Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο ίντερνετ δυστυχώς αυτό γίνεται. Στη συγκεκριμένη περίπτωση που λες και τα 2 θεωρούνται μπονους,και καταναλώνεται πρωτα το πιο πρόσφατο (και τώρα που το θυμάμαι και αγορασμένο πακέτο ίντερνετ που ειχα,με το που πηρα μπόνους ίντερνετ αρχισε πάλι απ'το μπόνους να τρώει). Το ζήτημα ειναι αν γίνεται το ιδιο και με τα λεπτά. Σίγουρα αν αγοράσεις πακετο και πάρεις και μπόνους την ίδια μερα,τρωει πρωτα απ'το μπόνους. Edited by kmpatra

Άλλο είναι το 0.facebook και άλλο λανσάρει ως free facebook η Q. Φυσικά για να το εκμεταλλευτείς πρέπει να έχεις ήδη data (είτε από bonus είτε από πακέτο) που απλά δεν θα καταναλώνονται όσο χρησιμοποείς την εφαρμογή, η οποία καταναλώνει πολλά mbs, (ουσιαστικά είναι δώρο άδωρο).[...]

Επαναλαμβάνω. Εάν έχεις υπόλοιπο ΚΑΤΩ από 1€ και ΔΕΝ έχεις κανένα πακέτο data, μπαίνεις κανονικά δωρεάν στο facebook (όχι μόνο στο 0.fb που ανέφερα ως παράδειγμα πριν) ΚΑΙ από την εφαρμογή κι από οπουδήποτε, ΧΩΡΙΣ χρέωση. Απλά η συσκευή σου φορτώνει μόνο τις IP του facebook. Δοκίμασέ το πριν αμφισβητήσεις.

Στην ουσία η υπηρεσία απευθύνεται κυρίως στα πιτσιρίκια που συνήθως έχουν υπόλοιπο κοντά στο μηδέν, και τα οποία ξέρουν ήδη το κόλπο. Φυσικά είναι απόλυτα χρήσιμη και για όσους έχουν πακέτο, αφού θα μπορούν να επικοινωνούν στις γιορτές μέσω facebook ξέγνοιαστα, και να αξιοποιήσουν το πακέτο δεδομένων τους για άλλη χρήση, πχ youtube για μουσική. Ο όγκος που μπορεί να καταναλώσει κάποιος στο FB μπορεί να ξεπεράσει και τα 100ΜΒ σε μια μέρα χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε κοροϊδία ούτε δώρο άδωρο

Edited by gerstavros2

Επαναλαμβάνω. Εάν έχεις υπόλοιπο ΚΑΤΩ από 1€ και ΔΕΝ έχεις κανένα πακέτο data, μπαίνεις κανονικά δωρεάν στο facebook (όχι μόνο στο 0.fb που ανέφερα ως παράδειγμα πριν) ΚΑΙ από την εφαρμογή κι από οπουδήποτε, ΧΩΡΙΣ χρέωση. Απλά η συσκευή σου φορτώνει μόνο τις IP του facebook. Δοκίμασέ το πριν αμφισβητήσεις.

Στην ουσία η υπηρεσία απευθύνεται κυρίως στα πιτσιρίκια που συνήθως έχουν υπόλοιπο κοντά στο μηδέν, και τα οποία ξέρουν ήδη το κόλπο. Φυσικά είναι απόλυτα χρήσιμη και για όσους έχουν πακέτο, αφού θα μπορούν να επικοινωνούν στις γιορτές μέσω facebook ξέγνοιαστα, και να αξιοποιήσουν το πακέτο δεδομένων τους για άλλη χρήση, πχ youtube για μουσική. Ο όγκος που μπορεί να καταναλώσει κάποιος στο FB μπορεί να ξεπεράσει και τα 100ΜΒ σε μια μέρα χωρίς ιδιαίτερη χρήση. Σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε κοροϊδία ούτε δώρο άδωρο

Ας επαναλάβω και εγώ λοιπόν και να γίνω σαφής.

1) δεν αμφισβήτησα κανέναν, δεν ανέφερα πουθενά την λέξη ''κοροϊδία'', οπότε δεν κατανοώ γιατί υιοθετείτε αυτό το ύφος απέναντί μου.

2)Λέμε το ίδιο πράγμα όσον αφορά την ύπαρξη πακέτου data άρα ουσιαστικά λέτε αυτό που υποστηρίζω εγώ :).

3)Αυτό που αναφέρετε για υπόλοιπο κάτω του 1 € είναι γνωστό από παλιά, ουσιαστικά θέλει υπόλοιπο 0.01€. Αυτό που αναφέρετε για ip facebook κτλ, σημαίνει πως ανοίγεις την εφαρμογή του fb και όχι μέσω browser κτλ αλλά στη συνέχεια παραθέτω την απάντηση της q για αυτό και προσέξτε πως καταλήγει: ''Καλησπέρα! Για να μπορεί να γίνει σύνδεση στο internet μέσω δεδομένων ,πρέπει να υπάρχει χρηματικό υπόλοιπο από 0,01€ και άνω . Οπότε θα μπορείτε να κάνετε χρήση του free facebook ,όμως αν γίνει χρήση σε άλλη εφαρμογή ή λάβετε κάποια ειδοποίηση από εφαρμογές όπως viber ,αυτόματα θα ενεργοποιηθεί το daily internet ,εφόσον δεν θα υπάρχουν δωρεάν ΜΒ .''

Στην ουσία η προσφορά free facebook παρέχει δωρεάν χρήση της εφαρμογής ,χωρίς καταναλώνονται τα ΜΒ από πακέτα και bonus

ώστε να μένουν καθαρά για χρήση σε άλλες εφαρμογές .'' Τι συμπέρασμα προκύπτει λοιπόν; :)

4)Στη συνέχεια πως θα ανοίξει κανείς μόνο την εφαρμογή του fb σε android χωρίς να τραβήξει δεδομένα άλλη εφαρμογή; Απλά θα παραθέσω ξανά την απάντηση της q στο θέμα και τα συμπεράσματα δικά σας ''Αυτό στην ουσία δεν είναι εφικτό ,αφού στα smarthones γίνονται συνέχεια ενημερώσεις .Για τον λόγο αυτό προτείνουμε να υπάρχουν ενεργά δωρεάν ΜΒ , για την χρήση των υπολοίπων εφαρμογών .'' Με άλλα λόγια πρέπει να έχετε ένα πακέτο data είτε bonus είτε αγορασμένο.

Αυτά για να μην υπάρχουν παρανοήσεις και πάντα φιλικά.

Και 0.90€ να έχεις υπόλοιπο, θα μπαίνεις δωρεάν κανονικά μονο στο facebook και πουθενά αλλού, και δε θα χρεωθείς 1€. Δηλαδή οτιδήποτε άλλο πας να ανοίξεις, δε θα φορτώνει.

Και 0.90€ να έχεις υπόλοιπο, θα μπαίνεις δωρεάν κανονικά μονο στο facebook και πουθενά αλλού, και δε θα χρεωθείς 1€. Δηλαδή οτιδήποτε άλλο πας να ανοίξεις, δε θα φορτώνει.

Οντως δουλευει ή θα χρεωθουμε; Θα το δοκιμασω παντως

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

εγω πάλι γιατί εχω την εντύπωση πως έχοντας το data στο κινητό ανοιχτό , θα σου φάει τα 0,90€ στα MB που θα χρησιμοποιήσει για δικές του παρασκηνιακές λειτουργίες και όταν θα πας να ανοίξεις το 0.facebook.com έχοντας πλεον 0€ υπόλοιπο απλά δεν θα μπορείς να κάνεις χρήση του δωρεάν data...

[ f i l i p p o s ]

εγω πάλι γιατί εχω την εντύπωση πως έχοντας το data στο κινητό ανοιχτό , θα σου φάει τα 0,90€ στα MB που θα χρησιμοποιήσει για δικές του παρασκηνιακές λειτουργίες και όταν θα πας να ανοίξεις το 0.facebook.com έχοντας πλεον 0€ υπόλοιπο απλά δεν θα μπορείς να κάνεις χρήση του δωρεάν data...

Ναι... σε Lumia ετσι ειναι.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δε μπορεί να σου φάει 0.90€ σε ΜΒ. Αν δεν έχεις 1€ να χρεώσει για το daily internet, απλά δε μπαίνεις Internet. 100% ελεγμένο. Ωστόσο facebook θα μπει κανονικά γιατί ειν ελεύθερες οι ip

Δε μπορεί να σου φάει 0.90€ σε ΜΒ. Αν δεν έχεις 1€ να χρεώσει για το daily internet, απλά δε μπαίνεις Internet. 100% ελεγμένο. Ωστόσο facebook θα μπει κανονικά γιατί ειν ελεύθερες οι ip

Σε φιλο μου σε F2G εχει φαει τα 0.90 για daily internet με αποτελεσμα και log n win 150 mb που το εδωσα να μην μπορει να μπει internet γιστι ειχε 0.00

Στην wind και την Q εαν δεν εχεις 0.01 δεν εχες internet

Για να μπορείς να χρησιμοποιείς τα δωρεάν MB από το Bonus σου πρέπει το υπόλοιπό σου να είναι τουλάχιστον €0,01.

Απο το

FAQ του F2G

https://www.wind.gr/gr/f2g/upostirixi/faq/

δεν ισχύει αυτο που λες ...δοκιμασμενο....

Edited by oxxy

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

για το θέμα με το μπονους οντως ειναι εξαιρεση τα mb,σύμφωνα με το f2g.gr. Στη σελίδα της q δεν έχουν ανάλογο κείμενο,υποθέτω όμως ότι ισχύουν τα ίδια

Η κατανάλωση των προγραμμάτων έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Μεταξύ περισσότερων της μίας προσφοράς/πακέτου δωρεάν λεπτών/ SMS προς τους ίδιους προορισμούς, θα καταναλώνεται πρώτη αυτή η οποία έχει τη νωρίτερη ημερομηνία λήξης

Αν ο συνδρομητής έχει ενεργοποιήσει την ίδια προσφορά/πακέτο παραπάνω από μία φορές, απολαμβάνει την ενσωματωμένη χρήση του νέου πακέτου προστιθέμενη στην εναπομείνασα χρήση του πρώτου πακέτου. Τα εναπομείναντα λεπτά/SMS/MB από κάθε πακέτο εξακολουθούν να έχουν τη δική τους ημερομηνία λήξης, αλλά προτεραιότητα κατανάλωσης έχει το πακέτο/προσφορά που λήγει πρώτο.

Αν ο συνδρομητής έχει ενεργοποιήσει διαφορετικές προσφορές/ πακέτα λεπτών ομιλίας ή SMS προς τον ίδιο προορισμό, απολαμβάνει υψηλότερη προτεραιότητα κατανάλωσης για το πακέτο που λήγει πρώτο.

Μοναδική εξαίρεση και μόνο για την τελευταία αυτή περίπτωση, αποτελεί το Mobile Internet. Αναφορικά με όλες τις προσφορές Mobile internet, πρώτα καταναλώνονται τα δωρεάν MB από Bonuses και προσφορές, (Log & Win, Lucky Day Bonuses, Bonus ανανέωσης 1GB) & στη συνέχεια τα πακέτα Mobile Internet: Unlimited Surf, Surf More& το παλαιό πακέτο Talk & Surf (όλα με την ίδια προτεραιότητα, με βάση μόνο το ποιο λήγει πρώτο). Μετά από αυτά, καταναλώνονται τα ΜΒ από το πακέτο Combo Value, μετά τα 1000 MB από το φοιτητικό πακέτο ενσωματωμένης χρήσης και ακολουθούν το bonus από το online πακέτο σύνδεσης F2G (900 MB), το bonus Free2Surf και τέλος το παλαιό F2G Bonus που ίσχυε μέχρι το Φεβρουάριο 2011 και απέδιδε δωρεάν MB σε ανανεώσεις από €10. Υπενθυμίζεται ότι και στην περίπτωση του Mobile Internet, συνδρομητής ο οποίος έχει ενεργοποιήσει πάνω από μία φορά το ίδιο πακέτο/προσφορά, καταναλώνει πρώτα τα MB από το πακέτο/ προσφορά που ενεργοποίησε πρώτο.

Στην ειδική περίπτωση που συνδρομητής έχει ενεργοποιήσει ένα Bonus A σε λεπτά/sms προς κάποιο συγκεκριμένο προορισμό ( πχ online bonus πακέτων προς WIND/Q), στη συνέχεια ενεργοποιήσει κάποιο άλλο Bonus B ή πακέτο B προς WIND/Q (πχ πακέτο 5€/600’ ή bonus ανανέωσης Καταστημάτων) και έπειτα ενεργοποιήσει εκ νέου το Bonus A προτού τα λεπτά από την πρώτη ενεργοποίηση έχουν λήξει ή εξαντληθεί ( δηλαδή ξανά το online bonus προς Wind/Q), παρότι κάθε ποσότητα λεπτών/sms έχει τη δική της διάρκεια λήξης, τα λεπτά/sms από το Bonus A (θα καταναλωθούν όλα μαζί με χαμηλότερη προτεραιότητα κατανάλωσης σε σύγκριση με το Bonus ή πακέτο Β. Δηλαδή το Β, θα καταναλωθεί πρώτο. Το ίδιο ακριβώς ισχύει εφόσον ο συνδρομητής ενεργοποιήσει ένα πακέτο, στη συνέχεια ένα Βonus και μετά πάλι προτού λήξει το πρώτο πακέτο, ενεργοποιήσει ένα νέο πακέτο προς τους ιδίους προορισμούς με το αρχικό πακέτο

Το εχουν κάνει ολόκληρη επιστήμη το θέμα,λέτε να προσέλαβαν κανένα τεχνικό κλιμάκιο για να μελετήσει το ζήτημα και να βγάλει όλο αυτό? :lol:

Επί της ουσίας μάλλον η απάντηση στο ερώτημα που είχα θέσει χτες,είναι οτι αν ενεργοποιήσω το πασχαλινό πακέτο των 3 ευρώ 1-2 μέρες πριν έρθει το μπόνους των 120' από το συνδυασμό με το σταθερό,θα καταναλώνει πρώτα από το πακέτο και μετά από το μπόνους.

Edited by kmpatra

νεο apn

ονομα βαζεις Q internet και apn Βαζεις myq

το αποθηκευεις, το επιλεγεις, αν θες κανε και ενα reboot

επισης υποστηριζει η καρτα 4g;

Παιδια αγορασα ενα lg g4 εχω βαλει Q αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο 4g γιατι.

Τι ρυθμισεις να κανω??

Η καρτα ειναι πορτοκαλι...? 3G εχεις...? Με την καρτα...?

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Πατω το κουμπι για ανοιγμα χρησης δεδομενων και δεν μου βγαζει τιποτα για χρηση ιντερνετ.

Υτα που μου ειπες " mol " υπαρχουν ειδη.

Δυστυχώς σε νουμερο f2g που εχω μου έφαγε το υπόλοιπο που είχα (κάτω απο 1ευρώ, άρα ουτε internet daily δεν μπορούσε να ενεργοποιήσει) και τώρα ειναι 0€ , ουτε 0.facebook.com δεν μπαίνει... Στην Q δεν το δοκίμασα.

[ f i l i p p o s ]

ναι αυτο εχω βαλει.

ΟΝΟΜΑ: Q Internet

APN: myq

MCC: 202

MNC: 09

ΤΥΠΟΣ APN: DEFAULT

ολα τα αλλα κενα.

Παταω ενεργοποιηση περιαγωγης,ανοιγω δεδομενα αλλα δεν μου εμφανιζει κατι.

ναι αυτο εχω βαλει.

ΟΝΟΜΑ: Q Internet

APN: myq

MCC: 202

MNC: 09

ΤΥΠΟΣ APN: DEFAULT

ολα τα αλλα κενα.

Παταω ενεργοποιηση περιαγωγης,ανοιγω δεδομενα αλλα δεν μου εμφανιζει κατι.

Ποιο είναι το πρόβλημά σου; δεν έχει 4Γ ή δεν έχεις ιντερνετ γενικά;

Αν είναι ότι δεν έχεις 4Γ αλλά έχεις πχ 3Γ το πρόβλημα είναι είται στην κάρτα (δεν είναι πορτοκαλή) ή ότι στο έχουν κλειστό από το δίκτυο. Πάρε το 1222 (εξ πελατών, άπαξ χρέωση 0.25) να το διερευνήσουν. Τέτοια περίπτωση ήμουν εγώ. Είχα και κάρτα και τηλέφωνο 4Γ αλλά δεν ήταν ενεργοποημένο το 4Γ από το δίκτυο. Με τηλ στο 1222 το έφτιαξα.

Αν γενικά δεν έχεις ιτνερνετ οι ρυθμίσεις ειναι αυτές

Όνομα Προφίλ: Q Internet

Σημείο πρόσβασης: myq

Διακομιστής μεσολάβησης: (κενό)

Πόρτα: (κενό)

Αρχική σελίδα: (κενό)

Όνομα χρήστη: (κενό)

Κωδικός πρόσβασης: (κενό)

Επιλογή Roaming: Ενεργοποιημένη

Περισσότερα εδώ.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

δεν αρκει να ενεργοποιείσεις περιαγωγή και να ανοίξεις δεδομένα.

Πρέπει να ανοίξεις και τα Data περιαγωγής.

• This topic was unpinned, featured and pinned