Jump to content

lordanton

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

lordanton's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδιά έκανα και εγώ την αναβλαθμιση μέσω ΚΙΕS (2η φορα κλπ) όλα πήγαν καλά, δεν χάθηκε τίποτα από εφαρμογές ,δεδομένα κ.α . Το κινητό δείχνει εμφανως πιο γρήγορο στην χρήση με μια εξαίρεση..τον χρόνο που κάνει να ανάψει η οθόνη οταν πας να το ξεκλειδώσεις από το πλαινό κουμπί. Ενώ με froyo ήταν στιγμιαίο τώρα κάνει 1 δευτερόλεπτο. Είναι φυσιολογικό ; υπάρχει κάποιο timer που πρέπει να αλλάξω;
  2. Camera360 ..tilt shift mode :) Δωρεάν από το μάρκετ αλλά υπ.αρχει και επι πληρωμή
  3. Παιδιά καλησπέρα θα ήθελα την βοήθεια σας .Είδα στο forum του κινητού μου (Galaxy Ace) ένας φίλος να προτείνει την εφαρμογή gps fix. Την εγκατέστησα και την έβαλα να τρέξει. Μου έβγαλε ένα timer 15 λεπτών ποθ το άφησα να δουλέψει και βρήκε την θέση μου. Τώρα οι απορίες : 1) Τι ακριβώς κάνει η εφαρμογή; 2)Πρέπει να την τρέχω πάντα πριν ανοίξω το gps σε άλλη πόλη/χώρα ; 3) Το gps τo αφήνω ανοιχτό ή τρώει μπαταρία ακόμα και αν δεν τρέχω το sygic μου; Ευχαριστώ
  4. Καλορίζικο το νέο layout και άντε να δούμε την τύχη μας :happy:
  5. Επίσης δουλεύει και αν το ρίξεις χύμα στο /My Documents
  6. παιδιά βρήκα αυτό στο xda. ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=473713 ) H εφαρμογή τουλάχιστον στα αγγλικά που την χρειάζομαι εγώ είναι καταπληκτική και αν τελείωσουν αυτά που πρεπεί να κάνουν νομίζω οτι θα την δούμε σε πολλές roms.
  7. Παιδιά άλλη μία ερώτηση απο μένα. Αυτή την στιγμή τρέχω την πολύ καλή ρομ του Πάνου.Εχω πάρει backup με το spb και αναρωτιέμαι αν περάσω κάποια άλλη rom επάνω και προσπαθήσω να επαναφέρω το backup θα μου χαλάσει τα προγράμματα που έχει περάσει η 2η μέσα? Σκέφτομαι την L26_THDV5 WWE ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=465637 ) λόγψ του VoIP kai call recording που έχει μέσα.
  8. Παιδιά τελικά το πήρα μόλις τώρα και εγώ. Σήμερα τελείωσα την αναγνωση ολόκληρου του thread(!!!!) και πείστηκα ότι είναι καλη αγορά έστω και αν είναι απλά πολυτέλεια. Εντυπώσεις και είμαι σίγουρος πολλές ερωτήσεις αναλόγως του πότε θα τελειώσει η φόρτιση ;)
  9. Παιδιά καλησπέρα και καλή χρονιά από μένα. Επειδή το thread είναι τεράστιο θα μου επιτρέψετε να κάνω 3-4 απλές ερωτήσεις στους κατοχους μιας και σκέφτομαι να αγοράσω το hd. Αυτή την στιγμή είμαι κάτοχος ενός KU990 VIEWTY. 1)Πως είναι οι χρόνοι απόκρισης της συσκευής για τις απλές εφαρμογές και κυρίως οι χρόνοι απόκρισης στα μενού; Δείχνει να υπάρχει κάποια καθυστέρησει απο το κλικ μέχρι την εκτέλεση όπως υπάρχει στο viewty μου ή είναι πολύ πιο γρήγορη όπως στο iphone? (για να μην παρεξηγηθώ καταλαβαίνω οτι PPC και απλό τηλέφωνο έχουν θεμελιώδεις διαφορές αλλά επειδή δεν σκοπεύω να κουβαλάω 2 συσκευές θέλω να ξέρω και το τηλεφωνικό κομμάτι). 2) Εχω μεγάλο πρόβλημα με συγκεκριμένες υφές στα κινητά ποθ είχα στο πααρελθόν. Για να είμαι πιο ακριβής υπάρχουν υλικά ποθ με ανατριχιάζουν και με κάνουν να μην θέλω να πιάσω το τηλέφωνο.Αυτό συμβαίνει με τις τραχείς επιφάνειες σε σκληρό πλαστικό ή μέταλλο (αυτό που λέμε σαγρέ) αλλά όχι πχ σε λάστιχο. Παρατήρησα λοιπόν ότι το hd από την πίσω πλευρά έχει μια τέτοια επιφάνεια αλλά δεν μπορώ από τις πηότο να καταλάβω το υλικό.Θα είμουν ιδιαίτερα υποχρεωμένος αν μπορούσε κάποιοσ να μου το περιγράψει. 3)Είδα οτι υπάρχουν άπειρα posts για το gps και τα διάφορα προγράμματα που το εκμεταλλεύονται. Το gps λειτοθργεί χωρίς την ανάγκη 3g ή άλλης συνδεσής; Τα προγράμματα αυτά κυκλοφορούν (μην μου πείτε που) στο διαδίκτυο; 4) Ξέρει κανείς αν θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω μια μεγάλη επιδότηση της wind που έχω για να το πάρω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις ;)
  10. An kai argoporimena dilwnw eutharsws PARWN :) Ante paidia kai kali mas tyxi sto neo spiti :alien:
×
×
  • Create New...