Driver_3 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Ήρθα χθες σε q vip όλα απεριόριστα για ένα χρόνο. Ζήτησα στο τσατ να μου ενεργοποιήσουν volte και vowifi. Κατευθείαν ενεργοποιήθηκε το volte αλλά δεν έχω WiFi calling. Η συσκευή το υποστηρίζει και το έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις. Εσείς έχετε; Γιατί στο τσατ με έχουν συνδέσει σε πόσους διαφορετικούς και άκρη δεν βγάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Επανεκκίνηση εκανες φαντάζομαι ... Συσκευή ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου iPhone 17. Ναι έκανα επανεκκίνηση. Τελικά το έδωσαν τεχνική βλάβη και έλαβα κωδικό αιτήματος με sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου To wifi calling σε εμενα ηρθε αρκετες μερες μετα. Στο ασχετο ελαβα sms και απο τότε ενεργοποιήθηκε 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 7 minutes ago, r31134 said: To wifi calling σε εμενα ηρθε αρκετες μερες μετα. Στο ασχετο ελαβα sms και απο τότε ενεργοποιήθηκε Και σε μένα το ίδιο, μίλησα με το chat 2 φορές, την πρωτη για ενεργοποίηση, την δεύτερη μου είπαν ότι δεν υποστηρίζει η συσκευή μου αλλά τους έστειλα screen shot από το site της Q που την περιλαμβάνει. Μου είπαν θα το δουν και μερικές μέρες μετά τσααααακ! ενεργοποιήθηκε, χωρίς ειδοποίηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilegr Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Στη δική μου περίπτωση με Q vip έχοντας iPhone 17 δε μπορούσαν να προχωρήσουν σε ενεργοποίηση του WiFi calling. Ο ένας έλεγε ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα, ο άλλος ότι η συσκευή δε αναφέρεται στις συμβατές στο site της nova. Περνούσαν οι μέρες και δε γινόταν τίποτα. Εχοντας απογοητευτεί έβαλα τη κάρτα sim σε συμβατό μοντέλο Samsung και μίλησα στο chat ζητώντας ενεργοποίηση αναφέροντας το μοντέλο του Samsung. Εντός κάποιων ωρών έλαβα μήνυμα ότι η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε και έτσι έβαλα τη κάρτα πίσω στο iPhone 17 και από τότε λειτουργεί κανονικά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 3 ώρες πριν, r31134 said: Την δρομολογησες απο τον κλασσικο συνεργατη ή μιλησες απευθειας με Nova/Q; Κάτι τέτοιο δηλαδή επηρεάζει τον χρόνο παράδοσης στην box now ; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 36 minutes ago, filippos said: Κάτι τέτοιο δηλαδή επηρεάζει τον χρόνο παράδοσης στην box now ; Εμεις οταν παραλαβαμε, δεν ηταν μεσω box now αλλα με acs σε 2 εργασιμες (Πατρα-> Θεσσαλονικη). Αν οι ιδιοι αλλαξαν σε box now και καθυστερουν τοσο, φαουλ. 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου (edited) 6 minutes ago, r31134 said: Εμεις οταν παραλαβαμε, δεν ηταν μεσω box now αλλα με acs σε 2 εργασιμες (Πατρα-> Θεσσαλονικη). Αν οι ιδιοι αλλαξαν σε box now και καθυστερουν τοσο, φαουλ. εχω παραγγελει 3-4 φορες καρτες SIM απο την Πατρα (white sailing) σε 2-3 μερες ηταν Πετρουπολη, Αθηνα στα χερια μου + να προσθεσω ACS εστελναν τοτε Edited 30 Απριλίου by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου (edited) 1 minute ago, HEO said: εχω παραγγελει 3-4 φορες καρτες SIM απο την Πατρα (white sailing) σε 2-3 μερες ηταν Πετρουπολη, Αθηνα στα χερια μου οκ αλλα είναι θέμα μεταφαρικής. Μου κάνει εντύπωση που η box now θέλει 7 μερες. Edited 30 Απριλίου by filippos 1 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Just now, filippos said: οκ αλλα είναι θέμα μεταφαρικής. Μου κάνει εντύπωση πως η box now θέλει 7 μερες. περιεργο γιατι παραγγελνω με box now απο θεσσαλονικη απο φαρμακειο και ερχονται σε 2 μερες Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 1 minute ago, filippos said: οκ αλλα είναι θέμα μεταφαρικής. Μου κάνει εντύπωση που η box now θέλει 7 μερες. Αν τις sim τις στελνει αποκλειστικα η white sailing και το γυρισε σε box now με οποιες καθυστερησεις, πρεπει να το ξερουμε. Αν τυχον ο φιλος πηρε το νουμερο απo αλλου θα ηθελα να μαθω. Αν και τωρα προσεξα οτι γραφει Πατρα. Οποτε μαλλον απλα αλλαξαν τροπο αποστολης. Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου Σίγουρα το gigashop δίνει την επιλογή για box. Αλλά ας μας πει προφανώς δεν θα μυρίσουμε τα νύχια μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου (edited) 1 hour ago, r31134 said: Αν τις sim τις στελνει αποκλειστικα η white sailing και το γυρισε σε box now με οποιες καθυστερησεις, πρεπει να το ξερουμε. Αν τυχον ο φιλος πηρε το νουμερο απo αλλου θα ηθελα να μαθω. Αν και τωρα προσεξα οτι γραφει Πατρα. Οποτε μαλλον απλα αλλαξαν τροπο αποστολης. Ναι απο White Sailing ειναι. Τη διαδικασία και συνεννόηση την κάναμε απροβλημάτιστα. Αποστολέας Any-APM Εκτιμώμενη Ημερομηνία Παράδοσης 05/05/2026 Στο δικό μου νούμερο, το 2025, με ACS είχε κάνει 3 μέρες. Φυσικά δεν χάλασε ο κόσμος με τις 7 μερες απλά μου κάνει εντύπωση που έχει ίδιο χρόνο αποστολής με δέμα απο Κίνα. Edited 30 Απριλίου by filippos Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου 6 ώρες πριν, Driver_3 said: Ήρθα χθες σε q vip όλα απεριόριστα για ένα χρόνο. Ζήτησα στο τσατ να μου ενεργοποιήσουν volte και vowifi. Κατευθείαν ενεργοποιήθηκε το volte αλλά δεν έχω WiFi calling. Η συσκευή το υποστηρίζει και το έχω ενεργοποιήσει από τις ρυθμίσεις. Εσείς έχετε; Γιατί στο τσατ με έχουν συνδέσει σε πόσους διαφορετικούς και άκρη δεν βγάζουν. Από που πήρες όλα αποριορτιστα σε q vip? δεν είχε λήξει αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου δεν ξέρω από πότε έκαναν την αλλαγή γιατί στο βασικό νούμερο που πήρα πέρσι το Μάιο μου είχε έρθει με ACS, αλλά όταν πήρα το Γενάρη ένα ακόμα νούμερο με το απεριόριστo VIP, μου το έστειλαν με BOX NOW αλλά με την φυσιολογική καθυστέρηση των 2 ημερών για Αθήνα. 1 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 9 ώρες πριν, akis8607 said: Από που πήρες όλα αποριορτιστα σε q vip? δεν είχε λήξει αυτό; Και εγώ έτσι νόμιζα. Μέχρι να έρθουν τα μηνύματα και να δω την εφαρμογή είχα αμφιβολίες. Ψάξε Σκουρλής κινητή τηλεφωνία. Στο instagram μου τον εμφάνισε και διαφήμιζε απεριόριστα cu και q. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου (edited) 17 ώρες πριν, ParafronGR said: δεν ξέρω από πότε έκαναν την αλλαγή γιατί στο βασικό νούμερο που πήρα πέρσι το Μάιο μου είχε έρθει με ACS, αλλά όταν πήρα το Γενάρη ένα ακόμα νούμερο με το απεριόριστo VIP, μου το έστειλαν με BOX NOW αλλά με την φυσιολογική καθυστέρηση των 2 ημερών για Αθήνα. Ιουνιο και Νοεμβριο 2025 με acs παρελαβα. Σημασια εχει για το αν καποιος το βιαζεται, να εχει στο νου του τις λιγες επιπλεον ημερες παραδοσης. Edited 1 Μαΐου by r31134 1 Παράθεση Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου (edited) On 30/4/2026 at 11:52 ΠΜ, Konsta_ntina said: Αλλιώς θα ήταν όπως στον Καναδά που πληρώνεις πολλά κάθε μήνα για τα βασικά. Και εδώ θα έπρεπε να πάνε την μηνιαία χρήση στα 50€ για να βγάζουν κέρδη Τι εννοεις κι εδώ 50€; Οπως στον Καναδα; Γιατί ο Καναδάς δεν έχει τόσο ακριβές τιμές. H Bell(το καλύτερο δίκτυο) δίνει 60GB/μηνα με 50 δολαρια Καναδά που είναι 30€ Για τα βασικά πας σε τοπικούς παρόχους(που χρησιμοποιούν εσωτερικό Roaming σε περιοχές που δε καλύπτουν) ή σε κάποιο mvno Πχ Videotron 35 Δολάρια Καναδά (21€) 100Gb για χρήση σε Καναδά+ΗΠΑ Μην λέμε ανακρίβειες… Edited 1 Μαΐου by evang.t 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Άλλους μισθούς έχει ο Καναδάς... καμία σχέση με εδώ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου Just now, bedazzled said: Άλλους μισθούς έχει ο Καναδάς... καμία σχέση με εδώ. Αυτό εννοείται.. αλλά και πάλι 50€ για τα βασικά δε δίνουν. 50 δολάρια για ένα καλό πρόγραμμα μπορεί, και σίγουρα τα 50 δολάρια δεν είναι 50 ευρώ. Αλλωστε άλλο δολάριο έχουν οι ΗΠΑ, άλλο ο Καναδάς, άλλο η Αυστραλία 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου 3 ώρες πριν, evang.t said: Οπως στον Καναδα; Γιατί ο Καναδάς δεν έχει τόσο ακριβές τιμές. H Bell(το καλύτερο δίκτυο) δίνει 60GB/μηνα με 50 δολαρια Καναδά που είναι 30€ Ναι λάθος στο νόμισμα 50 είδα και τα έκανα ευρώ. Πάντως γενικά σε σχέση με Ελλάδα οι προσφορές είναι ακριβές. Και εκεί νομίζω ότι τα καρτοκινητά θέλουν συνεχώς ανανέωση. Τα ετήσια απεριόριστα όλα όλων στην Ελλάδα είναι πάμφθηνα. Σε γενικές γραμμές πάντως δεν είναι φθηνή η κινητή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 1 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 1 Μαΐου (edited) 11 minutes ago, Konsta_ntina said: Ναι λάθος στο νόμισμα 50 είδα και τα έκανα ευρώ. Πάντως γενικά σε σχέση με Ελλάδα οι προσφορές είναι ακριβές. Και εκεί νομίζω ότι τα καρτοκινητά θέλουν συνεχώς ανανέωση. Τα ετήσια απεριόριστα όλα όλων στην Ελλάδα είναι πάμφθηνα. Σε γενικές γραμμές πάντως δεν είναι φθηνή η κινητή. Όντως τα καρτοκινητα εκεί θέλουν συχνή ανανεώση και αν δεν τα ανανεώσεις σου μπλοκάρουν κάποια πράγματα και μετα ο αριθμός παύει να ισχύει υπάρχει στον Καναδά και η 7 eleven SpeakOut Wireless που με 25$ και πάνω σε ανανέωση μπορεις να κρατήσεις your Canadian phone number active for 365 days Edited 1 Μαΐου by Dimitris_15 1 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου τελικά παρέλαβα σήμερα την QVip sim card απο το box now. 4 μέρες αντί για τις 7 που υπολόγιζαν. Μάλλον βάλαν μεγάλο περιθώριο στον χρόνο παράδοσης τους (5/5/2026). 4 Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 2 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 2 Μαΐου Just now, filippos said: τελικά παρέλαβα σήμερα την QVip sim card απο το box now. 4 μέρες αντί για τις 7 που υπολόγιζαν. Μάλλον βάλαν μεγάλο περιθώριο στον χρόνο παράδοσης τους (5/5/2026). Τελικά από το κέντρο καρτοκινητής το πήρες ή από άλλον συνεργαζόμενο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts