Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ παιδιά έχω από 2 Μαΐου. Τους πήρα και μου είπανε πως θα με πάρουν κι αυτοί όταν θα κοντεύει να λήξει, αλλά μπορώ να το ανανεώσω με τα ίδια λεφτά και απεριόριστα.

1 hour ago, Steleon said:

Στο έχει πει κάποιος μετά την νέα προσφορά με τα 120 ευρώ?

Σήμερα τους πήρα.

Επίσης το πολύ καλό που μου είπανε είναι το εξής: ΔΩΡΟ 3 terabytes!!! για να το ξοδέψεις μέσα στη χρονιά. Αφορά τη νέα προσφορά με τα 120€. Και δώρο ένα smart watch.

Άρα ουσιαστικά και η νέα προσφορά απεριόριστα είναι.

Edited by cu2goup

• Απαντήσεις 36,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

48 minutes ago, cu2goup said:

Επίσης το πολύ καλό που μου είπανε είναι το εξής: ΔΩΡΟ 3 terabytes!!! για να το ξοδέψεις μέσα στη χρονιά. Αφορά τη νέα προσφορά με τα 120€. Και δώρο ένα smart watch.

Νομιζω το σμαρτγουοτς ειναι για Βαλεντίνο και πρεπει να παρεις 2 νουμερα.

Edited by VIPdriver

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Θα μας το δώσουνε λένε μην ανησυχείς. Και μάλιστα ανανέωση με μόνο 99€ όλα απεριόριστα.

Μακάρι. Πάντως μετα την λήξη του χρόνιου πακέτου q vip αμα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε χρόνιο πακέτο και μου δώσουνε το 8,9€ το πακετάκι αυτό θα με βόλευε κάθε μήνα. 

42 minutes ago, kostas123464 said:

Μακάρι. Πάντως μετα την λήξη του χρόνιου πακέτου q vip αμα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε χρόνιο πακέτο και μου δώσουνε το 8,9€ το πακετάκι αυτό θα με βόλευε κάθε μήνα. 

Το κακό είναι πως δεν είναι σίγουρο ότι θα σου το δίνει ανελλιπώς..

1 minute ago, cu2goup said:

Το κακό είναι πως δεν είναι σίγουρο ότι θα σου το δίνει ανελλιπώς..

Πάντως μέχρι μέσα Ιουλίου έχω το q vip μετά θα δω τι θα κανω

5 ώρες πριν, cu2goup said:

Εγώ παιδιά έχω από 2 Μαΐου. Τους πήρα και μου είπανε πως θα με πάρουν κι αυτοί όταν θα κοντεύει να λήξει, αλλά μπορώ να το ανανεώσω με τα ίδια λεφτά και απεριόριστα.

Σήμερα τους πήρα.

Οπότε 3ΤΒ για ένα χρόνο + 600GB (50GB Χ 12μηνες) = 3600GB το χρόνο δηλαδή 300 το μήνα με τελική τιμη 120€ το χρόνο (αρα 10€/μηνα).
Το δώρο πακέτο 250GB με 8.9€ μαζί με το τέλος κινητής παέι 10€/μηνα.
Παρόμοιο μεν, αλλά το ετήσιο το προπληρώνεις, σε καβατζώνει η εταιρεια για ένα χρόνο και εσύ καβατζώνεις την προσφορά χωρίς αγχος για το αν θα σου εμφανίσει το δωράκι κάθε μήνα.  Και επειδή προπληρώνεις παίρνεις και 50GB ανα μήνα. 
Απλά ήθελαν να καταργήσουν τα πραγματικά απεριόριστα του QVip και για να μην υπάρχουν αντιδράσεις το έκαναν πλαγίως.
Ειναι ανάγκη να τα κάνουν όλα τόσο περιπλοκα;
Ααααρε Μήτσο...
ΥΓ. Για να ειμαστε δίκαιοι το αρχικό QVip ήταν προσφορά για περιορισμένο χρόνο από την αρχή, Έπιασε και απέκτησαν αρκετούς νέους συνδρομητές οπότε το κράτησαν παραπάνω.

Καπου πηρε το αφτι μου οτι συνεχιζουν προπληρωμενα πακετα 100€ απεριοριστη ομιλια και ιντερνετ για nova και vodafone σε εταιρικα πακετα εργαζομενων,φιλων και συγγενων τους, ειδικες προσφορες δηλαδη. Αν ισχυει, βλεπω απλα αλλαγη πολιτικης να τραβηξουν ομαδικα κοσμο με τα ιδια πακετα που ηταν ελευθερα για ολους. Δικη μου σκεψη και δεν σημαινει οτι ισχυει απολυτα αυτο.

Η cosmote (frog) συνεχιζει στην κοσμαρα της με τα 144€ το ετος σε απταιστα λατινικα και παλι,αγνωστο για ποσο.

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

Πάντως (αν και θέλω να αποφύγω τις φορητότητες) της Vodafone το 95 (απεριόριστα+300 GB+ sms+roaming) είναι πιο ελκυστικό και περίπου 50 ευρώ φθηνότερο (25 διαφορά τιμής και 2χ13 για roaming/έτος) Στα 5 Qvip είναι 250 ευρώ... Δεν τα πετάω εύκολα... Αρκεί να υπάρχει...

14 minutes ago, VIPdriver said:

300gb/μήνα, χωρις ρομινγκ και χωρις ρολοβερ...

Το rollover δεν σε απασχολεί.. αφού τα 3TB είναι για όλο το χρόνο.

Όσον αφορά το roaming ναι, δεν έχεις.

Δεν νομίζω να είναι πολύς ο κόσμος που πάει ταξιδάκια αναψυχής στις μέρες μας. Εκτός κι αν είναι για δουλειά.

Κατά τα άλλα εγώ ενημέρωση κάνω κι αν θέλεις τη γνώμη μου, το ένα qvip θα το πάω στο cu. Εκτός κι αν γίνουν κι εκεί αλλαγές μέχρι τον Μάιο.

Edited by cu2goup

5 minutes ago, VIPdriver said:

300gb/μήνα, χωρις ρομινγκ και χωρις ρολοβερ...

Θα χάσει πολύ κόσμο άμα δεν δώσει απεριόριστα. 

Just now, cu2goup said:

Το rollover δεν σε απασχολεί.. αφού είναι για όλο το χρόνο.

Όσον αφορά το roaming ναι, δεν έχεις.

Δεν νομίζω να είναι πολύς ο κόσμος που πάει ταξιδάκια αναψυχής στις μέρες μας. Εκτός κι αν είναι για δουλειά.

Κατά τα άλλα εγώ ενημέρωση κάνω κι αν θέλεις τη γνώμη μου, το ένα qvip θα το πάω στο cu. Εκτός κι αν γίνουν κι εκεί αλλαγές τον Μάιο.

Και εμένα που τελειώνει τον ιουλιο άμα δεν με καλέσουμε στα ίδια λεφτά και ίδιες παροχές με βλέπω frog η cu χρόνιο πακετο

4 minutes ago, kostas123464 said:

Και εμένα που τελειώνει τον ιουλιο άμα δεν με καλέσουμε στα ίδια λεφτά και ίδιες παροχές με βλέπω frog η cu χρόνιο πακετο

Αυτό μου το επεσήμαναν.. ότι οι κάτοχοι της παλιάς προσφοράς θα ανανεωθούν στο ίδιο καθεστώς ίδια τιμή.

3 minutes ago, cu2goup said:

Αυτό μου το επεσήμαναν.. ότι οι κάτοχοι της παλιάς προσφοράς θα ανανεωθούν στο ίδιο καθεστώς ίδια τιμή.

Μακάρι. Θα τους τιμήσω δέοντος. Μιας και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την τιμή αλλά και από της παροχές. Βεβαια θα έχω και το νόμου στην frog. 

Edited by kostas123464

Όταν ήταν 99€, άξιζε η διαφορά με τα 144 του φρογκ. Τωρα που πηγε 120 (και οχι απεριοριστα) φαινεται το φρογκ να αξίζει περισσοτερο.

Edited by VIPdriver

Just now, VIPdriver said:

Όταν ήταν 99€, άξιζε η διαφορά με τα 144 τπυ φρογκ. Τωρα που πηγε 120 (και οχι απεριοριστα) φαινεται το φρογκ να αξίζει περισσοτερο.

Συμφωνώ.. λιγάκι δυσπρόσιτα είναι μόνο τα καταστήματα..

Το σιγουρο παντως ειναι οτι τωρα που η νοβα ανεβασε την τιμη, η φρογκ δεν θα εχει καθολου πιεση να ρίξει την δική της τιμή (ελπιζω να μην την ανεβασει).

15 minutes ago, VIPdriver said:

Το σιγουρο παντως ειναι οτι τωρα που η νοβα ανεβασε την τιμη, η φρογκ δεν θα εχει καθολου πιεση να ρίξει την δική της τιμή (ελπιζω να μην την ανεβασει).

Άμα ρίξει το frog στα 100-120€ με τα απεριόριστα στο χρόνιο πακέτο θα τους εξαφάνιση τους άλλους δύο. Είναι σίγουρο. 

7 ώρες πριν, cu2goup said:

Κι όμως πανε πάρα πολλοί...  Εκτός από αυτό, τα παιδιά με τα σχολεία τους πάνε τουλάχιστον μία φορά το χρονο

7 ώρες πριν, cu2goup said:

Αυτό είναι το καλύτερο σενάριο για εμένα.  Χωρίς ταλαιπωρία. Μακάρι να ισχύει έτσι τον Ιούνιο που είναι τα δικά μου

8 ώρες πριν, VIPdriver said:

Όταν ήταν 99€, άξιζε η διαφορά με τα 144 του φρογκ. Τωρα που πηγε 120 (και οχι απεριοριστα) φαινεται το φρογκ να αξίζει περισσοτερο.

109 την μαύρη εβδομάδα 

Η frog ξερετε αν τα δινει και για roaming;

Δημήτρης - Motorola Edge 60 Pro

Όταν τον Σεπτέμβρη πήρα από το μαγαζί στην Αθήνα το frog με 144€ με απεριόριστα data, και απεριόριστη ομιλία η κυρία εκεί μου είπε ότι έχει και data και απεριόριστα λεπτά για roaming αλλά δεν συγκράτησα πόσα data γιατί το ήθελα για το ρούτερ οπότε δεν με ένοιαζε. (Ίσως μου είχε πει 11 GB το μήνα αλλά με κάθε επιφύλαξη, μου είχαν φανεί πάντως ικανοποιητικά)

Καλησπέρα,

Ενώ είχα κανονικά μία κάρτα Q σε ένα HUAWEI 4G mobile routerάκι, ξαφνικά συνδέεται μόνο στο 2G.

Δοκίμασα apn gint.b-online.gr και το myq, αλλά αρνείται να συνδεθεί σε 4G.

Έχει αλλάξει κάτι;

image.thumb.png.a23da0de7aeff7ba80bb803b5fc97899.png

Huawei E5878s-32 4G LTE FDD 150Mbps WiFi Mobile Hotspot

26 minutes ago, barca10 said:

Ενώ είχα κανονικά μία κάρτα Q σε ένα HUAWEI 4G mobile routerάκι, ξαφνικά συνδέεται μόνο στο 2G.

Δοκίμασα apn gint.b-online.gr και το myq, αλλά αρνείται να συνδεθεί σε 4G.

Έχει αλλάξει κάτι

Δεν έχει αλλάξει τίποτα εκτός αν υπάρχει βλάβη στην κεραία.

Πάτα το κουμπί ρεσετ για να επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και όλα θα πάνε καλα.

Κατέβασε και την εφαρμογή της Huawei για ευκολία.

Edited by Konsta_ntina