spy14 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Θα έχεις κάποια επιβράβευση δηλαδή με αυτή την κάρτα πιστότητας; Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 Θα έχεις κάποια επιβράβευση δηλαδή με αυτή την κάρτα πιστότητας; διαφορες εκπτωσεις, προσωποποιημενες προσφορες, ηλεκτρονικη αρχειοθετηση ολων των συναλλαγων σου στα καταστηματα και αρκετα αλλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. August 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2020 διαφορες εκπτωσεις, προσωποποιημενες προσφορες, ηλεκτρονικη αρχειοθετηση ολων των συναλλαγων σου στα καταστηματα και αρκετα αλλα A μάλιστα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Richean Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Συνηθως My Market γιατι είναι το κοντυνοτερο μου,και γενικα θεωρω πως εχει αρκετα καλες προσφορες,ειναι απο τα οικονομικοτερα θα ελεγα.Μετα Σκλαβενιτη και Κρητικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanenask Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 Διάβασα μια αξιολόγηση σε Franchise Σκλαβενίτη πως "δεν δέχεται κάρτα Σκλαβανίτη" και μου γεννήθηκε η απορία: υπάρχει κάρτα Σκλαβενίτη; Μια προπληρωμένη είναι με barcode, την οποία χρησιμοποιούν αντί για διατακτικές. Έχουν δώσει στην σύντροφο μου από την δουλειά γιατί κάθε τόσο τους δίνουν κάποια bonus εκεί. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Follow the White Rabbit.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shamrockk Δημ. August 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2020 AB γιατι εχει μεγαλη ποικιλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2020 AB γιατι εχει μεγαλη ποικιλια ... και ακριβές τιμές. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1389 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Προτιμώ τόν Σκλαβενίτη γιά τήν πολιτική του μέ τούς έργαζόμενους... σωστός, +1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakouras86 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Το market in έχει αρκετές προσφορές σίγουρα είναι μια καλή επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Κι επειδη ζουμε σε εποχες, που χρειαζεται υπερβολικη προσοχη που ξοδευουμε τα χρηματα μας, και το βαλαντιο μας δεν εχει σχεση με παλιες καλες εποχες, ερχεται συντομα μια νεα επιλογη κοντα μας: Mere, το ρωσικο σουπερ μαρκετ (με έδρα την Σιβηρία!) https://www.news247.gr/epixeiriseis/mere-mporei-na-petychei-ellada-sovietikoy-typoy-soyper-market.7707551.html Γιατι η τελικη τιμη, μετραει πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_NI Δημ. September 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2020 ΑΒ Βασιλοπουλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Βγήκε το πρόγραμμα ανταμοιβής για τα lidl, Lidl plus. μπορείτε να κάνετε εγγραφή από το app τους, δεν μαζεύετε πόντους αλλά ενεργοποιείτε τα κουπόνια που έχει εκεί. Από το τίποτα, κάτι είναι και αυτο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Βγήκε το πρόγραμμα ανταμοιβής για τα lidl, Lidl plus. μπορείτε να κάνετε εγγραφή από το app τους, δεν μαζεύετε πόντους αλλά ενεργοποιείτε τα κουπόνια που έχει εκεί. Από το τίποτα, κάτι είναι και αυτο :p και συντομα νεες δυνατοτητες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 Βγήκε το πρόγραμμα ανταμοιβής για τα lidl, Lidl plus. μπορείτε να κάνετε εγγραφή από το app τους, δεν μαζεύετε πόντους αλλά ενεργοποιείτε τα κουπόνια που έχει εκεί. Από το τίποτα, κάτι είναι και αυτο :p Τώρα έμεινε μόνο ο Σκλαβενίτης. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 και συντομα νεες δυνατοτητες το app είναι κοινό (όπως και κάθε σύστημα που χρησιμοποιούν) και με άλλες χώρες, για την ώρα τα ίδια χαρακτηριστικά με τις άλλες χώρες θα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. September 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2020 (edited) Βγήκε το πρόγραμμα ανταμοιβής για τα lidl, Lidl plus. μπορείτε να κάνετε εγγραφή από το app τους, δεν μαζεύετε πόντους αλλά ενεργοποιείτε τα κουπόνια που έχει εκεί. Από το τίποτα, κάτι είναι και αυτο :pΕίναι η εφαρμογή με τα φυλλάδια? Edit: την βρήκα, Είναι η Lidl plus Edited September 19, 2020 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 Αν και ψωνιζω σχεδον αποκλειστικα απο τα lidl, δεν ξερω αν εχει νοημα η νεα εφαρμογη, προγραμμα επιβραβευσης κλπ. Μια χαζοκαρτουλα, στον ΑΒ, οταν παω αραια και που, την εχω, μες το πορτοφολι μου παντα. Τη δινω στο ταμειο, 1sec, τελος. Τωρα να κατσω να βαλω εφαρμογη, μπλα μπλα μπλα, σιγα μην αφιερωνω και ωρα της ζωης μου για να ψαχνω συνεχεια τις 'προσφορες' του lidl. Μια αναγνωση στο φυλλαδιο καθε βδομαδα, νομιζω ειναι αρκετη. Βαρεθηκα το πολυ 'μαρκετιγκ' και το πολυ engaging πελατων... στον ιστο της αραχνης μας θελουν... αντε μη μου γυρισουν τα μυαλα, και το ριξω μονοκουκι στα νεα mere που ερχονται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2020 δεν έχει πλαστικό απλά, έτσι και αλλιώς στον ΑΒ για να έχει νοημα η κάρτα θα πρέπει να ενεργοποιεις τις προσωπικές προσφορές, να παίρνεις τα κουπόνια (πλέον μόνο μέσω του messenger), και να βλέπεις τα φυλλάδια. Στα lidl απλά ενεργοποιεις τα κουπόνια και σκανάρεις την κάρτα (ψηφιακή μόνο) στο ταμείο, όπως στον ΑΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. September 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2020 Overall παντως, περι 'καρτων', ειδικων 'προσφορων' (και καλα για λιγους/συνδρομητες style κλπ), δεν ειμαι σιγουρος αν οντως ειναι κερδισμενοι στο τελος, σε σχεση με τον απλο επισκεπτη σουπερ μαρκετ, που ψωνιζει οτι ακριβως θελει, κοιτωντας φυσικα να πετυχει στα ραφια το καλυτερο value for money, αλλα ΧΩΡΙΣ να αναλωνεται σε σαφαρι προσφορων/εκπτωτικων κουπονιων/καρτων κλπ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. September 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2020 Overall παντως, περι 'καρτων', ειδικων 'προσφορων' (και καλα για λιγους/συνδρομητες style κλπ), δεν ειμαι σιγουρος αν οντως ειναι κερδισμενοι στο τελος, σε σχεση με τον απλο επισκεπτη σουπερ μαρκετ, που ψωνιζει οτι ακριβως θελει, κοιτωντας φυσικα να πετυχει στα ραφια το καλυτερο value for money, αλλα ΧΩΡΙΣ να αναλωνεται σε σαφαρι προσφορων/εκπτωτικων κουπονιων/καρτων κλπ.... Όπως μου είχε πει πριν 30 χρόνια ο θείος μου, το supermarket κερδίζει αν αγοράσεις οτιδήποτε πέρα από την λίστα με τα ψώνια που είχες ετοιμάσει! Τότε δεν υπήρχαν ούτε τηλεοπτικές διαφημίσεις, εβδομαδιαία φυλλάδια κ.τ.λ. Τώρα ετοιμάζουμε λίστα σε app βάσει και των εκάστοτε προσφορών οπότε μας έχουν τσιγκλίσει να ψωνίσουμε επιπλέον όσο ακόμη καθόμαστε στον καναπέ του σπιτιού μας. Ο υπερκαταναλωτισμός είναι μέσα στο αίμα μας διότι δεν πεινάμε (μπορεί να ζοριζόμαστε όλοι, αλλά δεν είμαστε χώρα του τρίτου κόσμου) οπότε στην πλειονότητά μας αγοράζουμε και αγαθά που δεν τα έχουμε ανάγκη. Βλέπεις μια προσφορά και αποφασίζεις να το αγοράσεις άμεσα για να μην χάσεις την ευκαιρία. Βέβαια αυτό λειτουργεί και αντίστροφα π.χ. εγώ φέτος το καλοκαίρι αγόρασα ελάχιστα μπουκάλια από την αγαπημένη μου καλοκαιρινή μπύρα διότι δεν την έβαλε κανένας σε προσφορά (σε αντίθεση με τα προηγούμενα καλοκαίρια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testament Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Συνήθως στα Lidl (Επειδή είναι κοντά μου) σε ότι αφορά εργαλεία κυρίως. Αλλά κάνω και άλλα επισκεπτήρια (Μασούτης και τοπικά market). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkaran Δημ. September 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2020 Σκλαβενίτη, ΑΒ και e-fresh Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. October 30, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2020 Λιντλ λόγω προσφορων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManthosM Δημ. November 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2020 Μασούτης και Σκλαβενίτης! Καλές τιμές και εξυπηρέτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy20 Δημ. November 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2020 Σκλαβενιτης και Lidl,τα περισσοτερα απο το πρωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts