Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατάχρηση μην γίνεται και καταλήξουν να το καταργήσουν εντελώς, μακάρι όμως να μπορέσει ο κόσμος σιγά σιγά να την εμπιστευτεί λίγο παραπάνω την εταιρεία γιατί έχει κάνει κάποια καλά βήματα μέχρι τώρα και δεν είναι σε στάσιμη κατάσταση το δίκτυο.

• Απαντήσεις 36,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

54 minutes ago, Arinos said:

Δεν έχω παρακολουθήσει πολύ το θέμα ούτε και του F2G, έχω μερικές ερωτήσεις

Οι προσφορές είναι 2 ή παραπάνω; Μια μέσω του συνεργάτη στην Πάτρα και μια επίσημη για το F2G ή μου ξεφεύγει κάτι ακόμα;

Από τις αρχές του χρόνου, μέσω συνεργάτη τρέχει το q vip και το f2g promo.

Το Q vip με απεριόριστη ομιλία+data και 300 sms με 99€ για ένα χρόνο.

Το f2g promo με δώρο απεριόριστα data για ένα χρόνο με το πακέτο των 11,8€. Για απεριόριστη ομιλία το  πακέτο των 13,6€.

Το Μάϊο έβγαλαν στο site του f2g προσφορά με δώρο απεριόριστα data και ομιλία με ενεργοποίηση του πακέτου των 11.8€ για ένα χρόνο.

Τα δεδομένα δεν λειτουργούν στο εξωτερικό και φαντάζομαι δεν μπορείς να καλέσεις από Ελλάδα προς Εξωτερικό, σωστά; Κάτι σαν το talk to EU που έχει στα συμβόλαια

Για το q, δεν λειτουργούν στο εξωτερικό.

Για το f2g ισχύει μόνο για τις παροχές του πακέτου.

• Ο ενσωματωμένος χρόνος ομιλίας μπορεί να καταναλωθεί για εξερχόμενες κλήσεις εντός Ελλάδας και για roaming στην Ευρωπαική Ένωση. Δεν ισχύει για κλήσεις περιαγωγής από και προς χώρες του υπόλοιπου κόσμου (Ζώνες A-E), για κλήσεις προς διεθνείς προορισμούς, δορυφορικά και maritime δίκτυα καθώς και κλήσεις προς σταθερούς μη γεωγραφικούς αριθμούς.

Εντύπωση μου κάνει πως και δεν έχει σταματήσει με αυτή την τιμή, ακόμα και 120 αν γίνει και πάλι θα έχω την ίδια ερώτηση. Ο λόγος είναι ότι έχει τον κόφτη στην ταχύτητα στα συμβόλαια που είναι τριπλάσια η τιμή.

Έχει ζήτηση.. συνδρομητές κερδίζει.

Σχεδόν κάθε 1-1,5 μήνα, βγάζουν και οι άλλοι δύο απεριόριστα στα καρτοκινητά, για 9 μήνες. Είναι και το frog, απεριόριστα για ένα χρόνο με 144€ στα καταστήματα Αθήνα, Θεσσαλονίκη.

Σε ευχαριστώ πολύ, επίσης σωστή η παρατήρηση για τους άλλους με τους 9 μήνες και κυρίως το frog στα 144€. Το είχα ξεχάσει τελείως αυτό.

Ζήτηση έχει και είναι καλό αυτό, ζημιογόνο μην είναι για την εταιρεία και αναγκαστεί να προβεί σε διάφορους περιορισμούς.

Με την παράταση που πήρε και για Νοέμβρη, με βλέπω να πηγαίνω εκεί επειδή τα Unlimited All με 6.5€ λήγουν τέλη Γενάρη εκτός αν παίξει η frog πιο κάτω όπως κάθε χρόνο μέχρι τώρα.

Έχω κάνει ήδη 2 φορητότητες σε Q VIP. Δεν είναι μόνο το οικονομικό σκέλος, είναι και η ευκολία.
Όσοι διαχειρίζονται αριθμούς ηλικιωμένων καταλαβαίνουν:
Γλιτώνεις το «ήρθε μήνυμα για ανανέωση υπολοίπου» κάθε μήνα και αρκετά ακόμη (σε μια-δυο περιπτώσεις, ξέχασαν να ενημερώσουν για το SMS με αποτέλεσμα να λήξει και να μείνουν χωρίς τηλέφωνο για κάποιες ώρες!)
Τώρα έχεις μόνο μία ημερομηνία σημειωμένη στο ημερολόγιο και δεν χρειάζεται να ασχολείσαι.

Μιλώντας με τους υπαλλήλους που έχουν αναλάβει την εξυπηρέτηση πελατών για το εν λόγω πακέτο, τους τόνισα ακριβώς αυτό. Το γεγονός πως σου λύνει τα χέρια. Μια φορά το χρόνο και ξεγνοιάζεις. Μια σκοτούρα λιγότερη.
Δεν ξέρω τα στατιστικά, αλλά λογικά θα πρέπει να έχει κάνει θραύση στο ηλικιακό φάσμα >60.
Αν δε αποφασίσουν να πλασάρουν αντίστοιχο πρόγραμμα ΧΩΡΙΣ data (μόνο ομιλία & SMS) σε χαμηλότερη τιμή (π.χ. στα €60 το χρόνο - το φαντάζεστε;) θα σαρώσουν τον ανταγωνισμό.
Τα δεδομένα είναι που κοστίζουν στους παρόχους, όχι η ομιλία. Αλλά κατά 99% δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο για ευνόητους λόγους...

Συμφωνώ ως προς το θέμα της ευκολίας, αν και αυτό θα μπορούσε να λυθεί και με άλλους τρόπους αν οι τιμές ήταν πιο χαμηλές. Και τώρα όλες οι εταιρίες δίνουν αυτόματη μηνιαία χρέωση και αυτόματη εφαρμογή πακέτου αλλά στοιχίζει 13 ευρώ και βάλε δηλαδή 156 το χρόνο. Αν στοίχιζε 35-50 (όπως λίγα μόλις χρόνια πριν) δεν θα αγόραζες το q vip με 100 ή τα άλλα ετήσια με 120 ή 144 εκτός αν πραγματικά είχες ανάγκη τις παροχές.

All time classic. Δίκαρτο κινητό με επιλεγμένη κάρτα cosmote για δεδομένα (κλειστά κιόλας) και την q στην άλλη θέση χρεώθηκε 2€. Μου τα επέστρεψαν και η εικόνα τώρα στο app είναι αυτή: 

Screenshot_20250702-095117.thumb.jpg.22dfad2ebac81dd3be25bdf606c1466e.jpgScreenshot_20250702-095050.thumb.png.6a2c4910fe1347b66315e26b36faf9a9.png

Εγώ καλού κακού τροποποίησα τα apn. Την γύρισα σε 2g. Τώρα αν αυτό που φαίνεται στο app είναι μία νέα δικλείδα για να μην ξαναχρεωθώ δεν ξέρω. Θα δείξει. Πρώτη φορά το βλέπω πάντως. 

Edited by kmpatra

50 minutes ago, kmpatra said:

Τώρα αν αυτό που φαίνεται στο app είναι μία νέα δικλείδα για να μην ξαναχρεωθώ δεν ξέρω. Θα δείξει.

...το αργότερο τέλος του 9999...

2 ώρες πριν, kmpatra said:

All time classic. Δίκαρτο κινητό με επιλεγμένη κάρτα cosmote για δεδομένα (κλειστά κιόλας) και την q στην άλλη θέση χρεώθηκε 2€. Μου τα επέστρεψαν και η εικόνα τώρα στο app είναι αυτή: 

Screenshot_20250702-095117.thumb.jpg.22dfad2ebac81dd3be25bdf606c1466e.jpgScreenshot_20250702-095050.thumb.png.6a2c4910fe1347b66315e26b36faf9a9.png

Εγώ καλού κακού τροποποίησα τα apn. Την γύρισα σε 2g. Τώρα αν αυτό που φαίνεται στο app είναι μία νέα δικλείδα για να μην ξαναχρεωθώ δεν ξέρω. Θα δείξει. Πρώτη φορά το βλέπω πάντως. 

Άρα εαν σου στείλουν μήνυμα ότι έληξαν τα δεδομένα να τους πεις λήγουν το 9999 😂

https://www.facebook.com/share/165a5wY1Dy/

Διαβάστε σχόλια.. έχουν δίκιο.. αλλά ποιος να τους πει ότι έπρεπε να έχουν ελέγξει την Nova στην περιοχή τους πριν προχωρήσουν στην προσφορά της Q.

Κρίμα να την πατάει έτσι ο κόσμος.

Υ.Γ. προφανώς μπορεί να συμβεί και προς την Cosmote αυτό. Απλώς έτυχε τώρα και το σχολιάζω εδώ.

Edited by cu2goup

Ας πούμε ότι παραλαμβάνω την κάρτα σιμ της q vip. Πώς μπορώ να δοκιμάσω σήμα αλλά και ταχύτητες χωρίς να τους στείλω τα 99€ και χωρίς να βάλω υπόλοιπο;

5 minutes ago, kostas123464 said:

Ας πούμε ότι παραλαμβάνω την κάρτα σιμ της q vip. Πώς μπορώ να δοκιμάσω σήμα αλλά και ταχύτητες χωρίς να τους στείλω τα 99€ και χωρίς να βάλω υπόλοιπο;

Μιλάς για φορητότητα ή νέο αριθμό;

Μάλλον για φορητότητα..

Οπότε πήγαινε και πάρε ένα free2go από κάποιο κατάστημα στην περιοχή σου ή παρήγγειλε. Δοκίμασε το δίκτυο και σε δεύτερο χρόνο παίρνεις ή όχι την προσφορά.

Σε εμένα έγινε η φορητότητα πριν στείλω τα λεφτά. Αλλά μετά το αλλάξανε και δεν την κάνουν αν δεν έχεις στείλει τα λεφτά.

1 minute ago, cu2goup said:

Μιλάς για φορητότητα ή νέο αριθμό;

Μάλλον για φορητότητα..

Οπότε πήγαινε και πάρε ένα free2go από κάποιο κατάστημα στην περιοχή σου ή παρήγγειλε. Δοκίμασε το δίκτυο και σε δεύτερο χρόνο παίρνεις ή όχι την προσφορά.

Σε εμένα έγινε η φορητότητα πριν στείλω τα λεφτά. Αλλά μετά το αλλάξανε και δεν την κάνουν αν δεν έχεις στείλει τα λεφτά.

Ok ευχαριστώ. Άμα στείλω τα δικαιολογητικά Σάββατο απόγευμα για φορητοτητα μέχρι πότε θα έχω ενεργοποιηθη; Περιπου

1 minute ago, kostas123464 said:

Ok ευχαριστώ. Άμα στείλω τα δικαιολογητικά Σάββατο απόγευμα για φορητοτητα μέχρι πότε θα έχω ενεργοποιηθη; Περιπου

Τετάρτη - Πέμπτη.

4 minutes ago, cu2goup said:

Τετάρτη - Πέμπτη.

Οκ thx

23 minutes ago, kostas123464 said:

Οκ thx

Και θα πρέπει να στείλω τα 99€ για να γίνει η φορητότητα η πρώτα πάω στο δίκτυο της και μετά στέλνω λεφτά να μπούνε οι παροχές;

1 hour ago, cu2goup said:

https://www.facebook.com/share/165a5wY1Dy/

Διαβάστε σχόλια.. έχουν δίκιο.. αλλά ποιος να τους πει ότι έπρεπε να έχουν ελέγξει την Nova στην περιοχή τους πριν προχωρήσουν στην προσφορά της Q.

Κρίμα να την πατάει έτσι ο κόσμος.

Υ.Γ. προφανώς μπορεί να συμβεί και προς την Cosmote αυτό. Απλώς έτυχε τώρα και το σχολιάζω εδώ.

Επειδή κάποιος δεν έχει σήμα στην περιοχή του, δεν σημαίνει οτι μπορει να κατηγορεί δημόσια μια εταιρία για απάτη. Εννοείται οτι οταν σκοπευει καποιος να δωσει λεφτα, ελεγχει πρωτα εαν καλυπτεται.

5 minutes ago, VIPdriver said:

Επειδή κάποιος δεν έχει σήμα στην περιοχή του, δεν σημαίνει οτι μπορει να κατηγορεί δημόσια μια εταιρία για απάτη. Εννοείται οτι οταν σκοπευει καποιος να δωσει λεφτα, ελεγχει πρωτα εαν καλυπτεται.

Πες τα, πες τα. Εγω μια χαρα ειμαι και απο το πρωι ως το σχολασμα ειμαι μονιμως με 5G και δεν εχω κανενα σκαλωμα μεχρι σημερα. Στο σπιτι ειμαι στα ιδια οπως με cosmote και vodafone.

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

42 minutes ago, VIPdriver said:

Συμφωνώ.. έπρεπε η εταιρείες γενικώς να προσφέρουν δωρεάν δοκιμή δικτύου.

Τώρα που την πάτησε αυτός, σκέψου σε πόσο κόσμο θα πει ότι η Nova είναι γτπ.

Και φυσικά ωφελημένη και πάλι βγαίνει η Cosmote.. γιατί η δυσφήμιση είναι πολύ πιο ισχυρή από τη διαφήμιση.

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

@Bas δυσφήμιση ήθελα να πω..

Edited by cu2goup

6 ώρες πριν, cu2goup said:

Συμφωνώ.. έπρεπε η εταιρείες γενικώς να προσφέρουν δωρεάν δοκιμή δικτύου.

Τώρα που την πάτησε αυτός, σκέψου σε πόσο κόσμο θα πει ότι η Nova είναι γτπ.

Και φυσικά ωφελημένη και πάλι βγαίνει η Cosmote.. γιατί η δυσφήμιση είναι πολύ πιο ισχυρή από τη διαφήμιση.

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.

@Bas δυσφήμιση ήθελα να πω..

Μην δίνεις ιδέες στον VIPdriver να υπενοικιάσει το χολ του για δυσφήμιση εταιρειών

On 1/7/2025 at 10:02 ΜΜ, minus21grams said:

Έχω κάνει ήδη 2 φορητότητες σε Q VIP. Δεν είναι μόνο το οικονομικό σκέλος, είναι και η ευκολία.
Όσοι διαχειρίζονται αριθμούς ηλικιωμένων καταλαβαίνουν:
Γλιτώνεις το «ήρθε μήνυμα για ανανέωση υπολοίπου» κάθε μήνα και αρκετά ακόμη (σε μια-δυο περιπτώσεις, ξέχασαν να ενημερώσουν για το SMS με αποτέλεσμα να λήξει και να μείνουν χωρίς τηλέφωνο για κάποιες ώρες!)
Τώρα έχεις μόνο μία ημερομηνία σημειωμένη στο ημερολόγιο και δεν χρειάζεται να ασχολείσαι.

Μιλώντας με τους υπαλλήλους που έχουν αναλάβει την εξυπηρέτηση πελατών για το εν λόγω πακέτο, τους τόνισα ακριβώς αυτό. Το γεγονός πως σου λύνει τα χέρια. Μια φορά το χρόνο και ξεγνοιάζεις. Μια σκοτούρα λιγότερη.
Δεν ξέρω τα στατιστικά, αλλά λογικά θα πρέπει να έχει κάνει θραύση στο ηλικιακό φάσμα >60.
Αν δε αποφασίσουν να πλασάρουν αντίστοιχο πρόγραμμα ΧΩΡΙΣ data (μόνο ομιλία & SMS) σε χαμηλότερη τιμή (π.χ. στα €60 το χρόνο - το φαντάζεστε;) θα σαρώσουν τον ανταγωνισμό.
Τα δεδομένα είναι που κοστίζουν στους παρόχους, όχι η ομιλία. Αλλά κατά 99% δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο για ευνόητους λόγους...

Είναι καλό να μπαίνουν τέτοιοι χρήστες στο δίκτυο, γιατί δεν κάνουν μεγάλη χρήση.

Είναι περίπου σαν το γυμναστήριο:

Μπορείς να μαζέψεις 1500 συνδρομές, αλλά αν πατάνε μόνο οι 750, τότε έχεις σεβαστό κέρδος (παρά την χαμηλή τιμή).

Αν ήταν όλοι power users με torrents, δεν θα ήταν βιώσιμο... αν και λογικά με το 5G SA θα δυναμώσει κι άλλο το δίκτυο.

Εγώ δεν κατεβάζω πολλά πράγματα και με 5G NSA έχω δει 800 Mbps το μέγιστο (με Poco X7 Pro που λέει ότι πιάνει 5 Gbps max).

On 2/7/2025 at 9:58 ΠΜ, kmpatra said:

Εξαφανιστηκε χτες ή σήμερα και αυτή η ένδειξη. Ισως ηταν απο το daily, δεν ξέρω. Καλου κακου αλλαξα τα apn και το γυρισα σε 2g μέχρι να χρειαστώ δεδομένα απο την καρτα αυτή

Κέντρο Θεσσαλονίκης. Την ανέβασα και στην σελίδα τους στο facebook γιατί τα φίδια που γράφονται μερικές φορές εκεί, είναι στα όρια του κακοπροαίρετου. 

1000000210.png

Edited by r31134

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

14 ώρες πριν, kmpatra said:

Εξαφανιστηκε χτες ή σήμερα και αυτή η ένδειξη. Ισως ηταν απο το daily, δεν ξέρω. Καλου κακου αλλαξα τα apn και το γυρισα σε 2g μέχρι να χρειαστώ δεδομένα απο την καρτα αυτή

Log and win δεν έχουν στην q;

Αλλά πάλι η αλλαγή apn είναι πιο safe

On 3/7/2025 at 4:33 ΜΜ, kostas123464 said:

Οκ thx

Και θα πρέπει να στείλω τα 99€ για να γίνει η φορητότητα η πρώτα πάω στο δίκτυο της και μετά στέλνω λεφτά να μπούνε οι παροχές;

Πρέπει να τα στείλεις για να ξεκινήσει. Το γραφεί και στο χαρτί με τις οδηγίες που έχει στο φάκελο.

5 ώρες πριν, cu2goup said:

Πρέπει να τα στείλεις για να ξεκινήσει. Το γραφεί και στο χαρτί με τις οδηγίες που έχει στο φάκελο.

Ok ευχαριστώ για την ενημέρωση. 19 του μηνός θα στείλω τα δικαιολογητικά μέχρι 24-25 θα έχω μεταφερθη στο q vip γτ τώρα έχω πακέτο ενεργο από προσφορά στο frog.