Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα δοκιμασα να στειλω 1500 στο 12410 απο το Q international και ΔΕΝ δουλευει σε εμενα. Το πακετο ειναι 100% Q international . Το εχω ενεργοποιησει αλλα δεν εχει μεσα λεφτα . Μηπως φταιει αυτο ; Δεν νομιζω παντως γιατι ελαβα απαντηση οτι η προσφορα ειναι μονο για ειδικα πακετα κλπ. Ενω δοκιμασα να στειλω 70 στο 12000 και μου εστειλε οτι δεν εχω λεφτα μεσα για να ενεργοποιηθει. Κριμα γιατι το ηθελα για τα 1500 αυτο το q international.....

Αν ζήτησες Q International, εννοείται ότι δε θα έχει τα 1500'. Q International ειδικής προσφοράς έπρεπε να ζητήσεις. Από πού πήρες το νουμεράκι?

Απο ένα παιδί στην Πάτρα.... Μάλλον έγινε λάθος ίσως δεν καταλαβε.. Τα 4 gb πάντως παίζουν. Έστειλα μήνυμα στην wind μέσω φόρμας επικοινωνίας μπας και μου ανοίξουν τα 1500.... Edited by goregr

τρέχει διαγωνισμος για τα 15 χρονια της q στο fb. 15 θα κληρωθούν και θα κερδίσουν 1500' και 1500 mb για 15 μήνες δωρεάν. Ερχεται και εορταστικο countdown,ακομα δεν εχει βγει κατι,αν καποιος το δει εγκαιρα ας γράψει.

τρέχει διαγωνισμος για τα 15 χρονια της q στο fb. 15 θα κληρωθούν και θα κερδίσουν 1500' και 1500 mb για 15 μήνες δωρεάν. Ερχεται και εορταστικο countdown,ακομα δεν εχει βγει κατι,αν καποιος το δει εγκαιρα ας γράψει.

http://i67.tinypic.com/28ioxlg.png

Αυτό που η πλειοψηφία των διαγωνισμών γίνεται στο Facebook, με ξεπερνάει. Εμείς δλδ που δεν έχουμε, στον Καιάδα; :(

Και είναι και ωραίο το δωράκι του συγκεκριμένου!!

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

+1 γι'αυτό που λες δυστυχώς έτσι είναι. Και έχω την εντύπωση από τους όρους οτι αν βάλεις και 3ο πρόσωπο για λογαριασμό σου να δηλώσει συμμετοχή δεν θα μπορείς να τα πάρεις καθώς πρέπει να είναι στο ιδιο ονομα το νούμερο.

Υ.Γ. πολλοί στο μεταξύ εγραψαν σχόλια κάτω από τους όρους (ειδικά "αποδέχομαι τους όρους") νομίζοντας οτι έτσι θα λάβουν μέρος. Και φυσικά δεν έχουν διαβάσει τους όρους που ζητάνε σχόλιο αλλού.

Εγώ δεν πολύ πιστεύω στα δωράκια. Κάθε φορά που μπαίνω στο site τουε κληρώνουν και από ένα κινητό.

Τα έχει κερδίσει κανένας;

:ninja:

Για τους άλλους διαγωνισμούς πάντως ανακοινώνουν νικητές και στο fb και στο site. Γι'αυτό που λες όντως είναι άγνωστο πως λειτουργεί,ούτε χρονική διάρκεια δεν ορίζεται νομίζω.

Εγώ δεν πολύ πιστεύω στα δωράκια. Κάθε φορά που μπαίνω στο site τουε κληρώνουν και από ένα κινητό.

Τα έχει κερδίσει κανένας;

:ninja:

Μια φορα κερδισα ενα lg l fino.

Δε θυμάμαι αν ειχαν δημοσιοποιησει τα ονόματα των νικητων

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Για τους άλλους διαγωνισμούς πάντως ανακοινώνουν νικητές και στο fb και στο site. Γι'αυτό που λες όντως είναι άγνωστο πως λειτουργεί,ούτε χρονική διάρκεια δεν ορίζεται νομίζω.

Ορίζεται κανονικά στους όρους η χρονική διάρκεια, είναι μέχρι και τις 31 Ιουλίου, ώρα 23:59. Την επομένη 1 Αυγούστου και ώρα 10:00, θα κληρωθούν 15 νικητές και 15 αναπληρωματικοί. Τέλος, μόλις όλοι οι νικητές αποδεχθούν τα δώρα τους, θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους στο facebook της Q.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό που η πλειοψηφία των διαγωνισμών γίνεται στο Facebook, με ξεπερνάει. Εμείς δλδ που δεν έχουμε, στον Καιάδα; :(

Και είναι και ωραίο το δωράκι του συγκεκριμένου!!

Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις ένα λογαριασμό στο facebook? Απαιτεί να αφιερώσεις 2 ολόκληρα λεπτά.

Δεν μιλουσα για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό των 15 χρονων. Αυτος εχει ορισμενη διάρκεια. Καποιοι απο αυτους που αναφερθηκαν,με δωρο κινητα (που συνοδευονται απο ερωτηματολογιο για τη χρησιμοτητα της σελιδας) ειχαν απροσδιοριστη διάρκεια και αδιευκρινηστη ημερομηνία κλήρωσης. Edited by kmpatra

Ορίζεται κανονικά στους όρους η χρονική διάρκεια, είναι μέχρι και τις 31 Ιουλίου, ώρα 23:59. Την επομένη 1 Αυγούστου και ώρα 10:00, θα κληρωθούν 15 νικητές και 15 αναπληρωματικοί. Τέλος, μόλις όλοι οι νικητές αποδεχθούν τα δώρα τους, θα ανακοινωθούν τα ονόματά τους στο facebook της Q.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις ένα λογαριασμό στο facebook? Απαιτεί να αφιερώσεις 2 ολόκληρα λεπτά.

Να με συγχωρείς, αλλά δεν θα μπω στο τρυπάκι του Facebook, αποκλειστικά και μόνο για τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διεξαχθεί ένας διαγωνισμός, πέραν του συγκεκριμένου που σε υποχρεώνει να έχεις αυτό το ακατανόμαστο (από κάθε άποψη) "εργαλείο" που ονομάζεται όπως ονομάζεται. Τέλος εύχομαι όσα παιδιά έχουν πραγματική ανάγκη, να κερδίσουν το συγκεκριμένο δώρο της Q.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Να με συγχωρείς, αλλά δεν θα μπω στο τρυπάκι του Facebook, αποκλειστικά και μόνο για τους συγκεκριμένους διαγωνισμούς. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να διεξαχθεί ένας διαγωνισμός, πέραν του συγκεκριμένου που σε υποχρεώνει να έχεις αυτό το ακατανόμαστο (από κάθε άποψη) "εργαλείο" που ονομάζεται όπως ονομάζεται. Τέλος εύχομαι όσα παιδιά έχουν πραγματική ανάγκη, να κερδίσουν το συγκεκριμένο δώρο της Q.

Εντάξει, σεβαστή και αποδεκτή η άποψή σου περί facebook, αλλά προσωπικά το προτιμώ έτσι, από το να με υποχρεώσουν να αγοράσω ένα πακέτο, το οποίο μπορεί και να μη χρειάζομαι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, όπως κάνει η Wind/Q σε πολλούς άλλους διαγωνισμούς (βλέπε be happy be Q).

Edited by Gm87

Δε χρειαζεται να μπεις σε κανένα "τρυπάκι". Δεν ειναι απαραιτητο να δωσεις κανενα προσωπικο στοιχειο για να εχεις φβ. Ακομη κ το ονομα, βαλε το μικρό σου όνομα και σαν επίθετο βαλε π.χ. "αιλοβμεταλ". Επισης δεν εχεις καμμια υποχρεωση να βαλεις φωτος σου. Ακομη κ e-mail, φτιαξε ενα προχειρο gmail (δε ζηταει πια τηλεφωνο).

Παιδιά Καλησπέρα.έχω ένα δικαρτο κινητο cubot s600.έχω μέσα 2 κάρτες.μια vodafone και μια της q.στην q έχω τα data και στην vodafone ομιλία και μηνύματα.έχω κάνει τις ρυθμίσεις για Internet στην q και ανοίγοντας τα data έχω Internet κανονικά στο κινητό.κάνω και hotspot το κινητό και δίνω και στο tablet Internet.όταν κλείσω τα data όμως και μετά τα ξανά ανοίξω η κάνω επανεκκίνηση το κινητό δεν μπορώ να κάνω το κινητό hotspot με τίποτα.με την Vodafone το κινητό κάνει hotspot κανονικά και πάντα.Μάλιστα αυτό τον καιρό παίζει μια προσφορά 1gb κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι 16/7 και το κάνω hotspot κανονικά με την vodafone.μήπως έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο αυτο;κάνω κάτι λαθος; πάντως ξέχασα να πω πως βάζοντας την κάρτα της q σε ένα lg bello 2 χωρίς κανονικά και πάντα Internet στο tablet μου με hotspot..αλλά θα ήθελα να χρησιμοποιώ το cubot γιατί είναι 4g.

Τι κόστος έχει όταν στέλνεις μήνυμα χωρίς πακέτο από Q αριθμό....?

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Τι κόστος έχει όταν στέλνεις μήνυμα χωρίς πακέτο από Q αριθμό....?

0,14€/SMS.

Γεια!

Έχω triple play Wind+vdsl με το κινητο να ειναι στο παλιο προγραμμα W 1500 λεπτά, 1500 SMS, 1,5gb.

Τελειώνει το συμβόλαιο μου τον άλλο μήνα, και προσπαθώντας να κάνω οικονομία σε αυτά που δε χρησιμοποιώ σκέφτηκα να μετατρέψω το κινητο σε Q. Περισσότερο χρησιμοποιώ data (1-1,5gb/month) και ομιλία (~600-700 mins max μαλλον).

Ηθελα να ρωτησω εδω τη γνωμη σας για την κίνηση αυτή και ενα εκτιμωμενο μηνιαιο κοστος με την παραπανω χρηση.

Μερικά σχετικά ερωτήματα με την ευκαρία, :

-διαφορά με καρτοσύνδεση επί της ουσίας ποια είναι αν πχ φτάνεις περίπου στο ίδιο κοστος συμβολαιου της καρτοσύνδεσης με τα πακέτα της Q? αν ειναι να ξεπεράσεις τα όρια χρησης της καρτοσύνδεσης, μετά αγοράζεις τα extra οπως και στα καρτοκινητά κανονικά?

- Σε σχέση με τον ανταγωνισμό (πχ cosmote etc) ακομα συμφέρει η Q για πανω κατω τις ιδιες παροχες σε ομιλια και data?

- Δοκιμασα να ρωτησω σε καταστημα για την όλη διαδικασια μετατροπης του παλιου μου προγραμματος W σε Q, κρατώντας τον ίδιο αριθμό και μου είπαν από τη Wind πως αυτό θα πάρει για κάποιο περίεργο και αυθαίρετο λόγο δυο μήνες. Δηλαδή έτσι ανταμείβουν τον παλιό τους πελάτη που επιθυμεί να παραμείνει στην εταιρεία, έστω και μεσω άλλης υπηρεσίας. Αν ήθελα να παω σε άλλο πάροχο, θα ενεργοποιούμουν αυτόματα. Wtf...

Γεια

-διαφορά με καρτοσύνδεση επί της ουσίας ποια είναι αν πχ φτάνεις περίπου στο ίδιο κοστος συμβολαιου της καρτοσύνδεσης με τα πακέτα της Q? αν ειναι να ξεπεράσεις τα όρια χρησης της καρτοσύνδεσης, μετά αγοράζεις τα extra οπως και στα καρτοκινητά κανονικά?

Δεν νομίζω να υπάρχουν τα πακέτα της q σε οποιοδήποτε καρτοσύνδεση σύστημα. Και αναφέρομαι βασικά στο qeconomy με 3.5€ που αγοράζεις μόνο μέσα από την εφαρμογή myq και έχεις 150' προς wind/q και 150' προς όλους (σύνολο 300 και όλα με δευτερόλεπτο άρα ισοδύναμο σε μέση χρήση στα 600' αν ήταν 3λεπτη η ελάχυστη). Μπορείς 4 φορές να το ενεργοποιήσεις σε ένα μήνα. Άρα αν θες οικονομία πας αποκλειστικά q/

- Σε σχέση με τον ανταγωνισμό (πχ cosmote etc) ακομα συμφέρει η Q για πανω κατω τις ιδιες παροχες σε ομιλια και data?

ναι αν ζει σε μεγάλη πόλη γιατί πχ στην επαρχία (για βορεια Ελλάδα) το σήμα 4g/3g είναι άθλιο και δεν μπορείς να φας τα δεδομένα σου λόγο ανύπαρκτου δικτύου σε q. Θεσ/νική δεν έχει πχ πρόβλημα (το δίκτυο δεδομένων είναι αποδεκτό) όμως κομοτηνή και αλεξανδρούπολη έχει σωβαρό θέμα. Γενικά η cosmote και σε παραθεριστικά μέρη έχει καλύτερα δεδομένα.

- Δοκιμασα να ρωτησω σε καταστημα για την όλη διαδικασια μετατροπης του παλιου μου προγραμματος W σε Q, κρατώντας τον ίδιο αριθμό και μου είπαν από τη Wind πως αυτό θα πάρει για κάποιο περίεργο και αυθαίρετο λόγο δυο μήνες. Δηλαδή έτσι ανταμείβουν τον παλιό τους πελάτη που επιθυμεί να παραμείνει στην εταιρεία, έστω και μεσω άλλης υπηρεσίας. Αν ήθελα να παω σε άλλο πάροχο, θα ενεργοποιούμουν αυτόματα. Wtf...

ισχύει αυτό το απαράδεκτο. Οταν εγώ το άλλαξα από wind σε q τον αριθμό μου ήταν τότε ένας μήνας! Τους απείλησα/γκρίνιαξα με email ότι θα πάω σε άλλο δίκτυο πρώτα (εντός 3 ημερών θα είχα αλλάξει δίκτυο) και μετά θα ξαναερχόμουν q (άλλες 3 μέρες) εκτός αν μου άρεζε στον άλλο πάροχο και έμενα εκεί. Έτσι σε 6-10 μέρες θα είχα γίνει q. Το αίτημα μου εγκρίθηκε (κατ εξαίρεση) την επόμενη εργάσιμη. Τότε βέβαι οι φορητότες ήταν δωρεάν από την μία στην άλλη εταιρία ενώ τώρα θέλεις να πληρώσεις κάτι ως ελάχιστη παραμονή. Πχ για να γυρίσεις σε q θέλεις 10Ε (αν το κάνεις με internet βέβαια πάνε στην κάρτα).

Πάντως οι δύο μήνες είναι εξωφρενικό και εσκεμμένο.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• Administrators
Τα posts που έγραφαν για το bonus του F2G και δεν είχαν να κάνουν σε τίποτα με την Q μεταφέρθηκαν στο θέμα των καρτοκινητών

Δεν νομίζω να υπάρχουν τα πακέτα της q σε οποιοδήποτε καρτοσύνδεση σύστημα. Και αναφέρομαι βασικά στο qeconomy με 3.5€ που αγοράζεις μόνο μέσα από την εφαρμογή myq και έχεις 150' προς wind/q και 150' προς όλους (σύνολο 300 και όλα με δευτερόλεπτο άρα ισοδύναμο σε μέση χρήση στα 600' αν ήταν 3λεπτη η ελάχυστη). Μπορείς 4 φορές να το ενεργοποιήσεις σε ένα μήνα. Άρα αν θες οικονομία πας αποκλειστικά q/

ναι αν ζει σε μεγάλη πόλη γιατί πχ στην επαρχία (για βορεια Ελλάδα) το σήμα 4g/3g είναι άθλιο και δεν μπορείς να φας τα δεδομένα σου λόγο ανύπαρκτου δικτύου σε q. Θεσ/νική δεν έχει πχ πρόβλημα (το δίκτυο δεδομένων είναι αποδεκτό) όμως κομοτηνή και αλεξανδρούπολη έχει σωβαρό θέμα. Γενικά η cosmote και σε παραθεριστικά μέρη έχει καλύτερα δεδομένα.

ισχύει αυτό το απαράδεκτο. Οταν εγώ το άλλαξα από wind σε q τον αριθμό μου ήταν τότε ένας μήνας! Τους απείλησα/γκρίνιαξα με email ότι θα πάω σε άλλο δίκτυο πρώτα (εντός 3 ημερών θα είχα αλλάξει δίκτυο) και μετά θα ξαναερχόμουν q (άλλες 3 μέρες) εκτός αν μου άρεζε στον άλλο πάροχο και έμενα εκεί. Έτσι σε 6-10 μέρες θα είχα γίνει q. Το αίτημα μου εγκρίθηκε (κατ εξαίρεση) την επόμενη εργάσιμη. Τότε βέβαι οι φορητότες ήταν δωρεάν από την μία στην άλλη εταιρία ενώ τώρα θέλεις να πληρώσεις κάτι ως ελάχιστη παραμονή. Πχ για να γυρίσεις σε q θέλεις 10Ε (αν το κάνεις με internet βέβαια πάνε στην κάρτα).

Πάντως οι δύο μήνες είναι εξωφρενικό και εσκεμμένο.

Είναι δύο μήνες γιατί, όπως μου είπαν, πέρασε η 13η του μηνα που για εμενα ήταν η ημερομηνια εκδοσης των λογαριασμων συν τον "κανονικό" για αυτούς που ανέφερες κι εσυ... Και ένας μήνας πάλι καταχρηστικός είναι...

Σήμερα ανανέωσε η σύζυγος, βάζοντας 10€, και εκτός από τα κλασσικά bonus, 1GB + 1000' προς Q, της βάλαν και bonus 300' προς όλους για 15 μέρες.

Το έψαξα και δεν το βρήκα πουθενά αυτό σαν προσφορά.

Τι παίζει;

Μπορεί να ειχε έρθει κάποιο μήνυμα με σχετική προσφορά,π.χ. ανανέωσε ως τότε και θα λάβεις 300' για 15 μέρες.

• This topic was unpinned, featured and pinned