Jump to content

LG Renoir (KC910)

asikis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι η μπαταρια ειναι μια χαρα , κανενα προβλημα.Για την ποιοτητα της φωτογραφιας μας την λενε..:p

Αντε να πληθαινουμε..:)

σαφώς και υπερτερεί το ΣΕ σε θέμα κάμερας...... αλλα το LG έχει όλο το πακέτο :P

όσο για τον ήχο .. δεν έχω κανένα πρόβλημα .. είναι αρκετά καλός .. (το έχω δοκιμάσει μέσα στο σπίτι)

τώρα για έξω δεν ξέρω.. αλλα πάντα το ακούω :)

Μη Περήφανος Κάτοχος Ενός "LG Renoir" :(

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στο http://www.vnp.gr υπάρχει ανοιχτό σε λειτουργία να το δείτε.

το έχουν σε κάποιο μαγαζί να το περιεργαστώ?

λυστε μου καποιος την απορια?αφου εχει δεκτη gps το κινητο γιατι δεν παιρνει κανονικους χαρτες αλλα μονο google maps?το omnia πχ παιρνει?

επισης σε cosmote η vodafone τι ειναι πιο συμφερον για internet?ποσο εχει ενα πακετο δλδ το μηνα με 500mb?

λυστε μου καποιος την απορια?αφου εχει δεκτη gps το κινητο γιατι δεν παιρνει κανονικους χαρτες αλλα μονο google maps?το omnia πχ παιρνει?

επισης σε cosmote η vodafone τι ειναι πιο συμφερον για internet?ποσο εχει ενα πακετο δλδ το μηνα με 500mb?

Εχει a-gps(υποβοηθουμενο gps) και οχι gps

kOstAkhS

τι λειτουργικο εχει??

Έχει κλειστο λειτουργικο, μια αναβαθμισμενη εκδοση του λειτουργικου του KU990

Ace of Hearts..

Παιδες, ειναι φανταστικο , ειναι πιο μικρο απο το Omnia, με λιγες διαφορες , στο ανοιχτο λιετουργικο του ενος , στην ταχυτητα... και το υπερ του renoir η καμερα βεβαιως! :D:D

Να σας ρωτησω κατι: Πιστευετε πως ειναι μεγαλη η ελειψη ανοιχτου λειτουργικου?

οι ταχυτητες?

Ευχαριστω!:)

Υ.Γ. Το ψηνω αισχρα! Είναι μπάνικο! ;)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Παιδες, ειναι φανταστικο , ειναι πιο μικρο απο το Omnia, με λιγες διαφορες , στο ανοιχτο λιετουργικο του ενος , στην ταχυτητα... και το υπερ του renoir η καμερα βεβαιως! :D:D

Να σας ρωτησω κατι: Πιστευετε πως ειναι μεγαλη η ελειψη ανοιχτου λειτουργικου?

οι ταχυτητες?

Ευχαριστω!:)

Υ.Γ. Το ψηνω αισχρα! Είναι μπάνικο! ;)

φιλε μου δεν ξερω αλλα δεν νομιζω να ειναι κ μεγαλη η ελλειψη ανοιχτου λειτουργικου κ αυτο μεχρι τωρα τα καταφερνει μια χαρα...η ταχυτητα του ειναι καλη σχετικα δεν εχω παραπονο και η καμερα του φανταστικη...να το παρεις φιλε αξιζει...

Με ψηνεις, με ψηνεις!!:D

Τελικα το flash αξιζει? που το αξιολογειται σε κλιμακα εως το 10?

Καντε μια συγκριση με κανα αλλο μοντελακι να χαμπαριασω! π.χ. με το zn5 (kodak)!

tnx!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Κατι ακομη!

η γραφιδα μπαινει στο κινητο καπου μεσα ή στο χέρι?:p (εκτος αν δεν χρειαζεται..)

Η Γραφίδα Μπαίνει Μέσα Σε Μια Δερμάτινη "θυκουλα" Και Μπορείς Να Την Κρεμάσεις Και Στο Κινητό Σαν Διακοσμητικό :P

(Πάντως Μπορείς Να Το Χρησιμοποιείς Και Με Το Δάχτυλο , Αλλα Αφήνει Δαχτυλιές :>)

Το Flash Το Βαθμολογώ Με 7,5 .. Ικανοποιητικό Μπορώ Να Πω ;p

Με ψηνεις, με ψηνεις!!:D

Τελικα το flash αξιζει? που το αξιολογειται σε κλιμακα εως το 10?

Καντε μια συγκριση με κανα αλλο μοντελακι να χαμπαριασω! π.χ. με το zn5 (kodak)!

tnx!:)

ποιο όμορφο.. ποιο λειτουργικό .. ποιο κομψό....υπερτερεί σε κάμερα...(δες τις photo που έχουν ανεβάσει οι υπόλοιποι users) ποιο ακριβό :P

το renoir σε χρηση ιντερνετ πως τα παει? τι browser μπορω να χρησημοποιησω?βιντεακια απο το to youtube το κανονικο (οχι το mobile ) παιζει ?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

το renoir σε χρηση ιντερνετ πως τα παει? τι browser μπορω να χρησημοποιησω?βιντεακια απο το to youtube το κανονικο (οχι το mobile ) παιζει ?

Μια χαρά ειναι το ιντερνετ, θελει λιγο να το συνηθισεις μονο αφου ειναι αφης η οθονη.Ας ειναι καλα το wifi και σερφαρουμε τζαμπα-ουτε wind plus ούτε τίποτα :)

Εκτος απο τον δικο του browser ,βάζεις τον opera mini, πληρως συμβατός.

Τα βιντεακια απο το youtube θελουν μετατροπη, δεν παιζει flv.

Ace of Hearts..

:lol::lol::lol:

Ωραίοοος!

Tnx a lot NiKoCc!!

Κατι για το flash ηθελα να πω....

Για π.χ. το 10 (ως βαθμος) σε ποιο κινητο/καμερα το βαζεις?

Υ.Γ. Σκληρός κριτής!:p

Ωραίοοος!

Tnx a lot NiKoCc!!

Κατι για το flash ηθελα να πω....

Για π.χ. το 10 (ως βαθμος) σε ποιο κινητο/καμερα το βαζεις?

Υ.Γ. Σκληρός κριτής!:p

Κανένα κινητο δεν παιρνει 10 :p

Για το φλας αν ενδιαφερεσαι να τραβας νυχτερινες φωτο με το κινητο , δες το c905 της SE, ειναι δυνατοτερο απο το φλας του KC910.

Αλλα κατ εμε εκει σταματαει να υπερτερει το C905..Κ μη μιλησουμε για το βιντεο (ποιο βιντεο;) του C905..

Θα σου συνιστουσα να διαβάσεις τα αντίστοιχα τοπικ για να βρεις μια ακρη:)

Ace of Hearts..

Μπα... δεν χρειαζεται!

Τα SE τα βαριεμαι και τα θεωρω και χαζομαρες! τα χειροτερα κινητα, και μετα τα νοκια (τα οποια πεσανε κατα πολυ...)!

Το renoir εχει τα παντα ρε συ! Δεν υστερει πουθενα! (ετκος απο το κλειστο λειτουργικο του)!Κατι αλλο δεν εχω βρει, ειλικρινα!

Εχει 8αρα καμερα και ενα καλο flash, + του οτι μου προσφερει πολλα περισσοτερα απο το c905!

Αντε, περιμενω κι εγω τι θα γινει με αυτη την επιδοτηση επιτελους! :(

Μπα... δεν χρειαζεται!

Τα SE τα βαριεμαι και τα θεωρω και χαζομαρες! τα χειροτερα κινητα, και μετα τα νοκια (τα οποια πεσανε κατα πολυ...)!

Το renoir εχει τα παντα ρε συ! Δεν υστερει πουθενα! (ετκος απο το κλειστο λειτουργικο του)!Κατι αλλο δεν εχω βρει, ειλικρινα!

Εχει 8αρα καμερα και ενα καλο flash, + του οτι μου προσφερει πολλα περισσοτερα απο το c905!

Αντε, περιμενω κι εγω τι θα γινει με αυτη την επιδοτηση επιτελους! :(

Αν δεν ειχε και χαμηλο ηχο θα ηταν μια χαρα

Τόόόσο τελειωμένος είναι? (κάτι δεν θα βρούμε - modding - να τον increaseαρουμε?:p

Σε συγκριση με ενα walkman κινητο μιλαμε τωρα?

-Όποιος ξέρει την δύναμη του ήχου του a1200, και ειναι παρομοια με του Renoir, για μενα ειναι νταξει...

Γιατί,ποιος είπε ότι τα walkman κινητά είναι τρομερά δυνατά ώστε να τα θεωρούμε ως σημεία αναφοράς; ;) Όσον αφορά το LG έχετε υπόψη σας ότι δεν μπορούμε να απαιτούμε και λεπτό κινητό και δυνατό ηχείο...Δε φταίει η LG γι’αυτό,οι νόμοι της φυσης φταίνε :) Και λεπτό σώμα,και δυνατός ήχος..ε,δε γίνεται!Και φυσικά δε νομίζω πως υπάρχουν αντίστοιχα λεπτά τηλέφωνα που να έχουν τρομερά πιο δυνατό ηχείο...

Όσον αφορά την υπεροχή του C905 σε σχέση με κάποια σύγκριση που έκανε ένας φίλος πιο πάνω,δε νομίζω ότι υπερτερεί μόνο στο φλας,αλλά και στα κοντινά(ο φακός του πέφτει πολύ χαμηλά :p και κάνει εξαιρετική δουλειά)όπως και στο ότι έχει κατά πολύ χαμηλότερο θόρυβο με και χωρίς φλας(το βασικότερο πρόβλημα των άλλων φωτοκινητών όπως το InnoV8 και το LG :rolleyes: ).Χωρια τα διάφορα εφέ που μπορούν να γίνουν με συνδυσμό της ταχύτητας κλείστρου και του φλας(π.χ. θολό background σε κίνηση και το θέμα δυνατά φωτισμένο με το φλας και άλλα)....Ειναι πιο...κάμερα όπως και να το κάνουμε(εκτός απ’το βίντεο,το οποίο χάλια δεν είναι.Έχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου στην QVGA ανάλυση,αλλά μέχρι εκεί.Σαφώς το LG έχει καλύτερη ποιότητα στη βιντεοσκόπηση).

Αδύνατα σημεια στο LG είναι το GPS,η μηδενική υποστήριξη της Java και κάποια ακόμη που αναφέρθηκαν πιο πάνω,όπως η διαχείρηση αρχείων που είναι για τα πανηγύρια ακόμη.

Δυνατά σημεία είναι το μέγεθος της οθόνης(το αν είναι αφής δεν αποτελεί πλεονέκτημα ή μειονέκτημα,σε άλλους αρέσει,σε άλλους οχι,δεν αποτελεί feature όμως του κινητου),η καλή βιντεοσκόπηση,το Wi-Fi το οποίο δεν είναι πρωτοποριακό αλλά όπως και να το κάνουμε είναι βασικό πλέον και πρέπει να υπάρχει και το λιτό design χωρίς πολλά φρου-φρου.

Γιατί,ποιος είπε ότι τα walkman κινητά είναι τρομερά δυνατά ώστε να τα θεωρούμε ως σημεία αναφοράς; ;) Όσον αφορά το LG έχετε υπόψη σας ότι δεν μπορούμε να απαιτούμε και λεπτό κινητό και δυνατό ηχείο...Δε φταίει η LG γι’αυτό,οι νόμοι της φυσης φταίνε :) Και λεπτό σώμα,και δυνατός ήχος..ε,δε γίνεται!Και φυσικά δε νομίζω πως υπάρχουν αντίστοιχα λεπτά τηλέφωνα που να έχουν τρομερά πιο δυνατό ηχείο...

Όσον αφορά την υπεροχή του C905 σε σχέση με κάποια σύγκριση που έκανε ένας φίλος πιο πάνω,δε νομίζω ότι υπερτερεί μόνο στο φλας,αλλά και στα κοντινά(ο φακός του πέφτει πολύ χαμηλά :p και κάνει εξαιρετική δουλειά)όπως και στο ότι έχει κατά πολύ χαμηλότερο θόρυβο με και χωρίς φλας(το βασικότερο πρόβλημα των άλλων φωτοκινητών όπως το InnoV8 και το LG :rolleyes: ).Χωρια τα διάφορα εφέ που μπορούν να γίνουν με συνδυσμό της ταχύτητας κλείστρου και του φλας(π.χ. θολό background σε κίνηση και το θέμα δυνατά φωτισμένο με το φλας και άλλα)....Ειναι πιο...κάμερα όπως και να το κάνουμε(εκτός απ’το βίντεο,το οποίο χάλια δεν είναι.Έχει την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου στην QVGA ανάλυση,αλλά μέχρι εκεί.Σαφώς το LG έχει καλύτερη ποιότητα στη βιντεοσκόπηση).

Αδύνατα σημεια στο LG είναι το GPS,η μηδενική υποστήριξη της Java και κάποια ακόμη που αναφέρθηκαν πιο πάνω,όπως η διαχείρηση αρχείων που είναι για τα πανηγύρια ακόμη.

Δυνατά σημεία είναι το μέγεθος της οθόνης(το αν είναι αφής δεν αποτελεί πλεονέκτημα ή μειονέκτημα,σε άλλους αρέσει,σε άλλους οχι,δεν αποτελεί feature όμως του κινητου),η καλή βιντεοσκόπηση,το Wi-Fi το οποίο δεν είναι πρωτοποριακό αλλά όπως και να το κάνουμε είναι βασικό πλέον και πρέπει να υπάρχει και το λιτό design χωρίς πολλά φρου-φρου.

πολυ σωστα πρεπει να κανουν κατι για την java ειναι δυσκολο εως απιθανο να τρεξουν καποιες εφαρμογες που ειχα στο se... το καλυτερο πιστευω παντως ειναι η οθονη αφης ειναι απλα τρομερη οσο και η καμερα βεβαια....

Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι το KC910 θα ακολουθήσει το δρόμο του viewty όσον αφορα τα themes.Ακομη κι αν η μαμα lg κωφεύσει , καποια παληκαρια θα κανουν οτι κανανε κ με το viewty. το οποιο πλεον γινεται αγνωριστο περνώντας του themes.

Aπο την αλλη ,ακομη ειναι νωρις, το κινητο ειναι πολυ φρεσκο, ας κανουμε λιγη υπομονη.

Για μενα το βασικοτερο μειονεκτημα του κινητου, ειναι ο χαμηλος ήχος και το οτι συντομα θα πρεπει να κανουν κατι με τα themes και τα widgets.

To βιντεο του ειναι κορυφαιο απλα.

Το wifi σε μενα λοκαρει αμεσως κ συνδεομαι αμεσως

Το gps του ειναι χαλια, αλλα ολος ο κοσμος το βλεπει και φανταζομαι θα το κοιταξουν.

Για java δε με πολυενδιαφερει, αν και εχω περασει αρκετα πραγματα, αλλα κ παλι δεν το πολυψαχνω.

Η καμερα του εχει ενα σωρο καλουδια ,τα οποια βαριεμαι να απαριθμησω μαζι με εναν σουπερ photo editor.

Η οθονη ειναι ολα τα λεφτα, ο χειρισμος λειος και απεριττος.

Και κατι αλλο, διαβαζω ειδικα στο gsmarena, χρηστες που θαβουν το renoir, που παραπονιουνται οτι χαλασε το ηχειο, χαλασε η οθονη, το τηλ ειναι για τα μπαζα γιατι κολλαει κ ο,τι αλλο κουλο μπορεις να φανταστεις κ σκεφτομαι, είναι ετσι ή απλως διαμορφωνουν προβοκατόρικα άποψη υπέρ άλλων κινητων...λεω γω τωρα..

Ace of Hearts..