kalitexnis_g Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 (edited) 6 ώρες πριν, bbbb said: Νεα σιμ.. Το roaming υπήρχε παντού Όσοι έχουν (έχετε) παλιά σιμ, είστε ακόμα στο roaming; Αποκτά δικό της δίκτυο η Q; Ή απλώς γίνεται wind; Edited May 9, 2022 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 6 ώρες πριν, Mobileras said: Η πεθερα μου σπάνια να ξεπεράσει τα 120', όποτε με 3€ θα κάνει τη δουλειά της, αφήστε που ο'τι περισσευει προστιθεται στον επόμενο μήνα. Δυστυχώς δεν συμφέρει πια η κιου για όσους μιλάνε λίγο κάθε μήνα. Εάν παμε με "αναλογία" , περισσοτερο συμφέρουν τα απεριόριστα πακετα. Και τι συμφέρει περισσότερο δηλαδή σ αυτή την περίπτωση; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 9, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2022 31 minutes ago, gerstavros2 said: Και τι συμφέρει περισσότερο δηλαδή σ αυτή την περίπτωση; Βατράχι........ 3 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 23 ώρες πριν, Mobileras said: Καουνταουν με 4,5 ευρω σήμερα. Δεν βλέπω να ξαναδινουν με 3€... Μου φαίνεται θα κάνω ονλαιν φορητότητα. Δεν γίνεται να πληρωνω κάθε μήνα +50% για την γουιντ! Καλά τα λες αλλά η δική μου γνώμη είναι πως είναι θέμα χρόνου μέχρι και η πράσινη να αυξήσει την ελάχιστη ανανέωση στα 12€, οπότε αν κάνεις φορητότητα τώρα, μετά στην ουσία, θα "πετάς" ένα 2ευρο το 3μηνο. Φυσικά κανείς δε σου απαγορεύει να φύγεις τώρα και να επιστρέψεις εκ νέου αργότερα, αν το θεωρήσεις αναγκαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 Εγώ έχω κάνα τρίμηνο όλο φεύγω για βάτραχο και όλο εδώ είμαι...Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 (edited) 4 ώρες πριν, tolisfar said: Εγώ έχω κάνα τρίμηνο όλο φεύγω για βάτραχο και όλο εδώ είμαι... Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η δυναμη της συνήθειας... @gpapas640 βέβαια μπορεί και η κιου να ανέβασει και άλλο την ελάχιστη ανανέωση. Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος εξυπηρετείται με 3€ γιατί να δίνει 4,5 και 5,5 ; Ασε που το υπόλοιπο πακετου δεν μεταφέρεται, άρα χάνεις την αξία της αγοράς σου. Edited May 10, 2022 by Vasileios 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. May 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2022 Η δυναμη της συνήθειας... @gpapas640 βέβαια μπορεί και η κιου να ανέβασει και άλλο την ελάχιστη ανανέωση. Το θέμα είναι ότι όταν κάποιος εξυπηρετείται με 3€ γιατί να δίνει 4,5 και 5,5 ; Ασε που το υπόλοιπο πακετου δεν μεταφέρεται, άρα χάνεις την αξία της αγοράς σου. Από τη στιγμή που ο Βάτραχος είναι η value καρτοκινητη της Πράσινης, θεωρώ ότι θα την κρατήσει στο 10αρικο την ελαχ.ανανέωση.Η αλήθεια είναι ότι 120 πού δίνει για ένα χρόνο σύν 120 από εβδομάδα διπλασιασμού σύνολο 240 μου φτάνουν αλλά.......Στα δύο είμαι Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 (edited) Έληξαν απόψε στις 00:00 τα δωράκια/προσωποποιημένες προσφορές που είχε ο καθένας στο προηγούμενο διάστημα (μήνα), και ανανεώθηκαν με καινούριες. Μόλις μεσημεριάσει θα φανεί και η ακριβής ημερομηνία μες στον Ιούνη έως ότου θα μπορούμε να τις ενεργοποιήσουμε εκείνες που έχει ο καθένας μας. Αυτά για την Q. Για το f2go θα ανανεωθούν αύριο, καθώς απόψε θα λήξουν όσες είχε ο καθένας μας στο προηγούμενο διάστημα (μήνα). Edited May 11, 2022 by Pppe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 Εβαλα 10 € και δεν μου έδωσε τίποτα... τον περασμένο μήνα που έβαλα το ίδιο ποσό έδωσε 3000' προς q... μπέρδεμα, μια έτσι, μια αλλιώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 3 ώρες πριν, Pppe said: Έληξαν απόψε στις 00:00 τα δωράκια/προσωποποιημένες προσφορές που είχε ο καθένας στο προηγούμενο διάστημα (μήνα), και ανανεώθηκαν με καινούριες. Μόλις μεσημεριάσει θα φανεί και η ακριβής ημερομηνία μες στον Ιούνη έως ότου θα μπορούμε να τις ενεργοποιήσουμε εκείνες που έχει ο καθένας μας. Αυτά για την Q. Για το f2go θα ανανεωθούν αύριο, καθώς απόψε θα λήξουν όσες είχε ο καθένας μας στο προηγούμενο διάστημα (μήνα). 500' 50sms και 2GB με 5,5€. 60sms με 1.5€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 (edited) σε μενα ηρθε το γνωστο 200' και 1 γιγα και 20 sms για 30 μέρες, τα 3 γιγα με 3 ευρω, ενω πηραν και παραταση τα απεριοριστα δεδομενα με 5 ευρω... Edited May 11, 2022 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 1 minute ago, kmpatra said: σε μενα ηρθε το γνωστο 200' και 1 γιγα και 20 sms για 30 μέρες, τα 3 γιγα με 3 ευρω, ενω πηραν και παραταση τα απεριοριστα δεδομενα με 5 ευρω... Άρα, δεν καταργήθηκε σαν πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 αυτά τα πακέτα που εμφανίζονται στις προσφορές ουδείς ξέρει αν και πότε καταργούνται ή τροποποιούνται ή πότε τα επαναφέρουν απο την ναφθαλίνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. May 11, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2022 Αυτές οι προσωποποιημένες προσφορές ποτέ δεν ήρθαν σε μένα, & απ ότι βλέπω & σε άλλον με q νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 6 ώρες πριν, hercoulis said: Αυτές οι προσωποποιημένες προσφορές ποτέ δεν ήρθαν σε μένα, & απ ότι βλέπω & σε άλλον με q νούμερο. Μάλλον, έχεις ζητήσει να ΜΗΝ σου έρχονται sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 Επιτέλους κι ένα καλό countdown : 300' προς όλους, 500MB με € 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 (edited) 5 ώρες πριν, nickolasemp said: Επιτέλους κι ένα καλό countdown : 300' προς όλους, 500MB με € 4 Ακυρον !! Το έκαναν 4.5€ !! Edited May 12, 2022 by GREGORYMO Διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
La_3 Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 Και ένα πιο καινουριο: σήμερα το πρωί έβαλα 12 € στο τηλ. της κόρης μου, ούτε χρόνο προς q έδωσε, αλλά ούτε τα 2 γιγα που διαφημίζει 🤔 τι έδωσε, ένα γιγα...έστειλα μηνυμα στο facebook, να δουμε τι θα απαντήσουν. Δεν έχουμε ζητησει απενεργοποίηση q fee, τώρα πως έγινε αυτό, αγνωστο... σφιξανε τα γάλατα, μας βλέπουν οτι έχουμε γίνει πολλοί στην q και ισως είναι καιρός να αραιώνουμε... κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 32 minutes ago, La_3 said: Και ένα πιο καινουριο: σήμερα το πρωί έβαλα 12 € στο τηλ. της κόρης μου, ούτε χρόνο προς q έδωσε, αλλά ούτε τα 2 γιγα που διαφημίζει 🤔 τι έδωσε, ένα γιγα...έστειλα μηνυμα στο facebook, να δουμε τι θα απαντήσουν. Δεν έχουμε ζητησει απενεργοποίηση q fee, τώρα πως έγινε αυτό, αγνωστο... σφιξανε τα γάλατα, μας βλέπουν οτι έχουμε γίνει πολλοί στην q και ισως είναι καιρός να αραιώνουμε... κρίμα... Χρεώθηκε το 1,70€ του κιου φι; Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 5 ώρες πριν, nickolasemp said: Επιτέλους κι ένα καλό countdown : 300' προς όλους, 500MB με € 4 ΑΛΛΑΞΕ !!!!!! Και εγώ νόμιζα ότι βλέπω αστεράκια. 4.5€ !!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 Θα ήθελαν να ρωτήσω όσους τους έχει έρθει η "προσωπική" προσφορά 500' 50sms και 2GB με 5,5€ πότε λήγει ημερολογιακά; Αναρωτιέμαι αν είναι τυχαίο που σε εμένα λήγει την 7 Ιουνίου που είναι η επόμενη μέρα από αυτήν που λήγει το πακέτο μου και το υπόλοιπο. ΥΓ. Σε νέα βάθη το τμήμα πωλήσεων της Q: ενώ τρέχει το countdown το ακριβαίνουν στον αέρα 0.5 ευρώ! Τι να πει κανείς... 🙄 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 5 ώρες πριν, GREGORYMO said: Ακυρον !! Το έκαναν 4.5€ !! Aκριβώς αυτό.Είναι απίστευτοι ξεφτίλες. 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 15 minutes ago, bbbb said: Aκριβώς αυτό.Είναι απίστευτοι ξεφτίλες. Θέλουν να διώξουν τον κόσμο, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Στραβά ξεκίνησε η νέα ιδιοκτησία... 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 43 minutes ago, Mobileras said: Θέλουν να διώξουν τον κόσμο, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Στραβά ξεκίνησε η νέα ιδιοκτησία... Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους αλλά δεν μπορώ να βγαίνει μια προσφορά στον αέρα και μετά από λίγο να την αυξάνουν,δεν έχουν λογική τέτοιες κινήσεις.Βγαλτο εξαρχής όσο θες και άσε την τιμή ως το τέλος και ακόμα και αν κατάλαβες εκ των υστέρων ότι ήθελες το 50λεπτο βγάλε το επόμενο countdown λίγο πιο ακριβό.Δεν είναι λογική σοβαρής εταιρίας να κάνει αύξηση σε κάτι που έχει βγάλει ήδη στον αέρα για κάποιο χρονικό διάστημα με μια συγκεκριμένη τιμή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. May 12, 2022 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2022 3 ώρες πριν, opmgls said: Θα ήθελαν να ρωτήσω όσους τους έχει έρθει η "προσωπική" προσφορά 500' 50sms και 2GB με 5,5€ πότε λήγει ημερολογιακά; Αναρωτιέμαι αν είναι τυχαίο που σε εμένα λήγει την 7 Ιουνίου που είναι η επόμενη μέρα από αυτήν που λήγει το πακέτο μου και το υπόλοιπο. ΥΓ. Σε νέα βάθη το τμήμα πωλήσεων της Q: ενώ τρέχει το countdown το ακριβαίνουν στον αέρα 0.5 ευρώ! Τι να πει κανείς... 🙄 Όλες οι προσωποποιημένες προσφορές (δωράκια) λήγουν στη δυνατότητα ενεργοποίησής τους την ίδια μέρα στην Q (όπως και στο f2go μια μέρα μετά) κάθε μήνα που ανανεώνονται: Έτσι για όσους έχουν "δωράκια" σε αυτό το μήνα, η δυνατότητα ενεργοποίησής τους λήγει ΣΕ ΟΛΟΥΣ την 7/6 (και στο f2go ΣΕ ΟΛΟΥΣ την 8/6). Πέφτει Τρίτες στο Q και Τετάρτες στη f2go, την "δεύτερη" βδομάδα κάθε επόμενου μήνα η λήξη δυνατότητας ενεργοποίησης των προσωποποιημένων προσφορών. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts