JOHNMEGARYTHMOS Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Δε θέλω παυπαλ, αλλά χρέωση της κάρτας απευθείας! μπορεις να το κανεις αλλα δεν χρεωνεις λογαριασμο Ελληνικο αλλα ξενο , και στελνεις εκει χρηματα και χρησιμοποιεις την καρτα που θα σου αποσταλει στην Ελλαδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2015 Ορίστε? Πάντως εκανα ανανέωση πριν λίγο! Όλα οκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Για προσβαση σε 4G δικτυο θελει ενεργοποιηση ??? γιατι εμενα μου βγαζει 3G μονο ενω διαθετει 4G δικτυο η wind στην περιοχη μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Εχεις νεα 4g καρτα ? Επίσης σε ποια περιοχή είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλη χρονιά! Μονο εγω πηρα παλι 1 γιγα απο την προσφορα του...2015? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλη χρονιά! Μονο εγω πηρα παλι 1 γιγα απο την προσφορα του...2015? Και εγβ τη πηρα.. πρωι πρωι κιολας :p Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Σας ηρθε μυνημα; Γιατι αυτο υποτιθεται οτι ισχυε για το 2015. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Σας ηρθε μυνημα; Γιατι αυτο υποτιθεται οτι ισχυε για το 2015. Και μυνημα ηρθε και το τσεκαρα online στο Myq.... Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo1 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Και εχει ληξη στο τελος του μηνος; Πολυ ωραια...Δηλαδη να περιμενω και εγω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mary19 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Και γω το πηρα το 1GB δωρο για τον Γεναρη....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamvakoulas Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Kι εγω πηρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Ήρθε και σε μένα. Οπότε από Φλεβάρη βλέπουμε. Καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Για την ιστορία το 4G ήρθε/εμφανίστηκε σήμερα στη συσκευή μου μετά την επικοινωνία μου με την wind στο 1260 (εξ πελατών) όπου και μου "ενεργοποίησαν" την υπηρεσία. Αυτό έγινε μετά από 2 εβδομάδες προσπάθειάς μου να βρω τι φταίει και δεν έχω 4G με καινούρια 4G συσκευή με 4g sim (άλλαζα firmware, πήγαινα πέρα δώθε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μπας και πιάσει) και ενώ σε κατάστημα της wind που το είδαν μου είχαν πει πως κανονικά θα έπρεπε να είχα 4g (σε δύο κάρτες μάλιστα είχα το ίδιο θέμα μία Q και μία f2g). Οπότε ας είναι γνωστό ότι χρειάζεται ΚΑΙ ενεργοποίηση της υπηρεσίας από την εξυπηρέτηση πελατών εκτός από το να προμηθευτής την νεα 4G Multi USIM TWIN κάρτα. Σε κάποιους ίσως τους περισσότερους έγινε αυτόματα η ενεργοποίηση του 4G με την απόκτηση της νέας κάρτας (που είναι και το λογικό οπότε δεν γνωρίζουν ότι χρειάζεται επιπλέον ενέργεια) αλλα όχι σε όλους όμως. Το παραθέτω για να είναι καταγεγραμμένο και εδώ καθώς και άλλος μπορεί να το αντιμετωπίσει. Edited January 1, 2016 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 (edited) Εγώ δε πήρα πάντως.... Εδιτ: Μόλις ήρθαν και σε μένα! Edited January 1, 2016 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 εγω έκανα την χαζομάρα κ ενεργοποίησα το πακέτο των 2ευρώ για ιντερνετ για να μην χρεωθώ το 1ευρώ :-) Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλά εκανες. Νταξει, "εχασες" 2 ευρώ. Εγώ για καλό και για κακό εκανα ανανέωση χτες βράδυ, οποτε πήρα και το μπόνους των mb :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Και εγω πηρα το 1gb.Σε επικοινωνια με το τμημα εξυπηρετησης της q το 1227 μου ειπαν οτι δεν ειναι προβλημα του συστηματος, καθως ρωτησα αν ειναι προβλημα του συστηματος.Μου ειπαν οτι δεν ξερουν μεχρι ποτε θα ισχυει η προσφορα. Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Καλή χρονιά σε όλους!:happy: Σε καρτοκινητό Q έλαβα το παρακάτω μήνυμα: "Μόλις αποδόθηκαν 10€ ως bonus για να σας ευχαριστήσουμε που είστε 3 μήνες στο δίκτυο μας! Το bonus έχει διάρκεια 30 μέρες & δεν χρησιμοποιείται για για αγορά πακέτων." Έχω ήδη ενεργοποιημένα πακέτα/bonus για εθνικές κλήσεις (σταθερά&κινητά), sms και internet. Πώς μπορώ να χρησιμποιήσω αυτά τα 10€? Π.χ.υπάρχει δυνατότητα να στείλω sms σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς κλπ ή θα μου αφαιρέσει από το πραγματικό υπόλοιπο που έχω?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spiros285 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Και εγώ πήρα το 1gb.Μας κακομαθαίνει πολύ η q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Πρεπει να ειναι bug του συστηματος. Δεν εξηγειται αλλιως. Αφου ελεγε "για το 2015". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Πολλά bugs έχει το συστημα τους...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Μας εκανε ωραιο δωρο για τη νεα χρονια αυτο το bug. Χεχε. Μακαρι να συνρχιστει ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Εγω παντως δεν το πηρα. Μηπως φταιει οτι εχω υπολοιπο 20 λεπτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 Εγω παντως δεν το πηρα. Μηπως φταιει οτι εχω υπολοιπο 20 λεπτα?? Μπααα. Εμένα ήρθε πριν από μισή ώρα. Θα ΄ρθει και εσένα η σειρά σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. January 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2016 μόλις ήρθε και σ'εμενα το 1GB δώρο... σύνολο 1,4GB Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts