Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα mb και γενικοτερα οτι εχει να κανει με προσφορες δεν μεταφερονται αλλα ισχυουν για 1 μηνα απο την ενεργοποιηση. Οσο για την προσφορα των 59 ευρω με το samsung pocket οποιος προλαβε τον κυριο ειδε !!!! Μεχρι τελος του μηνα μου ειπαν με ελαχιστες πιθανοτητες παρατασης...

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver

Φιλικά, Σταύρος :)

θυμαται κανεις τον αριθμο για ρυθμησεις ιντερνετ για χ10 μινι?

ευχαριστω

internet στο 19234

Κι εγώ που πήγα χθες σε κατάστημα WIND να βάλω κάρτα στο Q, μου λέει η κοπέλα "γιατί δεν περιμένεις μέχρι την Πέμπτη μήπως και γίνει ξανά κάτι με την προσφορά των €59,00; Θα σε πάρω τηλ. στο κιν., τα έχω τα στοιχεία σου".

Ρε, λέτε να υπάρχει κάποια σιωπηλή παράταση και να ξαναδούμε ξαφνικά επανεμφάνιση της προσφοράς; :happy:

Offtopic: Μήπως στην έπεφτε; :lol:

Huawei Nova 5T

internet στο 19234

Το νούμερο αυτο ειναι μόνο για WIND. Για την Q βάζεις στο apn χειροκίνητα myq και είσαι οκ.

Φιλικά

Αγόρασα νέο αριθμό Q τις προάλλες και πραγματικά οι προσφορές που μου έδωσαν μόλις ενεργοποίησα τον αριθμό είναι εξωπραγματικές. :X

Μου έδωσαν 350mb δωρεάν κάθε μήνα για 2 μήνες, 50 δωρεάν μηνύματα προς όλους, 3€ δώρο με ανανέωση 5€, θα μου δίνουν 1€ για τους επόμενους 2 μήνες από την ανανέωση των 5€ και τέλος, θα μου δίνουν 1€ το μήνα για 5 μήνες επειδή ανανέωσα πριν περάσουν 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου. :blink:

Έχω όμως ένα θέμα με το δεύτερο μου κινητό (C510). Όταν την βάζω μέσα και προσπαθώ να μπω σε διάφορες εφαρμογές (π.χ youtube) μου βγάζει μήνυμα ότι είμαι σε περιαγωγή και ότι οι χρεώσεις ενδέχεται να είναι πολύ υψηλές. Ωστόσο, καταναλώνει από τα δωρεάν mb που έχω, αλλά γιατί συμβαίνει αυτό; :confused:

γιατι το δικτυο της q στη ειναι σε περιαγωγη με το δικτυο της wind :p

για να εχεις data πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το roaming στο κινητο σου.

δεν χρεωνεσαι εξτρα απλα ετσι λειτουργει.

Motorola Moto G

Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1

Το νούμερο αυτο ειναι μόνο για WIND. Για την Q βάζεις στο apn χειροκίνητα myq και είσαι οκ.

Φιλικά

μια δοκιμη θα σου αλλάξει γνώμη.

Φιλικά

Ισχύει κανονικά και σε Q! Καλό θα ήταν να μην είμαστε απόλυτοι!

Chown the world!!! :cool:

iMessage: epaminos@me.com

Sorry εαν φανηκα απολυτος δεν ειχα τετοιο σκοπο. Απλα ειχε ξαναφερθει στο thread της q παλι και ειχε ειπωθει οτι δεν λειτουργει το 19234.

Φιλικα

Κανένα πρόβλημα, απλά κάποια καινούρια smartphones ίσως δεν το υποστηρίζουν!

Οι επιλογές πάντως για λήψη ρυθμίσεων από το 19234 είναι "MMS" για εικονομηνύματα, "WAP" ή "INTERNET" για το διαδίκτυο και "ALL" για τον συνδυασμό όλων των προηγούμενων.

Edited by epaminos

Chown the world!!! :cool:

iMessage: epaminos@me.com

Κανένα πρόβλημα, απλά κάποια καινούρια smartphones ίσως δεν το υποστηρίζουν!

Οι επιλογές πάντως για λήψη ρυθμίσεων από το 19234 είναι "MMS" για εικονομηνύματα, "INTERNET" για το διαδίκτυο και "ALL" για τον συνδυασμό των δύο προηγούμενων.

με κενό μήνυμα στέλνει internet mms και wap

Καλησπέρα! :) Έστειλα το MMS στο 19234 και μου ήρθε σαν απαντητικό μήνυμα: "Η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σας". :worry: Η συσκευή μου είναι με WP7.5...
Huawei Nova 5T

Καλησπέρα! :) Έστειλα το MMS στο 19234 και μου ήρθε σαν απαντητικό μήνυμα: "Η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σας". :worry: Η συσκευή μου είναι με WP7.5...

τα τρομερα wp δεν υποστηρίζουν αυτόματες ρυθμίσεις.τις βάζεις μονος σου χειροκινητα

Ρε παιδια αυτο το τηλ 19234 για να στειλεις μηνυμα για τις ρυθμισεις mms, internet ή wap που στο καλο το γραφουν στην ιστοσελιδα τους wind ή στη q; Το ψαχνω ποση ωρα. :wacko:

τα τρομερα wp δεν υποστηρίζουν αυτόματες ρυθμίσεις.τις βάζεις μονος σου χειροκινητα

Αα... Nice.... :mad:

Huawei Nova 5T

:lol::lol: Epic tragic fail :lol::lol:

:ninja:

Ρε παιδια αυτο το τηλ 19234 για να στειλεις μηνυμα για τις ρυθμισεις mms, internet ή wap που στο καλο το γραφουν στην ιστοσελιδα τους wind ή στη q; Το ψαχνω ποση ωρα. :wacko:

δεν υπάρχει πια πουθενά:p άλλωστε όταν βάζεις πρώτη φορά τη σιμ στο κινητό έρχονται αυτόματα οι ρυθμίσεις

Πόση ώρα θέλει για να κάνεις την SIM σε microSIM και έχει κόστος ??

το χρεώνουν 5€,αλλά μπορείς να την κοψεις πανεύκολα μονος ή σε κάποια κάταστηματα κινητών

:lol::lol: Epic tragic fail :lol::lol:

wp ftw

δεν υπάρχει πια πουθενά:p άλλωστε όταν βάζεις πρώτη φορά τη σιμ στο κινητό έρχονται αυτόματα οι ρυθμίσεις

Να σαι καλα. ;) Ποσο τραγικοι μπορει να ειναι που δεν βαζουν απλες πληροφοριες στο site τους και πρεπει να ψαχνεται ο κοσμος στα forum;

παιδια μπορει να γινει ανανεωση χρονου με καρτες wind?

ευχαριστω

όχι πια...