Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχάριστω παιδιά για της απαντήσεις

Να κάνω μια τελευταία ερώτηση, από σήμα πως πάει, πιάνει κανονικά όπως η wind η θα έχω θέματα?

Εχει ακριβως το ιδιο δικτυο με wind μιας και ανηκει στην wind.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Καλησπέρα

Έχω δύο νούμερα με συμβόλαιο στην Vodafone και επειδή με έχουν τσατίσει αρκετά με τις αυξήσεις και τις απροειδοποίητες καταργήσεις των εκπτώσεων, θέλω να το γυρίσω σε καρτοκινητή.

Στην αρχή σκεφτόμουν για What'sUp αλλά μετά μπήκα στο site της Q και είδα αυτό

https://www.wind.gr/gr/q/giati-q/sunduasmoi-oikonomias/

και η τρίτη επιλογή "Για σένα που μιλάς και σερφάρεις πολύ" μου φάνηκε "Too good to be true"

Θα ήθελα να ρωτήσω, σε σχέση με τις 2 καρτοκινητές, What'sUp και Q, τι θα προτείνατε;

Ευχαριστώ

Καλησπέρα

Έχω δύο νούμερα με συμβόλαιο στην Vodafone και επειδή με έχουν τσατίσει αρκετά με τις αυξήσεις και τις απροειδοποίητες καταργήσεις των εκπτώσεων, θέλω να το γυρίσω σε καρτοκινητή.

και η τρίτη επιλογή "Για σένα που μιλάς και σερφάρεις πολύ" μου φάνηκε "Too good to be true"

Θα ήθελα να ρωτήσω, σε σχέση με τις 2 καρτοκινητές, What'sUp και Q, τι θα προτείνατε;

Ευχαριστώ

Αυτην την 3η επιλογη βαζω καθε μηνα και με 10 ευρω ειμαι υπερκαλλυμενος. Μεταξυ των 2 νομιζω δεν υπαρχει συγκριση στην ομιλια προς ολους, η Q εχει πακετο με 3€ 150 λεπτα σε ολους με χρεωση ανα δευτερολεπτο..

Χρησιμοποιει κανενας xiaomi κινητο και ειναι στον Βόλο; Αν ναι, εχετε θεμα με το 4G ή πιανει κανονικα;

Καλησπέρα

Ευχαριστώ

Q με κλειστα ματια φιλε εγω ειμουν whatsup και εφυγα.

αναλόγως που μιλας.

προσωπικα θεωρώ την κιου την φθηνότερη για οσα προσφερει.

το γουατς απ συμφερει μονο αν μιλας σε γουατς απ

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Καλησπέρα

Ευχαριστώ

Q κι από μένα.Με δέκα ευρώ ανανέωση παίρνω 1 GB και 1000' προς Q ως μπόνους και τα χρήματα (περίπου 9,50 ευρώ) μένουν στην κάρτα.Αγοράζω ένα πακέτο economy talk με 3 ευρώ που δίνει 150' προς όλους και 150΄προς wind/Q.Έτσι μου μένουν και περίπου 6 και κάτι ευρώ για να αγοράσω κι άλλον χρόνο (αν χρειαστώ) αφού συχνά παίζουν και προσφορές του ενός ευρώ στο countdown.Πρακτικά δηλαδή δίνω 20 ευρώ κάθε τρεις μήνες.

Q κι από μένα.Με δέκα ευρώ ανανέωση παίρνω 1 GB και 1000' προς Q ως μπόνους και τα χρήματα (περίπου 9,50 ευρώ) μένουν στην κάρτα.Αγοράζω ένα πακέτο economy talk με 3 ευρώ που δίνει 150' προς όλους και 150΄προς wind/Q.Έτσι μου μένουν και περίπου 6 και κάτι ευρώ για να αγοράσω κι άλλον χρόνο (αν χρειαστώ) αφού συχνά παίζουν και προσφορές του ενός ευρώ στο countdown.Πρακτικά δηλαδή δίνω 20 ευρώ κάθε τρεις μήνες.

Με 10€ ανανέωση, νομίζω μένουν 8,93€ στην κάρτα. :blink:

τοσο ακριβώς.

μη ξεχνατε οτι με ανανέωση 10€ απο κατάστημα, μπορειτε να παρετε 120'(ελάχιστη χρεωση 3 λεπτα) προς σταθερα με κοστος 0.30€!

τελικα στην φορητοτητα ονλινε, στελνουν καρτα ανανέωσης 10€ ή μπαινουν τα χρηματα απ το συστημα απευθειας? (θα με βολευε 100% η καρτα ανανεωσης)

Ευχάριστω παιδιά για της απαντήσεις

Να κάνω μια τελευταία ερώτηση, από σήμα πως πάει, πιάνει κανονικά όπως η wind η θα έχω θέματα?

Λοιπον,η Q ανηκει στη Wind αλλα εχει περιαγωγη στο δικτυο της(εσωτερικη περιαγωγη).Με 10€ εχεις 1GB και 1000' προς Q και σου μενουν 8,93€.Σε καταστημα η online παιρνεις το 1GB.Απο περιπτερο θα σου δωσει 500MB.Επισης στο καταστημα παιρνεις και 120MB ή 120' προς σταθερα.Κατεβασε το myQ για να βαζεις πακετα ονλαιν.

Πακετα που εχει η Q:100' προς ολους με 3€,1000' προς Wind/Q με 3€,600MB με 3€.Για εμενα βαζε 11€ ονλαιν(9€ καθαρα στην καρτα) και παιρνε απο το myQ App το πακετο με 150' προς ολους και 150' προς Wind/Q.Και τον αλλο μηνα βαλε με το υπολοιπο 600MB και το πακετο που ανεφερα παραπανω

----- προσθήκη μηνύματος 101 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τοσο ακριβώς.

μη ξεχνατε οτι με ανανέωση 10€ απο κατάστημα, μπορειτε να παρετε 120'(ελάχιστη χρεωση 3 λεπτα) προς σταθερα με κοστος 0.30€!

τελικα στην φορητοτητα ονλινε, στελνουν καρτα ανανέωσης 10€ ή μπαινουν τα χρηματα απ το συστημα απευθειας? (θα με βολευε 100% η καρτα ανανεωσης)

Για φορητοτητα/νεο νουμερο ονλαιν αμα παραγγειλεις σου δινουν καρτα ανανεωσης.Ετσι δωσαν στο πατερα μου που πηρε το φοιτητικο F2G.Οσο για τα 120' λεπτα δινουν και 120MB.

Αλλα καλυτερα για εμενα να βαλει λεπτα προς ολους,εκτος αμα καλει μονο σε σταθερα.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

ok θα κανω αυριο αιτημα φορητοτητας :)

δεν εχει νοημα να επιλεξει καποιος τα 120mb για αυτο το λογο δε τα ανεφερα καν!!!

ok θα κανω αυριο αιτημα φορητοτητας :)

δεν εχει νοημα να επιλεξει καποιος τα 120mb για αυτο το λογο δε τα ανεφερα καν!!!

Άμα βάλεις κάτω από 10€ αξίζει. Μπορώ να βάλω 5€ και να πάρω 600MB και τα 120 μαζι. Αξίζει να πάρεις και μερικα ακομα άμα χρειαζεσαι.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

ον λινε ειναι δωρεάν, απλα ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσεις/αγορασεις και καρτα ανανεωσης απο 10 ευρω και πάνω

Καλησπέρα, εαν βάλω 5 ευρώ από κατάστημα, χρεώνουν πάλι 0,30 και δίνουν 120 λεπτά προς σταθερά; Ήδη έχω βάλει 10ευρω απο κατάστημα αυτόν τον μήνα.

Μετά από πολλά χρόνια στην βοδαφον και στο red 1 επιστρέφω στην Q . Έκανα online αίτηση φορητότητας και την Τετάρτη Αυγούστου μου φέρνουν την σιμ και τα έγγραφα . Κόστος 10€ για την κάρτα ανανέωσης , τίποτε άλλο . Στις διακοπές του καλοκαιριού διαπίστωσα ότι το δίκτυο της wind είναι πλέον αξιόλογο και έχει και κάλυψη 4G και έτσι πήρα την απόφαση της επιστροφής .

Καλησπέρα, εαν βάλω 5 ευρώ από κατάστημα, χρεώνουν πάλι 0,30 και δίνουν 120 λεπτά προς σταθερά; Ήδη έχω βάλει 10ευρω απο κατάστημα αυτόν τον μήνα.

Ναι όσες φορές και να κάνεις ανανέωση από κατάστημα πληρώνεις 0,30 και παίρνεις ένα δώρο.

Σκέφτομαι να έρθω q και έχω παρακαλώ τρεις απορίες.

Το whats app χωρίς χρέωση data τι σημαίνει ακριβώς; αυτό που σκέφτομαι είναι ότι αν δεν έχω βάλει πακέτο δεδομένων και δεν έχω ίντερνετ καθόλου, άμα ανοίξω τα δεδομένα από το κινητό για whats app θα χρεωθω? Δεν μιλάω να τραβήξει δεδομένα άλλη εφαρμογή, αλλά μόνο για το whats app

Άλλη απορία. Στην wind αν δεν βάλω κάρτα έστω και μια μέρα χρεώνουν καταχρηστικα 1.01 ευρώ για χρέωση ίντερνετ χωρίς φυσικά να το έχω κάνει. Συμβαίνει σε εσάς εδω;

Τρίτον με 10 ευρώ ανανεωση το μήνα μεσω PayPal,έχετε κάθε μήνα 1 giga δώρο ή είναι προσφορά που κάποιους μήνες δεν τρέχει?

Ευχαριστώ πολύ.

Edited by skatzivas

Πρώτα από όλα λέγεται what's app, για να μην μπερδευόμαστε.

Όπως το σκέφτεσαι είναι, μόνο που είναι σχεδόν αδύνατο να μην χρεωθείς χωρίς πακέτο δεδομένων. Όλο και κάτι θα σου καταναλώσει εκτός του what's app, και θα σε χρεώσει το ημερήσιο.

Για τη χρέωση δεν ξέρω, μιας και το q που έχω το χρησιμοποιώ ελάχιστα και ποτέ εκτός πακέτου. Δεν έχω χρεωθεί ακόμη, αλλά υπάρχουν αναφορές ότι γίνεται το ίδιο με τo what's up.

Το τελευταίο ερώτημα δεν το κατάλαβα.

Sent from my XT1562

Στην wind αν δεν βάλω κάρτα έστω και μια μέρα χρεώνουν καταχρηστικα 1.01 ευρώ για χρέωση ίντερνετ χωρίς φυσικά να το έχω κάνει. Συμβαίνει σε εσάς εδω;

Επειδή το βλέπω και στο thread του f2g, αλλά και εδώ... Δεν ξέρετε πόσο απλό είναι να μη χρεώνεστε... Ειδικά σε Android συσκευή...

Settings -> Data Usage -> 3 τελείες στην επάνω δεξιά γωνία (πολλοί κατασκευαστές έχουν αυτές τις επιλογές στο capacitive πλήκτρο) και επιλέγετε Restrict background data.

Σε 3 συσκευές δεν έχω χρεωθεί ούτε 1 ευρώ, από τη στιγμή που χρησιμοποιώ την παραπάνω επιλογή.

Huawei Nova 5T

Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε μου. Μπορεί να έχεις και δίκιο δε λέω. Αλλά εγώ πολλούς μήνες που δεν είχα βάλει κάρτα για λίγο και με κλειστά τα δεδομένα και δεν μου τράβαγε. Χωρίς να κάνω αυτό που λες. Θεωρώ ότι είναι συστημικο θέμα ή σκοπιμότητα.

Δεν είναι ακριβώς έτσι φίλε μου. Μπορεί να έχεις και δίκιο δε λέω. Αλλά εγώ πολλούς μήνες που δεν είχα βάλει κάρτα για λίγο και με κλειστά τα δεδομένα και δεν μου τράβαγε. Χωρίς να κάνω αυτό που λες. Θεωρώ ότι είναι συστημικο θέμα ή σκοπιμότητα.

Δεν είχες βάλει κάρτα. Υπόλοιπο είχες; Γιατί, αν δεν είχες, λογικό.

Επίσης, δεν αντιλέγω για την τελευταία πρότασή σου και ίσως είναι και τα 2.

Αλλά.. Αν συνεχίσει να κάνει τέτοιες χρεώσεις η wind, εσύ δε θα κάνεις κάτι; Καταλαβαίνεις πώς στο γράφω..

Huawei Nova 5T

Πρώτα από όλα λέγεται what's app, για να μην μπερδευόμαστε.

Όπως το σκέφτεσαι είναι, μόνο που είναι σχεδόν αδύνατο να μην χρεωθείς χωρίς πακέτο δεδομένων. Όλο και κάτι θα σου καταναλώσει εκτός του what's app, και θα σε χρεώσει το ημερήσιο.

Για τη χρέωση δεν ξέρω, μιας και το q που έχω το χρησιμοποιώ ελάχιστα και ποτέ εκτός πακέτου. Δεν έχω χρεωθεί ακόμη, αλλά υπάρχουν αναφορές ότι γίνεται το ίδιο με τo what's up.

Το τελευταίο ερώτημα δεν το κατάλαβα.

Sent from my XT1562

Για το ημερισιο λιγο δυσκολο να σε χρεωσει αμα εχεις κατω απο 1€...αν και μπορει να παρει και κατω απο 1€ η Wind.Σε Whats Up αμα εχεις κατω απο 1€ δεν χρεωνεσαι και μπαινεις κανονικα zero facebook.Οποιος εχει Q ας κανει μια δοκιμη με κατω απο 1€ υπολοιπο και να δοκιμασει What's App και 0.facebook.com .Καλου κακου βαλτε και restrict background data στα κινητα σας μη χρεωθειτε.