Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να κάνω την Q μου F2G, κάτι σαν αλλαγή πακέτου (μιας και τα δύο ανήκουν στη Wind) ή μόνο με φορητότητα;
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Μέσω αλλαγής πακέτου δεν γίνεται.

Θεωρείται φορητοτητα και ακολουθείται η διαδικασία αυτής.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

με αλλαγη πακετου (να παρεις τηλεφωνο και να αλλαξει επι τοπου) δεν γινεται.Πρεπει να πας σε καταστημα και να κανεις διαδικασια φορητοτητας (αλλαγη sim - χανεται το υπολοιπο και τα πακετα που εχεις ενεργα) η οποια κανονικα δεν πρεπει να κοστισει πανω απο 5 ευρω (για την sim) και η αλλαγη γινεται σχεδον αμεσα (μεσα στην ιδια ημερα ή και στην ιδια ωρα)

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παιδιά. Θα ήθελα να κάνω την αλλαγή, για τα 300' προς όλους που δίνει το F2G, μετά από ανανέωση. Ξέρετε αν ισχύουν ακόμη;

Στο chat της Q, είπαν πως η αλλαγή είναι δωρεάν. Μάλλον εννοούσαν πως δεν υπάρχει κόστος φορητότητας. Άρα λογικά θα πληρώσω τη νέα sim.

Αν πέσεις σε σωστό μαγαζί/υπάλληλο δεν θα πληρώσεις τίποτα. Τα 300' όμως με ανανέωση άνω των 10 δίνονταν ως προσφορά ως τον Απρίλη του 13. Άργησες δυστυχώς.

Αν πέσεις σε σωστό μαγαζί/υπάλληλο δεν θα πληρώσεις τίποτα. Τα 300' όμως με ανανέωση άνω των 10 δίνονταν ως προσφορά ως τον Απρίλη του 13. Άργησες δυστυχώς.

Κρίμα... Ίσως κάτσω στα αυγά μου τότε. Ευχαριστώ και πάλι.

Είχα πάει στο Mall στο Μαρούσι στο κατάστημα της Wind.

Πριν πάω όμως είχα μιλήσει με τη Wind στο facebook που μου είχαν πει για μηδενικό κόστος αλλαγής από F2G σε Q.

Όταν πήγα τους το έδειξα. Οκέι δεν ήταν ότι ήθελα να το παίξω έξυπνος αλλά...

Η διαδικασία ήταν σαν φορητότητα. Χρειάζονταν ταυτότητα.

Πρέπει η κάρτα να είναι στο όνομά σου.

Μου είπαν ότι μπορεί να έπαιρνε δύο εργάσιμες. Ήθελαν να βάλω ένα ποσό τύπου δέκα η δεκαπέντε ευρώ αλλά όλο το πόσο έμπαινε στην κάρτα, που τότε δε με πείραξε γιατί θα έβαζα ούτως ή άλλως.

Είχα πάει νωρίς το μεσημέρι, έκανα βόλτα στα μαγαζιά στο εμπορικό και κάποια στιγμή είδα ότι είχε πέσει το σήμα στην κάρτα μου, άρα είχε εγκριθεί ήδη. Πήγα στο κατάστημα και αυτό ήταν!

Edited by elephant
[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν σου ειχαν δωσει την νέα καρτα για να την αλλάξεις? Ήθελαν να πας πάλι στο μαγαζί? Τα λεφτά τελικά μπήκαν άμεσα,τι διάρκεια έχει το υπόλοιπο?

Δεν σου ειχαν δωσει την νέα καρτα για να την αλλάξεις; Ήθελαν να πας πάλι στο μαγαζί;
Όχι, γιατί δεν είχε εγκριθεί ακόμα η φορητότητα.

Τα λεφτά τελικά μπήκαν άμεσα,τι διάρκεια έχει το υπόλοιπο?
Τα λεφτά μπήκαν άμεσα και είχαν ισχύ τριμήνου.

Εννοείται οποιοδήποτε προηγούμενο υπόλοιπο και ενεργοποιημένα πακέτα φεύγουν ανεπιστρεπτί

Edited by elephant
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το μηνυμα αυτο μου ερχεται δευτερη φορα

500 ΛEΠTA & 50SMS ΠPOΣ OΛOYΣ ΓIA 30 HMEPEΣ MONO ME 4,44€! ΣTEIΛE: 12 ΣTO 12410 & ENEPΓOΠOIHΣE THN AΠOKΛEIΣTIKH ΠPOΦOPA EΩΣ 31/08

Κιου, κερδιζεις, τοσο απλα.

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλους,εδώ και καιρό το widget της εφαρμογής δεν ανανεώνεται μόνο του. Το έχω ρυθμίσει να κάνει refresh ανα 6 ώρες αλλά δεν...

Η online ανανεωση ανω των 10 € δίνει 1 γιγα.Σε καποιους ερχεται και μηνυμα για 5 γιγα με 5 € αυτες τις μερες.Υπαρχει και η προσφορα με 10 € που δινει 15 γιγα για 2 μηνες αν την ενεργοποιησεις ως 31/8. Αλλά υποθέτω οτι ειναι πολύ περισσότερα και πιό ακριβά απ'οσο χρειάζεσαι.

----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

€5/5GB για ένα μήνα

μονο για οσους λαμβανουν το μηνυμα δυστυχως,και απο τον τροπο που ρωταει υποθετω οτι ο φιλος δεν εχει q ενεργή

α) 30 ευρώ σε κατάστημα. Τα 30 πλην τέλος κινητής (κάπου 26 και κάτι) μπαίνουν στο λογαριασμό με διάρκεια χρήσης 1 μήνα. Μετά το πέρας των 30 ημερών χάνονται αν δεν ξοδευτούν. Επίσης συνήθως υπάρχουν μέσα και 3 ευρώ με διάρκεια 3 μήνες ως αρχικός χρόνος.

β)online με κοστος την συνοδευτικη καρτα ανανεωσης των 10 ή 15 ευρω,τα οποια διαρκουν 3 μηνες.

https://www.wind.gr/gr/q/ela-stin-q/online-paraggelia/

Edited by kmpatra

Τα 5 με 5 ευρώ δε μου δούλεψε, δεν έχω λάβει και το αντίστοιχο SMS βέβαια.

Με το "ενεργή" δε ξέρω τι εννοείς, αλλά αυτό είναι το βασικό μου νούμερο οπότε το δουλεύω αβέρτα.

Πάντως γενικά τέτοια SMS δε μου έρχονται ποτέ.

α) 30 ευρώ σε κατάστημα. Τα 30 πλην τέλος κινητής (κάπου 26 και κάτι) μπαίνουν στο λογαριασμό με διάρκεια χρήσης 1 μήνα. Μετά το πέρας των 30 ημερών χάνονται αν δεν ξοδευτούν. Επίσης συνήθως υπάρχουν μέσα και 3 ευρώ με διάρκεια 3 μήνες ως αρχικός χρόνος.

β)online με κοστος την συνοδευτικη καρτα ανανεωσης των 10 ή 15 ευρω,τα οποια διαρκουν 3 μηνες.

Σ ευχαριστω πολυ φιλε ,ειμαι για online φαση :)

Ανώνυμες κλήσεις

Όλοι οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας WIND (συνδρομητές Κινητής, Συμβολαίου ιδιωτών ή εταιρικών προγραμμάτων και πελάτες Καρτοκινητής), έχουν τη δυνατότητα να απορρίπτουν τις εισερχόμενες κλήσεις με απόκρυψη αριθμού

Για ενεργοποίηση, ο συνδρομητής πληκτρολογεί από το κινητό του:

*254# + YES

Για απενεργοποίηση, ο συνδρομητής πληκτρολογεί από το κινητό του:

#254# + YES

Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας

Εάν ένας συνδρομητής με απόκρυψη αριθμού καλέσει το συνδρομητή WIND που έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία:*

Ο συνδρομητής με την απόκρυψη θα ακούσει το παρακάτω ηχητικό μήνυμα:*

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο συνδρομητής που καλέσατε έχει ενεργοποιήσει τη φραγή εισερχομένων κλήσεων από αριθμούς με απόκρυψη. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε την απόκρυψη αριθμού και καλέστε πάλι".*

(Σημείωση: Η κλήση είναι δωρεάν)*

Η συσκευή του συνδρομητή WIND (που έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία) δεν χτυπάει.

https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/kiniti/upiresies/anonumes-kliseis/?accept=1&refer=https%253A%252F%252Fwww.google.gr%252F

Το έχει δοκιμάσει κανένας σε Q....?

λογικά δουλεύει αλλά λέμε τώρα

Σε F2G δουλεύει το δοκίμασα θέλω όμως να ξέρω εάν δουλεύει σε Q για ένα φίλο μου

Ευχαριστώ...

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Τα 5 με 5 ευρώ δε μου δούλεψε, δεν έχω λάβει και το αντίστοιχο SMS βέβαια.

Με το "ενεργή" δε ξέρω τι εννοείς, αλλά αυτό είναι το βασικό μου νούμερο οπότε το δουλεύω αβέρτα.

Πάντως γενικά τέτοια SMS δε μου έρχονται ποτέ.

α οκ νομιζα οτι ειχες την q για δευτερη ή ήθελες να πάρεις νουμερο για ιντερνετ. Και στο δικο μου βασικο νουμερο δεν ερχονται προσφορες,πιθανον γιατι πειραξα καποτε καποιες ρυθμισεις στις εφαρμογη για την αποστολη διαφημιστικων sms κλπ.

Για την ενεργοποιηση

https://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/summer-data/

Το πακέτο μπορεί να ενεργοποιηθεί από το myq.gr από το myQ app και SMS με αποστολή 15GB στο 12000.

@oxxy

Σε F2G δουλεύει το δοκίμασα θέλω όμως να ξέρω εάν δουλεύει σε Q για ένα φίλο μου

δουλευει με τον ιδιο τροπο και σε q,το εχω χρονια τωρα.

Edited by kmpatra

Ανώνυμες κλήσεις

Όλοι οι συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας WIND (συνδρομητές Κινητής, Συμβολαίου ιδιωτών ή εταιρικών προγραμμάτων και πελάτες Καρτοκινητής), έχουν τη δυνατότητα να απορρίπτουν τις εισερχόμενες κλήσεις με απόκρυψη αριθμού

Για ενεργοποίηση, ο συνδρομητής πληκτρολογεί από το κινητό του:

*254# + YES

Για απενεργοποίηση, ο συνδρομητής πληκτρολογεί από το κινητό του:

#254# + YES

Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας

Εάν ένας συνδρομητής με απόκρυψη αριθμού καλέσει το συνδρομητή WIND που έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία:*

Ο συνδρομητής με την απόκρυψη θα ακούσει το παρακάτω ηχητικό μήνυμα:*

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο συνδρομητής που καλέσατε έχει ενεργοποιήσει τη φραγή εισερχομένων κλήσεων από αριθμούς με απόκρυψη. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε την απόκρυψη αριθμού και καλέστε πάλι".*

(Σημείωση: Η κλήση είναι δωρεάν)*

Η συσκευή του συνδρομητή WIND (που έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία) δεν χτυπάει.

https://www.wind.gr/gr/wind/upiresies/kiniti/upiresies/anonumes-kliseis/?accept=1&refer=https%253A%252F%252Fwww.google.gr%252F

Ευχαριστώ...

Να σε καλά φίλε. Μόλις το ενεργοποίησα από στο Q μου.

Το "α" είναι επίσημη θέση της Wind ή αυθαίρετη απόφαση των καταστημάτων; Οπως το 5ευρο (που κανονικά είναι δωρεάν) που χρεωνουν τα καταστηματα για αλλαγή σιμ 4G.

• This topic was unpinned, featured and pinned