Nikolas14 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 (edited) Βλεπω το τελευταιο διαστημα,αυξησεις στα πακετα,στις τιμες. Το Q η οικονομικη καρτοκινητη πεθανε πλεον. Πλεον δεν μας φτανει τς 5€,θελει 10€ για ομιλια. Δηλαδη ο βασικος ανταγωνιστης ειναι μ@@@ που κραταει χαμηλα τις τιμες; Η Wind που εχει μικροτερο μεριδιο επρεπε να ειναι πιο ανταγωνιστικη. Edited October 3, 2018 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Εξακολουθεί και παραμένει ως προς όλους νομίζω η φθηνότερη Για μικρής διάρκειας κλησης είναι ότι πρέπει,με χρέωση ανά δευτερόλεπτο Τώρα προς ίδιο δίκτυο ίσως υπάρχουν καλύτερα Σίγουρα τίποτα δεν είναι όπως πριν όσο αναφορά τις τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Και γω ξενέρωσα με την κιου Πλέον δεν έχω και τα 120 λεπτά προς όλους λόγω σταθερού wind(άλλαξα σε βοντα) Απλά κρατάω το νούμερο, θα ξοδέψω και ότι χρήματα έχω μέσα Ίσως το πάω σε cu Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Τα countdown και οι άλλες ειδικές προσφορές είναι που την κρατάνε δελεαστική. Για μέτρια χρήση σε ομιλία και δεδομένα είναι ακόμα πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Ξεκίνησαν και τα... ανανεωμένα SMS. 160Λ ΠPOΣ OΛOYΣ ME XPEΩΣH ANA ΔEYTEPOΛEΠTO MONO ME 5,9€! ENEPΓOΠOIHΣE EYKOΛA TO MONAΔIKO ΠAKETO AΠO TO http://www.myQ.gr / myQ APP. ΓIA NA MHN ΛAMBANEIΣ ΠPOΣΦOPEΣ MΠEΣ EΔΩ bit.ly/WIND-de Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Και μια ώρα αργότερα μου στέλνουν το προνομιακό SMS... Δεν το έχω ζητήσει ποτέ, ούτε βέβαια κάνω τέτοια χρήση, αλλά καλοσύνη τους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Το προνομιακό sms είναι αυτό που έχει αναφερθεί και παλαιότερα εδώ με τα 1500' + 1,5mb? Σε όσους έρθει το μήνυμα, σημαίνει ότι πλέον έχει μετατραπεί ο αριθμός τους σε προνομιακό; Απαιτείται κάποια ενέργεια για τη διατήρηση της προσφοράς; (πχ μηνιαία ενεργοποίηση) ή το ενεργοποιείς μόνο όταν το χρειαστείς; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Ναι,δεν μετατρέπεται το νουμερο σε κατι απλα εχεις δικαίωμα να ενεργοποιεις και το συγκεκριμένο πακέτο αν θες. Συνήθως κάποιοι ελεγαν οτι χρειάζεται κάθε 6 μηνες ενεργοποίηση ή καποιοι αλλοι ότι δεν υπάρχει χρονικό όριο. Εγω προσωπικά πρέπει να έχω πάνω απο χρόνο να το βάλω και ακόμα το στέλνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Ας ευχηθούμε λοιπόν να έρθει και σε εμάς! :p Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 έχω ποπκορν και μπήκα για τις απαντήσεις μερικών... Τα είπαμε αυτά... φύγετε κι αφήστε εμάς στην Q με άδειες κυψέλες να απολαμβάνουμε απροβλημάτιστη επικοινωνία κ ιντερνετ. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKK1 Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Πιστεύω ήταν λίγο αναμενόμενες οι αυξήσεις. άλλωστε η είναι φανερό νομίζω πλέον πως κοιτάει στα μάτια τις "μεγάλες" καρτοκινητές και έχει αφήσει αρκετά πίσω τις "μικρότερες". άλλωστε οι τιμές θεωρώ πως είναι ακόμα λογικές και σε συνδυασμό με την χρέωση ανά δευτρερόλεπτο είναι ακόμα πολύ ανταγωνιστική! εγώ προσωπικά ένα θέμα που είχα ηταν με το bonus γιατι με βόλευε να ανανεωνω από το κατάστημα για να βάζω και το πακετάκι με τα 4giga! αλλα τώρα ανανεώνω online για να παίρνω το bonus. *κάτι μου λεει πως θα έχει πολύ καλα countdown αυτό τον μήνα όποτε ίσως περιμένω να πάρω τίποτα από εκεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Εχω 3 νούμερα στο app. Στο δικό μου όταν πατάω το καμπανάκι πάνω δεξιά μου βγάζει το summer data (10gb με 10€). Στα άλλα 2 νούμερα δεν βγάζει τίποτα. Έχει παραμείνει η προσφορά για κάποιους ή είναι κάποιο απομεινάρι-αστοχία της εφαρμογής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 Εχω 3 νούμερα στο app. Στο δικό μου όταν πατάω το καμπανάκι πάνω δεξιά μου βγάζει το summer data (10gb με 10€). Στα άλλα 2 νούμερα δεν βγάζει τίποτα. Έχει παραμείνει η προσφορά για κάποιους ή είναι κάποιο απομεινάρι-αστοχία της εφαρμογής? Φαντάζομαι αστοχία της εφαρμογής. Νομίζω το καμπανάκι είναι μόνο για ειδοποιήσεις του στυλ "μην ξεχάσεις να το δεις", που απλά δεν έκανε reset. Εκτός αν πατήσεις και σου επιτρέπει ακόμα να ενεργοποιήσεις την προσφορά! Έχεις δοκιμάσει πού οδηγεί το κλικ στο summer data; Αν μη τι άλλο μπορεί έτσι να φύγει τουλάχιστον σαν (άχρηστη) ειδοποίηση από κει (εθεάθη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 https://ibb.co/jmALZK αυτο δειχνει. Παραπερα δεν το πηγα γιατι εχω 10 και κατι ψιλα μεσα...βεβαια επειδη ειναι παραθυρο browser μαλλον μεσα στην εφαρμογη πρεπει να σε στελνει παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetartos Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 https://ibb.co/jmALZK αυτο δειχνει. Παραπερα δεν το πηγα γιατι εχω 10 και κατι ψιλα μεσα...βεβαια επειδη ειναι παραθυρο browser μαλλον μεσα στην εφαρμογη πρεπει να σε στελνει παλι... Ούτε εγώ θα το πήγαινα παραπέρα, αν κινδύνευα να χρεωθώ. :p Αν ακόμα επιμένει να εμφανίζεται στο καμπανάκι, άσ' το για καλοκαιρινό ενθύμιο τώρα που χειμωνιάζει. Πρέπει να είχαν αναφέρει κι άλλοι, ότι επέμενε η συγκεκριμένη ειδοποίηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2018 δεν βγαζει σημα ειδοποιησης,ειναι απλα το καμπανακι,οπως και στα υπολοιπα νουμερα,μονο που εμενα οταν το πατησω βγαζει την προσφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Καλήμερα σήμερα συνδέθηκα στην Q η σιμ(GSM multisim 64K) που δίνουν είναι 4G?γιατί ενώ έκανα τις ρυθμίσεις για ίντερνετ έχω Ε και λίγες φορές Η,περιοχή Κ.Πατησια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Εμένα αρχικά δεν ήταν ενεργοποιημένο το 4G. Πάρε στην εξυπηρέτηση για να σου το ενεργοποιήσουν. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Στις περισσότερες Q κάρτες δεν έχει ενεργοποιηθεί το 4G και θέλει μέσω 13700 για ενεργοποίηση μέσα σε 5 λεπτά και μία επανεκκίνηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Σε όποιους έχει έρθει το "προνομιακό sms", τι βήμα ανάλωσης του χρόνου έχει; Ισχύει το 1" χωρίς ελάχιστη διάρκεια; Βρήκα έναν συγκριτικό πίνακα σε παλαιότερο post ο οποίος αναφέρει ότι και το προνομιακό Q έχει 3 λεπτά ελάχιστη χρέωση. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Σε όποιους έχει έρθει το "προνομιακό sms", τι βήμα ανάλωσης του χρόνου έχει; Ισχύει το 1" χωρίς ελάχιστη διάρκεια; Βρήκα έναν συγκριτικό πίνακα σε παλαιότερο post ο οποίος αναφέρει ότι και το προνομιακό Q έχει 3 λεπτά ελάχιστη χρέωση.Και στο f2g και στην Q ανά 3λεπτα είναι. Το προνομιακό Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar Δημ. October 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2018 Εμένα αρχικά δεν ήταν ενεργοποιημένο το 4G. Πάρε στην εξυπηρέτηση για να σου το ενεργοποιήσουν. Στις περισσότερες Q κάρτες δεν έχει ενεργοποιηθεί το 4G και θέλει μέσω 13700 για ενεργοποίηση μέσα σε 5 λεπτά και μία επανεκκίνηση... Ευχαριστώ για τις πληροφορίες,τελικά μέσω επικοινωνίας στο 13700 και στο Facebook ενεργοποιηθηκε το 4G:D:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 γεια σας παιδια ! Χθες εβαλα 10 ευρω σε μαγαζι Wind και απο οτι βλεπω δεν μου εδωσε πλεον το 1giga data. Δεν το προσεξα αμεσως, δεν το φανταστηκα. Ξερει κανεις αν καταργηθηκε και τι ακιρβως ισχυει ; Δεν βρηκα online κατι σχετικο. ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoz Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 γεια σας παιδια ! Χθες εβαλα 10 ευρω σε μαγαζι Wind και απο οτι βλεπω δεν μου εδωσε πλεον το 1giga data. Δεν το προσεξα αμεσως, δεν το φανταστηκα. Ξερει κανεις αν καταργηθηκε και τι ακιρβως ισχυει ; Δεν βρηκα online κατι σχετικο. ευχαριστω ! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7670553#post7670553 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cagliostro Δημ. October 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7670553#post7670553 Δηλαδη 15 πρεπει να δινω καθε μηνα για 900mb, δηλαδη παω για συμβολαιο σχεδον .... Ωραια πραγματα η Q. Και να φανταστεις οτι ξεκινησα με 3 ευρω τον μηνα (χωρις data). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts