coulis Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 3 ώρες πριν, DITS said: Μήπως γνωρίζει κάποιος το λεκτικό για να λάβεις πακέτο SMS με 1,5ε ? Ενημερωσε με αν κανεις και λειτουργήσει αυτο που σου είπε η dimitroula10. Χρησιμοποιούσα αυτο το πακέτο για το gps tracker και μου σταμάτησε η προσωπική προσφορά. Αν το κάνεις κ δουλέψει, παω να ξηλώσω τη sim και να την βαλω σε κινητο για στειλω το μνμα. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 2 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Απριλίου 29 minutes ago, coulis said: Αν το κάνεις κ δουλέψει, παω να ξηλώσω τη sim και να την βαλω σε κινητο για στειλω το μνμα. Αν έχεις συνεγερμό που δουλεύει και με δεδομένα υπάρχει τρόπος να βάλεις κάρτα Ευρώπης με 2,10€/1gb χωρίς λήξη ή 0,90€/30ημερες. Αν δουλεύει μόνο με σμσ, δεν ξέρω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DITS Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 13 ώρες πριν, dimitroula10 said: Ήταν 101 στο 12410. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Όχι ΔΕΝ δούλεψε. Γράφει "Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη στο οικονομικό σας πρόγραμμα". Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πολύ! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 3 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Απριλίου 3 ώρες πριν, DITS said: Όχι ΔΕΝ δούλεψε. Γράφει "Η προσφορά δεν είναι διαθέσιμη στο οικονομικό σας πρόγραμμα". Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πολύ! Σου έχει δώσει στο δωράκι τα ΣΜΣ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου On 2/4/2024 at 4:52 ΜΜ, DITS said: Μήπως γνωρίζει κάποιος το λεκτικό για να λάβεις πακέτο SMS με 1,5ε ? 21 στο 12410 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Απριλίου 46 minutes ago, gpapas640 said: 21 στο 12410 το 21 το βάζαμε παλιά για 200'+20σμσ+1γβ. Το έχεις βάλει τώρα τελευταία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maevrios Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) Μία διαπίστωση που έκανα τελευταία: Για όποιον ενδιαφέρεται να καταργήσει το σταθερό και να έχει 5g ή 4g router, είναι πολύ καλή λύση να έχεις 2-3 κάρτες Q και να παίρνεις την προσφορά των 6€ unlimited. Κατά 99% μία από τις κάρτες θα σου δίνει την προσφορά και σε συνδυασμό με το Countdown, θα την έχεις με 8€ το μήνα. Αρκεί βέβαια να έχεις καλό σήμα Nova στο σπίτι σου. Υ.Γ. ο ανταγωνισμός μετά την τελευταία αύξηση στα πακέτα Big Bang έχει φτάσει στα +5€ και μάλιστα μόνο για 200GB σε σχέση με το unlimited που περιέγραψα παραπάνω. Edited 7 Απριλίου by Maevrios 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου Στα 2 καταστήματα φρογκ δίνουν για 1 χρόνο απεριόριστο ίντερνετ και 120' κάθε μήνα για 1 χρόνο με 120ε, δηλαδή 10ε/μηνα και δεν ψάχνεις ουτε προσφορες σε 3 κιου ουτε καουντάουν. ΥΓ. Και έχεις και κάλυψη και ταχύτητες κοσμοτέ 1 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maevrios Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου (edited) 36 minutes ago, VIPdriver said: Στα 2 καταστήματα φρογκ δίνουν για 1 χρόνο απεριόριστο ίντερνετ και 120' κάθε μήνα για 1 χρόνο με 120ε, δηλαδή 10ε/μηνα και δεν ψάχνεις ουτε προσφορες σε 3 κιου ουτε καουντάουν. ΥΓ. Και έχεις και κάλυψη και ταχύτητες κοσμοτέ Ναι αλλά δεν ζούμε όλοι Αθήνα και Θεσσαλονίκη.. @VIPdriverΕκτός κι αν ψήνεσαι να σου στείλω την ταυτότητα να με εξυπηρετήσεις και να μου στείλεις την κάρτα μέσω box 🙂 Edited 7 Απριλίου by Maevrios 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 18 minutes ago, Maevrios said: Ναι αλλά δεν ζούμε όλοι Αθήνα και Θεσσαλονίκη.. @VIPdriverΕκτός κι αν ψήνεσαι να σου στείλω την ταυτότητα να με εξυπηρετήσεις και να μου στείλεις την κάρτα μέσω box 🙂 1 φορά τον χρόνο δεν πας Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maevrios Δημ. 7 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Απριλίου 10 minutes ago, VIPdriver said: 1 φορά τον χρόνο δεν πας Αθήνα ή Θεσσαλονίκη; Όχι.. τεσπα δεν είναι αυτό το θέμα. Εγώ έδωσα μία ιδέα που αφορά την Q στο νήμα της Q. Το ότι υπάρχει αυτή η προσφορά της Cosmote το γνωρίζω. Ευχαριστώ πολύ. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου On 7/4/2024 at 8:35 ΠΜ, VIPdriver said: Στα 2 καταστήματα φρογκ δίνουν για 1 χρόνο απεριόριστο ίντερνετ και 120' κάθε μήνα για 1 χρόνο με 120ε, δηλαδή 10ε/μηνα και δεν ψάχνεις ουτε προσφορες σε 3 κιου ουτε καουντάουν. ΥΓ. Και έχεις και κάλυψη και ταχύτητες κοσμοτέ επειδή ετοιμάζομαι να πάω έτσι και αλλιώς frog μπορείς να μου πεις αν ισχύει για "φορητότητα" ή μονο για νέο αριθμό. Πρώτη φορά την ακούω. αν και εγώ θα χρειαζόμουν και πακετάκι 3Ε για επιπλέον λεπτά ομιλίας Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Απριλίου 13 minutes ago, keysmith said: επειδή ετοιμάζομαι να πάω έτσι και αλλιώς frog μπορείς να μου πεις αν ισχύει για "φορητότητα" ή μονο για νέο αριθμό. Πρώτη φορά την ακούω. αν και εγώ θα χρειαζόμουν και πακετάκι 3Ε για επιπλέον λεπτά ομιλίας Τελευταια φορα που τους ρωτησα μου ειπαν νεο νουμερο. Μπορεις να βρεις το τηλ των καταστηματων στο google και να τους ρωτησεις 1 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Παιδιά μόλις ζήτησα φορητότητα σε Q. Ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνω τώρα για αρχή; Θα πρέπει να ακυρώσω το Q fee; Υπάρχει ακόμα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Ναι,ζητα να το απενεργοποιήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 1 minute ago, kmpatra said: Ναι,ζητα να το απενεργοποιήσουν. Είναι κάτι άλλο σημαντικό που πρέπει να κάνω τώρα για αρχή; Όλα είναι ενεργοποιημένα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 3 minutes ago, Mantzanes said: Παιδιά μόλις ζήτησα φορητότητα σε Q Μην ξεχάσεις να πάρεις το κονέ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) Καλησπέρα, Είχα μια κάρτα Q με αριθμό. Σήμερα αποφάσισα πως δεν την χρειάζομαι καθώς έχω ήδη αριθμό στη Cosmote και με βολεύει περισσότερο επειδή έχει πολύ καλύτερο σήμα . Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγραφεί το νούμερο της Q από το όνομα μου και γενικά να μην υπάρχει ο αριθμός; 7 minutes ago, Mantzanes said: Παιδιά μόλις ζήτησα φορητότητα σε Q. Από ποιον πάροχο κανείς φορητότητα στην Q Telecom (Nova) ? Edited 9 Απριλίου by elkons Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) 16 minutes ago, elkons said: Καλησπέρα, Είχα μια κάρτα Q με αριθμό. Σήμερα αποφάσισα πως δεν την χρειάζομαι καθώς έχω ήδη αριθμό στη Cosmote και με βολεύει περισσότερο επειδή έχει πολύ καλύτερο σήμα . Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγραφεί το νούμερο της Q από το όνομα μου και γενικά να μην υπάρχει ο αριθμός; Από ποιον πάροχο κανείς φορητότητα στην Q Telecom (Nova) ? Την αφήνεις απλώς και κάποια στιγμή μετά από 13 μήνες θα διαγραφεί το νούμερο. Δεν υπάρχει ενέργεια που μπορείς να κάνεις για να φύγει από το όνομά σου. Από Cosmote αλλά δεν το κάνω στο κύριο νούμερό μου. Το κάνω σε ένα άλλο που θα μπει σε 5G router ώστε να εκμεταλλεύομαι την προσφορά των 6€ unlimited και έχω καταργήσει και το σταθερό. Edited 9 Απριλίου by Mantzanes 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) 7 minutes ago, Mantzanes said: Την αφήνεις απλώς και κάποια στιγμή μετά από 13 μήνες θα διαγραφεί το νούμερο. Δεν υπάρχει ενέργεια που μπορείς να κάνεις για να φύγει από το όνομά σου. Από Cosmote αλλά δεν το κάνω στο κύριο νούμερό μου. Το κάνω σε ένα άλλο που θα μπει σε 5G router ώστε να εκμεταλλεύομαι την προσφορά των 6€ unlimited. Ωραία, αφού διαγραφεί το νούμερο θα φύγει από το όνομα μου σωστά; Το ίδιο δεν ισχύει και στα υπόλοιπα καρτοκινητά των άλλων παρόχων; Η προσφορά με τα unlimited 6€ πόσο καιρό όμως θα είναι ενεργή; Σίγουρα θα έχει καλές ταχύτητες γιατί όσο είχα Q δεν είδα ποτέ 5g, πήγα σε κατάστημα nova και μου είπαν πως η Q δεν έχει 5g...λέω δεν μπορεί κάτι θα κάνουν λάθος.. πήγα στην ιστοσελίδα στο τσατ και δεν βρήκα άκρη 🥲 έτσι έβγαλα την Q. Καλή επιτυχία! Όταν σετάρεις το ρούτερ στείλε εδώ speedtest . Καλύτερα άφησε το κύριο κινητό σου στην Cosmote γιατί συνήθως η nova προσπαθεί να σε προωθήσει με προσφορές (φυσικά και δεν συγκρίνεται το δίκτυο της Cosmote με των άλλων 2 ) Edited 9 Απριλίου by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantzanes Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου (edited) 6 minutes ago, elkons said: Ωραία, αφού διαγραφεί το νούμερο θα φύγει από το όνομα μου σωστά; Το ίδιο δεν ισχύει και στα υπόλοιπα καρτοκινητά των άλλων παρόχων; Το ίδιο ισχύει για όλους τους παρόχους. 6 minutes ago, elkons said: Η προσφορά με τα unlimited 6€ πόσο καιρό όμως θα είναι ενεργή; Σίγουρα θα έχει καλές ταχύτητες γιατί όσο είχα Q δεν είδα ποτέ 5g, πήγα σε κατάστημα nova και μου είπαν πως η Q δεν έχει 5g...λέω δεν μπορεί κάτι θα κάνουν λάθος.. πήγα στην ιστοσελίδα στο τσατ και δεν βρήκα άκρη 🥲 έτσι έβγαλα την Q. Καλή επιτυχία! Όταν σετάρεις το ρούτερ στείλε εδώ speedtest . Καλύτερα άφησε το κύριο κινητό σου στην Cosmote γιατί συνήθως η nova προσπαθεί να σε προωθήσει με προσφορές (φυσικά και δεν συγκρίνεται το δίκιο της Cosmote με των άλλων 2) Η προσφορά είναι προσωπική και βγαίνει συνήθως όταν δεν βάζεις κάρτα επάνω δεξιά στο δωράκι. Έχω κι άλλη Q και ελπίζω έστω στη μία από τις δύο να μου το δίνει. Θα κάνω κι αυτό που λέει η @dimitroula10με το sms αντί από το app και ελπίζω να γίνεται δουλίτσα. Όσον αφορά το 5g, είχες την παλιά κάρτα sim με το roaming γι' αυτό δεν έπιασες ποτέ 5g. 8 minutes ago, elkons said: πήγα στην ιστοσελίδα στο τσατ και δεν βρήκα άκρη https://www.myq.gr/gr/5g/ Edited 9 Απριλίου by Mantzanes 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoukos Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου 2 ώρες πριν, elkons said: Καλησπέρα, Είχα μια κάρτα Q με αριθμό. Σήμερα αποφάσισα πως δεν την χρειάζομαι καθώς έχω ήδη αριθμό στη Cosmote και με βολεύει περισσότερο επειδή έχει πολύ καλύτερο σήμα . Υπάρχει κάποιος τρόπος να διαγραφεί το νούμερο της Q από το όνομα μου και γενικά να μην υπάρχει ο αριθμός; Από ποιον πάροχο κανείς φορητότητα στην Q Telecom (Nova) ? Μπορεις να ζητησεις να στο ακυρωσουν απο καταστημα. Εγω το εχω κανει. Πας με ταυτοτητα και το ακυρωνεις. Αφου κανεις αιτημα σε 5 λεπτα ακυρωνεται. Απλα το καταστημα πρεπει να ειναι εξυπηρετικο γιατι πολλοι σου λενε οτι δεν γινεται 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου On 7/4/2024 at 8:04 ΠΜ, Maevrios said: Μία διαπίστωση που έκανα τελευταία: Για όποιον ενδιαφέρεται να καταργήσει το σταθερό και να έχει 5g ή 4g router, είναι πολύ καλή λύση να έχεις 2-3 κάρτες Q και να παίρνεις την προσφορά των 6€ unlimited. Κατά 99% μία από τις κάρτες θα σου δίνει την προσφορά και σε συνδυασμό με το Countdown, θα την έχεις με 8€ το μήνα. Αρκεί βέβαια να έχεις καλό σήμα Nova στο σπίτι σου. Υ.Γ. ο ανταγωνισμός μετά την τελευταία αύξηση στα πακέτα Big Bang έχει φτάσει στα +5€ και μάλιστα μόνο για 200GB σε σχέση με το unlimited που περιέγραψα παραπάνω. Παίζεις με ευρωπαϊκή κάρτα νέων (δίνει 10€ δώρο σε καθε ανανέωση) στο βονταφον και καθάρισες. Αν λάβεις υπόψιν και τα δωράκια που δίνει ανά περιόδους (όπως τώραβμε τον διαγωνισμό) είναι η οικονομικότερη επιλογή για απεριόριστο ίντερνετ. Η Q (και η Νόβα) εν γένει είναι φουλ απρόβλεπτη. Και 10 κάρτες να έχεις, μια φορά να μη σου δώσει τα απεριόριστα, την πάτησες. Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να κοστολογουμε και τη μανουρα που περνάμε στην τελική τιμή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 9 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Απριλίου Η ευρωπαΐκή κάρτα νέων είναι έως 29 ετών, δεν μπορούν να την έχουν όλοι. Ωστόσο συμφωνώ για τον όρο απρόβλεπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 10 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Απριλίου 17 ώρες πριν, gpapas640 said: Κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να κοστολογουμε και τη μανουρα που περνάμε στην τελική τιμή. Τότε είναι που θα μπούμε μέσα, αδερφέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts