Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

17 minutes ago, bedazzled said:

300GB/μήνα δεν φτάνουν για όσους από εμάς δεν έχουν DSL/FTTH (περιμένω ΔΕΗ για Β' Φάση/floorbox και αργούν πολύ).

Χθες κατέβασα Apex Legends & Fortnite και έφαγα 200GB σε μια μέρα...

Τότε σαφώς και αξίζει και πρέπει να πας στη frog.

• Απαντήσεις 36,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

2 minutes ago, cu2goup said:

Τότε σαφώς και αξίζει και πρέπει να πας στη frog.

Ξέρεις αν γίνεται άμεσα η φορητότητα;

Να πάω στο κατάστημα Ομόνοια 1-2 μέρες πριν τη λήξη; (που δεν θυμάμαι και ακριβή ημερομηνία, το γράφει στο MyQ?)

1 minute ago, bedazzled said:

Ξέρεις αν γίνεται άμεσα η φορητότητα;

Να πάω στο κατάστημα Ομόνοια 1-2 μέρες πριν τη λήξη; (που δεν θυμάμαι και ακριβή ημερομηνία, το γράφει στο MyQ?)

Ναι το γράφει στο MyQ.
Από την εμπειρία μου αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο η φορητότητα σε Cosmote ολοκληρώνεται σε 2-3 εργάσιμες.
Αλλα΄γιατί να ρισκάρεις; Πήγαινε στο frog store μια εβδομάδα πριν την λήξεi του QVIp.

17 minutes ago, opmgls said:

Ναι το γράφει στο MyQ.
Από την εμπειρία μου αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο η φορητότητα σε Cosmote ολοκληρώνεται σε 2-3 εργάσιμες.
Αλλα΄γιατί να ρισκάρεις; Πήγαινε στο frog store μια εβδομάδα πριν την λήξεi του QVIp.

Πού ακριβώς το γράφει;

Μπήκα τώρα MyQ και γράφει 2 ημερομηνίες:

24/02/2026 (λήξη του μηνιαίου πακέτου ανανέωσης, αυτό που γίνεται αυτόματα κάθε μήνα)
26/03/2026 (Λήξη υπολειπόμενου χρόνου ομιλίας -> €0,01)

3 minutes ago, bedazzled said:

Πού ακριβώς το γράφει;

Μπήκα τώρα MyQ και γράφει 2 ημερομηνίες:

24/02/2026 (λήξη του μηνιαίου πακέτου ανανέωσης, αυτό που γίνεται αυτόματα κάθε μήνα)
26/03/2026 (Λήξη υπολειπόμενου χρόνου ομιλίας -> €0,01)

Τον Μάιο είπες το έκανες; 24/5 θα λήξει..

1 ώρα πριν, bedazzled said:

300GB/μήνα δεν φτάνουν για όσους από εμάς δεν έχουν DSL/FTTH (περιμένω ΔΕΗ για Β' Φάση/floorbox και αργούν πολύ).

Ναι για hotspot με downloads δεν φτάνει. Για κινητό όμως που όταν είχα adsl χρησιμοποιούσα μόνο data στο κινητό, με μπόλικο video streaming και speedtests δεν έχω καταναλώσει ποτέ πάνω από 150GB όταν είχα unlimited συμβόλαιο. Μια φορά είχα φτάσει μόνο τα 250GB επειδή είχα κάνει hotspot για να κατεβάσω ένα παιχνίδι. 

3 minutes ago, DITS said:

Η αγορά κάποιου πακέτου δίνει παράταση στη λήξη του χρηματικού υπολοίπου ή χάθηκε κι αυτό ;;; σας ευχαριστώ

Ναι δίνει.

22 ώρες πριν, bedazzled said:

Άσχετο αλλά αν παίζεις Apex Legends μήπως να κάνουμε squad; Παίζω κ εγώ αραιά και που στο xbox.

Επίσης μου λήγει σύντομα το 12μηνο απεριόριστα με 99€ και μου ηρθε σήμερα ενημερωτικό email για 12μηνο στα 120€

• 3.000 GB Bonus για όλο το χρόνο (Ναι, σωστά διάβασες!).
  • + 50 GB κάθε μήνα για να είσαι πάντα online.
  • Απεριόριστη ομιλία προς όλους.
  • 300 SMS κάθε μήνα.

Δηλαδή 300GB ανα μήνα βγαινει τώρα απο τα απεριόρισμα που ίσχυαν (δεν ξέρω εαν εφαρμόζεται κάποιο cap στην προσφορά των 99€)
Λίγο πριν την λήξη λένε πως θα με ειδοποιήσουν.
Υπάρχει καλύτερη εναλλακτική προσφορά αυτη τη περίοδο;

Edited by filippos

[ f i l i p p o s ]

Αν το ανανεώσεις τώρα στο δίνει στα 99€, και αν αργήσεις σε πάει στα 120? Γιατί σε άλλους αυτό έγραψαν.

Edited by kmpatra

1 minute ago, kmpatra said:

Αν το ανανεώσεις τώρα στο δίνει στα 99€, και αν αργήσεις σε πάει στα 120? Γιατί σε άλλους αυτό έγραψαν.

Γράφουν αυτό:

Σημαντική Ενημέρωση για Υφιστάμενους Συνδρομητές: Για εσένα που έχεις ήδη ενεργοποιημένη την προηγούμενη προσφορά μας, οι παροχές του απεριόριστου ισχύουν κανονικά μέχρι τη συμπλήρωση 12 μηνών από τη στιγμή της δικής σου ενεργοποίησης.
Μην ανησυχείς για τη συνέχεια: η ομάδα μας θα σε ειδοποιήσει τηλεφωνικώς λίγο πριν τη λήξη, ώστε να προχωρήσεις στην ανανέωση του πακέτου σου. 

Αυτό που καταλαβαίνω είναι το αυτονόητο. Πως τα απεριόριστα data του ήδη ενεργοποιημένου πακέτου 99€ ισχύουν μέχρι την ολοκλήρωση του 12μηνου.

Δεν γράφει πουθενά οτι οι παλιοί πελάτες συνεχίζουν στα 99€ αν ανανεώσουν.

[ f i l i p p o s ]

18 minutes ago, filippos said:

Άσχετο αλλά αν παίζεις Apex Legends μήπως να κάνουμε squad; Παίζω κ εγώ αραιά και που στο xbox.

Επίσης μου λήγει σύντομα το 12μηνο απεριόριστα με 99€ και μου ηρθε σήμερα ενημερωτικό email για 12μηνο στα 120€

Δηλαδή 300GB ανα μήνα βγαινει τώρα απο τα απεριόρισμα που ίσχυαν (δεν ξέρω εαν εφαρμόζεται κάποιο cap στην προσφορά των 99€)
Λίγο πριν την λήξη λένε πως θα με ειδοποιήσουν.
Υπάρχει καλύτερη εναλλακτική προσφορά αυτη τη περίοδο;

Παρε τους τώρα τηλ κ πες τους εάν δεν στο ανανεώσουν 99ε, θα πας φρογκ. 

1 minute ago, VIPdriver said:

Παρε τους τώρα τηλ κ πες τους εάν δεν στο ανανεώσουν 99ε, θα πας φρογκ. 

επίσης δίνουν δώρο ένα smartwatch. Οπότε με τα 20€ επιπλέον μπορείς να θεωρήσεις πως αγοράζεις ένα smartwatch, εαν σε ψήνει. 
Προσωπικά δεν με ψήνουν τα +20€ για ένα smartwatch.

[ f i l i p p o s ]

21 minutes ago, filippos said:

επίσης δίνουν δώρο ένα smartwatch. Οπότε με τα 20€ επιπλέον μπορείς να θεωρήσεις πως αγοράζεις ένα smartwatch, εαν σε ψήνει. 
Προσωπικά δεν με ψήνουν τα +20€ για ένα smartwatch.

Λένε ότι το smartwatch είναι αξίας 50ε. Εάν σου φτάνουν τα GB που δίνουν, παιρνεις εκείνο και γλιτώνεις 24ε (από το να δώσεις +24€ για τα 144 του φρογκ). Για μένα αξίζει +2€ παραπανω τον μήνα για φουλ απεριόριστα και δίκτυο κοσμοτε. 

26 minutes ago, VIPdriver said:

Λένε ότι το smartwatch είναι αξίας 50ε. Εάν σου φτάνουν τα GB που δίνουν, παιρνεις εκείνο και γλιτώνεις 24ε (από το να δώσεις +24€ για τα 144 του φρογκ). Για μένα αξίζει +2€ παραπανω τον μήνα για φουλ απεριόριστα και δίκτυο κοσμοτε. 

Το συγκεκριμένο smartwatch είναι κόστους 7 - 10€ με μαζική παραγγελία απο aliexpress :)

οκ θα το κοιτάξω

[ f i l i p p o s ]

40 minutes ago, filippos said:

Το συγκεκριμένο smartwatch είναι κόστους 7 - 10€ με μαζική παραγγελία απο aliexpress 🙂

οκ θα το κοιτάξω

Στο φρογκ store που ρωτανε στο φβ μεχρι πότε θα ειναι το ετησιο, τους απανταει οτι τωρα ειναι διαθεσιμο, οπότε παιζει να μην ειναι τον αλλο μήνα. Βεβαια ολα παιζουν.

43 minutes ago, VIPdriver said:

Στο φρογκ store που ρωτανε στο φβ μεχρι πότε θα ειναι το ετησιο, τους απανταει οτι τωρα ειναι διαθεσιμο, οπότε παιζει να μην ειναι τον αλλο μήνα. Βεβαια ολα παιζουν.

δεν βρίσκω κάποιο link

[ f i l i p p o s ]

1 hour ago, filippos said:

δεν βρίσκω κάποιο link

Μπες φβ και κανε αναζήτηση frog store. Θα σου βγαλει της Θεσσαλονίκης. Θα μπεις στο γκρουπ κ θα σκρολαρεις προς τα κατω μεχρι βρεις την φωτο της προσφορας. Θα πατήσεις στην φωτο κ θα δεις τα σχόλια 

Screenshot_20260227-095722_myQ.thumb.png.d897b0942ad4047116aaf09bbfd7eb6d.png

Τελικά ηρθε. Τελευταία ανανέωση 14/8, με πακετο ειχε επεκταθεί το υπολοιπο ως 2/12

Edited by kmpatra

1 minute ago, adi32 said:

Τι γίνεται με την εφαρμογή? 

Πάω να μπω και βάζω το κινητό να μου στείλει κωδικό και τίποτα 

Δοκίμασε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση της Nova εγώ που το δοκίμασα δουλεύει κανονικά 

Vodafone The only scam company you can trust 

Καλησπέρα στην παρέα. Υπάρχει κάποιος που να του τελείωσε ο πρώτος χρόνος στο q vip και να ανανέωσε για άλλο ένα χρόνο στην ίδια τιμή και ίδιες παροχές; θυμάμαι ότι σε κάποιους τελείωνε ο χρόνος αυτήν την περίοδο. 

On 28/2/2026 at 1:59 ΜΜ, kostas123464 said:

Καλησπέρα στην παρέα. Υπάρχει κάποιος που να του τελείωσε ο πρώτος χρόνος στο q vip και να ανανέωσε για άλλο ένα χρόνο στην ίδια τιμή και ίδιες παροχές; θυμάμαι ότι σε κάποιους τελείωνε ο χρόνος αυτήν την περίοδο. 

Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμα.. 

7 minutes ago, DITS said:

Γεια σας, σταμάτησαν την ενημέρωση από την εφαρμογή για το πότε θα υπάρχει επόμενο count down offer ;;;

Όχι..

Screenshot_2026-03-03-07-46-46-288_co.trebbble.android.wind.q.jpg