filippos Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου εμμ... εγώ πάντως ανανέωσα για 2ο χρονο, φωνή και data απεριόριστα στα 99€ 1 1 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 3 minutes ago, filippos said: εμμ... εγώ πάντως ανανέωσα για 2ο χρονο, φωνή και data απεριόριστα στα 99€ Κι εμένα μου δίνει τη δυνατότητα το app αλλά με δύο cu ετήσια στο σπίτι δεν θα πληρώσω και τρίτο. Αρκούν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου ε ναι, σίγουρα. Ο κάθε ένας με τις ανάγκες του. Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 16 minutes ago, filippos said: εμμ... εγώ πάντως ανανέωσα για 2ο χρονο, φωνή και data απεριόριστα στα 99€ Προφανώς το έχεις από πέρυσι. Εγώ ήμουν cu πέρυσι με απεριόριστα από το instagram. Αλλιώς 99€ θα πλήρωνα και εγώ. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalvik Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 6 ώρες πριν, opmgls said: Άρα ουσιαστικά ο εξωτερικός συνεργάτης λέει ότι υπάρχει το απεριόριστα δεδομένα/λεπτά σε Q και ότι η εταιρεία το χρεώνει 120€. Από την άλλη όπως έχουν γράψει κάμποσοι εδώ μέσα, η εφαρμογή τους εμφανίζει το ίδιο πλάνο στα 99€. Και γώ αυτό ήλπιζα να λάβω τα απεριόριστα με 99€ μέσω εφαρμογής, φαίνεται όμως ότι είναι επιλεκτική και δεν εμφανίζεται σε όλα τα νούμερα. 6 ώρες πριν, cu2goup said: Δεν μπορεί ο επίσημος συνεργάτης που είναι το κέντρο καρτοκινητής να το δίνει με 3600GB και ο Γιαννάκης απεριόριστο. Μήπως το παρουσιάζει έτσι επειδή είναι πολλά τα GB;; Είχα επιφυλάξεις γιατί και ο ίδιος διαφημίζει το qvip με 120€ και 300gb, μάλιστα σε κάποια σχόλια γράφει ότι εννοεί "απεριόριστα" στα λεπτά... Αλλά εμένα μου προσέφερε ξεκάθαρα "απεριόριστο ιντερνετ" όπως είπε και ο @Driver_3 που το προχώρησε. Υποθέτω θα έχει παλιό στοκ και "στην ζούλα" συνεχίζει να τα μετατρέπει γι αυτό και η χρέωση 10€ για "ενεργοποίηση & ταυτοποίηση". Τέσπα στα 144€ του frog με roaming δεν έχει και πολύ νόημα αυτό στα 130€. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Τα θεωρώ πολλά λεφτά. Και οι τρεις στα 99€ άντε η κοσμο στα 100 & , που ζητάει την μαύρη παρασκευή. 120 & 130 που διαβάζω, ξεφεύγουμε πολύ. Με 14 χ 12 πας στα 168€ και τα δίνεις ανα μήνα. Για να δούμε όμως,θα το πάνε 14 στο f2 go, γιατί δίνουν απεριόριστα συμβόλαια στα 13€ για 2 χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 1 hour ago, hercoulis said: Με 14 χ 12 πας στα 168€ και τα δίνεις ανα μήνα. Δεν παιρνεις ολα απεριόριστα ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Μόνο το φρογκ δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου (edited) 23 minutes ago, hercoulis said: Μόνο το φρογκ δίνει. Αυτο λεω. Καταλαβαίνω οτι δεν ειναι ευκολο σε καποιους να δωσουν μαζεμενα 144ε, αλλά και τα 14/μηνα για λιγα gb δεν αξίζουν. Προτεινω την 3μηνη προσφορα 30ε του cu που δινει 20gb/μηνα και απεριόριστη ομιλια και καποια σμσ. Βγαινει 10ε/μηνα, καλυτερο απο τα 14/μηνα και δινει περισσοτερα gb. Edited 7 Μαΐου by VIPdriver 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Ναι, το θέμα είναι πως το δίνουν? Θέλουν ταυτότητες φοιτητικές ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 1 minute ago, hercoulis said: Ναι, το θέμα είναι πως το δίνουν? Θέλουν ταυτότητες φοιτητικές ? Αυτο δεν είναι φοιτητικο. Το φοιτητικο δινει 50gb,ομιλια,σμσ με 20€/3μηνο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 20 πάλι λίγα είναι όμως. Στο τέλος κάθε μήνα θα ψάχνεσαι. Εκτός αν δίνει κανένα δώρο που και που αλλά δε σώνεται πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Δωράκια επιπλέον θα έχεις τον πρώτο μήνα του τριμήνου όταν ανανεώνεις δηλαδή. Απο shake, συνδυασμο σταθερού ή bring a friend. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 1 hour ago, VIPdriver said: Αυτο λεω. Καταλαβαίνω οτι δεν ειναι ευκολο σε καποιους να δωσουν μαζεμενα 144ε, αλλά και τα 14/μηνα για λιγα gb δεν αξίζουν. Προτεινω την 3μηνη προσφορα 30ε του cu που δινει 20gb/μηνα και απεριόριστη ομιλια και καποια σμσ. Βγαινει 10ε/μηνα, καλυτερο απο τα 14/μηνα και δινει περισσοτερα gb. Αυτό το 30€ του CU για 3 μήνες είχα την εντύπωση ότι είναι μόνο για τους πρώτους 3 μηνες. Μετά δηλαδή από το 1ο τριμηνο, σου ξαναεμφανίζει την προσφορά κάθε 3 μηνες επαναλαμβανόμενα; Επίσης πως ακριβώς το παίρνεις σε ήδη υπάρχον νούμερο CU; Θέλει υποχρεωτικά φορητότητα από άλλη εταιρεία; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 19 minutes ago, opmgls said: Αυτό το 30€ του CU για 3 μήνες είχα την εντύπωση ότι είναι μόνο για τους πρώτους 3 μηνες. Μετά δηλαδή από το 1ο τριμηνο, σου ξαναεμφανίζει την προσφορά κάθε 3 μηνες επαναλαμβανόμενα; Επίσης πως ακριβώς το παίρνεις σε ήδη υπάρχον νούμερο CU; Θέλει υποχρεωτικά φορητότητα από άλλη εταιρεία; Αναλυτικά η προσφορά σου Για τον πρώτο μήνα η CU ομάδα σου έχει ενεργοποιήσει την τρίμηνη προσφορά που σου δίνει 20GB + Απεριόριστα Λεπτά + 100 SMS κάθε μήνα για 3 μήνες μόνο με 30€. Μόλις τελειώσει το τρίμηνο, μπορείς να ενεργοποιήσεις ξανά την προσφορά με 35€ μέσα από το My CU App. Για να λάβεις τα 15€ SNAPPI, ακολούθησε τις οδηγίες εδώ. Μαζί με την παραγγελία σου, θα λάβεις μία κάρτα SIM ΔΩΡΟ από εμάς! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου Πόρισμα: 11 και κάτι το μήνα για 20 γίγα & το shake του πρώτου μήνα. Θα χρειάζεσαι επιπλέον χρήματα για extra gb γιατί βγαίνει λιγότερο από 1gb την ημέρα. Αν η σναπι διπλασίαζε τα γίγα θα έλεγε. Αλλά πάλι, δεν το κάνει γιατί μια φορά βάζεις το 3μηνο, οπότε άκυρο με το διπλασιασμό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου 2 minutes ago, hercoulis said: Πόρισμα: 11 και κάτι το μήνα για 20 γίγα & το shake του πρώτου μήνα. Θα χρειάζεσαι επιπλέον χρήματα για extra gb γιατί βγαίνει λιγότερο από 1gb την ημέρα. Αν η σναπι διπλασίαζε τα γίγα θα έλεγε. Αλλά πάλι, δεν το κάνει γιατί μια φορά βάζεις το 3μηνο, οπότε άκυρο με το διπλασιασμό. Καταναλώνεις περισσότερα απο 20gb κάθε μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου (edited) 27 minutes ago, VIPdriver said: Αναλυτικά η προσφορά σου Για τον πρώτο μήνα η CU ομάδα σου έχει ενεργοποιήσει την τρίμηνη προσφορά που σου δίνει 20GB + Απεριόριστα Λεπτά + 100 SMS κάθε μήνα για 3 μήνες μόνο με 30€. Μόλις τελειώσει το τρίμηνο, μπορείς να ενεργοποιήσεις ξανά την προσφορά με 35€ μέσα από το My CU App. Για να λάβεις τα 15€ SNAPPI, ακολούθησε τις οδηγίες εδώ. Μαζί με την παραγγελία σου, θα λάβεις μία κάρτα SIM ΔΩΡΟ από εμάς! ΟK, οπότε από το 2ο τρίμηνο πάει σχεδόν στα 12€ το μήνα. Είναι μόνο για νέα νούμερα και φορητότητες. Δεν μπορείς να το πάρεις αν είσαι ήδη CU. Όπως ειπώθηκε, αν ήταν διπλάσια τα Gb κάτι θα έλεγε. 4 minutes ago, VIPdriver said: Καταναλώνεις περισσότερα απο 20gb κάθε μήνα; Κάποιοι ναι. @cu2goup αναρωτιέμαι εσύ που καταναλώνεις λιγότερα από 50Gb το μήνα πως τα καταφέρνεις αφού το έχεις μέσα σε router. Εγώ ένα άτομο πάντα φτάνω τα 150 λόγω audio και video streaming, χωρίς torrenting. Edited 7 Μαΐου by opmgls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 7 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαΐου (edited) 37 minutes ago, VIPdriver said: Καταναλώνεις περισσότερα απο 20gb κάθε μήνα; τελειώνει ο μήνας μου στις 11 και είμαι στα 29gb Εκεί γύρω στα 30 συνήθως είμαι. Edited 7 Μαΐου by hercoulis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 8 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαΐου (edited) Μετά από 7 χρόνια πελάτης vodafone CU Έρχομαι στη παρέα της Q Να και πως είναι η σιμ και να ρωτήσω είναι από τις καινούργιες? Με 5G Η φορητότητα έγινε στο κατάστημα NOVA στο Αιγάλεω είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί με σεβασμό με βοήθησαν Άσε ότι ήρθε μια τσιγκανα και τα έκανε μπουρδέλο και λέω Παναγία μου κάντε την να φύγει Edited 9 Μαΐου by Dimitris_15 2 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου @Dimitris_15 από το κατάστημα για ένα χρόνο πήρες ή απλό Q? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 15 minutes ago, hercoulis said: @Dimitris_15 από το κατάστημα για ένα χρόνο πήρες ή απλό Q? Δεν υπάρχει ετήσιο σε καταστημα Nova. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 19 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Μετά από 7 χρόνια πελάτης vodafone CU Έρχομαι στη παρέα της Q Να και πως είναι η σιμ και να ρωτήσω είναι από τις καινούργιες? Με 5G Η φορητότητα έγινε στο κατάστημα NOVA στο Αιγάλεω είναι πάρα πολύ εξυπηρετικοί με σεβασμό με βοήθησαν Άσε ότι ήρθε μια τσιγκανα και τα έκανε μπουρδέλο και λέω Παναγία μου κάντε την να φύγει Τι προσφορα ειχαν? Σου εδωσαν την σιμ και μετα θα την ενεργοποιησεις μονος σου και θα βαλεις λεφτα online? Ή χρειάζεται να πας και δεύτερη φορά? Οι καρτες ειναι 5g εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου 20 ώρες πριν, Dimitris_15 said: Να και πως είναι η σιμ και να ρωτήσω είναι από τις καινούργιες? Με 5G Εννοείται. Είναι όπως κάθε κάρτα sim Nova. 5G, Wi-Fi calling και voice over LTE δουλεύουν κανονικά. Ενδεχομένως να χρειαστεί μία μέρα για να ενεργοποιηθούν τα τελευταία δύο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 9 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαΐου On 7/5/2026 at 8:34 ΜΜ, VIPdriver said: Αυτο λεω. Καταλαβαίνω οτι δεν ειναι ευκολο σε καποιους να δωσουν μαζεμενα 144ε, αλλά και τα 14/μηνα για λιγα gb δεν αξίζουν. Προτεινω την 3μηνη προσφορα 30ε του cu που δινει 20gb/μηνα και απεριόριστη ομιλια και καποια σμσ. Βγαινει 10ε/μηνα, καλυτερο απο τα 14/μηνα και δινει περισσοτερα gb. Αφού έχει κι από συνεργάτες αυτό με τα 50gb κάθε μήνα με 20€ το τρίμηνο 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts