nickolasemp Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 5 minutes ago, GREGORYMO said: Αναμενόμενο. Και εγώ κοντά έπεσα. Σωστός. Ανησυχητικό πάντως ότι δεν έχουμε δει τα "200', 400MB, 3€" & " 150', 500MΒ, 3€" Just now, bebes said: Εσεις που κρατάτε αρχείο, ξέρετε καθε πότε βαζουν το 15ημερο καουντ ντάουν; Μπορεί να μας κακοφαίνεται με μια πρωτη ματιά, αλλά αν το βάζουν κάθε δεύτερη εβδομάδα μπορεί κάποιος που εχει αυξημενες ανάγκες να βγάζει το μήνα με 10€ και πρακτικά απεριορίστο ιντερνετ και ομιλία (10GB και 1000') Το "500' προς όλους, 5GB με 5€/15 ημέρες" το είχαν βάλει 12/01/2022 τελευταία φορά. Δεν πιάνει το 15ήμερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Κατ εμε απαραδεκτα τα 15 ημερα countdown. Και γι αυτο δεν τα παίρνω ποτέ. Μπορει για κάποιους να Είναι χρήσιμα αλλά για εμένα για τα σκουπίδια. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Παιδιά ,πρόσθεσα στο υπόλοιπο μου 9€ και το τελικό ήταν 7.88€ ,άρα κράτησε 30 λεπτά και το 10% φόρο; Δεν τους εμπιστεύομαι πλέον και τσεκαρω το υπόλοιπο μετά από κάθε ανανέωση. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Παιδιά ,πρόσθεσα στο υπόλοιπο μου 9€ και το τελικό ήταν 7.88€ ,άρα κράτησε 30 λεπτά και το 10% φόρο; Δεν τους εμπιστεύομαι πλέον και τσεκαρω το υπόλοιπο μετά από κάθε ανανέωση.Ναι. Πρώτα το φόρο και μετά το χαράτσι των 30 λεπτών.Sent from my TCL 20 5G 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Να πω κι εγώ ότι με απενεργοποιημένο το Q fee, με ανανέωση 10€, έδωσε 3000' προς Q για 1 μήνα. Δεδομένα, καθόλου Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Σε Q, που ξέχασα τη λήξη των λεπτών, έφαγε το υπόλοιπο και όταν έφτασε στο 0,01, διέκοψε τη συνομιλία! Ανανέωσα με 10 και μου έδωσε 7,09 (σύνολο 7,10 με το 0,01) αντί 10/1,12+0,01-0,30= 8,64, δηλαδή διαφορά 1,55!!! Γνωρίζει κανείς το λόγο; Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 6 minutes ago, makap said: Σε Q, που ξέχασα τη λήξη των λεπτών, έφαγε το υπόλοιπο και όταν έφτασε στο 0,01, διέκοψε τη συνομιλία! Ανανέωσα με 10 και μου έδωσε 7,09 (σύνολο 7,10 με το 0,01) αντί 10/1,12+0,01-0,30= 8,64, δηλαδή διαφορά 1,55!!! Γνωρίζει κανείς το λόγο; Είναι το Qfee 1.7€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Δεν βγαίνει μαθηματικά Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Εάν δεν ζήτησες κατάργηση του κιου φι, αυτό είναι. Οι υπάλληλοι της εξυπηρέτησης πελατών λένε ότι ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΝΑΝΕΩΣΗ υπάρχει χρέωση κιου φι. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 3 minutes ago, makap said: Δεν βγαίνει μαθηματικά Βγαίνει και παραβγαινει. Είμαστε στο 2022 και ο φόρος έχει γίνει 10% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Το Qfee είναι 1,70 και η επιπλέον χρέωσή μου είναι 1,55. Δεν ταιριάζουν. 2 minutes ago, GREGORYMO said: Βγαίνει και παραβγαινει. Είμαστε στο 2022 και ο φόρος έχει γίνει 10% Σωστός, αυτό δεν το είχα υπολογίσει. Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Με δυσκόλεψε πάλι η εκπρόσωπος, όπως είχε κάνει και σε άλλο καρτοκινητό, αλλά μετά την επιμονή μου, με διέγραψε και επέστρεψε τα 1,70 2 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Εγώ ζήτησα την απενεργοποίηση του Qfee και μου απαντησανε με το εξής μήνυμα: Αναφορικά με την υπηρεσία Q fee θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές Q και παρέχει τη διατήρηση του bonus ανανέωσης. Το Q fee αφαιρείται στις ανανεώσεις από 12€ κ άνω. Εάν επιθυμείτε να μην χρεώνεστε το Q fee, σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε ανανέωση 10€ με χρήση της κάρτας ή με χρήση PayPal. Για ό,τι επιπλέον χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με γραπτό μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας μας www.wind.gr , μέσω Messenger , να μας καλέσετε στο 13800 με αστική χρέωση ή να επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Με εκτίμηση, Η Ομάδα Εξυπηρέτησης της WIND Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 32 minutes ago, NTAKOTA2 said: Εγώ ζήτησα την απενεργοποίηση του Qfee και μου απαντησανε με το εξής μήνυμα: Αναφορικά με την υπηρεσία Q fee θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους τους συνδρομητές Q και παρέχει τη διατήρηση του bonus ανανέωσης. Το Q fee αφαιρείται στις ανανεώσεις από 12€ κ άνω. Εάν επιθυμείτε να μην χρεώνεστε το Q fee, σας προτείνουμε να πραγματοποιήσετε ανανέωση 10€ με χρήση της κάρτας ή με χρήση PayPal. Για ό,τι επιπλέον χρειαστείτε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με γραπτό μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας μας www.wind.gr , μέσω Messenger , να μας καλέσετε στο 13800 με αστική χρέωση ή να επισκεφθείτε ένα κατάστημά μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας. Με εκτίμηση, Η Ομάδα Εξυπηρέτησης της WIND Απλά άλλος ένας υπάλληλος που δεν ξέρει τι του γίνεται. Στείλε την ανακοίνωση που λέει ότι μπορείς να αιτηθείς την διαγραφή να ξεστραβωθει αυτός ή όποιος άλλος. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 59 minutes ago, spiliot said: Απλά άλλος ένας υπάλληλος που δεν ξέρει τι του γίνεται. Στείλε την ανακοίνωση που λέει ότι μπορείς να αιτηθείς την διαγραφή να ξεστραβωθει αυτός ή όποιος άλλος. Ακριβώς. Πάντα επικαλούμαστε τη σχετική ανακοίνωση και προτιμούμε τη φόρμα επικοινωνίας. Βέβαια λόγω ασύγχρονης επικοινωνίας πρέπει να περιγράψουμε.το πρόβλημα μας όσο καλύτερα μπορούμε. Εγώ προσωπικά όποτε είχα πρόβλημα και έγραψα στη φόρμα επικοινωνίας εξυπηρετήθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 (edited) 13 ώρες πριν, bebes said: *Ψαχνω να βρω απο ποιου πακέτου τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιαγωγή (εντος ΕΕ). το Q ΚΟΜΠΟ δεν δουλεύει σε περιαγωγή, το ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ AUTO δεν δουλευει σε περιαγωγή Μπορουν να χρησιμοποιηθούν μονο τα ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ και Q ΝΤΑΤΑ ΣΤΑΡ Αν ξερετε και κάποια άλλη λύση, είναι ευπρόσδεκτη Πάντως πριν 3 μήνες η μητέρα μου είχε ταξιδέψει κανονικά με countdown offer data στο εξωτερικό. Τώρα εάν στο ενδιάμεσο κάτι άλλαξε, δεν το ξέρω και δε θα με εξέπληττε κιόλας. Edited February 7, 2022 by nickolasemp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek4d Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 Μια ευκολη ερωτηση παρακαλω σε χρηστες Q/wind: Πριν χρονια που ειχα δοκιμασει, ειχα προβλημα με τις ειδοποιησεις κλησεων οταν δεν επιανε το κινητο η ηταν κλειστο κλπ. Δηλ. ερχοταν ειδοποιηση αλλα με μεγαλη καθυστερηση πολλες φορες, πχ με καλουσαν στις 4μμ, δεν επιανε σημα, μετα στις 5μμ το κινητο επιανε σημα, το χρησιμοποιουσα κατα τα λοιπα και κατα τις 10μμ ερχοταν το sms οτι με πηραν τηλ νωριτερα (δεν θυμαμαι αν εμφανιζε το 4μμ). Συχνα λαμβανα μηνυμα σε ακαταλληλη πλεον ωρα για να ανταποκριθω. Αυτο δεν συμβαινει στην κοσμοτε και στην βοντα, εκει δεν ειχα/εχω αυτο το προβλημα, μολις πιασει σημα, ερχεται και η ειδοποιηση, εγκαιρα. Το ερωτημα λοιπον ειναι απλο: Εχει αλλαξει η κατασταση στην Q/wind με τις ειδοποιησεις κλησεων? Μηπως πλεον ειναι σαν τις αλλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 6 ώρες πριν, nek4d said: Μια ευκολη ερωτηση παρακαλω σε χρηστες Q/wind: Πριν χρονια που ειχα δοκιμασει, ειχα προβλημα με τις ειδοποιησεις κλησεων οταν δεν επιανε το κινητο η ηταν κλειστο κλπ. Δηλ. ερχοταν ειδοποιηση αλλα με μεγαλη καθυστερηση πολλες φορες, πχ με καλουσαν στις 4μμ, δεν επιανε σημα, μετα στις 5μμ το κινητο επιανε σημα, το χρησιμοποιουσα κατα τα λοιπα και κατα τις 10μμ ερχοταν το sms οτι με πηραν τηλ νωριτερα (δεν θυμαμαι αν εμφανιζε το 4μμ). Συχνα λαμβανα μηνυμα σε ακαταλληλη πλεον ωρα για να ανταποκριθω. Αυτο δεν συμβαινει στην κοσμοτε και στην βοντα, εκει δεν ειχα/εχω αυτο το προβλημα, μολις πιασει σημα, ερχεται και η ειδοποιηση, εγκαιρα. Το ερωτημα λοιπον ειναι απλο: Εχει αλλαξει η κατασταση στην Q/wind με τις ειδοποιησεις κλησεων? Μηπως πλεον ειναι σαν τις αλλες? Παλια που είχες το συγκεκριμένο πρόβλημα, είχες ρωτήσει κάποιον αν του συμβαίνει το ίδιο ή αν ήταν μεμονωμένο δικό σου το θέμα; Πάντως πλέον το μήνυμα έρχεται σχεδόν αμέσως (το πολύ εντός 2-3 λεπτών). Επίσης, στο μήνυμα αναγράφεται η ημερομηνία και η ώρα που σε κάλεσαν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 Σε wind παλιά το είχα και εγώ αυτό με τη καθυστέρηση ειδοποίησης όταν δεν είχε καλό σήμα. Εδώ και καιρό όμως δεν το έχω, θεωρώ πως έχει φτιάξει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 Την Παρασκευή, τι θα έχουμε ? ΜΒ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 2 ώρες πριν, GREGORYMO said: Την Παρασκευή, τι θα έχουμε ? ΜΒ ? 300' προς όλους με 4€ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 Ευχαριστώ τον spiliot, πήρα το απόγευμα τα απεριόριστα data για 15 μέρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 22 minutes ago, Frpix said: Ευχαριστώ τον spiliot, πήρα το απόγευμα τα απεριόριστα data για 15 μέρες. Δε το κόψαν ακόμα; Έχουν κάνει διαφήμιση για αυτό; Πχ θα δίνεται μετά από κάθε κάρτα για λίγες μέρες; Επιπλέον, το Countdown των 15 ημερών δεν ίσχυε μέχρι απόψε απόγεμα; Πήρε παράταση άλλο ένα 24 ωρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 5 minutes ago, Pppe said: Δε το κόψαν ακόμα; Έχουν κάνει διαφήμιση για αυτό; Πχ θα δίνεται μετά από κάθε κάρτα για λίγες μέρες; Επιπλέον, το Countdown των 15 ημερών δεν ίσχυε μέχρι απόψε απόγεμα; Πήρε παράταση άλλο ένα 24 ωρο; Έλα ντε ... Μέχρι πότε; Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. February 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2022 Αναρωτιέμαι πάντως όταν από φθινοπώρο θα παρουσιαστεί επίσημα η νέα εταιρία από την United Group εάν θα παραμείνει η Q ώς έχει και εάν κατά πόσο υπάρχει η περίπτωση να καταργηθεί; Γνώμες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts