Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, alteisei said:

"Για ποιο λογο δινει ολο και λιγοτερα data σε ολο και μεγαλυτερο ποσο € τα 250 αυτη υη στιγμη στα 7€ η μαυρη;"

Σε μία κοινωνία όπου το λάδι ανεβαίνει κάθε εβδομάδα στο σούπερ μάρκετ, οι πατάτες, το κοτόπουλο, το χοιρινό είναι αστείο να λέμε ότι καταστραφήκαμε γιατί ανέβηκαν τα πακέτα κινητής.

Θα ήθελα να δω τι γράφεις σε ανάλογα σάιτ καταναλωτών ή δεν είναι σημαντικά αυτά??. Όντως το ότι έγιναν τα απεριόριστα 250 ήταν χτύπημα κάτω από την ζώνη αλλά όχι τόσο δυνατό όσο λες, ούτε λόγος να αλλάξουμε εταιρεία. Παρόλα αυτά δεν έχουμε συναισθηματική εξάρτηση από καμμιά εταιρεία και απλώς κάνουμε αυτό που μας είναι συμφέρον ανάλογα με τις ανάγκες μας.

3 ώρες πριν, dimitroula10 said:

Τι εννοείς? Αν το πακέτο λήγει μετά την λήξη του υπολοίπου, τότε η λήξη του υπολοίπου επεκτείνεται μέχρι την ημερομηνία λήξης του πακέτου.

Αν το πακέτο λήγει πριν την λήξη του υπολοίπου, δεν γίνεται τίποτα.

Ενεργοποίησα το πακέτο και στο app δε μου επέκτεινε τη λήξη του υπολοίπου που είναι η πρώτη φορά που το βλέπω. Οπότε προσοχή εάν συμβεί και σε άλλους με το συγκεκριμένο πακέτο.

Ok. Στο "πλαισιο" της ερωτησης dimitroula, προκειμενου να επαληθευσουμε.

Για πες: Τι ημερομηνια ληξης για τα € σου γραφει αυτη τη στιγμη;

Πριν η μετα την 9/9/2024?

Σημερα ενεργοποιησες το UD, ετσι?

6 ώρες πριν, alteisei said:

Και ΟΚ, "Δε πειραζει..", εφοσον καποιοι "μαυροι" πελατες, "ετσι" το επιθυμουν: Να παθαινουν ΔΙΑΡΚΩΣ χωρις να μαθαινουν ΠΟΤΕ. Το θεμα ειναι τι φταιμε οι υπολοιποι να βλεπουν και οι σοβαρες εταιριες οτι ΜΟΝΟ "αυτα" τα colpa ειναι εκεινα που πιανουν σε δαυτους τους υπηκοους και να παρασυρονται απο την μαυρη:

https://techmaniacs.gr/archise-tis-poniries-kai-i-cosmote-deite-screenshot/

Εμεις οι "χλωροι" τι φταιμε;

Ποιες είναι αυτές ;

1 hour ago, alteisei said:

Ok. Στο "πλαισιο" της ερωτησης dimitroula, προκειμενου να επαληθευσουμε.

Για πες: Τι ημερομηνια ληξης για τα € σου γραφει αυτη τη στιγμη;

Πριν η μετα την 9/9/2024?

Σημερα ενεργοποιησες το UD, ετσι?

Αν ρωτάς για τη δική μου περίπτωση.

Λήξη υπολοίπου πριν την αγορά πακέτου: 13/08/2024

Αγορά πακέτου 7€ με UD: 08/08/2024

Λήξη πακέτου: 08/09/2024

Λήξη υπολοίπου μετά την αγορά πακέτου:

13/08/2024

Υ.Γ. Κάτι περίεργο ακόμα, στο app πατώντας Αναλυτικά > Ενεργοποιημένα δε μου εμφανίζει ενεργοποιημένο κανένα πακέτο (ενώ εχώ ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 256GB και τα 1000'). Μήπως η Q έχει κατατάξει αυτό το πακέτο σε όσα δεν επεκτείνουν το υπόλοιπο όπως συνέβαινε παλιότερα με κάποιες προσφορές αποκλειστικά data;

Edited by mivec_turbo

Οριστικη , λοιπον, ΚΑΙ αυτη η απομειωση σε ενα απο τα "μαστιγια κ καροτα" τα αρμοζοντα στους υπηκοους της μαυρης.

Αναμενουμε μετα τα "banια του λαου" και τις επομενες απομειωσεις και σε αυτο και σε αλλα "μαστιγια κ καροτα" τα αρμοζοντα στους πελατες. 

Και εννοειται με την θεληση αυτων, και στις υπολοιπες παρασυρομενες , και την σοβαρη, εταιρια, αφου "ετσι γουσταρει" ο "λαος" δαυτος να του τον εφαρμοζουν!

2 ώρες πριν, mivec_turbo said:

Υ.Γ. Κάτι περίεργο ακόμα, στο app πατώντας Αναλυτικά > Ενεργοποιημένα δε μου εμφανίζει ενεργοποιημένο κανένα πακέτο (ενώ εχώ ενεργοποιήσει το πακέτο με τα 256GB και τα 1000'). Μήπως η Q έχει κατατάξει αυτό το πακέτο

Τα δεδομένα δεν έφερναν επέκταση συνήθως αλλά αφού υπάρχει χρόνος ομιλίας θα διορθωθεί.

Τώρα με τις διακοπές έχουν βαρεσει διάλυση. Να υποθέσω ότι σου τράβηξαν τα λεφτά.

Στείλε ένα τσατ και θα φτιάξει. Μην σε φοβίζουν τα παπαγαλάκια.

30 minutes ago, alteisei said:

Οριστικη , λοιπον, ΚΑΙ αυτη η απομειωση σε ενα απο τα "μαστιγια κ καροτα" τα αρμοζοντα στους υπηκοους της μαυρης

Άδικα χαίρεσαι. Κάποιο συστημικό πρόβλημα που θα λυθεί.

Καμια "χαρα". ΑΠΟΛΥΤΗ λυπη για το "που" οδηγειται το >95% μας ("εκει" που του αρμοζει, βεβαια, ηταν αναμενομενο εδω και χρονια, ΚΑΙ ΠΟΥ'ΣΕ ΑΚΟΜΑ), συμπαρασυροντας και τους σοβαρους που δε θα ΔΥΝΑΝΤΑΙ αλλως , παρα να "καουν" μαζι με τα ξερα. Δε φταιμε τιποτα εμεις.

Ισχύει ότι σε κατάστημα μπορείς να κάνεις ανανέωση με 8€; Δυστυχώς πρέπει αύριο να ανανεώσω και δεν θα υπάρχει καουντ νταουν οφφερ... Ή μόνο σε free2go ανανεώνουν στο κατάστημα με 8€;

4 ώρες πριν, mikepaltri said:

Ισχύει ότι σε κατάστημα μπορείς να κάνεις ανανέωση με 8€; Δυστυχώς πρέπει αύριο να ανανεώσω και δεν θα υπάρχει καουντ νταουν οφφερ... Ή μόνο σε free2go ανανεώνουν στο κατάστημα με 8€;

Μέχρι χτες Κυριακή έτρεχε κσουντνταουν. Αυτή η νοοτροπία, για να μην χάσουμε μια μέρα, χάνουμε πολλά είναι ακατανόητη.

Πόσο υπόλοιπο έχεις? Μήπως να το χάσεις για να μπεις στην λίστα προσφορών? Αύριο αλλάζουν οι προσφορές. Εκτός αν αργήσει η ανανέωση οπότε είσαι σίγουρα μέσα.

Edited by dimitroula10

Να επιβεβαιώσω δυστυχώς ότι η προσφορά των 7€ δεν επεκτείνει υπόλοιπο πλέον. Έληγε 15/8 και συνεχίζει να λήγει τότε, μετά την ενεργοποίηση της προσφοράς... Και δεν ξέρω αν κάποιο από τα υπόλοιπα πακέτα επεκτείνει σίγουρα...

1 ώρα πριν, kmpatra said:

Να επιβεβαιώσω δυστυχώς ότι η προσφορά των 7€ δεν επεκτείνει υπόλοιπο πλέον. Έληγε 15/8 και συνεχίζει να λήγει τότε, μετά την ενεργοποίηση της προσφοράς... Και δεν ξέρω αν κάποιο από τα υπόλοιπα πακέτα επεκτείνει σίγουρα...

Αυτό πονάει πολύ, αν και στον βασικό μας αριθμό δεν έφτανε δίμηνο με μία ανανέωση. Να δούμε αν μπαίνει διακοπή του πακέτου με τον μηδενισμό του υπολοίπου η απλώς ισχύει μέχρι την λήξη του.

Υποθέτω ότι έστειλες ΣΜΣ. 

Γράφει ότι το πακέτο λήγει τότε.

Θα ενημερώσω μετά το τέλος του μήνα, όταν χρειαστεί να αγοράσω πακέτο.

Edited by dimitroula10

2 ώρες πριν, kmpatra said:

Ελπίζω να μην είναι γενικό το κακό, δηλαδή η επέκταση της λήξης του υπόλοιπου να μην έχει σταματήσει να ισχύει σε όλα τα πακέτα...

4 ώρες πριν, spiliot said:

Σε q δεν υπάρχει 8 ευρη σε κατάστημα απ' ότι έχει αναφερθεί εδώ, μόνο στο νέο f2g.

Όχι μόνο αυτό. Μάλιστα σε κατάστημα, το ελάχιστο ποσοστό ανανέωσης για Q είναι 15€ (σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο τουλάχιστον).

Edited by gpapas640

1 ώρα πριν, dimitroula10 said:

Αυτό πονάει πολύ, αν και στον βασικό μας αριθμό δεν έφτανε δίμηνο με μία ανανέωση. Να δούμε αν μπαίνει διακοπή του πακέτου με τον μηδενισμό του υπολοίπου η απλώς ισχύει μέχρι την λήξη του.

Υποθέτω ότι έστειλες ΣΜΣ. 

Γράφει ότι το πακέτο λήγει τότε.

Θα ενημερώσω μετά το τέλος του μήνα, όταν χρειαστεί να αγοράσω πακέτο.

Δεν εστειλα sms, από την εφαρμογή το έβαλα διότι ειναι της μητερας μου που δεν ειμαι κοντα. Και ο μονος λογος που το βαζω είναι για την επεκταση (εχει 1000' απο το σταθερο,ελαχιστα τρωει και απο εκει). Τώρα όμως πήγε 2 φορές χαμένο, περιμενω την 8ευρη του countdown.

Από 8 ευρώ πήγε 6 ευρώ χωρίς λόγω και αιτία... Προσοχή σε όλους 

IMG-60b7226d63bf779d63602d08e61a1e15-V.jpg

IMG-b3eaa43bf0e8f443030f48520ce54181-V.jpg

1 hour ago, damianos said:

Από 8 ευρώ πήγε 6 ευρώ χωρίς λόγω και αιτία... Προσοχή σε όλους 

Το κάνανε συστηματικά πριν 5 χρόνια. Τρώγαμε κάτι ψιλά για να μην φτάνει να αγοράσεις πακέτο ώστε να κάνεις ανανέωση.

Αν έκανες παράπονο τα επέστρεφαν. Κράτησε πάνω από έναν χρόνο αυτό το κόλπο. Μετά σταμάτησε.

Ίσως να το ξαναβάλανε σε λειτουργία.

Κλέβουν τον κόσμο δηλαδή. 

Μια στιγμή, αυτό γινόταν μόνο στην Q ή και στο f2g?

7 minutes ago, hercoulis said:

Εμένα στο f2g γινόταν πολλες φορες, ημερήσιο ίντερνετ ενώ δουλευα με WiFi. Μόνο αυτόν τον μήνα δεν με χρέωσε. Πιο παλια επικοινώνησα 1 φορά για να μου τα επιστρέψουν και δεν συνέβη (έπαιζε η κασέτα το ίδιο πραγμα "εάν δεν έχετε data θα χρεωθειτε ημερήσιο ίντερνετ") 

45 minutes ago, hercoulis said:

Από εσωτερική πληροφόρηση ενός γνωστού προγραμματιστή, όλες οι εταιρείες έχουν κάποιους IT που ψάχνουν τρόπους υπερχρέωσης συνδρομητών που δεν το ψάχνουν πολύ. Από λίγα λεπτά έως 1-2 € ανάλογα με τους λογαριασμούς, ώστε να μην το αντιλαμβάνονται.

Τα ίδια γίνονται και στις τράπεζες ειδικά με τους ανενεργούς λογαριασμούς.

Πριν ένα μήνα πήγα σε γνωστό βενζινάδικο και μου έβαλε ο πιτσιρικάς από την άλλη αντλία. Δεν έδωσα σημασία και όταν γέμισε έδειξε 85€ όταν εντελώς άδειο δεν περνάει τα 70 και είχε λίγο μέσα.

Κλέψιμο 20€ το λιγότερο. Όταν ο σύζυγος το ανέφερε κατάπιαν την γλώσσα τους και άρχισαν να μας δίνουν τζάμπα νερά και καθαριστικά και πανάκια αξίας 5€ περίπου για να μας καλοπιάσουν. Απλώς δεν θα ξαναπάμε εκεί και το είπαμε αλλά στα τέτοια τους.

Τα ίδια και στην Πελοπόννησο μέχρι που βρήκα βενζινάδικο κάπου Καρδαμύλη που βάζουν μόνο οι ντόπιοι και γέμισα με 70€ με 2,10 το λίτρο. 

Όλοι κλέβουν και μην κάνετε τώρα ότι πέφτετε από τα σύννεφα. Όλα αυτά τα δωράκια είναι σκέτη απάτη.

F2g δεν είχα τότε δεν ξέρω, αλλά όλοι κλέβουν.

Τέλος το οφτοπικ.

1 ώρα πριν, hercoulis said:

Και στα δύο. Η μόνη λύση για να μην χρεωθείς είναι: είτε να έχεις πάντα ένα πακέτο δεδομένων είτε όταν δεν έχεις πακέτο να ζητάς φραγή των δεδομένων στον αριθμό σου μέσω του τσατ (και όταν ξαναβάλεις πακέτο ζητάς παλι αρση της φραγής).

6 ώρες πριν, dimitroula10 said:

Από εσωτερική πληροφόρηση ενός γνωστού προγραμματιστή, όλες οι εταιρείες έχουν κάποιους IT που ψάχνουν τρόπους υπερχρέωσης συνδρομητών που δεν το ψάχνουν πολύ. Από λίγα λεπτά έως 1-2 € ανάλογα με τους λογαριασμούς, ώστε να μην το αντιλαμβάνονται.

Τα ίδια γίνονται και στις τράπεζες ειδικά με τους ανενεργούς λογαριασμούς.

Πριν ένα μήνα πήγα σε γνωστό βενζινάδικο και μου έβαλε ο πιτσιρικάς από την άλλη αντλία. Δεν έδωσα σημασία και όταν γέμισε έδειξε 85€ όταν εντελώς άδειο δεν περνάει τα 70 και είχε λίγο μέσα.

Κλέψιμο 20€ το λιγότερο. Όταν ο σύζυγος το ανέφερε κατάπιαν την γλώσσα τους και άρχισαν να μας δίνουν τζάμπα νερά και καθαριστικά και πανάκια αξίας 5€ περίπου για να μας καλοπιάσουν. Απλώς δεν θα ξαναπάμε εκεί και το είπαμε αλλά στα τέτοια τους.

Τα ίδια και στην Πελοπόννησο μέχρι που βρήκα βενζινάδικο κάπου Καρδαμύλη που βάζουν μόνο οι ντόπιοι και γέμισα με 70€ με 2,10 το λίτρο. 

Όλοι κλέβουν και μην κάνετε τώρα ότι πέφτετε από τα σύννεφα. Όλα αυτά τα δωράκια είναι σκέτη απάτη.

F2g δεν είχα τότε δεν ξέρω, αλλά όλοι κλέβουν.

Τέλος το οφτοπικ.

Αυτο με την βενζίνη εχω παρατηρήσει αναμεσα σε 2 βενζιναδικα να βαζω τα ιδια λεφτα και κανοντας τις ιδιες διαδρομες διαφορά 30 χιλιομετρων (παντα μηδενιζω το μετρητη οταν βαζω). 

Το θέμα είναι οτι ο Δαμιανός φαίνεται να έχει πακέτο δεδομένων,οποτε κατι αλλο γίνεται.

Ο κυρ Μήτσος πάλι ξέχασε τις προσφορές σήμερα. Πάνε οι καλοί καιροί που στις 9:00 ερχόταν στάνταρ...

Ως είθισται πλέον μπορεί να καθυστερήσουν και 2 μερες. Στο f2g παντως η γνωστή πήγε ως 4/9.

• This topic was unpinned, featured and pinned