spiliot Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 (edited) Ήρθα σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο όπως με καλωσόρισε η nova με την άφιξη. Μου είπε πως έχω δωρεάν εισερχόμενες και για δεδομένα και κλήσεις όπως το πακέτο μου για τρίτα δίκτυα. Στο καπάκι μου έστειλε ότι έχω κάπου 3gb για χρήση και όντως δούλευαν. Μου φάνηκε λίγο περίεργο γιατί νόμιζα ότι μετά το Brexit είχαν κοπεί αυτά, αλλά άμα στα δίνουν τζάμπα να τα κοιτάς στα δόντια; Πήρα ένα τηλέφωνο πίσω στην Ελλάδα και κατά την διάρκεια της κλήσης έπεσε η σύνδεση, οπότε την ψιλιάστηκα την δουλειά και κοίταξα υπόλοιπο, 0.01 λεπτό, το έφαγε όλο. Κλήσεις προς τρίτα δίκτυα συνεχίζω να έχω από το πακέτο μου 100+ λεπτά αλλά προφανώς δεν τα μετράει. Στα ψιλά γράμματα του πακέτου δεν λέει ότι η ομιλία δεν ισχύει στην ΕΕ αλλά ούτε ότι ισχύει. Λέει για τα δεδομένα ότι ισχύουν σε ΕΕ. Αλλά έτσι και αλλιώς ΕΕ δεν είναι εδώ. Τώρα παίζει να μην έχω εισερχόμενες στην τρίτη χώρα που πάω γιατί δεν έχω υπόλοιπο, αλλά δεν έχω αντοχές να τσακωθώ με το support ούτε θα τους βάλω λεφτά. Όταν γυρίσω φορητότητα για αλλού, φτάνει. Edited April 24, 2023 by spiliot 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 10 minutes ago, spiliot said: Ήρθα σήμερα στο Ηνωμένο Βασίλειο όπως με καλωσόρισε η nova με την άφιξη. Μου είπε πως έχω δωρεάν εισερχόμενες και για δεδομένα και κλήσεις όπως το πακέτο μου για τρίτα δίκτυα. Στο καπάκι μου έστειλε ότι έχω κάπου 3gb για χρήση και όντως δούλευαν. Μου φάνηκε λίγο περίεργο γιατί νόμιζα ότι μετά το Brexit είχαν κοπεί αυτά, αλλά άμα στα δίνουν τζάμπα να τα κοιτάς στα δόντια; Πήρα ένα τηλέφωνο πίσω στην Ελλάδα και κατά την διάρκεια της κλήσης έπεσε η σύνδεση, οπότε την ψιλιάστηκα την δουλειά και κοίταξα υπόλοιπο, 0.01 λεπτό, το έφαγε όλο. Κλήσεις προς τρίτα δίκτυα συνεχίζω να έχω από το πακέτο μου 100+ λεπτά αλλά προφανώς δεν τα μετράει. Στα ψιλά γράμματα του πακέτου δεν λέει ότι η ομιλία δεν ισχύει στην ΕΕ αλλά ούτε ότι ισχύει. Λέει για τα δεδομένα ότι ισχύουν σε ΕΕ. Αλλά έτσι και αλλιώς ΕΕ δεν είναι εδώ. Τώρα παίζει να μην έχω εισερχόμενες στην τρίτη χώρα που πάω γιατί δεν έχω υπόλοιπο, αλλά δεν έχω αντοχές να τσακωθώ με το support ούτε θα τους βάλω λεφτά. Όταν γυρίσω φορητότητα για αλλού, φτάνει. Όσον αφορά το Brexit, δεν άλλαξε κάτι σε καμία εταιρεία. Όλες τη θεωρούν Ε.Ε. όταν μιλάνε για roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 Εάν τα λεπτά προς τρίτους είναι από αγορασμενο πακετο (και όχι κάποιο δώρο ή μπόνους) θα έπρεπε από εκεί να τρώει. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 (edited) Έμενα σαν χρήστη με νοιάζει ότι το μήνυμα λέει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω τα λεπτά προς όλους χωρίς κανένα αστεράκι και μετά με χρεώνει. Αλλιώς να μου λέει στο μήνυμα ότι δεν ισχύουν όταν είναι μπόνους, όταν φυσάει βοριάς και όταν η μέρα διαιρείται με ακέραιο υπόλοιπο με το τρία να ξέρω να κάνω τα κουμάντα μου. Είχε καθυστέρηση η άλλη πτήση μου οπότε είπα να χεστώ με την υποστήριξη αλλά ούτε αυτό. Μετά από 45 λεπτά που έλεγε ότι σε 3 ή 4 λεπτά θα είναι κάποιος διαθέσιμος το έκλεισα. Edited April 24, 2023 by spiliot 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. April 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2023 Έμενα σαν χρήστη με νοιάζει ότι το μήνυμα λέει ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω τα λεπτά προς όλους χωρίς κανένα αστεράκι και μετά με χρεώνει. Αλλιώς να μου λέει στο μήνυμα ότι δεν ισχύουν όταν είναι μπόνους, όταν φυσάει βοριάς και όταν η μέρα διαιρείται με ακέραιο υπόλοιπο με το τρία να ξέρω να κάνω τα κουμάντα μου. Είχε καθυστέρηση η άλλη πτήση μου οπότε είπα να χεστώ με την υποστήριξη αλλά ούτε αυτό. Μετά από 45 λεπτά που έλεγε ότι σε 3 ή 4 λεπτά θα είναι κάποιος διαθέσιμος το έκλεισα.Έχεις συσκευή με wifi calling να δοκιμάσεις άμα μπορείς να κάνεις κλήση από εξωτερικό, εφόσον συνδεθείς με wifi? Γτ λένε ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις με χρεώσεις Ελλάδας (δλδ λογικά θα φάει από τα λεπτά που έχεις διαθέσιμα στο πρόγραμμα σου) και να μπορέσεις και με την ησυχία σου να καλέσεις το cc να τους ρίξεις ένα επικό χ... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. April 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2023 (edited) Το έχω δοκιμάσει το wifi calling στο εξωτερικό και έχω γράψει σε παλιότερο μήνυμα ότι όντως δουλεύει για εισερχόμενες ακόμα και με 0 υπόλοιπο, όταν δουλεύει. Μερικές φορές παίρνει πολύ ώρα να συνδεθεί στο vowifi και άλλες φορές δεν συνδέεται με τίποτα. Συνήθως σε wifi δουλεύει πιο εύκολα απ'ότι με δεδομένα από την δεύτερη κάρτα αλλά σε αυτό μπορεί να φταίει και το τηλέφωνο δε ξέρω. Τέλος πάντων εμένα με ενδιαφέρει να ξέρω ότι με κάλεσαν και όχι τόσο να σηκώσω την κλήση. Και το κακό είναι ότι όταν δε δουλεύει λόγω χαμηλού υπολοίπου δεν έρχεται μήνυμα για χαμένη κλήση, οπότε αν έχει πέσει το vowifi (όπου έστω θα έβλεπα την αναπάντητη) το τηλέφωνο είναι "νεκρό". Στον άλλο λέει "ο συνδρομητής δεν είναι διαθέσιμος" και σε εμένα δεν έρχεται μήνυμα. Edited April 25, 2023 by spiliot 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 30 μερες (λεει) 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Αν μέσα σε 2 ώρες δεν έχει γίνει 15νθήμερο, καλά πάμε 😁 1 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
green dragon Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 3 ώρες πριν, kmpatra said: Αν μέσα σε 2 ώρες δεν έχει γίνει 15νθήμερο, καλά πάμε 😁 Εντάξει. Έχουν περάσει 4 ώρες από την ανακοίνωση και γράφει ακόμη 30 ημέρες. Προχωρήστε άφοβα όσοι ενδιαφέρεστε 😆 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Να αναφέρω επίσης, ότι σε αντίθεση με βασικά πακέτα και countdown data, το συγκεκριμένο πακέτο countdown (μόνο ομιλίας) μου επέκτεινε την ισχύ της κάρτας. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 Γιατί τα άλλα μέχρι τώρα δεν έκαναν επεκταση αν έληγε το υπόλοιπο πριν την λήξη τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 (edited) 4 ώρες πριν, kmpatra said: Γιατί τα άλλα μέχρι τώρα δεν έκαναν επεκταση αν έληγε το υπόλοιπο πριν την λήξη τους? Όχι. Αν δεις στις προηγούμενες σελίδες του νήματος, είχα ποστάρει ότι είχα ενεργοποιήσει το πακέτο Q huge data star και το countdown 4,5GB με 4,5€ και ΔΕΝ είχε επεκταθεί η λήξη του υπόλοιπου. Η κάρτα μου έληγε σήμερα 27/4. Το σημερινό countdown με έσωσε (το υπόλοιπο πήρε παράταση έως 27/5) γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να κάνω ανανεωση. Επίσης, να αναφέρω ότι μετά από περίπου 1 χρόνο για πρώτη φορά μού κόπηκαν τα "δωράκια". Η μόνη προσφορά που έλαβα ήταν μέσω sms και αφορούσε απόδοση 500 λεπτών και 2GB με διάρκεια 30 ημέρες αν ανανέωνα τις επόμενες 2 ημερες. Edited April 27, 2023 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 52 minutes ago, gpapas640 said: Επίσης, να αναφέρω ότι μετά από περίπου 1 χρόνο για πρώτη φορά μού κόπηκαν τα "δωράκια". Η μόνη προσφορά που έλαβα ήταν μέσω sms και αφορούσε απόδοση 500 λεπτών και 2GB με διάρκεια 30 ημέρες αν ανανέωνα τις επόμενες 2 ημερες. Μάλιστα. Μιας που ανέφερες το μήνυμα αυτό, να αναφέρω οτι το ανάλογο παλιότερο με 300' και 1 γιγα για 15 μέρες, είχε ενα μοτίβο αποστολής. Ξεκίναγε π.χ. Πέμπτη και επαναλαμβανόταν η αποστολή του κάθε 6 μέρες, δηλ, το επόμενο ερχόταν την ιδια περιπου ώρα Τετάρτη το μεθεπόμενο Τρίτη, μετά Δευτέρα κ.ο.κ. Μάλιστα πέρισυ ειχε κάνει κύκλο 6 ή 7 εβδομάδων. Φέτος μου ήρθε αυτό που λες πρώτη φορά. Για να δούμε αν ακολουθεί τέτοιο μοτίβο και αυτό... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2023 12 ώρες πριν, green dragon said: Εντάξει. Έχουν περάσει 4 ώρες από την ανακοίνωση και γράφει ακόμη 30 ημέρες. Προχωρήστε άφοβα όσοι ενδιαφέρεστε 😆 Τωρα παει, πεταξε το πουλακι,,, 🙃 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. April 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2023 Bye Bye Q και επίσημα. Ελπίζω να μην με αναγκάσουν να φύγω και από την wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. April 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2023 7 ώρες πριν, Teo010 said: Bye Bye Q και επίσημα. Ελπίζω να μην με αναγκάσουν να φύγω και από την wind Wind δεν υπάρχει πλέον. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. April 29, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2023 1 ώρα πριν, makap said: Wind δεν υπάρχει πλέον. Το λέει έτσι γιατί η Nova δεν υπάρχει περίπτωση να τον αναγκάσει να φύγει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2023 Καινούριο κόλπο αυτό.... MOΛIΣ ΛABATE 1000 ΔΩPEAN ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA ΓIA 30 MEPEΣ, EΠEIΔH ΣYNΔYAZETE TO KAPTOKINHTO ΣAΣ ME YΠHPEΣIEΣ ΣYMBOΛAIOY NOVA. ΓIA ENHMEPΩΣH YΠOΛOIΠOY MΠEITE ΣTO myQ APP myq.gr/appdnl 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. April 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2023 9 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Καινούριο κόλπο αυτό.... MOΛIΣ ΛABATE 1000 ΔΩPEAN ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA ΓIA 30 MEPEΣ, EΠEIΔH ΣYNΔYAZETE TO KAPTOKINHTO ΣAΣ ME YΠHPEΣIEΣ ΣYMBOΛAIOY NOVA. ΓIA ENHMEPΩΣH YΠOΛOIΠOY MΠEITE ΣTO myQ APP myq.gr/appdnl Λογικά είναι η μετεξέλιξη των γνωστών 120' προς όλους. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Αν καθιερωθεί εμένα με υπερκαλύπτει 3 φορές για την ομιλία που κάνω σε ένα μήνα. Πρακτικά θα βάζω μόνο πακέτα ίντερνετ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Και σε μένα ήρθε. Σούπερ. Οπότε με 3-4€ το μήνα είμαστε οκ 2 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Σε 2 νούμερα που έχω Q και παίρνουν τα 120' κάθε 1η του μήνα από παλιότερες προσφορές λόγω σταθερού κλπ, ήρθε το μήνυμα και έδωσε 1000'. Μακάρι να είναι μόνιμο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Αυτό είναι λογικά μόνο για όσους έπαιρναν τα 120? 1 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 150'+100sms με 3.5ε για 30 μερες 2 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 (edited) σωστά , είναι για μας που εως σήμερα μας εδινε 120 λεπτα Edited May 2, 2023 by Don_VitoCorleone 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts