PARASwrite Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Έτσι νόμιζα και εγώ. Δοκίμασε το στο HTC Desire όμως και θα δεις.. :Ρ δεν γίνεται να ξεκινήσεις μήνυμα με κενό ( ) ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 φίλε μου γίνεται αλλά μόνο μια κάποια εφαρμογή. δηλαδή ψάξε για εφαρμογή που κάνει το κινητό σου router ή ασύρματο tethering (tether). Σ ευχαριστω. Το κινητο μου εχει official εφαρμογη το wifi router. To ζητημα ειναι να μην μου μπλοκαρει η Qcard την δυνατοτητα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Σ ευχαριστω. Το κινητο μου εχει official εφαρμογη το wifi router. To ζητημα ειναι να μην μου μπλοκαρει η Qcard την δυνατοτητα. τίποτα φίλε μου. δεν υπάρχει περίπτωση να σου μπλοκάρει, γιατί δεν αλλάζει κάτι στις ρυθμίσεις της q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Έκανα μεταφορά από Vodafone σε Q και τώρα το κινητό μου δείχνει ένα "R" που σημαίνει ότι κάνει roaming, αυτό είναι φυσιολογικό(λόγω wind και q) και να μην ανησυχώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 (edited) Έτσι νόμιζα και εγώ. Δοκίμασε το στο HTC Desire όμως και θα δεις.. :Ρ Στέλνει κενό μήνυμα το desire Σ ευχαριστω. Το κινητο μου εχει official εφαρμογη το wifi router. To ζητημα ειναι να μην μου μπλοκαρει η Qcard την δυνατοτητα. Δεν μπλοκάρει τίποτα τέτοιο η q.Εχω κάνει tethering στο desire μια χαρά Edited July 22, 2010 by eLeKtriK EyE Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Έκανα μεταφορά από Vodafone σε Q και τώρα το κινητό μου δείχνει ένα "R" που σημαίνει ότι κάνει roaming, αυτό είναι φυσιολογικό(λόγω wind και q) και να μην ανησυχώ; φίλε μου έχω το ίδιο πρόβλημα από momad σε Q. τους έστειλα ενα email και περιμένω απάντηση. σε μένα μερικές εφαρμογές δεν ανοίγουν καν γιατί λέει οτι βρίσκομαι σε περιαγωγή και θα έχει επιπλέον χρεώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Και εμένα μου δείχνει το R... νομίζω είναι φυσιολογικό. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Το σηματάκι της περιαγωγής εμφανίζεται από την πρώτη μέρα λειτουργίας της Q και ποτέ δεν άλλαξε. Απλά αυτό δείχνει πως σαν Q φιλοξενείται (και καλά) από ξένο δίκτυο. Οπότε μην αγχώνεστε άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIB Δημ. July 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2010 Ναι αλλά εάν είσαι στα σύνορα πχ με τη Τουρκία, μπορεί το R να σημαίνει περιαγωγή μέσω Τουρκίας και εσύ να μην το ξέρεις και να το αγνοείς και να επιτρέπεις στα πάντα να συνεχίζουν να κατεβάζουν data μέσω roaming και μετά να σου έρθει λογαριασμός 5000€. Επίσης αυξάνει το visual clutter στην οθόνη χωρίς λόγο. Γιατί δηλαδή να βλέπουμε το R εικονίδιο συνέχεια; Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα χρόνια μετά την εξαγορά της Q από τη Wind υπάρχει αυτό το πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Δεν μπλοκάρει τίποτα τέτοιο η q.Εχω κάνει tethering στο desire μια χαρά Μπορουν να μοιρασουν ιντερνετ τα android 2.1? Νομιζα οτι μονο στα 2.2 γινεται. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Το σηματάκι της περιαγωγής εμφανίζεται από την πρώτη μέρα λειτουργίας της Q και ποτέ δεν άλλαξε. Απλά αυτό δείχνει πως σαν Q φιλοξενείται (και καλά) από ξένο δίκτυο. Οπότε μην αγχώνεστε άδικα. Εγω δεν εχω δει το r σε κανενα κινητο μου. Και εχω αλλαξει πολλες συσκευες και πολλα νουμερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikoka Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 ή κενό μήνυμα στο 1269 (για υπόλοιπο κάρτας) και YP ή UP ή YΠ στο 1245 (για το υπόλοιπο της προσφοράς 1500) Δεν ισχύουν τα ανωτέρω. Μόλις τα δοκίμασα και έπαιρνα το μήνυμα "αποτυχία αποστολής μηνύματος". Το έψαξα στο site της Q και βρήκα ότι: -για υπόλοιπο στην κάρτα: δωρεάν γραπτό μήνυμα στο 1225 -για υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών και μηνυμάτων: μήνυμα «υπ1500» στο 12200 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Εγω δεν εχω δει το r σε κανενα κινητο μου. Και εχω αλλαξει πολλες συσκευες και πολλα νουμερα. Το έχω προσέξει κι εγώ ότι δεν εμφανίζεται σε πολλές συσκευές. Για παράδειγμα στα Nokia X3, Ν82 & 5800 δεν μου το βγάζει, ενώ σε κάποιες παλιότερες συσκευές ναι. Ίσως παίζει να έχεις παλαιότερης τεχνολογίας sim, αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω. Γενικά επικρατεί ένα μπέρδεμα με αυτή την Q. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 καλησπέρα!για να απενεργοποιήσω την προσφορά με τα 1500 λεπτά τι κάνω?η θα μου τρώει μόνιμα 1 ευρωπαϊκό?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Δεν κάνεις τίποτα απολύτως. Θα λήξει μόνη της σε 31 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 καλησπέρα!για να απενεργοποιήσω την προσφορά με τα 1500 λεπτά τι κάνω?η θα μου τρώει μόνιμα 1 ευρωπαϊκό?:lol: Δεν θα σου τρώει απο μόνη της 1ευρώ γιατί πολυ απλά θα πρέπει να στείλεις εσύ sms ή να καλέσεις το 12200, αλλιώς περνάν οι 30 μερούλες απο την πρώτη ενεργοποίηση και μην τον είδατε τον κυρ Παναή Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Παιδια επειδη ενεργοποιησα νεο αριθμο και θα βλαω με 1 ευρω για ομιλια σε ολη την wind-q και επεδιη εχω ενα HTC HD προς το παρον μπορω να εχω ρυθμισεις για το Ιντερνετ αφου προσφερει 100ΜΒ καθε μηνα και αν χρειαζεται να κανω κατι περισσοτερο εκτος απο εγγραφη? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Παιδια επειδη ενεργοποιησα νεο αριθμο και θα βλαω με 1 ευρω για ομιλια σε ολη την wind-q και επεδιη εχω ενα HTC HD προς το παρον μπορω να εχω ρυθμισεις για το Ιντερνετ αφου προσφερει 100ΜΒ καθε μηνα και αν χρειαζεται να κανω κατι περισσοτερο εκτος απο εγγραφη? Τίποτα παραπάνω! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 (edited) Ωραια αλλα ρυθμισεις για το HTC HD me win mobile 6.1 για το Ιντερνετ που θα βρω για να τις ενεργοποιησω ή μηπως δεν χρειαζεται κατι περισσοτερο; Επισης υπαρχει αριθμος να μαθουμε αν στο κινητο που θα καλεσω ανηκει στην wind-q για να κανω κλησεις και αν τελικα ανηκει στο ιδιο δικτυο? Edited July 23, 2010 by serfistas1 Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Δεν ισχύουν τα ανωτέρω. Μόλις τα δοκίμασα και έπαιρνα το μήνυμα "αποτυχία αποστολής μηνύματος". Το έψαξα στο site της Q και βρήκα ότι: -για υπόλοιπο στην κάρτα: δωρεάν γραπτό μήνυμα στο 1225 -για υπόλοιπο των δωρεάν λεπτών και μηνυμάτων: μήνυμα «υπ1500» στο 12200 κενό σμσ στο 1225 για να μάθεις το υπόλοιπο της κάρτας σου υπ1500 στο 12200 για να μάθεις το υπόλοιπο της προσφοράς 1500' + 1500 σμσ :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 κι επειδή υπάρχει μια σύγχυση ... τα 100ΜΒ είναι το μέγιστο για έναν μήνα ή με κάθε 1 ευρώ παίρνουμε κι άλλα 100ΜΒ; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 κι επειδή υπάρχει μια σύγχυση ... τα 100ΜΒ είναι το μέγιστο για έναν μήνα ή με κάθε 1 ευρώ παίρνουμε κι άλλα 100ΜΒ; το μήνα μπορείς να δόσεις μέχρι 4ευρω-άρα μέχρι 400mb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 το μήνα μπορείς να δόσεις μέχρι 4ευρω-άρα μέχρι 400mb. Κάποιος είχε πει ότι δεν ισχύει αυτό. Αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην ισχύει. Γιατί τότε κάθε πότε ανανεώνετε το 100άρι... Π.χ. Πρώτη φορά βάζω την προσφορά 1-1-2010. Στις 25-1-2010 την ανανεώνω. Τα 100mb ανανεώνονται στις 1-2-2010 και ισχύουν μέχρι 25-2-2010??? Δεν στέκει.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Κάποιος είχε πει ότι δεν ισχύει αυτό. Αλλά μου φαίνεται περίεργο να μην ισχύει. Γιατί τότε κάθε πότε ανανεώνετε το 100άρι... Π.χ. Πρώτη φορά βάζω την προσφορά 1-1-2010. Στις 25-1-2010 την ανανεώνω. Τα 100mb ανανεώνονται στις 1-2-2010 και ισχύουν μέχρι 25-2-2010??? Δεν στέκει.. λήγει 30 ημερες μετα απο την πρωτη αποστολή του 1ευρω δηλαδη αν στείλεις μήνυμα στις 2/3 θα ληξει στις 3/3 αν θες και αλλα 100mb και στείλεις μήνυμα πάλι θα λειξει στις 3/3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Μπορουν να μοιρασουν ιντερνετ τα android 2.1? Νομιζα οτι μονο στα 2.2 γινεται. Το έχω με rom 2,2. Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts