Jump to content

tkatsinas_21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tkatsinas_21

  1. Καλημέρα.. Να ρωτήσω και εγώ κάτι. θυμάμαι στο παλιό μου κινητό όταν άνοιγα το google maps ακόμα και με κλειστό το GPS με έβρισκε,έστω και με μεγαλύτερη απόκλιση.. στο G3 είναι υποχρεωτικό να ανοίξεις το GPS,σωστά? αλλιώς δεν σε βρίσκει καθόλου..
  2. Μου αρέσει πολύ της LG,δεν θέλω να το αλλάξω!
  3. Άργησες λίγο :) Πήρα τελικά το G3 και μια θήκη quick circle.. Δεν έχω καμία κιτρινίλα στην οθόνη,το κινητό μου δεν καίει και το wifi είναι καλύτερο από του υπολογιστή μου..αφού σκεφτόμουν να το πάω πίσω να μου δώσουν ένα κανονικό G3 με προβλήματα.. :p οκ,έχει ελάχιστο lag για τα δικά μου μέτρα αλλά όσο βλέπω το samsung s5 τόσο πιο σίγουρος είμαι ότι έκανα καλή επιλογή.. Τα ίδια και τα ίδια εικονίδια (πολυ παιδικά),καμία αισθητική(ούτε καν μία θήκη διαφορέτικη σαν την quick circle που είναι υπέροχη). Η οθόνη του μου αρέσει πάρα πολύ,είναι πολυ ξεκούραστη στο μάτι και με φοβερή ευκρίνεια. Η μπαταρία όταν το κινητό είναι σε αναμονή δεν πέφτει καθόλου,σε χρήση είναι λίγο χειρότερο από το s5 νομίζω..
  4. η quick circle βγαίνει και σε χρυσό φαντάζομαι.. Σε μαύρο G3 πως λέτε να είναι?
  5. Καλησπέρα παιδιά, Είχα το S5 ενός φίλου λίγες μέρες για να αποφασίσω..πολύ ωραίο κινητό αλλά το σχήμα πολύ βαρετό και δεν το ήθελα με τίποτα αλλά επειδή διάβαζα πολλά εδώ το σκεφτόμουν. Τελικά πήρα το G3 πριν από 9 ώρες και έχω να πω τα εξής: Μπαταρία: δεν ξέρω ακόμα:lol: lag:ούτε καν,εκτός αν είχατε nexus αλλά με google launcher και το 3210 σφαίρα θα πήγαινε κιτρινίλα χρωμάτων: πλάκα κάνατε μάλλον οθόνη:είναι τέλεια απλά. εγω γενικά τα κινητά μου τα είχα στο τέρμα στην φωτεινότητα..Είχα διαβάσει στο νήμα ότι η τέρμα φωτεινότητά του δεν είναι έντονη. Εγώ προσωπικά δεν το αντέχω στο τέρμα..Είναι το μόνο κινητό ειλικρινά που είχα ποτέ που το βάζω στο 20% και βλέπω τέλεια.Δεν υπάρχει αυτό,είναι απίστευτη η ανάλυση θερμοκρασία: οκ του έχω αλλάξει τα φώτα τόσες ώρες και είναι λίγο ζεστό,το s3 που είχα το χρησιμοποιούσα για σόμπα όταν έπαιζα κανένα παιχνίδι.. Με λίγα λόγια μέχρι τώρα μου φαίνεται ότι έκανα τέλεια επιλογή..
  6. Έχει κανεις το χρυσό να μας βάλει καμια φώτο? αξίζει λέτε? ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δέχεται. πως ειναι το χρυσό?
  7. θα το πάρω τλκ και εγω αύριο και ο Θεός βοηθός :p Δεν μου πήγαινε να πάρω πάλι samsung,το βλέπω και το βαριέμαι πριν το πάρω.. λέω να το πάρω από ortel,έχει κάνει κανείς αγορά απο κει?
  8. διαβαζω διαβαζω και ακρη δεν βρισκω.. εχω ένα samsung s3,θελω να αποφυγω να πάρω το s5 γιατι δεν θελω παλι Samsung και το G3 μου αρέσει πολύ. Αλλά διαβάζω το νήμα του s5 και είναι όλα καλά και εδω όλο και κατι βλέπω περιέργο(θερμοκρασία,lag,ποιότητα κλήσης,ασθενες wifi,οθονη στον ηλιο κτλ κτλ) Και ειναι πολυ ωραιο κινητο ρε γμτ (και εχω την δυνατοτητα να παρω το 3gb με 450ευρω). Βοηθηστε με δεν θέλω πάλι samsung :)
  9. εχουμε δουλεια δηλαδη...και μετα quick pwn κτλ...ναι vodafone ειναι
  10. εχω jailbreak iphone με firmware 2.2...την τεταρτη θα χρειαστει να κάνω restore και μετά jailbreak ή απλά upgrade?
  11. τι γνωμηεχετε για αυτη την tv? http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=43931
  12. μια ερωτηση εχω δουλευει απο καποια εκδοση κ μετα το bluetooth (πως την βλεπουμε θυμιστε μου:O)
  13. και εγω επαθα το ιδιο αλλα το εβγαλα κ το ξαναεβαλα απο την αρχη εκανα restart και ολα καλα:rolleyes:
  14. οτι βρισκετε απο σταθμους που παιζουν ποσταρετε να κανουμε καμια λιστα..
  15. του best ειναι: mms://nordr.live24.gr/best1222 αν βρεις τιποτα αλλο πες μου... οτι εχω βρει απο internet με mms παιζει.. αλλιως τιποτα.. απλα καποιοι μπορει να μην θελουν να δωσουν 5 ευρω..εγω προσωπικα το εχω αλλα ψαχνω κ το αλλο για να βοηθησω..
  16. το ειχα κατεβασει αυτο αλλα δεν εχω βρει κανεναν ελληνικο...
  17. εγω τα εχω καταφερει με sport fm,arena radio και real fm.. πρεπει να αρχιζει το link με mms..an το παρει τα υπολοιπα τα βρισκει μονο του (και bitrate και format) links μπορεις να βρεις απο το e-radio, αντι να πατησεις να παιξει ο σταθμος πατας δεξι κλικ και properties.. μετα αντιγραφεις το λινκ αλλα αντι για http βαζεις mms.. an 8es na σου δωσω καποιο λινκ απο τους πανω σταθμους πες μου...αν βρεις κανεναν ποσταρε..
  18. η εφαρμογη FStream δωρεαν απο το App store ειναι πολυ καλη..απλα βαζεις τα URL των σταθμων και παιζει κανονικα...Ενας τροπος να βρει καποιος τα URL ειναι απο το e-radio.gr..
  19. εχετε δοκιμασει να βαλετε java απο cydia? ανοιγουν τα site που υποστηριζουν java? 2) οταν κατεβάζω ringtones απο cydia μετά που τα βρισκω?:O 3) στην εγαρμογη NES πως βάζω παιχνίδια,ξέρει κανεις?? και 4)το volpover 3g που υποτιθεται οτι μπερδευει το iphone για να χρησιμοποιεί π.χ κλησεις και να κατεβάζει αρχεια >10mb εμένα δεν κανει τιποτα...anyone? ευχαριστώ εκ των προτέρων
  20. ελπίζω να μπει κάποιος και να σε βοηθήσει...η ψάξε στο forum θα το βρεις σίγουρα...ή έστω ψάξε στο google...από που δλδ μπορείς να κάνεις install το installous..φανταζομαι απο cydia..
  21. εχεις το installous εγκατεστημενο?αν ναι,ψαξε απο search το mboxmail και κανε download..θα στο κατεβάσει απο όποιο site επιλέξεις και θα κανεις μετα install.. αν δεν εχεις το installous τοτε δεν ξερω που μπορεις να το βρεις, εμενα μου το εγκατεστησε καποια στιγμη με καποιο,μαγικο,τροπο..:)
  22. Αρχικό μήνυμα από bettytsa: παιδια υπαρχει application apo to cydia για να βλεπω emails from hotmail? απο το installous το mboxmail ειναι μια χαρα παντως..
  23. ειχα το layout1 πληκτρολογιο απο minos και πηγα να βάλω το 2 για να εχω ς.. τι το ήθελα?το εβαλα αλλα 1)μου βγαζει ακομα το παλιο και 2)αντι για space γραφει προ67δ ή κατι τετοιο ρωσικο κ αντι για return κατι αντιστοιχο... καμια ιδέα?
×
×
  • Create New...