CoyoteD Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Το ίδιο βγάζει και σε μένα "κάνε μία ανανέωση και ξαναπροσπάθησε" Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Καλημέρα , ισχύει κανονικά το μνμ για οσους εχουν κάνει πρόσφατα ανανέωση , εδωσε απεριόριστα για 15 ημέρες . 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 (edited) Το δοκίμασα σε κινητό που είχε κάνει ανανέωση μέσα στο μήνα και τα πήρα Έχετε δίκιο Edited February 5, 2022 by CoyoteD Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 51 minutes ago, alexpef said: Καλημέρα , ισχύει κανονικά το μνμ για οσους εχουν κάνει πρόσφατα ανανέωση , εδωσε απεριόριστα για 15 ημέρες . Ποσο πρόσφατα ? Εγώ έχω κάνει 15 Ιανουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexpef Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Στον συγκεκριμένο αριθμό που πήρα τα απεριόριστα , ειχα κάνει ανανέωση μια εβδομάδα πρίν , βαζωντας 6 ευρω , ηταν μέρα με countdown . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 (edited) Είχα κάνει ανανέωση 21/12, έστειλα μήνυμα και ήρθε απάντηση ΟΥΠΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ. Δεν το έκανα γιατί έχω αρκετά, αλλά φαίνεται ότι λειτουργεί και στην Q. Edited February 5, 2022 by makap Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Εγώ το έκανα σε 3 από τα 4 σπίτι το πήρε μας έδωσε δεδομένα απεριόριστα Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Έστειλα 2022 στο 12000 και πήρα κανονικά απεριόριστα μέχρι 20/2 Ανανέωση είχα κάνει στις 24/1/22Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkatsis Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Ανανέωσα την κάρτα και ενώ μου δείχνει ότι έχω 729 προς όλους όταν παίρνω τηλ. Την πρώτη φορά μου λέει ότι δεν έχω υπόλοιπο και τη δεύτερη φορά καλεί κανονικά. Από τη βοήθεια μου είπαν δυσλειτουργία εφαρμογής. Κάνε restart στη συσκευή. Σταμάτησε αλλά την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια. Ξέρετε κάτι για αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 (edited) Όταν το χρηματικό υπόλοιπο είναι κάτω από 1€, στην 1η κλήση της ημέρας και μόνο, στο υπενθυμίζει (το υπόλοιπο σας είναι πολύ χαμηλό). Αν δεν το κλείσεις, η κλήση, θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Edited February 5, 2022 by user_one Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 4 ώρες πριν, GREGORYMO said: Ποσο πρόσφατα ? Εγώ έχω κάνει 15 Ιανουαρίου. 20.1 Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 (edited) Μου το έδωσε κι εμένα με τελευταία ανανέωση 12 Ιαν. Thanks! Σε εκείνη την ανανέωση των €10 με ενεργό το Q Fee δεν πήρα το 1GB για 30 μέρες αλλά μόνο το "χάρισμα" 3000Q/1GBβδομάδα. Οπότε μάλλον χάθηκε το άγραφο €10=€12 στην ανανέωση και θα χρειάζεται πλέον €12 κανονικά. Edited February 5, 2022 by kalligator Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 14 minutes ago, kalligator said: Μου το έδωσε κι εμένα με τελευταία ανανέωση 12 Ιαν. Thanks! Σε εκείνη την ανανέωση των €10 με ενεργό το Q Fee δεν πήρα το 1GB για 30 μέρες αλλά μόνο το "χάρισμα" 3000Q/1GBβδομάδα. Οπότε μάλλον χάθηκε το άγραφο €10=€12 στην ανανέωση και θα χρειάζεται πλέον €12 κανονικά. Εγω ανανέωσα 14 Ιανουαρίου και προβληματίζομαι επειδή έχω ΜΒ για 1 εβδομάδα ακόμα μήπως ΤΟΤΕ δεν τα δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Το unlimited data είναι δωρεάν ή το χρεώνουν 10€ Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CoyoteD Δημ. February 5, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2022 Δωρεάν, Τα πήραμε μήπως είναι λάθος Παράθεση ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 13 ώρες πριν, kalligator said: Μου το έδωσε κι εμένα με τελευταία ανανέωση 12 Ιαν. Thanks! Σε εκείνη την ανανέωση των €10 με ενεργό το Q Fee δεν πήρα το 1GB για 30 μέρες αλλά μόνο το "χάρισμα" 3000Q/1GBβδομάδα. Οπότε μάλλον χάθηκε το άγραφο €10=€12 στην ανανέωση και θα χρειάζεται πλέον €12 κανονικά. Δεν ίσχυε ποτέ το 10€=12€. Μετά την τελευταία ανακοίνωση data δίνονται μόνο με 12άρα ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 20 ώρες πριν, tolisfar said: Εγώ το έκανα σε 3 από τα 4 σπίτι το πήρε μας έδωσε δεδομένα απεριόριστα Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ποιο δεν έδωσε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 Σε ποιο δεν έδωσε ?Αν κατάλαβα καλά σ αυτό που έχει πιο πολύ καιρό να ανανεώσει. Νομίζω ήταν στις γιορτές η τελευταία φορά. Ενώ τα άλλα 3 έγινε ανανέωση το 2022Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 (edited) 9 ώρες πριν, gpapas640 said: Δεν ίσχυε ποτέ το 10€=12€. Μετά την τελευταία ανακοίνωση data δίνονται μόνο με 12άρα ανανέωση. Οπότε όχι ποτέ, αλλά από την τελευταία ανακοίνωση και μετά. Προηγουμένως πάντα το έπαιρνα με 10άρα αντί για 12 που ζητούσαν επίσημα. Edited February 6, 2022 by kalligator Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 30 minutes ago, kalligator said: Οπότε όχι ποτέ, αλλά από την τελευταία ανακοίνωση και μετά. Προηγουμένως πάντα το έπαιρνα με 10άρα αντί για 12 που ζητούσαν επίσημα. Οχι, πριν την ανακοίνωση, με ανανέωση 10€ (ονλαιν πάντα) έπαιρνες 1000' προς Q και 1GB επισήμως, όχι άτυπα. Διότι, αν στα χαρτιά όντως ίσχυε από πριν το 10€=12€, δε θα υπήρχε λόγος να βγάλουν την ανακοίνωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalligator Δημ. February 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2022 Έχεις δίκιο, κοίταξα σε παλιά μηνύματα και ζητούσαν όντως €10. Παράθεση Mi A3 με EvolutionX 7.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 500/5/5/15 αποκωδικοποιήστε... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasemp Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 (edited) On 3/2/2022 at 8:35 ΠΜ, gpapas640 said: Πάντως βλέποντας την αλληλουχία των countdowns κόβω το λαιμό μου ότι την επόμενη βδομάδα θα παίξουν: -ενα 15νθημερο Countdown τη Δευτέρα -300' προς όλους με 4€ Πέμπτη- Παρασκευή. Εκτός εάν κάποιος διεστραμμένος εγκέφαλος μας κάνει να τραβάμε τα μαλλιά μας πάλι με κάποια έκπληξη... Κάποιος έπεσε μέσα... Το έχουν κάνει λίγο αηδία με αυτή την μπούρδα το 15ήμερο. Edited February 7, 2022 by nickolasemp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 On 3/2/2022 at 9:35 ΠΜ, gpapas640 said: Πάντως βλέποντας την αλληλουχία των countdowns κόβω το λαιμό μου ότι την επόμενη βδομάδα θα παίξουν: -ενα 15νθημερο Countdown τη Δευτέρα -300' προς όλους με 4€ Πέμπτη- Παρασκευή. Εκτός εάν κάποιος διεστραμμένος εγκέφαλος μας κάνει να τραβάμε τα μαλλιά μας πάλι με κάποια έκπληξη... Αναμενόμενο. On 3/2/2022 at 5:06 ΜΜ, GREGORYMO said: Την άλλη εβδομάδα θα παίξει σίγουρα ένα 15αρι. Και εγώ κοντά έπεσα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bebes Δημ. February 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2022 Εσεις που κρατάτε αρχείο, ξέρετε καθε πότε βαζουν το 15ημερο καουντ ντάουν; Μπορεί να μας κακοφαίνεται με μια πρωτη ματιά, αλλά αν το βάζουν κάθε δεύτερη εβδομάδα μπορεί κάποιος που εχει αυξημενες ανάγκες να βγάζει το μήνα με 10€ και πρακτικά απεριορίστο ιντερνετ και ομιλία (10GB και 1000') *Ψαχνω να βρω απο ποιου πακέτου τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιαγωγή (εντος ΕΕ). το Q ΚΟΜΠΟ δεν δουλεύει σε περιαγωγή, το ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ AUTO δεν δουλευει σε περιαγωγή Μπορουν να χρησιμοποιηθούν μονο τα ΚΙΟΥ ΣΤΑΡ και Q ΝΤΑΤΑ ΣΤΑΡ Αν ξερετε και κάποια άλλη λύση, είναι ευπρόσδεκτη 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts