Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το εκανα την προηγούμενη βδομάδα και το υπόλοιπο δεν χάθηκε :)

Τι εννοείς??Μεγαλο ποσο??Γιατι και γω την προηγούμενη βδομάδα το έκανα και τα 28€ του F2G,εγιναν 3€ στην Q

Τι εννοείς??Μεγαλο ποσο??Γιατι και γω την προηγούμενη βδομάδα το έκανα και τα 28€ του F2G,εγιναν 3€ στην Q

παρε τηλ. και ζήτα να σου πιστώσουν το ποσό που ειχες πριν. Εχει αναφερθεί πάλι εδώ νομίζω.

edit

Καλημέρα σας παιδιά.Εχω F2G και θέλω να πάω στην Q αλλα επειδή έχω μέσα στο F2G κάποια χρήματα και συγκεκριμένα 37€ έστειλα ένα email στη Wind πριν 2-3 μέρες αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μην χαθούν τα χρήματα.Πριν λίγο πήρα την εξής απαντηση: " Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στα πλαίσια εξυπηρέτησης και κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσης από πλευράς σας με την ολοκλήρωση της διαδικασίας φορητότητας ,θα μπορούμε να προωθήσουμε σχετικό αίτημα πίστωσης του διαθέσιμου υπολοιπόμενου χρηματικού ποσού του αριθμού σας f2go ,στην νέα μορφή καρτοκινητής Q που θα επιλέξετε." Η απορια μου είναι τι εννοεί θα προωθήσουμε?Μπορεί πχ να πάω και να μου πουν ότι τελικά δεν γίνεται?Ευχαριστώ

με βάση αυτό μάλλον θα έπρεπε να το ζητήσεις πριν την αλλαγή.Δοκίμασε όμως και τώρα δεν χάνεις τίποτα.

Edited by kmpatra

παρε τηλ. και ζήτα να σου πιστώσουν το ποσό που ειχες πριν. Εχει αναφερθεί πάλι εδώ νομίζω.

edit

με βάση αυτό μάλλον θα έπρεπε να το ζητήσεις πριν την αλλαγή.Δοκίμασε όμως και τώρα δεν χάνεις τίποτα.

Επειδή το μετάνιωσα και ξαναγύρισα αμέσως σε F2G δεν ασχολήθηκα γιατι τους παρακάλεσα και μου ξαναέβαλαν την προσφορά με τα 300'.Οποτε λέω άσε τώρα...παντως επειδή όλα εγιναν με email λογικά θα μου τα έβαζαν αν καθόμουν κάποιες μέρες ακομα.Να κάνει και ο φίλος το ίδιο αν έχει ποσο μέσα.

Sorry για το "offtopic" αλλά το αντίθετο έχει γίνει ποτέ δίχως να χαθούν τα χρήματα (q -> f2g με υπόλοιπο 15€ στην κάρτα)?
The more things change, the more they stay the same...

Sorry για το "offtopic" αλλά το αντίθετο έχει γίνει ποτέ δίχως να χαθούν τα χρήματα (q -> f2g με υπόλοιπο 15€ στην κάρτα)?

Δεν έχει να κάνει με το είδος της μετατροπής, δηλαδή από ποιο σε ποιο καρτοκινητό.

Είναι ότι στην πραγματικότητα γίνεται φορητότητα από wind σε q, για αυτό και χάνονται τα χρήματα. Τώρα αν από καλοσύνη στα πιστώσουν μετά από παρακάλια δεν το ξερω.

Οχι μικρο πόσο 4-5 ευρώ

Παιδιά θα ξαναρωτήσω σχετικά με το διπλασιασμό έχει λάβει κανείς τίποτα;

Μαζί με το δικό μου και άλλα 2 κινητά στην q δεν έχουμε λάβει κανένα διπλασιασμό πάνω από μήνα. Το μόνο που έρχεται κάθε εβδομάδα είναι τα 100' προς wind/q. Μήπως το καταργήσανε κι αυτό;

Μαζί με το δικό μου και άλλα 2 κινητά στην q δεν έχουμε λάβει κανένα διπλασιασμό πάνω από μήνα. Το μόνο που έρχεται κάθε εβδομάδα είναι τα 100' προς wind/q. Μήπως το καταργήσανε κι αυτό;

Ναι εγω το ελαβα πριν 2-3 μερες. Το νεοτερο διπλασιασμο που χανονται τα χρηματα σου μετα απο 30 μερες και δεν χρησιμοποιειται για αγορα πακετων.

Κι εγώ. Με βολεύει πολύ να στέλνω τσάμπα sms με τον διπλασιασμό

Ναι εγω το ελαβα πριν 2-3 μερες. Το νεοτερο διπλασιασμο που χανονται τα χρηματα σου μετα απο 30 μερες και δεν χρησιμοποιειται για αγορα πακετων.

Πάντως εγώ πριν έβαζα σε κάθε διπλασιασμό, τώρα μόνο στην ανάγκη. Να δούμε ποιος θα χάσει, η Q ή ο καταναλωτής!

Κι εγώ. Με βολεύει πολύ να στέλνω τσάμπα sms με τον διπλασιασμό

Κι εγω γι αυτο το χρησιμοποιω.Απ το να χαλαω απο το υπολοιπο τουλαχιστον κατι ειναι κι αυτο.Αλλα που!

Ολόκληρο κείμενο σου απάντησα παραπάνω στην αρχή της προηγούμενης σελίδας, δεν το είδες;;;;;;;;;;;;;;

Συμβόλαιο = Κοροϊδία

Φοιτητικά πακέτα for ever!!!

Υποστηρίξτε το ελεύθερο λογισμικό!!!!

παιδια καλημερα εκανα λαθος και εξυσα μια καρτα Q 10 € ενω δεν ειχα κινητο Q!!

Υπαρχει τροπος να παρω το 10ευρω πισω;Ισχυει φυσικα ο κωδικος γιατι δεν τον εχω τοποθετησει σε κανενα κινητο απλα εξυσα την καρτα.Ευχαριστω

Ακομα μαθαίνω......

παιδια καλημερα εκανα λαθος και εξυσα μια καρτα Q 10 € ενω δεν ειχα κινητο Q!!

Υπαρχει τροπος να παρω το 10ευρω πισω;Ισχυει φυσικα ο κωδικος γιατι δεν τον εχω τοποθετησει σε κανενα κινητο απλα εξυσα την καρτα.Ευχαριστω

πήγαινε έξω από ένα περίπτερο και μόλις έλθει κάποιος του την δίνεις.

η σε κάποιο φίλο σου.

απλο είναι.

οκ ευχαριστω εψαχνα μονο λιγο ποιο υπηρεσιακο τροπο αλλα δεν τρεχει κ τπτ για 10€ !Ευχαριστω!!!
Ακομα μαθαίνω......

οκ ευχαριστω εψαχνα μονο λιγο ποιο υπηρεσιακο τροπο αλλα δεν τρεχει κ τπτ για 10€ !Ευχαριστω!!!

στην αγοράζω γω αν μένεις αθήνα. Όταν μου ξαναστείλουν διπλασιασμο :p

Προχθές έκανα μεταφορά έναν αριθμό f2g σε qcard. Προσπαθώ έκτοτε να ενεργοποιήσω την ειδοποίηση κλήσεων με μήνυμα Κρυφά Ναι στο 1265 αλλά το μήνυμα δεν πηγαίνει. Άλλαξε κάτι;Εννοείται οτι έχω στείλει και άλλα μηνύματα καθώς έχω κάνει και χρεώσιμες κλήσεις.

Προχθές έκανα μεταφορά έναν αριθμό f2g σε qcard. Προσπαθώ έκτοτε να ενεργοποιήσω την ειδοποίηση κλήσεων με μήνυμα Κρυφά Ναι στο 1265 αλλά το μήνυμα δεν πηγαίνει. Άλλαξε κάτι;Εννοείται οτι έχω στείλει και άλλα μηνύματα καθώς έχω κάνει και χρεώσιμες κλήσεις.

Κάλεσε την εξυπηρέτηση δεν ισχύει με μήνυμα στη Q , ίσως επειδή βρίσκεται σε περιαγωγή

1222 0,25€/κλήση

PS: αν βρεις άλλο τρόπο ενημέρωσε μας

θέλω να βγάλω μια δεύτερη κάρτα sim με το ίδιο νούμερο και πήρα σε ένα κατάστημα wind και μου είπαν ότι δεν γίνετε να έχω 2 sim με τον ίδιο νούμερο σε καρτοκινητό μονο αν το κάνω κανονικά με σύνδεση,τι κουφό είναι αυτό:X:angry::angry::angry::angry::angry:

θέλω να βγάλω μια δεύτερη κάρτα sim με το ίδιο νούμερο και πήρα σε ένα κατάστημα wind και μου είπαν ότι δεν γίνετε να έχω 2 sim με τον ίδιο νούμερο σε καρτοκινητό μονο αν το κάνω κανονικά με σύνδεση,τι κουφό είναι αυτό:X:angry::angry::angry::angry::angry:

Ναι δυστυχώς ακομα η Wind δεν προσφέρει αυτήν την υπηρεσία στα καρτοκινητά....

Κάλεσε την εξυπηρέτηση δεν ισχύει με μήνυμα στη Q , ίσως επειδή βρίσκεται σε περιαγωγή

1222 0,25€/κλήση

Συγνώμη, τι εννοείς ότι βρίσκεται σε περιαγωγή;; Θέλω κι εγώ τις επόμενες μέρες να βάλω ένα νούμερο από f2go se q.

1222 0,25€/κλήση

Κάλεσα τελικά την εξ.πελατών μου το ενεργοποιήσαν αυτοί, μου είπαν όμως οτι γίνεται και με το μήνυμα που έστελνα άπλα πρέπει να είχε κολλήσει το σύστημα . Ευχαριστώ για την βοήθεια .

EDIT: ##002# Κληση (απενεργοποιεί όλες τις προωθήσεις) και μετά

**62*6995554444# κληση

η απλά κάνουμε προώθηση κλήσεων όταν το τηλέφωνο είναι απενεργοποιημένο η εκτός δικτύου στον αριθμό +306995554444

Edited by sigmamee

Συγνώμη, τι εννοείς ότι βρίσκεται σε περιαγωγή;; Θέλω κι εγώ τις επόμενες μέρες να βάλω ένα νούμερο από f2go se q.

η Q βρίσκεται σε περιαγωγή με το δίκτυο της WIND, γι'αυτό μπορεί να δεις την ένδειξη "R" δίπλα στις μπάρες του σήματος ...

καλησπερα σας...Τα φώτα σας! Θεωρείται πως η Q είναι η πιο οικονομική λύση για κλησεις και sms στην Κυπρο που θελω ? :wacko:

• This topic was unpinned, featured and pinned