opmgls Δημ. 11 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Μαρτίου Υπάρχει κάποιος που πήγε σχετικά πρόσφατα Q και δεν το ταίζει με χρήματα αλλά να δέχεται εισερχόμενες μετά το 3μηνο; Ρωτάω γιατί κυκλοφορεί αυτή η φήμη στο νήμα του F2g ότι οι καινούργιες συνδέσεις δεν δέχονται εισερχομενες μετά τους 3 μήνες που δεν έχει γίνει ανανέωση υπολοίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Έχω νόβα στο σπίτι σταθερό και ίντερνετ και μου δίνουν κάθε μήνα 1000 λεπτά στον αριθμό q. Με πήραν για να κάνω αναβάθμιση σε 300 άρα με το voucher αλλά μου είπαν ότι αν το κάνω θα χάσω τα 1000 λεπτά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Δεν έχει λογική να το χάσεις εκτός αν αλλάξει ΑΦΜ, μάλλον δεν ήξερε τι έλεγε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 45 minutes ago, adi32 said: Έχω νόβα στο σπίτι σταθερό και ίντερνετ και μου δίνουν κάθε μήνα 1000 λεπτά στον αριθμό q. Με πήραν για να κάνω αναβάθμιση σε 300 άρα με το voucher αλλά μου είπαν ότι αν το κάνω θα χάσω τα 1000 λεπτά. Για ποιο λόγο ; σταθερή υπάρχει τι άλλο θέλουν 2 minutes ago, spiliot said: Δεν έχει λογική να το χάσεις εκτός αν αλλάξει ΑΦΜ, μάλλον δεν ήξερε τι έλεγε. Δε νομίζω σε αναβάθμιση μένουν τα ίδια στοιχεία 1 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Επειδή λέει αλλάζεις πρόγραμμα. Είπα όχι και τέλος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 1 minute ago, cu2goup said: Κάνεις πλάκα ή όχι; 2 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) 5 minutes ago, elkons said: Κάνεις πλάκα ή όχι; Όχι ρε .. screenshot από FB είναι.. οι ίδιοι με το promo του f2g. Edited 18 Μαρτίου by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 2 minutes ago, cu2goup said: Όχι ρε .. screenshot από FB είναι.. οι ίδιοι με το promo του f2g. Αα μάλιστα είδα το VIP στην αρχή και νόμιζα τρολαρεις τον @VIPdriver 😂 Ωραίο πακετάκι μάλλον θέλουν να πάνε λίγο κόντρα τη Vodafone. Πρέπει να το βγάλουν επίσημα να γίνει δουλειά όχι από συνεργάτες:] 6 Παράθεση "Άντε γεια ρε ασέβαστε" — Τάκης Τσουκαλάς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου (edited) Με 5g / wifi calling / volte έχει στρωσει η κατάσταση ή παίζει σε ότι κινητό νομίζει η nova/q συμβατό? Edited 18 Μαρτίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. 18 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Μαρτίου 4 ώρες πριν, cu2goup said: Μπορείς να παραθέσεις και το url; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 4 ώρες πριν, minus21grams said: Μπορείς να παραθέσεις και το url; Για κάποιον περίεργο λόγο δεν το βρίσκω ξανά για να το προσθέσω. Το σβήσανε άραγε;; Πάντως είναι η ίδια φάση με το promo του free2go. Ίδιο τηλ. Αυτοί από Πάτρα λογικά. Θα δείξει. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Αυτά τα διαφημιστικά του Facebook πράγματι χάνονται. Καλέστε στο νούμερο και ρωτήστε τους εαν ισχύει η προσφορά. Εμένα με προβληματίζει ο τρόπος πληρωμής του συγκεκριμένου πακέτου. Σε κοσμοτέ και βονταφον έχεις κάποια σιγουριά, αφού το αγοράζεις απο την ίδια εταιρία και οχι συνεργάτη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου (edited) 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Αυτά τα διαφημιστικά του Facebook πράγματι χάνονται. Καλέστε στο νούμερο και ρωτήστε τους εαν ισχύει η προσφορά. Εμένα με προβληματίζει ο τρόπος πληρωμής του συγκεκριμένου πακέτου. Σε κοσμοτέ και βονταφον έχεις κάποια σιγουριά, αφού το αγοράζεις απο την ίδια εταιρία και οχι συνεργάτη. Δεν νομίζω να τα δίνεις σε αυτούς.. λογικά θα έρθει sms και θα σου λέει πως με 99€ μπορείς να πάρεις την προσφορά. Αλλά έχουν αποδείξει πως τηρούν αυτό που υπόσχονται. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. *Παίζει να τα δίνουν σε συνεργάτη γιατι δεν έχουν υπαλλήλους να τρέξουν την όλη διαδικασία. Και μάλλον πήραν απόφαση να μην αφήσουν την καρτοκινητή όπως έδειχναν τα πράγματα πριν λίγο καιρό. Σκέψου ότι το τηλ από το site όσον αφορά τη βοήθεια ενεργοποίησης είναι αυτό του συνεργάτη. Το γνωστό. Λοιπόν μίλησα μαζί τους. Αφορά μόνο νέο νούμερο. Η πληρωμή γίνεται ως αντικαταβολή στην acs. https://www.facebook.com/share/r/1988VA66i5/ @VIPdriver 🙂 Edited 19 Μαρτίου by cu2goup 5 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Καλό 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου (edited) 58 minutes ago, sou_d said: Καλό Mέτρια προσφορά, μόνο 100' για Μπαγκλαντές δε φτάνουν σήμερα... (είπα να κάνω εγώ την δουλειά των q haters σήμερα) Edited 21 Μαρτίου by spiliot 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Η Q έχει volte ; esim δεν θα έχει όπως και το f2g. 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου (edited) Λάθος delete Edited 21 Μαρτίου by VIPdriver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 9 minutes ago, cmvr said: Η Q έχει volte ; esim δεν θα έχει όπως και το f2g. Και volte και vowifi 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 1 hour ago, spiliot said: Mέτρια προσφορά, μόνο 100' για Μπαγκλαντές δε φτάνουν σήμερα... (είπα να κάνω εγώ την δουλειά των q haters σήμερα) Πολύ καλό 🤣🤣🤣 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου Έβαλα κάρτα και προσπαθώ να ενεργοποίησω αυτη την προσφορά και δεν στέλνεται το σμσ Μου έχει έρθει το σμσ για αυτή την προσφορά Υπάρχει συγκεκριμένο νούμερο που μπορώ να το στείλω ώστε να ενεργοποιηθεί Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 50 minutes ago, Dimitris_15 said: Έβαλα κάρτα και προσπαθώ να ενεργοποίησω αυτη την προσφορά και δεν στέλνεται το σμσ Μου έχει έρθει το σμσ για αυτή την προσφορά Υπάρχει συγκεκριμένο νούμερο που μπορώ να το στείλω ώστε να ενεργοποιηθεί Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε Στέλνεις 1015 στο 12000. Ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο να ενημερωθεί ο αριθμός στο σύστημα. Μήπως είχε φραγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 7 minutes ago, Konsta_ntina said: Στέλνεις 1015 στο 12000. Ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο να ενημερωθεί ο αριθμός στο σύστημα Ενεργοποιήθηκε μόλις τώρα μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και το φτιάξανε Παράθεση Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου (edited) 6 ώρες πριν, sou_d said: Καλό Εμείς πήραμε το ετήσιο δεν μας αγγίζουν αυτά.. Άσε που θέλουν και ανανέωση πάνω από 13€ οι πανέξυπνοι.. Edited 21 Μαρτίου by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαρτίου 52 minutes ago, cu2goup said: Εμείς πήραμε το ετήσιο δεν μας αγγίζουν αυτά.. Άσε που θέλουν και ανανέωση πάνω από 13€ οι πανέξυπνοι.. Των 99€ πήρατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts