akalos Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 (edited) Όχι, στις 2 θα τα πάρεις. Σου δίνει 30 μέρες καθαρές+ τις ώρες απ' την ημέρα της ενεργοποίησης. Και αυτό είναι το σωστό γιατί ο άλλος μπορεί να το ενεργοποίησε στις 23:00. Δεν θα εβγαινε έτσι 30 μέρες αν έμπαιναν 1/12. φίλε μου από την πρώτη και στις 30 είναι καθαρά 30 ημέρες οποία ώρα και αν το ενεργοποίησε την πρώτη του μηνός αν το ενεργοποιησε 1 και 23.00 έπρεπε χθες 30 και 23.00 να μπουν κάνω κάπου λάθος? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited December 1, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 φίλε μου από την πρώτη και στις 30 είναι καθαρά 30 ημέρες οποία ώρα και αν το ενεργοποίησε την πρώτη του μηνός αν το ενεργοποιησε 1 και 23.00 έπρεπε χθες 30 και 23.00 να μπουν κάνω κάπου λάθος? Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Ναι, στο ότι δεν είναι 30 μέρες αλλά 29 αυτό που λες (29 24ώρα )Και έπειτα δεν μπαίνουν την ώρα της ενεργοποίησης όπως παλιά αλλά στις 24:00. Επίσης πρόσθεσα παραπάνω άλλη μια παράγραφο για τις επόμενες δόσεις. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Ας στείλει ο φίλος και ένα μήνυμα στη σελιδα της Κιού στο facebook για σιγουριά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 (edited) Ναι, στο ότι δεν είναι 30 μέρες αλλά 29 αυτό που λες (29 24ώρα )Και έπειτα δεν μπαίνουν την ώρα της ενεργοποίησης όπως παλιά αλλά στις 24:00. Επίσης πρόσθεσα παραπάνω άλλη μια παράγραφο για τις επόμενες δόσεις. έχεις μπερδευτεί .... τώρα αν γράφουν 30 και διαρκούν 31 είναι άλλο θέμα η αν διαρκούν ημερολογιακό μηνα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Edited December 1, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 δεν μπαινουν την ωρα που ενεργοποιηθηκε το πακετο πλεον. Μπαίνει λιγο μετα τα μεσανυχτα χωρις καποια ειδοποιηση. Εχει τυχει και προηγουμενες φορες καποιοι να μην παρουν την 2η δοση εγκαιρα και να πρεπει να μιλησουν με το cc.Θα προτεινα να κανει το ιδιο και ο φιλος,ή σήμερα,ή αυριο, αν δεν λάβει το γιγα ούτε αύριο. Είναι συνηθισμένες οι δυσλειτουργίες τα σαββατοκύριακα πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Δεν είναι δική μου η κάρτα οπότε δεν πολυάσχολουμαι. Έβαζα 10€και είχε 1γιγα δώρο και έπαιρνα 1 πακέτο προς όλους. Τα υπόλοιπα χρήματα φρόντιζε κάθε μήνα να εξαφανιστούν είτε ο χρήστης είτε η αγαπητή εταιρία!!!! Πλέον ούτε αυτά δεν μπαίνουν. Ταoffer δεν έχω υπόψη. Στην εφαρμογη τα έχει; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 Παιδιά, ευχαριστώ! Βλέπω τώρα, ότι αφού τα MB από το προηγούμενο 1G λήγουν ΣΗΜΕΡΑ, είναι προφανές ότι αύριο θα μπει ξανά το 1G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2018 (edited) έχεις μπερδευτεί .... τώρα αν γράφουν 30 και διαρκούν 31 είναι άλλο θέμα η αν διαρκούν ημερολογιακό μηνα Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Εσυ τα εχεις μπερδεψει... Ειπα ξεκαθαρα τι συμβαινει στην πρωτη ανανεωση και τι στις επομενες δοσεις για μελλοντικη γνωση. Τωρα αν δεν ξερεις να μετρας, τι να σου πω... ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά, ευχαριστώ! Βλέπω τώρα, ότι αφού τα MB από το προηγούμενο 1G λήγουν ΣΗΜΕΡΑ, είναι προφανές ότι αύριο θα μπει ξανά το 1G. Ό,τι σου ειπα δηλαδη, θα μπουν αυριο. Edited December 1, 2018 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. December 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2018 Σε εμένα έλεγε ότι ισχύει μέχρι 01/12 οπότε σήμερα το πήρα και λέει μέχρι 01/01/19, δεν είναι για 30 μέρες είναι για μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Οσοι έχετε την προσφορά 3gb/1€/30 μέρες, μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα από 1 πακέτο. Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν είναι 3 στο 12410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Δεν είναι δική μου η κάρτα οπότε δεν πολυάσχολουμαι. Έβαζα 10€και είχε 1γιγα δώρο και έπαιρνα 1 πακέτο προς όλους. Τα υπόλοιπα χρήματα φρόντιζε κάθε μήνα να εξαφανιστούν είτε ο χρήστης είτε η αγαπητή εταιρία!!!! Πλέον ούτε αυτά δεν μπαίνουν. Ταoffer δεν έχω υπόψη. Στην εφαρμογη τα έχει; Το bonus (1 GB και 1000' προς Q) για 10€ ανανέωση δίνεται μόνο αν αυτή γίνει on-line. Διαφορετικά ισχύουν τα ακόλουθα: https://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou/bonus-ananeosis/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Λετε να έχουμε κάποια δυσάρεστη έκπληξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Λετε να έχουμε κάποια δυσάρεστη έκπληξη; Μπα όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eksixaraktires Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Μπα όλα καλά. Ενταξει, ξεκολλησε το δικό μου, ολα οκ. Προχθες πηρα φραγη εισερχομενων βονταφον στο 9μηνο, χθες δε με αφηνε η κοσμοτε να βαλω 2ο 10αρικο και σημερα δε μου ανοιγε η ανανεωση της Κιου. Καλά πάμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Το bonus (1 GB και 1000' προς Q) για 10€ ανανέωση δίνεται μόνο αν αυτή γίνει on-line. Διαφορετικά ισχύουν τα ακόλουθα: https://www.wind.gr/gr/q/ananeosi-hronou/bonus-ananeosis/Δεν το ήξερα αυτό. Ευχαριστώ Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Καλησπέρα σας.Μια απορία..Ας πούμε ότι χρειάζομαι 500-600' το μήνα ανά δευτερόλεπτο και εμφανιστεί το Countdown που δίνει 200'(+ ότι άλλο) με 3€.Γίνεται να το ενεργοποιήσω 3 φορές και αν ναι αξίζει να τα βάλω σε μια μέρα όλα ή ξανάρχεται μέσα στον μήνα?Τι έχετε παρατηρήσει εσείς...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Καλησπέρα σας.Μια απορία..Ας πούμε ότι χρειάζομαι 500-600' το μήνα ανά δευτερόλεπτο και εμφανιστεί το Countdown που δίνει 200'(+ ότι άλλο) με 3€.Γίνεται να το ενεργοποιήσω 3 φορές και αν ναι αξίζει να τα βάλω σε μια μέρα όλα ή ξανάρχεται μέσα στον μήνα?Τι έχετε παρατηρήσει εσείς...? Γενικά δεν υπάρχει κανόνας ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Συνήθως μπορείς να ενεργοποιήσεις το coundown πάνω από 1 φορές. Το αν θα έρθει μέσα στο μήνα ξανά, μπορείς μόνο να το ελπίζεις. Αν υπολογίσεις όμως, ότι διαφορετικά countdown περιέχουν λεπτά ομιλίας, η πιθανότητα να μείνουν καλυμμένες οι ανάγκες σου αυξάνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Γενικά δεν υπάρχει κανόνας ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Συνήθως μπορείς να ενεργοποιήσεις το coundown πάνω από 1 φορές. Το αν θα έρθει μέσα στο μήνα ξανά, μπορείς μόνο να το ελπίζεις. Αν υπολογίσεις όμως, ότι διαφορετικά countdown περιέχουν λεπτά ομιλίας, η πιθανότητα να μείνουν καλυμμένες οι ανάγκες σου αυξάνεται. Ωραία,ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Όπως είχα γράψει σκεφτόμουνα να μετακομίσω στην q μετά απο πολλά χρόνια στην κοσμοτε. Σήμερα λοιπόν πήρα τον Q αριθμό μου και ολα καλά μέχρι στιγμής. Μια ερώτηση. Αν καταναλώσουμε τα δωρεάν ΜΒ σταματάει το ιντερνετ ή χρεωνόμαστε απο το υπόλοιπο της κάρτας; Υπάρχει κάποια ασφάλεια πάνω σε αυτό το θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Μια ερώτηση. Αν καταναλώσουμε τα δωρεάν ΜΒ σταματάει το ιντερνετ ή χρεωνόμαστε απο το υπόλοιπο της κάρτας; Υπάρχει κάποια ασφάλεια πάνω σε αυτό το θέμα; Όχι, η μόνη ασφάλεια είναι να έχεις πάντα διαθέσιμα MB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Υπάρχει κάποια ασφάλεια πάνω σε αυτό το θέμα; 13700 και ζητα να σου κλείσουν τα Data διαφορετικά...... Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Όχι, η μόνη ασφάλεια είναι να έχεις πάντα διαθέσιμα MB. Κακό αυτό. Πρέπει συνέχεια να ελέγχεις το υπόλοιπο των MB για να μην την πατήσεις. 13700 και ζητα να σου κλείσουν τα Data διαφορετικά...... Αν το κάνω αυτό θα μπορώ να χρησιμοποιώ τα δωρεάν MB ή μου κόβει τα δεδομένα γενικώς; Αν απλώς μου κόβει τα δεδομένα διαπαντός δεν χρειάζεται να πάρω κάποιο τηλέφωνο, απλά δεν ανοίγω ποτέ τα δεδομένα του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Θα στα κόψουν εντελώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thant Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Θα στα κόψουν εντελώς. Δεν θα το ήθελα αυτό. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. December 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2018 Νέο countdown 1GB με 2€ για 30 μέρες.Πολυ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts