overmaster Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ένα ακόμη πράγμα που πάντα με ενοχλούσε στη Κιού/Γουίντ είναι ότι στη Θεσσαλονίκη έχει απίστευτα λίγα καταστήματα! Στο κέντρο 2 όλα κι όλα, το ενα Βενιζέλου και το άλλο Αγ.Δημητρίου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Παίδες... Απο βδομάδα θα βρίσκομαι Κύπρο. Επειδή δεν ξέρω τι ισχύει με τις χρεώσεις περιαγωγής... αξίζει να μην αγοράσω το πακέτο των 12€ κ να χρεώνομαι έτσι εαν με καλέσει κάποιος ή μήπως να το πάρω το πακετάκι; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. November 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2016 Ένα ακόμη πράγμα που πάντα με ενοχλούσε στη Κιού/Γουίντ είναι ότι στη Θεσσαλονίκη έχει απίστευτα λίγα καταστήματα! Στο κέντρο 2 όλα κι όλα, το ενα Βενιζέλου και το άλλο Αγ.Δημητρίου! Εχει και στην Εγνατια, εκει παω εγω οταν χρειαζεται και ειναι πολυ ενταξει τα παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Παίδες... Απο βδομάδα θα βρίσκομαι Κύπρο. Επειδή δεν ξέρω τι ισχύει με τις χρεώσεις περιαγωγής... αξίζει να μην αγοράσω το πακέτο των 12€ κ να χρεώνομαι έτσι εαν με καλέσει κάποιος ή μήπως να το πάρω το πακετάκι; Είναι σχεδόν τσάμπα η περιαγωγή στην ΕΕ. αν δεν θέλεις mb/data μην ενεργοποιείς κανένα πακέτο roamming πιο πολλά θα δώσεις για "κανονική" χρήση. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Πλεον κραταω την q γιατι εχω 120' προς όλους, λογω σταθερης συνδεσης στηvwind. Αναγκαστικα θα κάνω ανανεωση 5€ ανα 3 μηνες. Σαν να το εγραψα εγω αυτο το μηνυμα ..... Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gate6 Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Η εναλλακτική επειδή αναρωτιούνται κάποιοι είναι η φρογκ. Δεν ξέρουμε βέβαια για ποσο καιρό θα ειναι φτηνότερη ακόμα. Ασε που για λεπτά προς το ίδιο δίκτυο δίνει μόνο προς φρογκ και οχι προς ολη την κοσμοτέ. Στα της q τώρα,έχουμε αλλαγές και στο 12200. Τα παλιά πακέτα των 3 ευρώ πήραν την θέση των πακέτων των 2 ευρώ στην επιλογή 2 αν θυμαμαι καλά. Άρα με 4 ευρώ από 12200 έχουμε 100' προς όλους ή 450mb ή 90 sms προς όλους. Με 3 ευρώ από12200 έχουμε 80' προς όλους ή 80 sms προς όλους ή 350 mb. Τα πακέτα 800' ή 800sms προς wind/q στο 12200 παραμένουν στα 3,02 ευρώ. Πως περνω το πακετο "3 ευρω 80sms προς ολους" ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pinwouza Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Μόλις έκανα ανανέωση 6 € σε αριθμό που ανήκει στη μητέρα μου μέσω Paypal. Με την ανανέωση διαπίστωσα ότι έλαβε bonus 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και 20 SMS για 15 μέρες. Είναι κάποια προσφορά που τρέχει ή ήταν προσωποποιημένο bonus που δόθηκε μία και μόνο φορά; Δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο site τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 μηπως της ηρθε σχετικο σμσ για την προσφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Απόλαυσε την επικοινωνία σου χωρίς να σκέφτεσαι το χρόνο ομιλίας. Δωρεάν 1000’ προς όλους για το Σάββατο 19/11 για να μιλάς ασταμάτητα! Στείλε δωρεάν SMS “A” στο 12000 & απόλαυσε δωρεάν 1000’ προς όλους! https://www.wind.gr/gr/q/doro-1000-pros-olous/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Απόλαυσε την επικοινωνία σου χωρίς να σκέφτεσαι το χρόνο ομιλίας. Δωρεάν 1000’ προς όλους για το Σάββατο 19/11 για να μιλάς ασταμάτητα! Στείλε δωρεάν SMS “A” στο 12000 & απόλαυσε δωρεάν 1000’ προς όλους! https://www.wind.gr/gr/q/doro-1000-pros-olous/ Μου στέλνει απάντηση ΛΑΘΟΣ ΕΝΤΟΛΗ Μάλλον ισχύει επιλεκτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Η προσφορά είναι διαθέσιμη σε όλους τους Q συνδρομητές. Τα 1000’ προς όλους ισχύουν μόνο για το Σάββατο 19/11/16 (από 00.01 έως 23.59). Η ενεργοποίηση της προσφοράς πρέπει να γίνει την ίδια μέρα (Σάββατο 19/11). Τα δωρεάν λεπτά έχουν διάρκεια 1 ημέρα και αν δεν καταναλωθούν δεν μεταφέρονται. Ο χρόνος ομιλίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όλα τα κινητά και σταθερά δίκτυα στην Ελλάδα. Για το υπόλοιπο τους οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται: Από την υπηρεσία ενημέρωσης χρόνου ομιλίας της Q (1225) Μέσα από το http://www.myQ.gr MYQ Mobile app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vox Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Το περίμενα αλλά αφού δεν είδα την διευκρίνηση έστειλα το SMS. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Σαφως, οι αυξησεις ειναι σαφεις και κανεις δεν αντιλεγει. Απλα λεω οτι με αυτες τις ψιλοπροσφορες, ακομα η Q ειναι η πλεον συμφέρουσα. Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι συμφέρει αλλά π.χ. κάποιος που ενεργοποιούσε με ανανέωση 10€ σχεδόν 3 πακέτα (100' ή 150' προς όλους, 600 μηνύματα προς wind/q και 50 μηνύματα προς όλους) και δεν χρειάζεται παραπάνω, έχει μία άμεση αύξηση στο κόστος χρήσης για κάτι που δεν θέλει.:X Μη μιλήσω για τα πακέτα του 1€ που δεν υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό κι έχουμε καταλήξει στα 3-4€.:mad: Σε αυτή την περίπτωση όποιος μπορεί αλλάζει τον τρόπο χρήσης του κινητού ώστε να μην επωμιστεί το κόστος των αυξήσεων.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Μόλις έκανα ανανέωση 6 € σε αριθμό που ανήκει στη μητέρα μου μέσω Paypal. Με την ανανέωση διαπίστωσα ότι έλαβε bonus 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και 20 SMS για 15 μέρες. Είναι κάποια προσφορά που τρέχει ή ήταν προσωποποιημένο bonus που δόθηκε μία και μόνο φορά; Δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο site τους. Θέλουν χρήματα πάντως και φαίνεται... :) Κάτι με το 1gb/μήνα και το οκτάευρο που ακουμπήσαμε. Μου ήρθε μήνυμα "μόνο για σενα δωρο 300λ + 50σμς με διάρκεια 15ημερες ΕΑΝ η επόμενη ανανέωση είναι 10€ και γίνει τις επόμενες 2 ημέρες". Το σκέφτομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 (edited) Ολο λάθος εντολή βγάζει το Α στο 12000. Το ενεργοποίησε κανείς επιτυχώς? Edit δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στο λινκ,τώρα λέει για αποστολή στο 12200 και όχι το 12000 που γράφει το ποστ πιο πάνω. Edited November 18, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Απόλαυσε την επικοινωνία σου χωρίς να σκέφτεσαι το χρόνο ομιλίας. Δωρεάν 1000’ προς όλους για το Σάββατο 19/11 για να μιλάς ασταμάτητα! Στείλε δωρεάν SMS “A” στο 12000 & απόλαυσε δωρεάν 1000’ προς όλους! https://www.wind.gr/gr/q/doro-1000-pros-olous/ Προσοχή, το σωστό νούμερο είναι 12200 και όχι 12000. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 (edited) το online bonus ανανεωσης εγινε 500mb ενω η αρχικη ανακοινωση αυξησεων αφηνε να εννοηθει οτι στην q αυτο δεν θα το πειραζε. Τα 1000' προς q παραμένουν. edit ακυρο. Εχει αλλαξει η διατυπωση απλα. Δινουν 500 mb σε ανανεωση απο 10 ευρω,απο οποιοδηποτε καναλι. Αν η ανανεωση γινει online ή σε καταστημα υπάρχει επιπλεον μπονους 524 mb.Οποτε συνολικά οπως πριν 1024. Το μπονους της online ανανεωσης δινεται στην πρωτη ανανεωση,για το βασικο μπονους δεν αναφερεται,μαλλον και αυτο στην πρωτη ισχυει. Edited November 20, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Εαν βρίσκεσαι στην Ευρωπαϊκή ένωση (εξωτερικό) κι έχεις ενεργοποιημένο το πακέτο Q Economy Talk των 3,5€ , εαν κάνεις ή δέχεσαι κλήσεις θα τα τρώει απο εκεί ή απο τις μονάδες; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. November 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2016 Απο εδώ από εκεί μας φόρεσαν στα μουλωχτά σημαντικές αυξήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Καλημέρα, θέλω να κάνω μια ερώτηση, ίσως έχει απαντηθεί νωρίτερα οπότε ζητώ συγνώμη προκαταβολικά. Σήμερα παρατήρησα οριζόντιες αυξήσεις στα πακέτα της Q και πλέον δεν με συμφέρει προσωπικά να παραμείνω στη Q, για χρήση internet η Q δίνει 4€ για 700MB όταν το άμεσα ανταγωνιστικό πακέτο δίνει 2GΒ με 4,44€ αν δεν κάνω λάθος. Έκανα ανανέωση χρόνου μια εβδομάδα πριν, όταν δεν είχαν γίνει οι αυξήσεις ακόμα. Οπότε διερωτώμαι τώρα εάν κάνω φορητότητα σε άλλο καρτοκινητό άλλου δικτύου, αυτό το υπόλοιπο στην Q θα μου επιστραφεί; Νομίζω μπορούμε να καταγγείλουμε τη συνδεσή μας λόγω της αύξησης τιμών και μάλιστα χωρίς να έχουμε ενημέρωση σχετικά (sms). Έχετε κάποια ιδέα για το τι ισχύει και τι μπορούμε να κάνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 νομίζω ότι έχει κάνει ανακοίνωση στο σάιτ για τις αυξήσεις (ας με διορθώσει κάποιος). Φοβάμαι ότι δε θα βρεις άκρη για επιστροφή χρημάτων. Το 4,44 που λες, τον περασμένο και τον τρέχοντα μήνα δίνει 4γιγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 νομίζω ότι έχει κάνει ανακοίνωση στο σάιτ για τις αυξήσεις (ας με διορθώσει κάποιος). Φοβάμαι ότι δε θα βρεις άκρη για επιστροφή χρημάτων. Το 4,44 που λες, τον περασμένο και τον τρέχοντα μήνα δίνει 4γιγα. Σε ευχαριστώ για την απάντηση, να είσαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
abfabgal Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Μόλις έκανα ανανέωση 6 € σε αριθμό που ανήκει στη μητέρα μου μέσω Paypal. Με την ανανέωση διαπίστωσα ότι έλαβε bonus 100 λεπτά προς όλα τα δίκτυα και 20 SMS για 15 μέρες. Είναι κάποια προσφορά που τρέχει ή ήταν προσωποποιημένο bonus που δόθηκε μία και μόνο φορά; Δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο site τους. και μένα μου το δώσαν χωρις να εχει έρθει μνμ :)Μια χαρά μου ήρθε, κουτί:) Απο εδώ από εκεί μας φόρεσαν στα μουλωχτά σημαντικές αυξήσεις... Ευτυχώς όμως έχουν τα countdown offers που συμφέρουν τρελά 100' /'ολους+300ΜΒ με 3€!!! ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ολο λάθος εντολή βγάζει το Α στο 12000. Το ενεργοποίησε κανείς επιτυχώς? Edit δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στο λινκ,τώρα λέει για αποστολή στο 12200 και όχι το 12000 που γράφει το ποστ πιο πάνω. κανονικά το ενεργοποίησα, επρεπε να βάλεις Α και όχι "Α" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos30 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 και μένα μου το δώσαν χωρις να εχει έρθει μνμ :)Μια χαρά μου ήρθε, κουτί:) Ευτυχώς όμως έχουν τα countdown offers που συμφέρουν τρελά 100' /'ολους+300ΜΒ με 3€!!! ----- προσθήκη μηνύματος 60 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κανονικά το ενεργοποίησα, επρεπε να βάλεις Α και όχι "Α" Τα countdown offers είναι..countdown. Δεν πρόκειται για σταθερά πακέτα που μπορεί κανείς να επιλέξει ανά πάσα στιγμή, άρα το επιλέγει κανείς όταν και αν το δώσει η Q και αν έχει βάλει το app στο κινητό του, στο μεσοδιάστημα όμως τι; Και να δούμε μήπως υπάρχει αύξηση τιμών και στα countdown offers όπως έγινε ήδη με το economy talk που αυξήθηκε η τιμή του. Το λάθος που είχε γίνει με τα δωρεάν λεπτά ομιλίας για το περασμένο Σάββατο ήταν ότι είχαν δώσει, στο επίσημο ενημερωτικό, λάθος νούμερο, δεν ήταν το 12000 αλλά το 12200. Το διόρθωσαν μετά αφού έγινε ένα σχετικό μπέρδεμα στο facebook με σχόλια χρηστών κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Τα countdown offers είναι..countdown. Δεν πρόκειται για σταθερά πακέτα που μπορεί κανείς να επιλέξει ανά πάσα στιγμή, άρα το επιλέγει κανείς όταν και αν το δώσει η Q και αν έχει βάλει το app στο κινητό του, στο μεσοδιάστημα όμως τι; Και να δούμε μήπως υπάρχει αύξηση τιμών και στα countdown offers όπως έγινε ήδη με το economy talk που αυξήθηκε η τιμή του. Το λάθος που είχε γίνει με τα δωρεάν λεπτά ομιλίας για το περασμένο Σάββατο ήταν ότι είχαν δώσει, στο επίσημο ενημερωτικό, λάθος νούμερο, δεν ήταν το 12000 αλλά το 12200. Το διόρθωσαν μετά αφού έγινε ένα σχετικό μπέρδεμα στο facebook με σχόλια χρηστών κτλ. το economy talk εχει ημερομηνια ληξης; και μεχρι ποσες φορες ενεργοποιειται τον μηνα; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts