hotfixus Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Καλησπέρα, μόλις μου ήρθε προσφορά για 1gb για 8 μήνες με 8 ευρώ. Δεν ξέρω αν παίζει για όλους. ΣΤΕΙΛΕ ΤΩΡΑ 8G ΣΤΟ 12000. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 09/06 όποιος θέλει ας δοκιμάσει. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Βγήκε το πακέτο €8 - 1GB το μήνα για 8 μήνες Για να το ενεργοποιήσετε στείλτε 8G στo 12000 (ακόμη κι αν δεν έχετε λάβει σχετικό μήνυμα) μέχρι της 9/6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Η φορητοτητα από Wind σε Q πόσο χρόνο παίρνει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Βγήκε το πακέτο €8 - 1GB το μήνα για 8 μήνες Για να το ενεργοποιήσετε στείλτε 8G στo 12000 (ακόμη κι αν δεν έχετε λάβει σχετικό μήνυμα) μέχρι της 9/6 Ισχυει για ολους φανταζομαι....???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Η φορητοτητα από Wind σε Q πόσο χρόνο παίρνει; Αν εννοείς από f2g, λίγα λεπτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Τη γ@"@&ς την Q τώρα; στις 11 μου στέλνουν μήνυμα για 1γιγα με 2€ για 30 μέρες που το ενεργοποιώ και μετά από 3 ώρες μου στέλνουν τα 8γιγα για 8 μήνες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Τη γ@"@&ς την Q τώρα; στις 11 μου στέλνουν μήνυμα για 1γιγα με 2€ για 30 μέρες που το ενεργοποιώ και μετά από 3 ώρες μου στέλνουν τα 8γιγα για 8 μήνες Να υποθέσω τώρα ότι δεν σου φτάνει η κάρτα....? Για να βάλεις την προσφορά για 8 μήνες :p :p :p Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Η προσφορά των €8/8GB ισχύει μόνον για όσους πήραν το.μήνυμα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 AΠOKΛEIΣTIKH DATA ΠPOΣΦOPA MONO ΓIA ΣENA! MONO ME 8€ EXEIΣ 1GB KAΘE MHNA ΓIA 8 MHNEΣ! ΣTEIΛE TΩPA 8G ΣTO 12000. H ΠPOΣΦOPA IΣXYEI EΩΣ 09/06. Μόλις έφτασε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Η προσφορά των €8/8GB ισχύει μόνον για όσους πήραν το.μήνυμα; Τα παιδιά λένε για όλους... Δεν έχω Q πλέον εάν έχεις δοκίμασε δεν χάνεις τίποτα Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Να υποθέσω τώρα ότι δεν σου φτάνει η κάρτα....? Για να βάλεις την προσφορά για 8 μήνες :p :p :p Μωρε αυτό δεν ειναι πρόβλημα, θα βάλω λεφτά. Τουλάχιστον ας δώσει δωρεάν το roaming γιατί αρχές Ιουλίου ταξιδεύω Γαλλία και τουλάχιστον να γλιτώσω τα ευρώ για την sim της cyta που θα αγοράσω σε περίπτωση που δεν το δώσει δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Τουλάχιστον ας δώσει δωρεάν το roaming γιατί αρχές Ιουλίου ταξιδεύω Γαλλία και τουλάχιστον να γλιτώσω τα ευρώ για την sim της cyta που θα αγοράσω σε περίπτωση που δεν το δώσει δωρεάν Δωρεάν τις μοιραζει, όπως δωρεάν είναι και η φορητότητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Δεν θέλω να κάνω μεταφορά. Θα πάρω μια σιμ, θα της βάλω 5€ που θέλει για το πακέτο Ίντερνετ και θα την χρησιμοποιήσω μόνο για την εβδομάδα που θα είμαι Παρίσι, μετά πέταμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 (edited) Καλύτερα περίμενε καμία εβδομάδα (την WIND). Edited June 7, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Εννοείται, περιμένω την ανακοίνωση πρώτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 ρε παιδια δεν μου δουλευει η εφαρμογη της Q στο τηλεφωνο για να δω ποσο θπολοιπο εχω,εσας δουλευει κανονικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksessalonikios Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Σε μένα δεν δουλεύει όταν ειναι στο παρασκήνιο και πατήσω το refresh για να δω το νέο υπόλοιπο. Πρέπει πρώτα να την κλείσω τελείως και μετά όταν την ξανανοιγω φαίνεται το νέο υπόλοιπο. Σε ios αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak8265 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ουτε εμενα δουλευει μαλλον μπλοκαρε παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 αν βαλω 6 ευρω χρονο ομιλιας ποσα καθαρα θα εχω ,πως υπολογιζετε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 αν βαλω 6 ευρω χρονο ομιλιας ποσα καθαρα θα εχω ,πως υπολογιζετε αυτο? 12%ο φόρος κινητής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 αν βαλω 6 ευρω χρονο ομιλιας ποσα καθαρα θα εχω ,πως υπολογιζετε αυτο? Οτιδήποτε πόσο βάζεις το πολλαπλασιάζεις επί το 0,893 για να βρεις εύκολα το καθαρό. Στα 6€ ανανέωση περίπου 5,36 καθαρά. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill27 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ευχαριστω,ηθελα να υπολογισω ποσο να βαλω για να παρω την προσφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ευχαριστω,ηθελα να υπολογισω ποσο να βαλω για να παρω την προσφορα Αν τυχόν ανανεώσεις σε κατάστημα, υπολόγισε μείον 30 λεπτά στο καθαρό ποσό λόγω του bonus. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Αν τυχόν ανανεώσεις σε κατάστημα, υπολόγισε μείον 30 λεπτά στο καθαρό ποσό λόγω του bonus. Σε f2g δίνει τπτ στο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelakis1914 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ενεργοποίησα κι εγώ την προσφορά που περίμενα με ανυπομονησία τις τελευταίες μέρες χωρίς να έχω λάβει πρώτα SMS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts