Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 ώρες πριν, elkons said:

Όχι πρέπει να τα δώσεις κατά τη παραγγελία. 

Το ρώτησες αυτό;; Εμένα μου στείλανε την κάρτα και επειδή είχα ένα άλλο απεριόριστο τους ρώτησα και μου είπανε κανένα προβλημα. Τα έστειλα μετά από 2 μήνες και τότε ενεργοποιήθηκε η προσφορά.

Δεν ήταν φορητότητα όμως.

1 hour ago, cu2goup said:

Το ρώτησες αυτό;; Εμένα μου στείλανε την κάρτα και επειδή είχα ένα άλλο απεριόριστο τους ρώτησα και μου είπανε κανένα προβλημα. Τα έστειλα μετά από 2 μήνες και τότε ενεργοποιήθηκε η προσφορά.

Και γω τα έστειλα την ίδια μέρα αλλά δεν μου δώσανε κάποιο χρονικό περιθώριο,οπότε αφού τα έστειλες μετά από δύο μήνες όλα καλά...και φαντάζομαι η προσφορά ξεκινάει για ένα χρόνο από τη μέρα που στέλνεις τα λεφτά σωστά; 

16 minutes ago, George6633 said:

Και γω τα έστειλα την ίδια μέρα αλλά δεν μου δώσανε κάποιο χρονικό περιθώριο,οπότε αφού τα έστειλες μετά από δύο μήνες όλα καλά...και φαντάζομαι η προσφορά ξεκινάει για ένα χρόνο από τη μέρα που στέλνεις τα λεφτά σωστά; 

Προφανώς..

4 ώρες πριν, cu2goup said:

Α εγω ρώτησα χτες για φορητότητα ήθελε ένας γνωστός να τον βοηθήσω στη διαδικασία μη πληρώνει ένα σωρό σε συμβόλαια 

12 ώρες πριν, elkons said:

Όχι πρέπει να τα δώσεις κατά τη παραγγελία. 

ok ευχαριστω

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Σκεφτείτε ότι με ένα nova unlimited all 25€ σε 3 μήνες είσαι στα 105€ συν την αύξηση λόγω πληθωρισμού ενώ Q απεριόριστα στο ίδιο δίκτυο 99€ μια φορά και ξεμπέρδεψες!

Εξαιρετική προσφορά. 

13 minutes ago, elkons said:

Σκεφτείτε ότι με ένα nova unlimited all 25€ σε 3 μήνες είσαι στα 105€ συν την αύξηση λόγω πληθωρισμού ενώ Q απεριόριστα στο ίδιο δίκτυο 99€ μια φορά και ξεμπέρδεψες!

Εξαιρετική προσφορά. 

28 ευρώ έχει, αν στο ίδιο αφμ εντάσσονται και άλλα κινητά ή σε συνδυασμό με σταθερή και 35 ευρώ αν δεν είσαι ήδη συνδρομητής.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

6 minutes ago, p_k said:

28 ευρώ έχει, αν στο ίδιο αφμ εντάσσονται και άλλα κινητά ή σε συνδυασμό με σταθερή και 35 ευρώ αν δεν είσαι ήδη συνδρομητής.

28*4 (μήνες) 112€. Q Vip 99€ με/χωρίς σταθερό για 12 μήνες.

Q Vip νικητής 

12 minutes ago, elkons said:

28*4 (μήνες) 112€. Q Vip 99€ με/χωρίς σταθερό για 12 μήνες.

Q Vip νικητής 

ή αλλιώς πάγιο 28€ vs πάγιο 8,25€

Edited by VIPdriver

Σωστό, όμως εάν θες να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες όπως για παράδειγμα twin sim (που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντική), δεν μπορείς να την έχεις στην καρτοκινητή δυστυχώς.

Παύλος Παυλίδης 

Αυτό με την twin sim στην καρτοκινητη έχει καταντήσει αστείο.. Τόσα χρόνια πόσο δύσκολο είναι;

19 minutes ago, p_k said:

Σωστό, όμως εάν θες να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες όπως για παράδειγμα twin sim (που για μένα είναι πάρα πολύ σημαντική), δεν μπορείς να την έχεις στην καρτοκινητή δυστυχώς.

Νομίζω η Nova στην καρτοκινητή ούτε esim έχει.
Σε πολλά από τα καινούργια dual sim, η μία είναι esim. Σε περιορίζει κάπως αυτό.

5 minutes ago, George6633 said:

Αυτό με την twin sim στην καρτοκινητη έχει καταντήσει αστείο.. Τόσα χρόνια πόσο δύσκολο είναι;

Εε εδώ έβγαλαν μετά από χρόνια eSIM στα συμβόλαια .. ίσως γίνει κάνα θαύμα 

1 ώρα πριν, opmgls said:

Νομίζω η Nova στην καρτοκινητή ούτε esim έχει.
Σε πολλά από τα καινούργια dual sim, η μία είναι esim. Σε περιορίζει κάπως αυτό.

Έτσι ακριβώς, θα έπρεπε να παρέχεται, όπως επίσης και η twin sim στα καρτοκινητά.

Screenshot_2025-04-15-16-56-27-542_com.opera.browser-edit.jpg

Παύλος Παυλίδης 

Καλησπέρα στην παρέα. Είναι κάνεις εδώ που πήρε το πακέτο της q με απεριόριστα λεπτά και δεδομένα με 99€ για ένα χρονο; 1. Εχει κάποιο περιορισμό στην ταχύτητα; 2. Θέλει κάρτα στο 4μηνο; 3. Αν το πάρω, πότε περίπου θα το στειλουν για να ερθει γιατί το χρειάζομαι σε ένα ταξίδι; 4. Υπογράφω στον κουριερ φυσικά χαρτιά η μέσω μειλ γίνονται ολα; 5. Αν μπορει κάποιος να μου πει τη διαδικασία ενεργοποίησης.  Ευχαριστώ πολύ.

1. Δεν έχει λένε περιορισμό 

2. Δε θέλει μια και καλή πληρώνεις 

3. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε roaming μόνο άμα βάλεις δικό σου πακέτο.

4,5 @George6633 ή κάποιος που πήρε

23 minutes ago, spoukos said:

Καλησπέρα στην παρέα. Είναι κάνεις εδώ που πήρε το πακέτο της q με απεριόριστα λεπτά και δεδομένα με 99€ για ένα χρονο; 1. Εχει κάποιο περιορισμό στην ταχύτητα; 2. Θέλει κάρτα στο 4μηνο; 3. Αν το πάρω, πότε περίπου θα το στειλουν για να ερθει γιατί το χρειάζομαι σε ένα ταξίδι; 4. Υπογράφω στον κουριερ φυσικά χαρτιά η μέσω μειλ γίνονται ολα; 5. Αν μπορει κάποιος να μου πει τη διαδικασία ενεργοποίησης.  Ευχαριστώ πολύ.

Ότι σου είπε ο @elkons αυτά είπανε και σε μένα.. Μένει να επιβεβαιώσω ότι δεν θα θέλει ανανέωση στο ενδιάμεσο όπως μου είπαν.. Υπογράφεις φυσικά χαρτιά και σε ένα από τα χαρτιά που κρατάς είναι και το Iban για να περάσεις τα 99€ και μόλις το κάνεις τους στέλνεις ένα email το αποδεικτικό ή καλείς στο γνωστό αριθμό για επιβεβαίωση και σου περνάνε την προσφορά σε 1-2 μέρες (μπορεί και άμεσα αν τους πετύχεις εκείνη τη στιγμή και δούνε τα χρήματα) 

5 minutes ago, elkons said:

1. Δεν έχει λένε περιορισμό 

2. Δε θέλει μια και καλή πληρώνεις 

3. Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε roaming μόνο άμα βάλεις δικό σου πακέτο.

4,5 @George6633 ή κάποιος που πήρε

Το ταξιδι θα είναι εντός Ελλάδος απλώς το θέλω για να έχω δεδομενα εκεί που θα βρίσκομαι. Ευχαριστώ πάντως

3 minutes ago, George6633 said:

Ότι σου είπε ο @elkons αυτά είπανε και σε μένα.. Μένει να επιβεβαιώσω ότι δεν θα θέλει ανανέωση στο ενδιάμεσο όπως μου είπαν.. Υπογράφεις φυσικά χαρτιά και σε ένα από τα χαρτιά που κρατάς είναι και το Iban για να περάσεις τα 99€ και μόλις το κάνεις τους στέλνεις ένα email το αποδεικτικό ή καλείς στο γνωστό αριθμό για επιβεβαίωση και σου περνάνε την προσφορά σε 1-2 μέρες (μπορεί και άμεσα αν τους πετύχεις εκείνη τη στιγμή και δούνε τα χρήματα) 

Ενταξει ευχαριστώ πολύ 

το έχει πάρει κάποιος για να δεί στο app τί του γράφει σαν ημερομηνία λήξης και τί όσο αφορά ομιλία και δεδομένα; ευχαριστώ.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

5 ώρες πριν, belial said:

το έχει πάρει κάποιος για να δεί στο app τί του γράφει σαν ημερομηνία λήξης και τί όσο αφορά ομιλία και δεδομένα; ευχαριστώ.

Το μήνυμα που μου ήρθε λέει θα μπαίνουν αυτόματα κάθε μήνα για ένα χρόνο.Στις 29/4 θα έχω εικόνα τι γίνεται γιατί πριν μπει η προσφορά είχα βάλει κάρτα(έπεφτε ΣΚ και νόμισα θα αργήσουν να βάλουν την προσφορά στη γραμμή μου) και την επόμενη μέρα έγινε ενεργοποίηση της προσφοράς οπότε θα πρέπει να τσεκάρω σε 12-13 μέρες που θα μπει το δεύτερο αν πάρει παράταση το υπόλοιπο... Αν εννοείς κάτι άλλο και δεν κατάλαβα ρώτησε με. 

Screenshot_20250416-162834~2.png

Δηλαδή για να ενεργοποιήσουμε την προσφορά Q VIP σε υπάρχον αριθμό Q, πρέπει πρώτα να κάνουμε φορητότητα πχ σε Vodafone, και μετά αίτηση ενεργοποίηση για φορητότητα σε Q VIP; Παίζει αυτό το σενάριο;

10 minutes ago, barca10 said:

Δηλαδή για να ενεργοποιήσουμε την προσφορά Q VIP σε υπάρχον αριθμό Q, πρέπει πρώτα να κάνουμε φορητότητα πχ σε Vodafone, και μετά αίτηση ενεργοποίηση για φορητότητα σε Q VIP; Παίζει αυτό το σενάριο;

Εννοείται πως παίζει.. μόνο έτσι γίνεται εξάλλου.. 

Επειδή το σκέφτομαι ζεστά το q vip για ένα χρόνο και μιλώντας μαζί τους μου είπανε ότι δεν χρειάζεται να βάλεις κάρτα για έναν χρόνο λέω να το προχωρήσω. Ας μας πει ο φίλος που το έχει από σήμα 4g-5g πώς πάη και τι ταχύτητες. Τώρα έχω την 9 μήνη προσφορά του frog και Αύγουστο πηγή. Και σκέφτομαι για ένα χρόνο να ξενιαξω. Τι λέτε;

3 minutes ago, kostas123464 said:

Επειδή το σκέφτομαι ζεστά το q vip για ένα χρόνο και μιλώντας μαζί τους μου είπανε ότι δεν χρειάζεται να βάλεις κάρτα για έναν χρόνο λέω να το προχωρήσω. Ας μας πει ο φίλος που το έχει από σήμα 4g-5g πώς πάη και τι ταχύτητες. Τώρα έχω την 9 μήνη προσφορά του frog και Αύγουστο πηγή. Και σκέφτομαι για ένα χρόνο να ξενιαξω. Τι λέτε;

Απλώς επειδή έχω ενεργό πακέτο μέχρι 29/04 ότι γίνει θα γίνει μετά από την συγκεκριμένη ημερομηνία. Πόσες μέρες κάνει η φορητότητα και πόσες μέρες κάνουν να έρθουν τα χαρτιά με κούριερ;

46 minutes ago, kostas123464 said:

Επειδή το σκέφτεσαι ζεστά και μιλάμε για 99€ που θα δώσεις με τη μία,καλό θα ήταν να πάρεις μια κάρτα Q για να δεις στις περιοχές που κινείσαι αν είσαι ευχαριστημένος ή να σου πούνε τα παιδιά εδώ μέσα κάποια συγκεκριμένη περιοχή που ενδιαφέρεσαι.Εγω μένω Τρίκαλα και Ζάκυνθο και έχω εικόνα μόνο από αυτά τα μέρη.Η Διαδικασία δεν νομίζω να καθυστερεί πολύ αν δεν πέφτουν αργίες κλπ αν και εμένα ήταν νέος αριθμός και μου το στείλανε την επόμενη μέρα.