clio1400 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Τα mb και γενικοτερα οτι εχει να κανει με προσφορες δεν μεταφερονται αλλα ισχυουν για 1 μηνα απο την ενεργοποιηση. Οσο για την προσφορα των 59 ευρω με το samsung pocket οποιος προλαβε τον κυριο ειδε !!!! Μεχρι τελος του μηνα μου ειπαν με ελαχιστες πιθανοτητες παρατασης... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 θυμαται κανεις τον αριθμο για ρυθμησεις ιντερνετ για χ10 μινι? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 θυμαται κανεις τον αριθμο για ρυθμησεις ιντερνετ για χ10 μινι? ευχαριστω internet στο 19234 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 internet στο 19234 σε ευχαριστω πολυ αδερφε!καλο απογευμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Κι εγώ που πήγα χθες σε κατάστημα WIND να βάλω κάρτα στο Q, μου λέει η κοπέλα "γιατί δεν περιμένεις μέχρι την Πέμπτη μήπως και γίνει ξανά κάτι με την προσφορά των €59,00; Θα σε πάρω τηλ. στο κιν., τα έχω τα στοιχεία σου". Ρε, λέτε να υπάρχει κάποια σιωπηλή παράταση και να ξαναδούμε ξαφνικά επανεμφάνιση της προσφοράς; :happy: Offtopic: Μήπως στην έπεφτε; :lol: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 Offtopic: Μήπως στην έπεφτε; :lol: :blink: :w00t: :food: Με αυτή τη σειρά! Χαχα... Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 internet στο 19234 Το νούμερο αυτο ειναι μόνο για WIND. Για την Q βάζεις στο apn χειροκίνητα myq και είσαι οκ. Φιλικά Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Αγόρασα νέο αριθμό Q τις προάλλες και πραγματικά οι προσφορές που μου έδωσαν μόλις ενεργοποίησα τον αριθμό είναι εξωπραγματικές. :X Μου έδωσαν 350mb δωρεάν κάθε μήνα για 2 μήνες, 50 δωρεάν μηνύματα προς όλους, 3€ δώρο με ανανέωση 5€, θα μου δίνουν 1€ για τους επόμενους 2 μήνες από την ανανέωση των 5€ και τέλος, θα μου δίνουν 1€ το μήνα για 5 μήνες επειδή ανανέωσα πριν περάσουν 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του πακέτου. :blink: Έχω όμως ένα θέμα με το δεύτερο μου κινητό (C510). Όταν την βάζω μέσα και προσπαθώ να μπω σε διάφορες εφαρμογές (π.χ youtube) μου βγάζει μήνυμα ότι είμαι σε περιαγωγή και ότι οι χρεώσεις ενδέχεται να είναι πολύ υψηλές. Ωστόσο, καταναλώνει από τα δωρεάν mb που έχω, αλλά γιατί συμβαίνει αυτό; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 γιατι το δικτυο της q στη ειναι σε περιαγωγη με το δικτυο της wind :p για να εχεις data πρεπει να εχεις ενεργοποιημενο το roaming στο κινητο σου. δεν χρεωνεσαι εξτρα απλα ετσι λειτουργει. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Το νούμερο αυτο ειναι μόνο για WIND. Για την Q βάζεις στο apn χειροκίνητα myq και είσαι οκ. Φιλικάμια δοκιμη θα σου αλλάξει γνώμη. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Το νούμερο αυτο ειναι μόνο για WIND. Για την Q βάζεις στο apn χειροκίνητα myq και είσαι οκ. Φιλικά Ισχύει κανονικά και σε Q! Καλό θα ήταν να μην είμαστε απόλυτοι! Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Sorry εαν φανηκα απολυτος δεν ειχα τετοιο σκοπο. Απλα ειχε ξαναφερθει στο thread της q παλι και ειχε ειπωθει οτι δεν λειτουργει το 19234. Φιλικα Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epaminos Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 (edited) Κανένα πρόβλημα, απλά κάποια καινούρια smartphones ίσως δεν το υποστηρίζουν! Οι επιλογές πάντως για λήψη ρυθμίσεων από το 19234 είναι "MMS" για εικονομηνύματα, "WAP" ή "INTERNET" για το διαδίκτυο και "ALL" για τον συνδυασμό όλων των προηγούμενων. Edited July 26, 2012 by epaminos Παράθεση Chown the world!!! :cool: iMessage: epaminos@me.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Κανένα πρόβλημα, απλά κάποια καινούρια smartphones ίσως δεν το υποστηρίζουν! Οι επιλογές πάντως για λήψη ρυθμίσεων από το 19234 είναι "MMS" για εικονομηνύματα, "INTERNET" για το διαδίκτυο και "ALL" για τον συνδυασμό των δύο προηγούμενων. με κενό μήνυμα στέλνει internet mms και wap Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Καλησπέρα! :) Έστειλα το MMS στο 19234 και μου ήρθε σαν απαντητικό μήνυμα: "Η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σας". :worry: Η συσκευή μου είναι με WP7.5... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Καλησπέρα! :) Έστειλα το MMS στο 19234 και μου ήρθε σαν απαντητικό μήνυμα: "Η υπηρεσία δεν υποστηρίζεται από τη συσκευή σας". :worry: Η συσκευή μου είναι με WP7.5... τα τρομερα wp δεν υποστηρίζουν αυτόματες ρυθμίσεις.τις βάζεις μονος σου χειροκινητα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Ρε παιδια αυτο το τηλ 19234 για να στειλεις μηνυμα για τις ρυθμισεις mms, internet ή wap που στο καλο το γραφουν στην ιστοσελιδα τους wind ή στη q; Το ψαχνω ποση ωρα. :wacko: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Πόση ώρα θέλει για να κάνεις την SIM σε microSIM και έχει κόστος ?? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 τα τρομερα wp δεν υποστηρίζουν αυτόματες ρυθμίσεις.τις βάζεις μονος σου χειροκινητα Αα... Nice.... :mad: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 τα τρομερα wp δεν υποστηρίζουν αυτόματες ρυθμίσεις.τις βάζεις μονος σου χειροκινητα :lol::lol: Epic tragic fail :lol::lol: Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Ρε παιδια αυτο το τηλ 19234 για να στειλεις μηνυμα για τις ρυθμισεις mms, internet ή wap που στο καλο το γραφουν στην ιστοσελιδα τους wind ή στη q; Το ψαχνω ποση ωρα. :wacko: δεν υπάρχει πια πουθενά:p άλλωστε όταν βάζεις πρώτη φορά τη σιμ στο κινητό έρχονται αυτόματα οι ρυθμίσεις Πόση ώρα θέλει για να κάνεις την SIM σε microSIM και έχει κόστος ?? το χρεώνουν 5€,αλλά μπορείς να την κοψεις πανεύκολα μονος ή σε κάποια κάταστηματα κινητών :lol::lol: Epic tragic fail :lol::lol: wp ftw Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 δεν υπάρχει πια πουθενά:p άλλωστε όταν βάζεις πρώτη φορά τη σιμ στο κινητό έρχονται αυτόματα οι ρυθμίσεις Να σαι καλα. ;) Ποσο τραγικοι μπορει να ειναι που δεν βαζουν απλες πληροφοριες στο site τους και πρεπει να ψαχνεται ο κοσμος στα forum; Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nokse Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 παιδια μπορει να γινει ανανεωση χρονου με καρτες wind? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 παιδια μπορει να γινει ανανεωση χρονου με καρτες wind? ευχαριστωόχι πια... Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 δίνουν micro-sim και για την Q ? Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts