Jump to content

Τα πάντα για την Q card

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 minutes ago, VIPdriver said:

Εγώ πάντως μόνο με βονταφον εχω σήμα στο ασανσερ και στο σουπερμάρκετ. Και οπως ολοι (οι παντρεμένοι) ξέρουμε, εαν δεν εχεις σημα στο σουπερμάρκετ (να μπορεις να συνεννοηθείς με το αφεντικό για τα ψώνια) δεν έχεις τίποτα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icedblueberry.shoppinglisteasy&pli=1

Τσέκαρε αν δεν την έχεις ήδη.. είναι πολύ καλή περίπτωση.

33 minutes ago, cu2goup said:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.icedblueberry.shoppinglisteasy&pli=1

Πολυ ενδιαφέρουσα εφαρμογή...

13 minutes ago, VIPdriver said:

Πολυ ενδιαφέρουσα εφαρμογή...

Και αν βάλεις κοινό λογαριασμό στο δικό σου και της συζύγου, ενημερώνεται απευθείας μέσω ίντερνετ από τις αλλαγές που γίνονται από τη μία ή την άλλη συσκευή.

55 minutes ago, cu2goup said:

Και αν βάλεις κοινό λογαριασμό στο δικό σου και της συζύγου, ενημερώνεται απευθείας μέσω ίντερνετ από τις αλλαγές που γίνονται από τη μία ή την άλλη συσκευή.

Οπως το TickTick

Μίλησα σήμερα με το 2109995100 και το σήκωσε μια κοπέλα ευγενέστατη,μου είπε ότι είναι εξωτερικος συνεργάτης,αφορά νέα νούμερα(δεν θα λήξει άμεσα η προσφορά) και είναι μια προσφορά ώστε να αυξηθεί το πελατολόγιο και δεν θα χρειαστεί μέσα στο έτος αυτό να βάλω ξανά κάρτα γιατί πληρώνω εφάπαξ.. Μου είπε επίσης μετά από ερώτηση μου ότι μπορεί να πάρει και δεύτερο αριθμό κανείς στο όνομα του.Της έδωσα τα στοιχεία για να με καλέσει μια άλλη κοπέλα αύριο το πρωί για περισσότερες διευκρινήσεις όπως μου είπε και για να προχωρήσει η παραγγελία αν ενδιαφέρομαι...παράλληλα είχα και μια επικοινωνία με το τσατ της Q όπου ο υπάλληλος μου αναφέρθηκε σαν υπάλληλος Nova οπότε καλύπτει όλες τις περιπτώσεις (Q,F2G κλπ).Του έδειξα την προσφορά και μου απάντησε την παρακάτω εικόνα και περιμένω κλήση μήπως βγάλω κάποια άκρη...Οσον αφορά το πρόστιμο η κοπέλα μου είπε ότι από την στιγμή που είναι καρτοκινητη δεν θα έχω κάποιο θεμα με ενοχλήσεις αλλά από τη στιγμή που πήρα απόφαση να το πληρώσω μέχρι του χρόνου,έδωσα τα στοιχεία μου κανονικά και ότι είναι ας γίνει.... Επειδή είχα δεύτερο αριθμό στη Wind από το 2012 με τα 300' με κάθε ανανέωση,πάντα υπήρχε αυτό το θέμα,η εξυπηρέτηση πελατών να λέει άλλα,το κατάστημα άλλα,στη φόρμα επικοινωνίας άλλα και εσύ να ψάχνεις να βρεις τι ισχύει... 

Screenshot_20250323_140043_Chrome.jpg

9 minutes ago, George6633 said:

Μίλησα σήμερα με το 2109995100 και το σήκωσε μια κοπέλα ευγενέστατη,μου είπε ότι είναι εξωτερικος συνεργάτης,αφορά νέα νούμερα(δεν θα λήξει άμεσα η προσφορά) και είναι μια προσφορά ώστε να αυξηθεί το πελατολόγιο και δεν θα χρειαστεί μέσα στο έτος αυτό να βάλω ξανά κάρτα γιατί πληρώνω εφάπαξ.. Μου είπε επίσης μετά από ερώτηση μου ότι μπορεί να πάρει και δεύτερο αριθμό κανείς στο όνομα του.Της έδωσα τα στοιχεία για να με καλέσει μια άλλη κοπέλα αύριο το πρωί για περισσότερες διευκρινήσεις όπως μου είπε και για να προχωρήσει η παραγγελία αν ενδιαφέρομαι...παράλληλα είχα και μια επικοινωνία με το τσατ της Q όπου ο υπάλληλος μου αναφέρθηκε σαν υπάλληλος Nova οπότε καλύπτει όλες τις περιπτώσεις (Q,F2G κλπ).Του έδειξα την προσφορά και μου απάντησε την παρακάτω εικόνα και περιμένω κλήση μήπως βγάλω κάποια άκρη...Οσον αφορά το πρόστιμο η κοπέλα μου είπε ότι από την στιγμή που είναι καρτοκινητη δεν θα έχω κάποιο θεμα με ενοχλήσεις αλλά από τη στιγμή που πήρα απόφαση να το πληρώσω μέχρι του χρόνου,έδωσα τα στοιχεία μου κανονικά και ότι είναι ας γίνει.... Επειδή είχα δεύτερο αριθμό στη Wind από το 2012 με τα 300' με κάθε ανανέωση,πάντα υπήρχε αυτό το θέμα,η εξυπηρέτηση πελατών να λέει άλλα,το κατάστημα άλλα,στη φόρμα επικοινωνίας άλλα και εσύ να ψάχνεις να βρεις τι ισχύει... 

Screenshot_20250323_140043_Chrome.jpg

Μίλησέ του ξανά και ρώτησέ τον αν αναγνωρίζει αυτό το site.. τον ηλίθιο..

Screenshot_2025-03-23-14-20-10-024_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

19 minutes ago, cu2goup said:

Μίλησέ του ξανά και ρώτησέ τον αν αναγνωρίζει αυτό το site.. τον ηλίθιο..

Screenshot_2025-03-23-14-20-10-024_com.sec.android.app.sbrowser.jpg

Απίστευτο...Δεν έχει αλλάξει τίποτα και με επιβεβαιωσες αμέσως 🤣🤣

Edited by George6633

Τι αυτογκόλ ήταν αυτό... Δεν έχουν ιδέα για τον αριθμό που είναι δικός τους..και κακώς δεν το έψαξα μέσα στο site. Σας ευχαριστώ,θα προχωρήσω αύριο στην παραγγελία αν είναι όλα όπως μου τα είπαν. 

1 minute ago, George6633 said:

Τι αυτογκόλ ήταν αυτό... Δεν έχουν ιδέα για τον αριθμό που είναι δικός τους..και κακώς δεν το έψαξα μέσα στο site. Σας ευχαριστώ,θα προχωρήσω αύριο στην παραγγελία αν είναι όλα όπως μου τα είπαν. 

Δεν είναι σε εμφανές σημείο.. πρέπει να ξεκινήσεις τη διαδικασία ενεργοποίησης μίας νέας σιμ για να σου το εμφανίσει. Παρόλα αυτά προφανώς χαζό που δεν ξέρουν ότι τους ανήκει το νούμερο.

Εκτός όλων των άλλων που μάθαμε από την παραπάνω ιστορία, εγώ περισσότερο εντυπωσιάζομαι ότι η Nova θέλει να αυξήσει το πελατολόγιο της Q από εκεί που την είχε για την πλάκα και κόντευε να τη σκοτώσει τελείως και όλοι περιμέναμε συγχώνευση με f2g!

6 minutes ago, opmgls said:

Εκτός όλων των άλλων που μάθαμε από την παραπάνω ιστορία, εγώ περισσότερο εντυπωσιάζομαι ότι η Nova θέλει να αυξήσει το πελατολόγιο της Q από εκεί που την είχε για την πλάκα και κόντευε να τη σκοτώσει τελείως και όλοι περιμέναμε συγχώνευση με f2g!

Καλά άμα θέλουν συγχώνευση τη κάνουν και έχουν πολλά πακέτα σε μια καρτοκινητή σε ένα app 😏

"Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς

14 minutes ago, opmgls said:

Ναι η αλήθεια είναι ότι αυτό μου είπε και θα το ρωτήσω αύριο (αν και δεν φαντάζομαι να ξέρει κάτι παραπάνω,υπάλληλος είναι αυτό την ενημέρωσαν να κάνει) ..Μακάρι να μείνει η Q,έχει μια ιστορία από πίσω και αν και βλέπω ότι τα πακέτα δεν είναι κάτι ιδιαίτερο,από ότι καταλαβαίνω συνεχίζει να κρατάει κόσμο με countdown offers και ειδικές προσφορές στέλνοντας διάφορα sms (αν ισχύει ακόμα αυτό).Επειδή όπως είπα και παραπάνω τα τελευταία 6-7 χρόνια έχω έναν αριθμό και αυτός σε συμβόλαιο άλλης εταιρίας,είχα χάσει τις εξελίξεις και δεν είχα προσέξει ότι έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο η Q. 

Edited by George6633

Θέλουν να αυξήσουν το πελατολόγιο τους γενικά 

Είτε Q είτε FREE2GO εχει κάποιος μετράει για συνδρομητής NOVA δηλαδή στα κινητά κάνουν σύνολο συμβόλαια και καρτοκινητά και λένε τη συνδρομητική βάση τους.

"Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν μπορείς να κάνεις ομαδική κλήση στην Q όπως γίνετε στην cosmote με 3 ατομα και άνω;

On 11/3/2025 at 11:05 ΠΜ, opmgls said:

Υπάρχει κάποιος που πήγε σχετικά πρόσφατα Q και δεν το ταίζει με χρήματα αλλά να δέχεται εισερχόμενες μετά το 3μηνο;
Ρωτάω γιατί κυκλοφορεί αυτή η φήμη στο νήμα του F2g ότι οι καινούργιες συνδέσεις δεν δέχονται εισερχομενες μετά τους 3 μήνες που δεν έχει γίνει ανανέωση υπολοίπου.

Κάποιος εδώ μέσα μου έγραψε ότι η Nova είναι η καλύτερη επιλογή αν θες να έχεις SIM για εισερχόμενες/SMS με ανανέωση 1 φορά το χρόνο... δεν ισχύει αυτό πλέον;

Ποιό είναι το ελάχιστο ποσό ανανέωσης;

1 hour ago, bedazzled said:

Ποιό είναι το ελάχιστο ποσό ανανέωσης;

Στην Q το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι 8€ με την προυπόθεση ότι θα το κάνεις μέσω του Q app ΚΑΙ κατά την διάρκεια που τρέχει coutndown offer. Συνήθως αυτό συμβαίνει μια φορά την εβδομάδα.
Πέρα από αυτή την περίπτωση η ελάχιστη ανανέωση ειναι 13€ σε κατάστημα ή μέσω της εφαρμογής.

2 ώρες πριν, bedazzled said:

Κάποιος εδώ μέσα μου έγραψε ότι η Nova είναι η καλύτερη επιλογή αν θες να έχεις SIM για εισερχόμενες/SMS με ανανέωση 1 φορά το χρόνο... δεν ισχύει αυτό πλέον;

Ποιός σου είπε ότι δεν ισχύει αυτό?

31 minutes ago, makap said:

Ποιός σου είπε ότι δεν ισχύει αυτό?

Έτσι λένε κάποια posts, ότι δεν ισχύει για νέες συνδέσεις.

2 ώρες πριν, opmgls said:

Στην Q το ελάχιστο ποσό ανανέωσης είναι 8€ με την προυπόθεση ότι θα το κάνεις μέσω του Q app ΚΑΙ κατά την διάρκεια που τρέχει coutndown offer. Συνήθως αυτό συμβαίνει μια φορά την εβδομάδα.
Πέρα από αυτή την περίπτωση η ελάχιστη ανανέωση ειναι 13€ σε κατάστημα ή μέσω της εφαρμογής.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Είναι εγγυημένα ΚΑΘΕ βδομάδα αυτό; (δηλαδή 52 φορές το χρόνο)

Υπάρχει κάποιο pattern (μέρα/ώρα) που εμφανίζεται αυτή η προσφορά μέσω της εφαρμογής;

17 minutes ago, bedazzled said:

Έτσι λένε κάποια posts, ότι δεν ισχύει για νέες συνδέσεις.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

Είναι εγγυημένα ΚΑΘΕ βδομάδα αυτό; (δηλαδή 52 φορές το χρόνο)

Υπάρχει κάποιο pattern (μέρα/ώρα) που εμφανίζεται αυτή η προσφορά μέσω της εφαρμογής;

Όχι δεν είναι εγγυημένα. Περίπου αυτή είναι όμως η συχνότητα.

On 23/3/2025 at 9:43 ΠΜ, cu2goup said:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.l

Αυτή χρησιμοποιώ εγώ

22 minutes ago, sou_d said:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.l

Αυτή χρησιμοποιώ εγώ

Εσείς που έχετε αυτές τις λιστο-εφαρμογές για ψώνια, σε τι είναι καλύτερες από το Google Keep;

59 minutes ago, opmgls said:

Εσείς που έχετε αυτές τις λιστο-εφαρμογές για ψώνια, σε τι είναι καλύτερες από το Google Keep;

Ας απαντηθεί με ερώτηση...σε τι είναι καλύτερο το google keep, από το colornote; 🤣

On 21/3/2025 at 6:57 ΜΜ, cu2goup said:

Ναι... Κάτσε έρχεται ακόμα.. την παρήγγειλα.

Έχεις κάποια ενημέρωση;Μίλησα και γω χθες και προχώρησα σε παραγγελία.