kalitexnis_g Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 Μόλις ενεργοποίησα την προσφορά των unlimited data + 1000 με SMS παρόλο που είχε εξαφανιστεί σαν προσφορά λόγω προηγούμενης ενεργοποίησης από το δωράκι. Να το γνωρίζουμε να μη φοβόμαστε ότι η προσφορά χάνεται άμα φύγει το δωράκι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 1 hour ago, kalitexnis_g said: Μόλις ενεργοποίησα την προσφορά των unlimited data + 1000 με SMS παρόλο που είχε εξαφανιστεί σαν προσφορά λόγω προηγούμενης ενεργοποίησης από το δωράκι. Να το γνωρίζουμε να μη φοβόμαστε ότι η προσφορά χάνεται άμα φύγει το δωράκι. Μέσω μηνύματος πώς;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 19 minutes ago, Chrischal1908 said: Μέσω μηνύματος πώς;; Με UD στο 12410 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 1 ώρα πριν, kalitexnis_g said: Μόλις ενεργοποίησα την προσφορά των unlimited data + 1000 με SMS παρόλο που είχε εξαφανιστεί σαν προσφορά λόγω προηγούμενης ενεργοποίησης από το δωράκι. Να το γνωρίζουμε να μη φοβόμαστε ότι η προσφορά χάνεται άμα φύγει το δωράκι. πόσο είναι το κόστος ενεργοποίησης φίλε μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. August 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2022 5 ευρώ..... Επίσης δοκίμασα q star στο εξωτερικό.... Δούλεψε. Δε ρίσκαρα με τα υπόλοιπα 3 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
likor Δημ. August 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2022 έχετε υπόψη σας το "Τέλος διατήρησης προνομιακού σχήματος" της Q; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2022 16 ώρες πριν, likor said: έχετε υπόψη σας το "Τέλος διατήρησης προνομιακού σχήματος" της Q; Παλιά ιστορία. Μολις βάλεις πάνω από 10Ε σου "τσιμπάει" 2€ κάθε εξάμηνο (στην πρώτη ανανέωση κάθε 6μηνου ανω των 10€). ή βαζεις πάντα 8€ με τις προσφορές count down ή παιρνει τηλέφωνο στο αριθμό υποστήριξης q (ή μιλάς στο chat στο facebook group) και ζητάς να στο απενεργοποιήσουν αλλά μετά χάνεις τα προνόμια με την ανανέωση να λαμβάνεις 3000' προς Q και το GB νομίζω. Αν το απενεργοποιήσεις δεν μπορείς να το ξανα-ενεργοποιήσεις. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2022 Πλέον δεν είναι κάθε εξάμηνο αλλά κάθε φορά που βάζεις κάρτα https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/ti-ine-to-telos-diatirisis-pronomiakou-schimatos 3 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
likor Δημ. August 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2022 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω όμως πώς προκύπτει ότι είναι "παλια ιστορία". Έχω Q τουλάχιστον 5 χρόνια κ πρώτη φορά χρεώνομαι κάτι τέτοιο.Συνήθως κάνω ανανεώσεις 10€ ή 12€. Ποτέ δεν μου ήρθε τέτοιο πράγμα.Αντίθετα, με κάθε ανανέωση λάμβανα 1GB για 30 μέρες αυτόματα και είχα χρέωση ανά δευτερόλεπτο από την πρώτη μέρα (γι'αυτό και είχα προτάσεις την Q).Τα λεπτά προς Q δεν με ενδιέφεραν ποτέ.Αυτή τη φορά, με ανανέωση 12€, χρεώθηκα 1,7€ με δικαιολογία αυτό το "τέλος".Και το 1GB αφορά χρήση για 1 μόνο εβδομάδα!Ανεβάζω σε εικόνα το σχετικό link που (πλέον;) αναγράφει η ίδια η Wind-Q.Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leotzian Δημ. August 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2022 Καλημέρα σε όλους να ρωτήσω κάτι, το υπόλοιπο των χρημάτων που εχω είναι 0,98 λεπτά αλλά έχω ενεργό πακέτο ομιλίας, πριν απο την πρώτη κλήση τής ημέρας μου λει οτι τι διαθέσιμο υπόλοιπο χρόνου ομιλίας είναι χαμηλό, μπορώ το μήνυμα αυτό να το απενεργοποίησω γιατι δεν εχει νόημα και είναι σπαστικό?Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2022 55 minutes ago, leotzian said: Καλημέρα σε όλους να ρωτήσω κάτι, το υπόλοιπο των χρημάτων που εχω είναι 0,98 λεπτά αλλά έχω ενεργό πακέτο ομιλίας, πριν απο την πρώτη κλήση τής ημέρας μου λει οτι τι διαθέσιμο υπόλοιπο χρόνου ομιλίας είναι χαμηλό, μπορώ το μήνυμα αυτό να το απενεργοποίησω γιατι δεν εχει νόημα και είναι σπαστικό? Δε μπορείς. Όμως αν κλείσεις πριν τελειώσει και ξεκινήσεις πάλι την κλήση δεν το παίζει δεύτερη φορά, οπότε αν σου τη σπάει τόσο πολύ και σε βολεύει αυτό... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. August 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2022 4 ώρες πριν, bbbb said: Πλέον δεν είναι κάθε εξάμηνο αλλά κάθε φορά που βάζεις κάρτα https://www.myq.gr/gr/support/ipolipo-ananeosi-chronou-omilias/ti-ine-to-telos-diatirisis-pronomiakou-schimatos Είναι το ΚΙΟΥ ΦΙ αυτό; τού άλλαξαν όνομα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2022 44 minutes ago, nickolasemp said: Είναι το ΚΙΟΥ ΦΙ αυτό; τού άλλαξαν όνομα; Ναι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. August 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2022 (edited) 9 ώρες πριν, likor said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν ξέρω όμως πώς προκύπτει ότι είναι "παλια ιστορία". Έχω Q τουλάχιστον 5 χρόνια κ πρώτη φορά χρεώνομαι κάτι τέτοιο. Συνήθως κάνω ανανεώσεις 10€ ή 12€. Ποτέ δεν μου ήρθε τέτοιο πράγμα. Αντίθετα, με κάθε ανανέωση λάμβανα 1GB για 30 μέρες αυτόματα και είχα χρέωση ανά δευτερόλεπτο από την πρώτη μέρα (γι'αυτό και είχα προτάσεις την Q). Τα λεπτά προς Q δεν με ενδιέφεραν ποτέ. Αυτή τη φορά, με ανανέωση 12€, χρεώθηκα 1,7€ με δικαιολογία αυτό το "τέλος". Και το 1GB αφορά χρήση για 1 μόνο εβδομάδα! Ανεβάζω σε εικόνα το σχετικό link που (πλέον;) αναγράφει η ίδια η Wind-Q. Στάλθηκε από το M2101K6G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Νομίζω είναι πρόσφατη η χρέωση στα 10€, (από 01/08/2021) τα προηγούμενα χρόνια ήταν κάθε 6μηνο αν έβαζες από 12€ και πάνω. Κάποιοι που τα διεκδίκησαν τους τα έδωσαν πίσω, απ ότι έχω διαβάσει εδώ μέσα. Στείλε ένα μήνυμα, δεν χάνεις τίποτα. Και απενεργοποίησε το μην την ξαναπάθεις. Επιπλέον δεν χρειάζεται να πάρεις το 13800 με χρέωση, γίνεται και με την φόρμα επικοινωνίας, εγώ έτσι το κατάργησα. Έχει συζητηθεί πολύ το θέμα εδώ πέρσι το καλοκαίρι, δες από σελίδα 1048 και τις επόμενες. Edited August 3, 2022 by gag add 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 22 ώρες πριν, nickolasemp said: Είναι το ΚΙΟΥ ΦΙ αυτό; τού άλλαξαν όνομα; ποτε θα δωσει κανενα πακετο χρονου?? ειμαι με 12 ' και 5 ευρω υπολοιπο και το καουντ νταουν ειναι κολημμενο εδω και τρεις μερες στα 5,5 ευρω 5 GB!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Αν προσέξεις αυτό το countdown ισχύει όλη την βδομάδα. Το επόμενο λογικά από Δευτέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 (edited) Αυτη τη στιγμη δειτε την φωτο του καουνταουν. Στάνταρ δεν πληρώνουν αρκετά χρήματα τον υπάλληλο τους... Edit: την άλλαξαν παλι. Η φωτο έλεγε 6,5gb με 4,5€ ενώ κάτω ισχύει το απεριόριστο με 5,5€ Edited August 4, 2022 by Mobileras 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 Άρα βάζω πακέτο με 8,5€!!!! Να βγει η εβδομάδα.. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 2 minutes ago, Pedro_G said: Άρα βάζω πακέτο με 8,5€!!!! Να βγει η εβδομάδα.. Ευχαριστώ πολύ στο κουτάκι με το δωράκι πάνω δεξιά στην εφαρμογή, δεν σου έχει 800' κ 1.5 gb με 8 €? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 7 ώρες πριν, Alexandros201285 said: στο κουτάκι με το δωράκι πάνω δεξιά στην εφαρμογή, δεν σου έχει 800' κ 1.5 gb με 8 €? Όχι μόνο 9.9€ με απεριόριστα δεδομένα για 30 μερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. August 4, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2022 5 minutes ago, Pedro_G said: Όχι μόνο 9.9€ με απεριόριστα δεδομένα για 30 μερες υπόψιν υπάρχει κ αυτό το πακέτο: 160Λ ΠPOΣ OΛOYΣ ME XPEΩΣH ANA ΔEYTEPOΛEΠTO MONO ME 6,9€. ΣTEIΛE 160 ΣTO 12000. δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει σαν επιλογή στην εφαρμογή. με sms μου το έστειλαν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 17 ώρες πριν, Alexandros201285 said: στο κουτάκι με το δωράκι πάνω δεξιά στην εφαρμογή, δεν σου έχει 800' κ 1.5 gb με 8 €? Καλά εγώ θυμάμαι εποχή προ κοβιντ που έβαζα 10€+ και μου πιστωνε περα απο τα 300' και προγράμματα χρόνου ομιλίας με 6,5€ και άλλα τέτοια...τώρα βλέπω το πιο φτηνό για χρόνο ομιλίας είναι το 8.9€ η κάνω λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 2 minutes ago, Pedro_G said: Καλά εγώ θυμάμαι εποχή προ κοβιντ που έβαζα 10€+ και μου πιστωνε περα απο τα 300' και προγράμματα χρόνου ομιλίας με 6,5€ και άλλα τέτοια...τώρα βλέπω το πιο φτηνό για χρόνο ομιλίας είναι το 8.9€ η κάνω λάθος; Έχει και άλλες προσφορές στο countdown, όπως 300΄με 3,50, 500΄και 5GB με 5;5, 250΄+ 250Q + 500MB me 4,50, εκτός από τις προσωπικές προσφορές. 1 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pedro_G Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 17 ώρες πριν, Alexandros201285 said: στο κουτάκι με το δωράκι πάνω δεξιά στην εφαρμογή, δεν σου έχει 800' κ 1.5 gb με 8 €? Αναφέρομαι σε πρόγραμμα στάνταρ και όχι Κάουντ Ντάουν.....αφού παλιότερα αγόραζες και με 2-3€ Κάουντ Ντάουν που εναλλασσοταν τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα από sms σε δεδομένα και λεπτά ομιλίας ενώ τώρα δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Διπλασιασμός τιμής και λιγότερα Κάουντ Ντάουν ένα μόλις την εβδομάδα. Το μόνο που διατήρησε μέχρι τώρα η εταιρεία είναι το χρέωση ανά δευτερόλεπτο.. αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. August 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2022 3 minutes ago, Pedro_G said: Αναφέρομαι σε πρόγραμμα στάνταρ και όχι Κάουντ Ντάουν.....αφού παλιότερα αγόραζες και με 2-3€ Κάουντ Ντάουν που εναλλασσοταν τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα από sms σε δεδομένα και λεπτά ομιλίας ενώ τώρα δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Διπλασιασμός τιμής και λιγότερα Κάουντ Ντάουν ένα μόλις την εβδομάδα. Το μόνο που διατήρησε μέχρι τώρα η εταιρεία είναι το χρέωση ανά δευτερόλεπτο.. αυτα Οι περισσότεροι πελάτες της Q χρησιμοποιούν όλες τις κατηγορίες των προσφορών και όχι μόνο μια. Είναι γεγονός ότι έχουν αλλάξει πολλά τους τελευταίους μήνες, αλλά η Q εξακολουθεί να είναι φτηνή για τους περισσότερους πελάτες της, ανάλογα με τις ανάγκες τους. 2 1 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts