νύχτα που την δοκίμασα μου φάνηκε αρκετά καλή αλλά το μόνο μειονέκτημα εδώ είναι το φλας και το ότι αργεί λίγο μέχρι να τραβήξει την φώτο. Αν υπήρχε φλας τότε θα ήταν πολύ καλό. Επόμενο θέμα μας το ηχείο. Σε σχέση με το diamond είναι πολύ καλύτερο. Βέβαια δεν πλησιάζει κινητά όπως Ν82, Ν95 κλπ αλλά είναι αρκετά καλό. Θα ήθελα περισσότερο μπάσο μέσα γιατί μου φάνηκε σαν ... δεν ξέρω πως να το πω. Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισα ήταν με ένα βίντεο που έβγαλα μόλις εκείνη την ώρα με το Ν82 και το έστειλα μέσω BT στο HD. Το έπαιζε αλλά με πολλά σπασίματα. Δεν ξέρω τον λόγο. Θα δοκιμάσω τον core player και θα δω πως το παίζει εκεί. Ακόμα πολύ σπαστικό είναι ότι αν δεν έχεις πρόγραμμα για soft-reset τότε πρέπει να βγάλεις το καπάκι όπως και έκανα γιατί δεν είχα το πρόγραμμα να το βάλω! Δηλαδή θα τους πείραζε να ήταν δίπλα από το USB ή εκεί που ήταν και στο diamond? Μόνο αυτά είδα για σήμερα και όπως είπα όταν μου το δανείσει για κάποιες μέρες ο Γιάννης τότε θα γράψω και άλλα. Σημίωση1:Γενικά η οθόνη του είναι πολύ καλή όπως και το όλο σύνολο. Μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για πρώτη φορά!! Βέβαια εντάξει δεν είναι κάτι το WOW το τηλέφωνο που θα πεις ότι είναι τέλειο και τέτοια αλλά αξίζει!!! Σημίωση2: Νομίζω πως η γραφίδα δεν θα έπρεπε να υπήρχε. Για εμένα μου ήταν εντελώς αχρείαστη. Ελπίζω στο μέλλον τα WM να γίνου πιο φιλικά προς το χρήστη έτσι ώστε η γραφίδα να μην υπάρχει πουθενά. Εδώ μόνο σε ορισμένες καταστάσεις μου χρειάστηκε και αυτό είναι πολύ καλό Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metkosas Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 εμένα η γραφίδα μέχρι στιγμής μου χρειάστηκε για να κάνω το align της οθόνης και μόνο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
great Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Το πρόγραμματάκι για τον καιρό που δίνει ο Domal δεν μ' αρεσε. Καθόλου καλά γραφικά και πολύ βαρύ. Χρειάζεται περίπου 8.5 ΜΒ. Προτιμώ το official με ενημέρωση από meteo.gr . πως το κάνεις αυτό ????????????? Παράθεση @great_vc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Σημίωση2: Νομίζω πως η γραφίδα δεν θα έπρεπε να υπήρχε. Για εμένα μου ήταν εντελώς αχρείαστη. Ελπίζω στο μέλλον τα WM να γίνου πιο φιλικά προς το χρήστη έτσι ώστε η γραφίδα να μην υπάρχει πουθενά. Εδώ μόνο σε ορισμένες καταστάσεις μου χρειάστηκε και αυτό είναι πολύ καλό Aν δεν ειχε γραφιδα θα ελεγες κατι σαν............. Ακόμα πολύ σπαστικό είναι ότι αν δεν έχεις πρόγραμμα για soft-reset τότε πρέπει να βγάλεις το καπάκι όπως και έκανα γιατί δεν είχα το πρόγραμμα να το βάλω! Δηλαδή θα τους πείραζε να ήταν δίπλα από το USB ή εκεί που ήταν και στο diamond? Οποτε για μενα καλα ειναι εκει που ειναι. Αστην και ας σου ειναι αχρειαστη. Οταν φτασουν στο σημειο να μην χρειαζονται γραφιδα τα wm τοτε προφανως δεν θα την βαλουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CarpeNoctum Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Σ' ευχαριστώ πολύ. Τη ζημιά μου την έκανε το JETware Hands-free Extension που εγκατέστησα, το οποίο όταν απεγκαταστάθηκε έσβησε μεν τα αρχεία του αλλά δεν ξαναδιόρθωσε τη registry και έλειπε το \windows\BthAGPhonebook.dll. Μόνο στα Windows και στα ... παράγωγα τους συμβαίνουν αυτά τα χαζά ... σε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό (Unix, MacOS κλπ) είναι αδιανόητο κάτι τέτοιο ... Anyway, τέλος καλό, όλα καλά ! Γεγονός.. αλλά μόνο στα windows mobile μπορούμε να παίξουμε και να πειράξουμε τα πάντα. Ούτε στο symbian και πολύ περισσότερο ούτε στο λειτουργικό του iphone μπορείς να κάνεις τόσα πράγματα. Njoy the game ;) Παράθεση Νίκος http://carpenoctum.gr/ Pushme.to - Twitter - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 """ Προτιμώ το official με ενημέρωση από meteo.gr """" Πως το εκανες αυτο ???????? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MoUCLAs Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 εγω πάλι μιας και εχω χοντροδάκτυλα την χρησιμοποιω γενικά για λεπτοδουλειές.. ιδιαίτερα την μπάρα πανω κατω δεξια συνηθως δυσκολευομαι να κουνησω.. :P Παράθεση http://www5.picfront.org/picture/ppt2du2p1/img/banner-new-2008-09_WeCapture_YouWatch.jpg http://www.eikonostoixeio.eu/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Προτιμώ το official με ενημέρωση από meteo.gr Σόρυ παιδιά, λάθος διατύπωση. Εννοούσα θα προτιμούσα. Είναι γνωστό οτι δεν γινεται να δουλέψει στο TF3D to meteo gr. Θα ήταν το ιδανικό. Αλλά κι ετσι όπως είναι με το cabaki που μας δίνει την δυνατότητα να προσθέσουμε τόσες πολεις καλά είναι. Δεν είναι όμως πάντα αξιόπιστες οι προγνώσεις του. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 παιδια μηπως καποιος μπορει να μου σγραψει αναλυτικες οδηγιες πως περναμε το garmin ?? στο hd προσπαθησα απο το ipmart αλλα με εσπασε τα νευρα , ποια εκδοση ειναι αυτη που τρεχει αριστα με τον ελληνικο χαρτη , activation klp Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Το πως τα κάνουμε εγκατάσταση έχω πει. Πως τα εγκαθιστάς; δοκίμασα να τα κάνω extract στο pc, ώστε μετά copy στο ppc αλλά τπτ έβγαζε σφάλμα, δοκίμασα να τα κάνω extract στο windows folder στο ppc αλλά πάλι τπτ, δοκίμασα να τα ανοίξω με το ZIP στο ppc και ψιλοκόλλησε. Καμιά βοήθεια; Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 εμένα η γραφίδα μέχρι στιγμής μου χρειάστηκε για να κάνω το align της οθόνης και μόνο. Τώρα που το λες έχεις δίκαιο!!! Οποτε για μενα καλα ειναι εκει που ειναι. Αστην και ας σου ειναι αχρειαστη. Οταν φτασουν στο σημειο να μην χρειαζονται γραφιδα τα wm τοτε προφανως δεν θα την βαλουν. Σωστό και αυτό. Εντάξει είναι όπως είπα για ελάχιστες χρήσεις!!! Για το πρόβλημα που έγραψα , με το Lock ξέρετε πως φεύγει? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordanton Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά από μένα. Επειδή το thread είναι τεράστιο θα μου επιτρέψετε να κάνω 3-4 απλές ερωτήσεις στους κατοχους μιας και σκέφτομαι να αγοράσω το hd. Αυτή την στιγμή είμαι κάτοχος ενός KU990 VIEWTY. 1)Πως είναι οι χρόνοι απόκρισης της συσκευής για τις απλές εφαρμογές και κυρίως οι χρόνοι απόκρισης στα μενού; Δείχνει να υπάρχει κάποια καθυστέρησει απο το κλικ μέχρι την εκτέλεση όπως υπάρχει στο viewty μου ή είναι πολύ πιο γρήγορη όπως στο iphone? (για να μην παρεξηγηθώ καταλαβαίνω οτι PPC και απλό τηλέφωνο έχουν θεμελιώδεις διαφορές αλλά επειδή δεν σκοπεύω να κουβαλάω 2 συσκευές θέλω να ξέρω και το τηλεφωνικό κομμάτι). 2) Εχω μεγάλο πρόβλημα με συγκεκριμένες υφές στα κινητά ποθ είχα στο πααρελθόν. Για να είμαι πιο ακριβής υπάρχουν υλικά ποθ με ανατριχιάζουν και με κάνουν να μην θέλω να πιάσω το τηλέφωνο.Αυτό συμβαίνει με τις τραχείς επιφάνειες σε σκληρό πλαστικό ή μέταλλο (αυτό που λέμε σαγρέ) αλλά όχι πχ σε λάστιχο. Παρατήρησα λοιπόν ότι το hd από την πίσω πλευρά έχει μια τέτοια επιφάνεια αλλά δεν μπορώ από τις πηότο να καταλάβω το υλικό.Θα είμουν ιδιαίτερα υποχρεωμένος αν μπορούσε κάποιοσ να μου το περιγράψει. 3)Είδα οτι υπάρχουν άπειρα posts για το gps και τα διάφορα προγράμματα που το εκμεταλλεύονται. Το gps λειτοθργεί χωρίς την ανάγκη 3g ή άλλης συνδεσής; Τα προγράμματα αυτά κυκλοφορούν (μην μου πείτε που) στο διαδίκτυο; 4) Ξέρει κανείς αν θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω μια μεγάλη επιδότηση της wind που έχω για να το πάρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις ;) Παράθεση Vivere Pericolosamente It's the only way... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelaraole Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Η συσκευή είναι επιτέλους στα χέρια μου. πρόκειτε για εξαιρετική αγόρα όπως είπε και ο Αντρεας πιο πάνω. ακόμα έχω κάποιες απορίες.. 1. για να βάλω επαφές στο tf3d πρέπει να είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο και όχι στην sim. υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι και στην sim και στο tf3d? 2. όταν κλείνει η οθόνη υπάρχει κάποιος κωδικός. εψάξα αλλά δεν βρίκα κάτι για να φύγει. 3. στον opera όταν μπαίνω κάπου και στη συνέχεια θέλω να συνεχίσω σε άλλο μέρος της ιστιοσελίδας,αλλά αυτό γίνεται μόνο με το να ανοίγει άλλο παράθυρο,σε αντίθεση με τον IΕ όπου είναι όλα μια χαρά. 4. είχα ipod και τραγούδια πολύ καλά οργανομένα μέσα στο itunes, αν ξέρεται υπάρχει τρόπος για να μην χάσω την οργάνωση?? (στο hd) ακόμα αν τα βάλω στο media player πάλι θα χάσω το edit ετσί? ελπίζω να βρεθεί κάποια λύση Ευχαριστώ πολύ από τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 2. όταν κλείνει η οθόνη υπάρχει κάποιος κωδικός. εψάξα αλλά δεν βρίκα κάτι για να φύγει. Όταν ανοίγει θες να πεις!!! Αυτό ρωτώ αλλά δεν παίρνω απάντηση. Θα ρωτήσω και στο navimania και θα σου πω. 1. για να βάλω επαφές στο tf3d πρέπει να είναι αποθηκευμένες στο τηλέφωνο και όχι στην sim. υπάρχει κάποιος τρόπος να είναι και στην sim και στο tf3d? Αν δεν γίνεται , που μάλλον φαίνεται λογικό δεν ξέρω , τότε βάζε τις επαφές σου και στο κινητό και στην sim και για να μην φαίνονται δυο φόρες τότε με ένα registry editor πήγαινε εδώ και κάνε τις αλλαγές: HKCU\ControlPanel\Phone - create a new DWORD value named "ShowSim" and set it to 0 πηγή: xda-developers Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts