gpapas640 Δημ. April 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2023 9 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Καινούριο κόλπο αυτό.... MOΛIΣ ΛABATE 1000 ΔΩPEAN ΛEΠTA ΠPOΣ OΛA TA ΔIKTYA ΓIA 30 MEPEΣ, EΠEIΔH ΣYNΔYAZETE TO KAPTOKINHTO ΣAΣ ME YΠHPEΣIEΣ ΣYMBOΛAIOY NOVA. ΓIA ENHMEPΩΣH YΠOΛOIΠOY MΠEITE ΣTO myQ APP myq.gr/appdnl Λογικά είναι η μετεξέλιξη των γνωστών 120' προς όλους. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Αν καθιερωθεί εμένα με υπερκαλύπτει 3 φορές για την ομιλία που κάνω σε ένα μήνα. Πρακτικά θα βάζω μόνο πακέτα ίντερνετ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Και σε μένα ήρθε. Σούπερ. Οπότε με 3-4€ το μήνα είμαστε οκ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Σε 2 νούμερα που έχω Q και παίρνουν τα 120' κάθε 1η του μήνα από παλιότερες προσφορές λόγω σταθερού κλπ, ήρθε το μήνυμα και έδωσε 1000'. Μακάρι να είναι μόνιμο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2023 Αυτό είναι λογικά μόνο για όσους έπαιρναν τα 120? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 150'+100sms με 3.5ε για 30 μερες 2 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 (edited) σωστά , είναι για μας που εως σήμερα μας εδινε 120 λεπτα Edited May 2, 2023 by Don_VitoCorleone 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natashaky Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 Ναι και σε μένα ήρθε και στους 3 αριθμούς που συνδυάζονται με 3 σταθερά, ελπίζω να είναι μόνιμο, τουλάχιστον να επιβραβεύονται αυτοί που έχουν μείνει στην νέα εταιρεία και στο σταθερό και στο κινητό... Θα δείξει τον άλλο μήνα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 Η μάνα μου έχει κινητό και σταθερό-internet nova, αλλά δεν ήρθε τίποτα ακόμη. Αυτά τα 120 λεπτά που λέτε, πως τα πήρατε, μήπως δεν τα δίνουν στα φτηνά συμβόλαια σταθερής;A, βλέπω ότι το σταθερό τελικά είναι στο όνομα του πατέρα μου, γι’ αυτό δεν ήρθε μήνυμα για τα 1000. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 Η μάνα μου έχει κινητό και σταθερό-internet nova, αλλά δεν ήρθε τίποτα ακόμη. Αυτά τα 120 λεπτά που λέτε, πως τα πήρατε, μήπως δεν τα δίνουν στα φτηνά συμβόλαια σταθερής;A, βλέπω ότι το σταθερό είναι στο όνομα του πατέρα μου, γι’ αυτό.Είναι παλιό δώρο που έδινε η Wind σε καινούργιες συνδέσεις. Πλέον έχει καταργηθεί. Απλά το έχουν κρατήσει για όσους το είχαν πάρει από παλιά και δεν το έχουν καταργήσει ακόμα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 15 minutes ago, johnny_htc said: Είναι παλιό δώρο που έδινε η Wind σε καινούργιες συνδέσεις. Πλέον έχει καταργηθεί. Απλά το έχουν κρατήσει για όσους το είχαν πάρει από παλιά και δεν το έχουν καταργήσει ακόμα Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακριβώς και μου είπαν ότι αν γίνει αλλαγή στοιχείων στο καρτοκινητό, χάνεται η προσφορά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 150'+100sms με 3.5ε για 30 μερεςΠαράταση λήξης του χρηματικού υπολοίπου δίνει άραγε ή πια έχουν κοπεί αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2023 13 minutes ago, Frpix said: 12 ώρες πριν, Mobileras said: 150'+100sms με 3.5ε για 30 μερες Παράταση λήξης του χρηματικού υπολοίπου δίνει άραγε ή πια έχουν κοπεί αυτά; Στης πεθεράς μου το νουμερο που διαχειρίζομαι παντα έχει παραταση, είτε βάλω καουνταουν είτε βάλω προσωπικη προσφορα. 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 13 ώρες πριν, Frpix said: On 2/5/2023 at 11:58 ΠΜ, Mobileras said: 150'+100sms με 3.5ε για 30 μερες Παράταση λήξης του χρηματικού υπολοίπου δίνει άραγε ή πια έχουν κοπεί αυτά; Σε άλλα δίνει σε άλλα όχι. Όλα στην πράξη κρίνονται πλέον... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 1 hour ago, gpapas640 said: Σε άλλα δίνει σε άλλα όχι. Όλα στην πράξη κρίνονται πλέον... Απ' όσο μπορώ να θυμηθώ δεν έχει πει κανένας άλλος ότι δεν του έδωσε παράταση εκτός από εσένα μία φορά, οπότε μπορεί και να κάνεις λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Μονο εγω το εχω γραψει 4 φορες την τελευταια εβδομαδα οτι το εχω ξαναγραψει παλαιοτερα πως εχει τυχει να μην δωσει πακετο παραταση ,ενω θυμαμαι να το διαβαζω και απο αλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Μου έχει τύχει μία φορά, όταν ενεργοποίησα προσφορά για unlimited data. Σε όλα τα άλλα πακέτα, μου δίνει παράταση κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 Παραταση παίρνεις μόνο όταν το πακέτο λήγει πιο μετά απο το χρηματικό υπόλοιπο 2 minutes ago, nikotsal said: Μου έχει τύχει μία φορά, όταν ενεργοποίησα προσφορά για unlimited data. Σε όλα τα άλλα πακέτα, μου δίνει παράταση κανονικά. δηλαδή σου ειχε ληξη χρημάτων πριν από τη λήξη του πακέτου; 1 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsal Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 2 minutes ago, Mobileras said: Παραταση παίρνεις μόνο όταν το πακέτο λήγει πιο μετά απο το χρηματικό υπόλοιπο δηλαδή σου ειχε ληξη χρημάτων πριν από τη λήξη του πακέτου; Ναι, έληγε το υπόλοιπο πχ στις 7 μέρες, ενεργοποίησα το unlimited και δεν έδωσε παράταση. Νομίζω τότε είχαν βγει και κάποια άλλα μέλη και το έκανε μόνο στο unlimited. Διαχειρίζομαι 3 νούμερα, μόνο αυτή τη φορά το είχα προσέξει αυτό. Έχει πάνω από χρόνο βέβαια. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. May 3, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2023 (edited) 45 minutes ago, Don_VitoCorleone said: Μονο εγω το εχω γραψει 4 φορες την τελευταια εβδομαδα οτι το εχω ξαναγραψει παλαιοτερα πως εχει τυχει να μην δωσει πακετο παραταση ,ενω θυμαμαι να το διαβαζω και απο αλλους Βρε παιδιά ώρες ώρες δε συνεννοούμαστε. Το έχω ξαναγράψει, δε μιλάω για το τι γινόταν ένα και δύο χρόνια πριν. Εδώ και πολύ, πολύ, πολύ καιρό δεν έχει υπάρξει κανένας που να μην έχει πάρει παράταση. Μόνο ένας, ο gpapas το είπε πρόσφατα και αυτό χωρίς να επιβεβαιώσει ότι το το υπόλοιπό του έληγε νωρίτερα. Αν δεν επαναληφθεί και σε άλλους θα έλεγα ότι μάλλον έκανε λάθος. Τώρα για το "έχω γράψει 4 φορές την προηγούμενη εβδομάδα" τι να πω. Είτε σου αρέσουν οι υπερβολές είτε έχεις μπερδέψει τα forum. Την τελευταία βδομάδα δεν έχεις γράψει τίποτα για το θέμα και πριν δύο εβδομάδες έχεις κάνει δύο αναφορές σε παρελθοντικά περιστατικά. Edited May 3, 2023 by spiliot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Δεν είχα χρόνο να μετρήσω με ακρίβεια τις αναφορές, αλλά αυτή η μανία τελευταία ότι πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι κάθε πακέτο δίνει παράταση δεν είναι απαραίτητη. Προτιμώ να είμαι συγκρατημένα απαισιόδοξος για να μην παίρνει ελπίδα ο καθένας για κάτι που δεν μας έδωσε γραμμένο η εταιρία, λες κι αν ήταν γραμμένο θα ίσχυε και για πάντα. Όσο και όταν ισχύει μας βολεύει, μέχρι εκεί. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 (edited) On 3/5/2023 at 3:42 ΜΜ, spiliot said: Εδώ και πολύ, πολύ, πολύ καιρό δεν έχει υπάρξει κανένας που να μην έχει πάρει παράταση. Μόνο ένας, ο gpapas το είπε πρόσφατα και αυτό χωρίς να επιβεβαιώσει ότι το το υπόλοιπό του έληγε νωρίτερα. Αν δεν επαναληφθεί και σε άλλους θα έλεγα ότι μάλλον έκανε λάθος. Καλό είναι να ψάχνετε μερικές δημοσιεύσεις νωρίτερα πριν βγάλετε τα συμπεράσματά σας... On 27/4/2023 at 8:59 ΜΜ, gpapas640 said: Όχι. Αν δεις στις προηγούμενες σελίδες του νήματος, είχα ποστάρει ότι είχα ενεργοποιήσει το πακέτο Q huge data star και το countdown 4,5GB με 4,5€ και ΔΕΝ είχε επεκταθεί η λήξη του υπόλοιπου. Η κάρτα μου έληγε σήμερα 27/4. Το σημερινό countdown με έσωσε (το υπόλοιπο πήρε παράταση έως 27/5) γιατί διαφορετικά θα έπρεπε να κάνω ανανεωση. Η κάρτα μου έληγε 27/4 και δοκίμασα να ενεργοποιήσω τα εν λόγω πακέτα στις 19/4 και στις 25/4. Η διάρκεια της κάρτας μου ΔΕΝ πήρε παράταση. Αντίθετα (και ευτυχώς) με την ενεργοποίηση του countdown της 27/4 ΠΗΡΕ τελικά παράταση. Το μοναδικό λογικό συμπέρασμα που βγαίνει από τα παραπάνω είναι ότι η παράταση του υπόλοιπου από ενεργοποίηση πακέτου δεν ισχύει καθολικά πλέον. 12 ώρες πριν, Don_VitoCorleone said: Δεν είχα χρόνο να μετρήσω με ακρίβεια τις αναφορές, αλλά αυτή η μανία τελευταία ότι πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι κάθε πακέτο δίνει παράταση δεν είναι απαραίτητη. Προτιμώ να είμαι συγκρατημένα απαισιόδοξος για να μην παίρνει ελπίδα ο καθένας για κάτι που δεν μας έδωσε γραμμένο η εταιρία, λες κι αν ήταν γραμμένο θα ίσχυε και για πάντα. Όσο και όταν ισχύει μας βολεύει, μέχρι εκεί. Οκ φίλε, έχουμε εμπεδώσει την άποψη σου. "Η παράταση του υπόλοιπου μέσω ενεργοποίησης πακέτου δεν είναι θεσμοθετημένη". Το να την επαναλαμβάνεις κάθε λίγο και λιγάκι δεν προσφέρει κάτι, αντιθέτως κουράζει. Το ζήτημα είναι να ξεκαθαρίσουμε τι ισχύει επί του παρόντος και τι όχι, από όσους μας ενδιαφέρει το θέμα. Εγώ δε βλέπω πουθενά μανία λοιπόν. Edited May 4, 2023 by gpapas640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 (edited) Mία απο την ομαδα του Faceboοk εχει Q και ελαβέ αυτο το μηνημα μετα απο online ανανέωση στο myQ app 10€ και 15€. The end is near (Credit Elena M) Edited May 4, 2023 by eridion25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 Κανένα "end is near" : 1) Κλασικό να "μπλέκουν τα μπούτια τους". 2) Άραγε αυτοί που το λάβανε , "πού" θα "πάνε" να ενεργοποιήσουν το Tap&GetIt στα Q τους; Ας μας το πουν: Δε θα το βρουν πουθενά, λόγω 1) παραπάνω. 3) "Η ζωή συνεχίζεται" στο λαγό........ Και "όποιος κατανοεί, κατανοεί", οι υπόλοιποι ας συνεχίσουν όσπου να "πάθουν μπας και ΤΟΝ μάθουν", αλλά και πάλι παίζει εάν θα καταλάβουν τίποτα (% μας). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2023 20 minutes ago, eridion25 said: Mία απο την ομαδα του Faceboοk εχει Q και ελαβέ αυτο το μηνημα μετα απο online ανανέωση στο myQ app 10€ και 15€. The end is near (Credit Elena M) Συστημικό λάθος το οποίο έχει αναφερθεί και εδώ κάποια στιγμή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts